Eredivisie - souhrn 8. kola

14.10.2017, 22:45, aktualizováno 15.10.2017, 18:44
Komentáře a souhrny
Excelsior veze body z Den Haagu. PSV Eindhoven vyhrál na půdě Venla a upevnil si vedoucí pozici. Willem II zdolal Twente a Groningen se rozešel smírně s Alkmaarem. Feyenoord doma poztrácel další body se Zwolle. Utrecht suverénně otočil zápas s Heerenveenem, Ajax si nelámal příliš hlavu se Spartou Rotterdam...

ADO Den Haag - SBV Excelsior 1:2

15.10.2017 16:45

Góly: 32. Sheraldo Becker - 7. Jinty Caenepeel, 81. Hicham Faik

Den Haag nedokázal navázat na skvělou formu z poslední doby, kdy ve čtyřech zápasech vybojoval solidních deset bodů a nyní v domácím prostředí trochu překvapivě podlehl Excelsioru po výsledku 1:2. Ten naopak dosáhl na nesmírně cenný tříbodový zisk, v tabulce se posunul právě před svého nedělního rivala o skóre a z deseti body je desátý. ADO se nachází na jedenácté místě. Hosté vsítili vítěznou trefu zhruba deset minut před koncem.

SBV měl výtečný vstup do utkání a už po sedmi minutách se dostal do vedení. Po krásné kolmici na levou stranu převzal balón Koolwijk, těsně před vyběhnutým gólmanem Zwinkelsem přihrál pod sebe před hranici brankového území. Tam si naběhl Jinty Caenepeel, měl dostatek času si přehodit balón na svou silnější pravačku a nakonec z šesti metrů chladnokrevně napálil míč přesně ke vzdálenější konstrukci.

Domácí si ještě více zkomplikovali situaci ve 26. minutě. Už takhle brzy byl totiž vyloučen Édouard Duplan, jenž první žlutou kartu obdržel ve 4. minutě. Ta druhá přišla přesně o dvaadvacet minut později po bezohledném zákroku těsně před vlastním pokutovým územím. Ovšem Den Haag se v žádném případě nevzdal a i přes početní nevýhodu srovnal ve 32. minutě. Poprvé v tomto soutěžním ročníku Eredivisie skóroval Sheraldo Becker.

Po dlouhém nákopu z vlastní poloviny se ke skákavému balónu probojoval Johnsen a z deseti metrů razantně vypálil. Brankář Kristinsson dokázal balón famózně vyrazit, jenže k dorážce se přeci jen dostal právě dvaadvacetiletý záložník Becker a z dvanácti metrů rozvlnil síť. Od tohoto momentu sledovali diváci vyrovnanou podívanou, ve které domácí pozorně bránili a snažili se hrozit z rychlých protiútoků.

Ale i přes obrovskou bojovnost nedosáhli ani na bod, rozhodující gól totiž vsítil v 81. minutě Hicham Faik. Po rychlé akci se na pravé straně ocitl van Duinen a svou tvrdou střelou trefil nohu Zwinkelse. Vzápětí se balón odrazil na opačnou stranu pokutového území, kde se marocký rodák Faik efektivní kličkou zbavil protihráče a pak z mírného úhlu zamířil naprosto přesně k zadní tyči. Oslabený ADO se ve zbývajících deseti minutách již na nic nezmohl.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Twente 3:1

15.10.2017 14:30

Góly: 45. Fran Sol, 60. Ismail Azzaoui, 90. Fran Sol - 40. Oussama Assaidi (pen.)

Tilburg dokázal prolomit mizérii z poslední doby, nyní v domácím prostředí otočil vývoj proti velkému konkurentovi z Twente a vybojoval cenný tříbodový zisk po výsledku 3:1. Díky tomu opustil poslední místo tabulky, se šesti body se dostal na sedmnáctou pozici a na svého nedělního soupeře se tak bodově dotáhl. Hosté naopak nenavázali na minulý úspěch s Heracles a jsou na patnácté příčce, s čímž rozhodně nemohou být spokojeni.

Úvodní dvacetiminutovka se odehrávala v opatrném duchu a oba soupeři se spíše oťukávali, poté začal mít více ze hry Willem a v polovině první půle si vypracoval první vážnější příležitost. Na pravé straně se uvolnil Heerkens a poté odcentroval do předbrankového prostoru, kde se k hlavičce dostal španělský útočník Fran Sol a mířil zhruba o půl metru nad horní tyčku. Šest minut před přestávkou byla ve prospěch Enschede nařízena penalta.

Pozdější hrdina Sol totiž po přímém volném kopu Holly povalil ve vlastní šestnáctce Lama a rozhodčí Martens okamžitě ukázal na penaltový puntík. K nabídnuté příležitosti se postavil Oussama Assaidi a zamířil po zemi k pravé tyči. Brankář Branderhorst sice vystihl směr střely, ale na balón nedosáhl. Nicméně Sol své předchozí zaváhání okamžitě napravil a ve druhé nastavené minutě prvního dějství srovnal stav.

Pětadvacetiletý forvard využil přetaženého rohového kopu van der Lindena z pravé strany a u zadní tyče hlavou z hranice brankového území rozvlnil síť. Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil, domácí otočili průběh přesně po hodině hry. Střídající Ismail Azzaoui se po hlavičce z bezprostřední blízkosti a následném zákroku gólmana Brondeela dostal k dorážce a ze sedmi metrů napálil balón přímo pod horní tyčku.

Ve zbývajícím průběhu se hosté snažili srovnat krok, jenomže na pozornou obranu soupeře nedokázali vyzrát a Branderhorsta neohrozili ani jednou. Sami naopak inkasovali potřetí, v nastaveném čase skóroval podruhé v tomto střetnutí aktivní Sol. Po rychlém přečíslení poslal pas z levé strany pokutového území Tsimikas a v brankovém území našel právě osamoceného Sola, jenž bez větších potíží propálil zblízka bezmocného Brondeela.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - PSV Eindhoven 2:5

15.10.2017 14:30

Góly: 40. Clint Leemans (pen.), 48. Torino Hunte - 23. Jürgen Locadia, 58. Gastón Pereiro, 67. Daniel Schwaab, 72. Mauro Júnior, 85. Gastón Pereiro

PSV Eindhoven potvrdil vzrůstající formu z poslední doby, nyní bez větších problémů zvítězil na půdě nováčka z Venla a udržel si vedení v Eredivisii. Ze sedmi zápasů vybojoval úctyhodných 21 bodů a před konkurenčním Ajaxem i Feyenoordem má náskok pěti bodů. Diváci na stadionu De Koel zažili parádní podívanou, ve které viděli hned sedm branek a výhru hostů v poměru 5:2. VVV je v tabulce na devátém místě s dvanácti body.

Domácí tak utrpěli teprve svou druhou porážku v tomto ročníku, v nedělním utkání dohrávali závěrečnou půlhodinu v deseti. Hosté se po nevýrazné dvacetiminutovce dostali z ničeho nic do vedení ve 23. minutě, kdy skóroval Jürgen Locadia. Ten po rychlé akci a narážečce s Luukem de Jongem vypálil z první ze čtrnácti metrů a prudkou ranou obstřelil bezmocného brankáře Unnerstalla. Venlo dokázalo srovnat krok pět minut před přestávkou z penalty.

Ta byla nařízena po centru z levé strany a následném kontaktu ve středu pokutového území. Míč si vzápětí postavil Clint Leemans a chladnokrevně zamířil k levé tyči do protipohybu gólmana Zoeta. Domácí dokonce otočili vývoj tři minuty po změně stran a senzačně se dostali do vedení. Po dlouhém pasu na levou stranu a následné zpětné přihrávce odcentroval před branku van Crooij, nabíhající Torino Hunte usměrnil míč z osmi metrů přímo k pravé tyči.

Po necelé hodině hry bylo vyrovnáno, PSV dostal zpět do hry o tříbodový zisk Gastón Pereiro. Uruguayský záložník si po nahrávce od Ariase udělal prostor na hranici pokutového území, odkud nezištně vypálil ke vzdálenější konstrukci - 2:2. Domácí si výrazně zkomplikovali situaci v 61. minutě, kdy byl zaslouženě vyloučen Jerold Promes za surovou hru. Eindhoven využil početní výhody celkem záhy, v 67. minutě se prosadil Daniel Schwaab.

