ERIKSSON DO CHELSEA, WENGER HO NAHRADÍ?!

16.03.2004, 13:55
Aktuality
Současný kouč londýnského Arsenalu Arsené Wenger by mohl nahradit na postu trenéra anglické fotbalové reprezentace Svena-Görana Erikssona! "Ten už se domluvil s Romanem Abramovičem a v létě jde do Chelsea," uvedl náš zdroj.

Arsené Wenger je největším adeptem, má zkušenosti, které by uměl určitě uplatnit. "To, co dokazuje s Arsenalem, se musí ocenit. Všichni víme, že klub ho nemůže podpořit financemi na posily, jenže on si s tím dokázal poradit a teď je Arsenal žhavým kandidátem na titul v Premier league," říká jeho kolega z Manchesteru United sir Alex Ferguson.

Wenger by nahradil Erikssona, jen v případě, kdyby Švéd odešel a to už je celkem jisté! "Dohoda, mezi Erikssonem a Abramovičem, je uzavřena a jestli tomu nebude nic bránit, po Euru se podepíše smlouva," říká náš zdroj. "Pro Romana Abramoviče neexistuje žádný jiný trenér než Eriksson, je pro něj volbou číslo jedna."

Příchod Erikssona do Chelsea potvrdil i rozhovor časopisu Hattrick s agentem Pavla Nedvěda Zdeňkem Nehodou. "Pavel Nedvěd jednou za mnou přišel a říkal: Volal mi Eriksson a říkal: >>V létě jdu do Chelsea, chci tě. Co to mu říkáte?<<" řekl Nehoda pro Hattrick.

Jenže trenér Eriksson stále popírá, že se s Chelsea domluvil. "Nebudu se vyjadřovat, jsem trenér Anglie!" Ale do kdy? To už švédský trenér neodpověděl.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
exmafie

Z toho Abramoviče už mi naskakuje kopřivka

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to já došel ještě dál, mně se z něj chce sem tam i zvracet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele