Eredivisie - souhrn 31. kola

17.04.2015, 21:59, aktualizováno 19.04.2015, 18:46
Komentáře a souhrny
Utrecht porazil Twente, Heracles si poradil se Zwolle. Ajax se rozešel bez branek s Bredou a Feyenoord překvapivě nestačil na sestupem ohrožený Go Ahead. PSV Eindhoven si poradilo s Heerenveenem a slaví zisk titulu. Tři body mají rovněž Alkmaar, Vitesse a Groningen. Předehrávka mezi Cambuurem a Excelsiorem přinesla remízu...

FC Utrecht - FC Twente 1:0

19.04.2015 16:45

Góly: 55. Sébastien Haller

Fotbalisté Utrechtu si po výhře nad Twente prakticky zajistili záchranu. Tři kola před koncem a s osmibodovým náskokem na šestnáctou Bredu je dost nepravděpodobné, že by se jich sestupové problémy ještě týkaly. O jediný gól utkání se postaral v 55. minutě Sébastien Haller, který se prosadil po rohovém kopu.

Na hřišti se především bojovalo. A pro oba celky to byly nervy až do závěrečných minut. Především domácí odolávali po jediné vstřelené brance celkem silnému tlaku, kterému se nakonec ubránili. Díky vítězství se svěřenci Roba Alflena v tabulce na svého soupeře dotáhli na rozdíl jednoho bodu, a oba jsou tak nyní přímými sousedy v tabulce.

Utrecht rozhodně musí pochválit svého muže mezi třemi tyčemi. Byl to právě Ruiter, který svůj tým ve druhé půli několikrát podržel. Twente se na něj snažilo vyzrát ze všech stran, ale nakonec neuspělo. A když už ani domácí brankář nestačil, zaskočili za něj na brankové čáře dvakrát jeho spoluhráči van der Maarel a Heerings.

Zatímco Ruiter se stal klíčovým hráčem pro Utrecht v defenzivní fázi hry, v té ofenzivní se prosadil Haller, pro něhož to byla již osmá branka v sezóně ze čtrnácti odehraných utkání. Verbeekův centr z rohového čtvrtkruhu tečoval Hardeveld v malém vápně jemně za sebe na volného Francouze, který v pohodě uklidil balón do sítě.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - NAC Breda 0:0

19.04.2015 14:30

Góly: -

Fotbalisté Ajaxu po sobotní výhře PSV už přišli o obhajobu mistrovského titulu a v zápase s Bredou bylo opravdu hodně znát, že jim chybí motivace. Hosté skvěle bánili a nakonec po zásluze vybojovali velmi cenný bod za bezbrankovou remízu. Ajax si díky prohře Feyenoordu zajistil konečné druhé místo a tedy kvalifikaci Ligy mistrů, v tuto chvíli má na kontě 67 bodů. Breda sice uspěla, ovšem i její úhlavní konkurenti bodovali a stále je tak šestnáctá.

NAC už potřetí v řadě remizovalo a svou sérii neporazitelnosti protáhlo na pět utkání, ovšem tři kola před koncem ztrácí na patnácté Heracles tři body a bude muset hodně bojovat. Domácí byli v celém průběhu utkání podle předpokladů lepším výběrem a vytvořili si mnohem více vyložených příležitostí, jenže se jim nedařilo v koncovce. Breda dohrávala duel v deseti, když byl ve druhé nastavené minutě vyloučen Gill Swerts.

V úvodní půlhodině hrály oba výběry opatrně a nebyla k vidění jediná vážnější příležitost, i když domácí měli povětšinou míč pod kontrolou. Ve 33. minutě poprvé výrazněji zahrozil Sigthórsson, jehož tečovaná střela minula vzdálenější tyč zhruba o metr. Pět minut před koncem musel poprvé zasahovat gólman Bredy ten Rouwelaar, který vytěsnil ránu z hranice pokutového území nad břevno.

Ihned na to se musel brankář NAC znovu činit, když tentokráte famózním zákrokem zneškodnil dalekonosný pokus Bazoera. Ajax vstoupil aktivně i do druhé půle a po hodině hry si vypracoval největší možnost dosavadního průběhu. Z přímého volného kopu z osmnácti metrů vypálil Sinkgraven a trefil břevno. Hosté zahrozili z ojedinělého protiútoku přesně v polovině druhého poločasu.

Po milimetrové přihrávce Sarponga netrefil míč ideálně u vzdálenější tyče Seuntjens a poslal ho mimo tři tyče. V 83. minutě se znovu vytáhl ten Rouwelaar, který po přihrávce skrz pokutové území zasáhl nohou na brankové čáře proti střele Kishny z hodně ostrého úhlu. O dvě minuty později zlikvidoval strážce hostů samostatný únik Andersena a domácí se až do závěrečného hvizdu do další příležitosti nedostali. V samém závěru atakoval Swerts velmi nešetrně unikajícího Serera a po dvou minutách strávených na hřišti obdržel od rozhodčího přímou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - PEC Zwolle 2:0

19.04.2015 14:30

Góly: 14. Thomas Bruns, 47. Bryan Linssen

Heracles zaznamenalo důležité vítězství v boji o záchranu a tři kola před koncem si vytvořilo náskok na šestnáctou příčku ve výši tří bodů. Poražené Zwolle naopak potvrdilo, že v závěru sezóny se mu prostě nedaří, a pořád se tak musí strachovat o sedmou příčku, tedy tu poslední, která zaručuje posezónní play-off o Evropskou ligu.

Domácí vstoupili do utkání tak, jak potřebovali. Ve 14. minutě Darri z levé strany poslal jemný oblouček na hranici malého vápna, kam si naběhl Bruns a hlavou mířil pod břevno. Jeho prvotní pokus se podařilo brankáři Hahnovi zlikvidovat, na dorážku ovšem nestačil. Hostující defenzíva si v této situaci počínala dosti nedůrazně.

Svěřenci Johna Stegemana pokračovali i nadále v aktivní hře směrem dopředu. Jen dvě minuty po vstřelené brance vyslal pěknou střelu Breukers a tu Hahn s potížemi zlikvidoval, a ve 25. minutě vypálil domácí obránce ještě jednou, tentokráte však těsně nad branku. Zwolle bylo nebezpečnější ve druhé části prvního dějství.

Brankář Castro se musel potit po Lamově příležitosti, kterou musel vyřešit, ve 35. minutě selhal v koncovce Lukoki. Prosadit se snažil také Sainsbury, ovšem mezi třemi tyčemi stál zase pozorný Castro. Do druhé půle mimochodem již nenastoupil Necid, kterého vystřídal Drost. Český forvard byl na hřišti vlastně neviditelný.

I vstup do druhého poločasu vyšel Heracles skvěle. Linssen pouze využil opětovného nedůrazu soupeřových obránců, natlačil se až do šestnáctky a podél gólmana Hahna pohodlně skóroval. Když byl navíc v 52. minutě vyloučený Sainsbury, mělo Zwolle prakticky po nadějích. Zvrátit tohle utkání se mu zkrátka nepodařilo.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Go Ahead Eagles 0:1

19.04.2015 12:30

Góly: 71. Jules Reimerink

Fotbalisté Go Ahead se na půdě rotterdamského Feyenoordu postarali o naprostou senzaci a po vítězství 1:0 získali v souboji o záchranu nesmírně cenné tři body. V tabulce jsou sice stále sedmnáctí se šestadvaceti body a na patnácté místo Heracles ztrácejí pět bodů, nicméně stále mají nějakou naději na přímou záchranu. Domácí si naopak zkomplikovali cestu za třetím místem, na čtvrtý Arnhem mají náskok čtyř bodů a ve zbývajících třech kolech je čeká boj.

Nečekaná výhra Eagles znamená sestup nováčka z Dordrechtu, který tři kola před koncem ztrácí nedostižných deset bodů a po roce se tak vrací do druhé ligy. Feyenoord v nedělním zápase nedokázal najít recept na defenzívu protivníka a nevytvořil si ani příliš vyložených příležitostí, hosté rozhodli zhruba dvacet minut před koncem zásluhou Julese Reimerinka.

Feyenoord pochopitelně tvořil hru od samého začátku a během prvních deseti minut byly k vidění nepřesné střely Toornstry a van Beeka. V dalších minutách se Feyenoord snažil hrozit ze standardních situací, avšak jeho snahu velmi často kazila nepřesná rozehrávka. V polovině první půle vypálil Kazim-Richards z pravé strany a gólman van der Hart dokázal jeho dobrý pokus skvěle zlikvidovat.

Feyenoord kroužil kolem pokutového území protivníka až do konce poločasu, nicméně zahrozil pouze střelou Clasieho v 35. minutě a poté ranou Kazima těsně nad. Hosté to zkoušeli z velké vzdálenosti, ale Vermeer si připsal zásah jen proti dalekonosné střele van Ooijena. Po změně stran se obrázek hry nezměnil a útočná snaha obou celků byla bídná. Až v 70. minutě vystřelil domácí Boëtius, jenže balón poslal zhruba metr nad horní tyčku.

O minutu později přišel na druhé straně naprosto šokující gól po rychlém brejku. Hosté vybojovali balón na pravé straně a ten poté převzal Reimerink, který naprosto pohotově uklidil balón z deseti metrů ke vzdálenější tyčce. Feyenoord ve zbývajícím průběhu sice tlačil, jenže do obrovské šance se dostal pouze jednou a to až ve druhé nastavené minutě. Kazim- Richards mohl vyrovnat, jenže před odkrytou svatyní vůbec netrefil míč a domácí hráči tak po závěrečném hvizdu zůstali nevěřícně stát na trávníku.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Groningen 1:4

18.04.2015 20:45

Góly: 67. Ali Messaoud - 8. Jarchino Antonia, 22. Tjarron Chery, 62. Michael de Leeuw, 90. Tjarron Chery

Utkání mezi Willemem Tilburg a Groningenem bylo mnohem vyrovnanější, než by naznačovalo konečné skóre 1:4. Za hosty se hned dvakrát prosadil Chery, skóre doplnili Antonio, de Leeuw a domácí Messaoud. Groningen tak odskočil svému soupeři na tři body.