Devětadvacetiletý německý obránce po rohovém kopu z pravé strany a prodloužené hlavičce od Isimata-Mirina stanul nikým nehlídán u zadní tyče a taktéž hlavou rozvlnil síť ze dvou metrů. Odpor domácích byl definitivně zlomen o pět minut později, kdy se střídající Mauro Júnior dostal k dorážce po hlavičce de Jonga a zákroku Unnerstalla, ze šesti metrů pak nekompromisně skóroval - 2:4. Gólový účet tohoto duelu uzavřel v 85. minutě Pereiro, jenž se po hlavičce ze tří metrů prosadil podruhé v tomto klání.

Více informací k zápasu

FC Groningen - AZ Alkmaar 1:1

15.10.2017 14:30

Góly: 53. Mimoun Mahi (pen.) - 45. Alireza Jahanbakhsh

Fotbalisté Alkmaaru nedokázali v nejvyšší nizozemské soutěži zvítězit ani potřetí v řadě, po dvou minulých porážkách nyní získali bod za remízu 1:1 v Groningenu. V tomto utkání sice častěji drželi balón a vyprodukovali i více střeleckých pokusů než soupeř, na tříbodový zisk to ale nestačilo. V tabulce jim patří sedmé místo se třinácti body. Domácí po nedávné smolné porážce ve Zwolle získali alespoň bod a jsou na dělené dvanácté příčce s devíti body.

Hosté přitom měli skvělý vstup do zápasu a po prvním poločase vedli, nicméně FC srovnal stav osm minut po změně stran z pokutového kopu. První vážnější příležitost se zrodila v 5. minutě, kdy se vytáhl domácí brankář Padt, jenž fantastickým způsobem zlikvidoval střelu zblízka. O tři minuty později mohl otevřít skóre nedělního utkání van Overeem, který se dostal k pokusu ze středu pokutového území a nakonec z deseti metrů trestuhodně přestřelil.

AZ završil svůj počáteční tlak v 10. minutě, kdy si z levé strany seběhl do pokutového území soupeře kapitán Weghorst a famózní Padt vyrazil balón jednoruč do strany ke svému spoluhráči. Strážce Groningenu byl opět v pohotovosti krátce po odehrané čtvrthodině, když s vypětím všech sil odvrátil hlavičku Alirezy Jahanbakhshe na rohový kop. Poté se hra na zhruba dvacet minut uklidnila, hosté znovu byli nebezpeční v závěrečných sedmi minutách.

Nejprve ve 39. minutě vypálil velmi tvrdě Til a Padt dokázal tuto bombu zlikvidovat. Mírný favorit se přeci jen dočkal zaslouženého vedení v první nastavené minutě úvodního dějství. Defenzíva FC odvrátila balón mimo šestnáctku, vzápětí se odhodlal ke střele z nějakých dvaceti metrů Jahanbakhsh a trefil se náramně ke vzdálenější konstrukci - 0:1. Po změně stran Groningen přeci jen přidal a vyrovnat mohl ve 47. minutě.

Po přímém volném kopu hlavičkoval nebezpečně Idrissi a gólman Bizot s velkými problémy vytěsnil míč alespoň na tyč. Domácí přeci jen vyrovnali o šest minut později, kdy byl nařízen pokutový kop za přistrčení Wuytense na Doana. K penaltě se odhodlal Mimoun Mahi. Bizot sice vystihl směr střely a na balón si sáhl, jenže v cestě do sítě mu nezabránil. Pak se do závěrečného hvizdu zrodila jen jedna gólová možnost v 73. minutě, kdy Bizot zkrotil dělovku Hrustiče, výsledek se tedy již nezměnil.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SBV Vitesse 1:1

15.10.2017 12:30

Góly: 73. Kristoffer Peterson - 87. Bryan Linssen

Vitesse v Eredivisie neprohrálo už popáté v řadě, ovšem z půdy vždy nevyzpytatelného Almela vydřelo aspoň bod doslova v poslední možnou chvíli. Domácí, kteří okupují prakticky po celou sezónu klidné příčky ve středu tabulky, se ujali vedení v 73. minutě díky Kristofferovi Petersonovi. Hosté však ještě stačili vyrovnat Brianem Linssenem.

Do první větší možnosti se protlačilo Heracles už v 8. minutě. Ve vyložené pozici se ocitl Niemeijer, který pravačkou vypálil z levé části šestnáctky, každopádně na gólmana Pasveera vyzrát nedokázal. Na druhé straně se ve 12. minutě snažil prosadit hlavou Matavž, nicméně svůj pokus usměrnil jen mimo kýžený a chtěný prostor.

O minutu později vyzkoušel svá mířidla domácí Pröpper, zjistil však, že je nemá úplně seřízená, a také on bránu minul. I nadále byl klub z Almela o něco aktivnějším týmem, ve 20. minutě mohl načít gólový účet utkání zase Niemeijer, jenže z vápna si před vyběhnuvším Pasveerem v koncovce neporadil a pouze přestřelil.

Pasveer musel být na pozoru znovu po půlhodině hry, překonat se ho snažil Darri, avšak neuspěl, a pak si vzal slovo znovu neudržitelný Niemeijer, jenž ale zase nenašel cestu ke skórování a hlavou netrefil. Ve druhé půli bylo zprvu lepší Vitesse, jenže Bruns nezahrál přímák ideálně a pumelici Matavže vychytal gólman Castro.

O všem podstatném se rozhodovalo v poslední dvacetiminutovce. Před Mountem na pravé straně zasekl míč Kuwas, který poslal dlouhý pas na zadní tyč, a tam hlavou překonal Pasveera naskakující si Peterson. Tři minuty před koncem zařídil Arnhemu vydřený bod snadnou střelou Linssen, k němuž propadl dlouhý centr od Rashicy.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle 0:0

14.10.2017 20:45

Góly: -

Feyenoord Rotterdam zaznamenal svou třetí bodovou ztrátu v tomto ročníku, když se po minulé vysoké výhře v Alkmaaru rozešel smírně bez branek s houževnatým Zwolle. Domácí celek má na kontě 16 bodů a propadl se na třetí místo tabulky o skóre za Ajax, na vedoucí PSV má manko pěti bodů. PEC vstoupil do utkání se skvělou taktikou a ta mu vydržela až do samého konce, s patnácti získanými body je na solidní páté příčce.

Utkání nenabídlo příliš vyložených možností, obhájce mistrovské trofeje nemohl najít recept na pozornou defenzívu protivníka a jen těžko se dostával do zakončení. Hosté naopak spoléhali na rychlé protiútoky a jeden z nich jim málem vyšel za necelých 120 sekund. Do brejkové situace se dostal Nijland, dokonce i obešel brankáře Jonese, jenomže pak se ocitl v příliš ostrém úhlu a prázdnou branku vůbec netrefil.

Od tohoto momentu měli oba soupeři problémy s rozehrávkou, rotterdamský celek se téměř nedostával ke střelbě. Povětšinu času sice držel balón, ale jeho akce končily kvůli nepřesné finální přihrávce. Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhém poločase. V 54. minutě se z ničeho nic mohl prosadit Beghuis, avšak po nahrávce od Larssona mířil z mírného úhlu o několik decimetrů vedle pravé konstrukce.

Přesně v polovině druhého dějství spálil Feyenoord svou největší možnost sobotního utkání. Hodně razantní pokus vyslal směrem k hostující brance střídající dánský útočník Jørgensen. Gólman Boer odvrátil balón do levé tyče, ten se od ní vzápětí odrazil zpět do pole. Svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta se s ubývajícím časem bezhlavě vydávali do útoku, soupeř na ofenzívu nemyslel a pouze se bránil.

V 82. minutě podržel svůj tým Boer, který vyrazil hlavičku z bezprostřední blízkosti a poradil si i s následnou střelou z pravé strany. Feyenoord poté až do závěrečného hvizdu neohrozil strážce Zwolle ani jednou a bod je pro něj rozhodně málo. Již v úterý přivítá v Lize mistrů ukrajinský Šachtar Doněck a bude to pro něj jeden z klíčových soubojů, o víkendu ho navíc čeká šlágr podzimní sezóny s Ajaxem. Zwolle bude usilovat o další body na půdě Bredy.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - SC Heerenveen 3:1

14.10.2017 20:45

Góly: 26. Yassine Ayoub, 41. Jean-Christophe Bahebeck, 63. Jean-Christophe Bahebeck - 23. Stijn Schaars

Heerenveen po minulé drtivé porážce s Ajaxem nenavázal po reprezentační přestávce na své parádní výsledky ze začátku sezóny a na půdě Utrechtu si připsal už svou druhou porážku v sezóně, celkově pak svou čtvrtou v řadě s tímto protivníkem. Ačkoli v utkání vedl, následně inkasoval třikrát a na žádnou odpověď se vůbec nezmohl.