Tilburg sice nakonec odešel drtivě poražen, byl to však on, kdo si připsal vůbec první šanci zápasu - Haemhouts zachytil neúspěšný odkop jednoho z obránců a střelou z hranice vápna notně vystrašil brankáře Padta. Reakce Groningenu však byla okamžitá a tentokrát mnohem přesnější. Bleskový brejk vedl Tjarron Chery, který si k zakončení vybral Jarchinia Antonia; proti jeho samostatnému nájezdu sice gólman Lamprou vyběhl, byl však efektně přelobován.

To se psala teprve osmá minuta. Domácí inkasovaná branka příliš nevyvedla z míry a nadále diktovali tempo hry, jenže Groningen vyučoval z efektivity - ve 22. minutě se hrdina zápasu Chery tentokrát ujal zakončení sám, poté, co si narazil s de Leeuwem a probil se kolem jednoho z obránců. Lamprou byl opět bezmocný. Poločasové skóre tak hostům dokonale vyhovovalo; aniž by byli na hřišti lepším týmem, nesli si do druhého dějství luxusní náskok.

Naopak Tilburg působil po druhé trefě přece jen trochu demoralizovaným dojmem, a když po hodině hry potřetí zavěsil de Leeuw - opět ze samostatného úniku po chytrém vybídnutí Antonia - bylo definitivně rozhodnuto. Lamprou ještě chvíli předtím musel hasit nebezpečnou standardní situaci. Domácím je nutno přičíst k dobru, že ani za stavu 0:3 zcela nesložili zbraně a Ali Messaoud zužitkoval chvilkový tlak přesnou střelou z 67. minuty.

Prakticky okamžitou odpověď mohl vyslat Antonio, jenže přestřelil; na druhé straně pak Sahar ze skvělé pozice odmítl snížit na 2:3 a ještě tak zápas zdramatizovat. V otevřeném závěru se šance střídaly na obou stranách - Tilburg měl smůlu, že v závaru v 85. minutě nikdo nedokázal propasírovat míč do Padtovy sítě, na druhé straně se neúspěšným lobem prezentoval van der Laan. Finální úder do vazu domácího týmu pak ještě v páté minutě nastavení přidal Chery - z dalšího samostatného nájezdu.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SC Heerenveen 4:1

18.04.2015 19:45

Góly: 3. Luuk de Jong, 23. Memphis Depay, 41. Luuk de Jong, 88. Luciano Narsingh - 27. Joey van den Berg

Fotbalisté PSV Eindhoven zvládli na jedničku sobotní utkání s konkurenčním Heerenveenem a po sedmi letech si již tři kola před koncem zajistili mistrovskou trofej. Domácí celek tak přerušil čtyřletou nadvládu amsterdamského Ajaxu a za letošní výkony si rozhodně tento úspěch zaslouží. Zápas s Heerenveenem rozhodl již v prvním poločase, kdy soupeři nasázel hned tři góly a svůj náskok definitivně pojistil v 88. minutě.

PSV se dostalo do vedení velmi záhy po úvodním hvizdu ze své první vážnější akce, kdy se ve 3. minutě dokázal prosadit Luuk de Jong. Ten využil nádherného pasu Luciana Narsingha do pokutového území a hlavou nedal brankáři Nordfeldtovi žádnou šanci na úspěch. Přesně v polovině úvodního dějství dokázal zvýšit vedení Eindhovenu nejlepší střelec Eredivisie Memphis Depay, který tak vsítili už svou dvacátou trefu v tomto ročníku.

Ten se postavil k přímému volnému kopu z osmnácti metrů a překrásnou technickou střelou zamířil přesně do pravého horního růžku, Nordfeldt se za míčem pouze ohlédl. Hostům svitla naděje na úspěch o čtyři minuty později. Po krásném rychlém brejku unikl po pravé straně Marzo a ocitl se zcela sám před gólmanem Zoetem. Poté ještě volil skvělou vodorovnou přihrávku na nabíhajícího Joeyho van den Berga a ten neměl větší problémy se zakončením - 2:1.

Heerenveen po tomto gólu výrazně přidal a krátce po půl hodině hry mohl dokonce vyrovnat. Po pasu z levé strany vystřelil Larsson a dokonce již překonal Zoeta, nicméně toho na brankové čáře zastoupil Rekik a odkopl balón do bezpečí. Ve 42. minutě vrátil domácím vedení aktivní de Jong, který zaznamenal svou devatenáctou ligovou trefu. Podruhé v zápase skóroval hlavou, kdy si po rohovém kopu Willemse udělal prostor a s pomocí dostal balón do sítě.

Po změně stran se hrálo z obou stran mnohem opatrněji a gólových příležitostí výrazně ubylo. PSV především nechtělo udělat chybu v defenzívě, nakonec si vypracovalo ještě dvě dobré příležitosti v závěrečné desetiminutovce. Nejprve mohl skórovat Depay, který zblízka nedokázal překonat