Ani šedesát dva procent v držení míče frískému celku nedopomohlo alespoň k nějakému úspěchu. Domácí totiž na rozdíl od svého protivníka stačili využívat své šance, brzy zareagovali na úvodní trefu Stijna Schaarse díky Yassinemu Ayoubovi, do přestávky pak skóroval Jean-Christophe Bahebeck, jenž pak ve druhé půli skóroval ještě jednou.

První střelecký pokus na bránu vyslal v 7. minutě právě Bahebeck, ovšem jeho počínání nebylo přesné, o pár chvil později na druhé straně dopadl stejně Kobajaši, jenž rovněž prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Až ve 23. minutě viděli diváci na Stadionu Galgenwaard opravdu nějakou výraznější šanci. A většina z nich nebyla šťastná, v co ve finále vyústila.

Schaars měl k dispozici velmi dobrou standardku zhruba pět metrů za vápnem a nepohrdl jí. Svou technickou střelu zakroutil přes zeď, od ní se míč lehce odrazil do vzduchu a zapadl za dezorientovaného gólmana Jensena. O tři minuty později však bylo srovnáno. Tentokráte přímák zahrával Ayoub a udělal to mistrně. Trefil se přesně pod břevno.

Následně musel nebezpečí hasit Jensen, kterého vyzkoušel Rojas, nicméně utrechtský muž v rukavicích si s jeho zakončením poradil. Čtyři minuty před přestávkou domácí přidali svou druhou branku a náskok už neztratili. Ayoub na levé straně uvolnil Bahebecka, toho nezastavil vracející se Höegh, a Francouz tak prostřelil nohy brankáře Hansena.

Heerenveen ve druhém poločase předvedl mdlý výkon a sotva nějakým způsobem dokázal ohrozit utrechtskou bránu. A když mužstvo kouče Erika ten Haga v 63. minutě zaznamenalo další přesný zásah, bylo vlastně po zápase. Nedůrazně si obránce Pierie počínal vůči Bahebeckovi, který si naskočil na centr van der Meera a hlavou zacílil.

Více informací k zápasu

Roda JC - NAC Breda 1:0

14.10.2017 18:30

Góly: 90. Adil Auassar

Roda Kerkrade dokázala navázat na první úspěch proti Spartě Rotterdam a po šesti úvodních prohrách tentokráte dosáhla na druhý tříbodový zisk v řadě, když nejtěsnějším poměrem 1:0 zdolala nováčka z Bredy. Jediný gól utkání byl k vidění v první nastavené minutě a postaral se o něj Adil Auassar. Domácí tak mají na kontě šest bodů a jsou na šestnácté pozici, NAC posbírali o jeden bod více a momentálně jim patří čtrnácté místo.

Hosté přitom vstoupili do utkání velmi aktivně a do vedení se mohli dostat už po necelých dvou minutách, kdy po skvělé práci Vloeta na pravé straně a následné zpětné přihrávce pálil Korte, jehož střelecký pokus zastavila tyč. Za další dvě minuty mohl otevřít skóre zápasu Ambrose, nicméně ten ve stoprocentní pozici netrefil míč ideálně. Od tohoto momentu se hra uklidnila, domácí srovnali se soupeřem krok a velké šance se zrodily až v závěru první půle.

Ve 36. minutě se obránce Angleino skvěle uvolnil na levé straně a poté předložil balón Vloetovi. Ten si efektivně narazil s Ambrosem a z osmi metrů mířil zhruba metr nad horní tyčku. O dvě minuty později se poprvé ozvala Roda, kdy Schahin zvolil střelu ke vzdálenější tyči a tam jeden z hráčů Bredy odkopával míč z brankové čáry. Čtyři minuty po změně stan se v obrovské možnosti ocitl aktivní Korte.

Čtyřiadvacetiletý útočník stanul v tváří tvář proti brankáři Jurjusovi, ale z bezprostřední blízkosti ho nedokázal propálit. Po hodině hry se na druhé straně podruhé v tomto střetnutí chvěla konstrukce, osamocený Engels olízl ze čtrnácti metrů pravou tyč. S přibývajícím časem přebírali otěže domácí a stále častěji se tlačili do zakončení, zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem selhal v jasné příležitosti Gustafson.

Dvaadvacetiletý švédský záložník se objevil nikým nehlídán před gólmanem Birighittim a pokusil se ho přelobovat, jenže míč nakonec skončil o půl metru vedle bližší tyče. Rozhodující moment přišel z ničeho nic v 90+1. minutě, hrdinou domácích se stal jednatřicetiletý Auassar. Ten se postavil k přímému volnému kopu z dvaadvaceti metrů, po jeho střele stínil Birighittimu nabíhající Gustafson a míč nakonec rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Sparta Rotterdam 4:0

14.10.2017 18:30

Góly: 39. Ryan Sanusi (vl.), 64. Sherel Floranus (vl.), 73. David Neres, 76. Amin Younes

Ajax bez větších potíží zvládl "povinný zápas" se Spartou Rotterdam, v domácím prostředí ji nasázel hned čtyři branky, i když v samém závěru neproměnil pokutový kop. Po hladké výhře 4:0 se v tabulce posunul na druhé místo se šestnácti body, před konkurenčním Feyenoordem je díky lepšímu skóre. Hosté mají na kontě stále jen pět bodů, kvůli úspěchům největších rivalů se propadli na poslední osmnáctou pozici.

Po úvodní nepříliš zajímavé čtvrthodině zahrozil poprvé Ajax, avšak střela Schöneho minula pravou tyč o několik decimetrů. Po necelé půl hodině hry se z ničeho nic ozvali hosté a mohli jít do překvapivého vedení. Po střele z hranice šestnáctky nedokázal brankář Onana udržet míč v rukavicích a vyrazil ho před sebe. Dorážející Mühren poté mířil vysoko nad horní tyčku, nicméně případný gól by stejně neplatil vinou ofsajdového postavení.

Ve 35. minutě si gólman Kortsmit poradil s tvrdou ranou Ziyecha, o dvě minuty později neprostřelil Duarte na druhé straně vyběhnuvšího Onanu. Velký favorit tohoto duelu se přeci jen dostal do vedení šest minut před přestávkou. Po rohovém kopu z pravé strany se míč nešťastně odrazil od bránícího Ryana Sanusiho a skončil v síti, Korstmit se natahoval marně. V 64. minutě to bylo o dvě branky, hosté si znovu vstřelili vlastní gól.

Huntelaar krásné uvolnil Davida Nerese, který přehodil Kortsmita a vracející se Sherel Floranus jemnou tečí zamířil do sítě, tento moment definitivně dostal Spartu na kolena. AFC přidal třetí gól o devět minut později, když Neres zužitkoval krásné kolmice od Ziyecha, obtočil se kolem protihráče a pak tvrdou ranou zamířil přímo pod horní tyčku. Čtvrtou trefu vsítili domácí za další tři minuty, poprvé v tomto ročníku Eredivisie skóroval Amin Younes.

Německý útočník po přihrávce od Ziyecha vypálil z necelých třiceti metrů a jeho nádherná střela zapadla přímo pod břevno nad bezmocného Kortsmita. Ve zbývajícím průběhu se sobotní duel spíše dohrával, Ajax mohl dovršit "búra" v poslední minutě. Po nařízeném pokutovém kopu měl uzavřít gólový účet Dolberg, avšak Kortsmit to nezabalil, vystihl směr střely a balón fantastickým způsobem vyrazil do strany.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven870126:821
2.AFC Ajax851219:616
3.Feyenoord Rotterdam851216:616
4.SBV Vitesse843116:815
5.PEC Zwolle843113:1015
6.SC Heerenveen842213:1414
7.AZ Alkmaar841311:1213
8.FC Utrecht841313:1513
9.VVV Venlo833212:1112
10.SBV Excelsior83149:1210
11.ADO Den Haag83147:1110
12.Heracles Almelo823312:149
 FC Groningen823312:149
14.NAC Breda82159:157
15.FC Twente82069:126
16.Roda JC82068:176
17.Willem II82069:196
18.Sparta Rotterdam81255:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elliasson

Už jenom při pohledu na sestavu jsem si myslel, že ztratíme. A bohužel... Stalo se tak.

Reagovat
jáá

tak Jorgensen se vám vrací, na CB 2 zranění zabolí, ale Tapia by mě tam opravdu nenapadl...u nás jsem zvědavý na Dolberga...zatím se nechytnul ani u penalty, ta frustrace musí být neskutečná, ještě že Hakim to tahá

Reagovat
afc ajax

Presne tak

Reagovat
Stiksxx

Tj. Bez něj byste byli skoro poloviční. Dolberga jste prosrali, že jste ho nebouchli za 50.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele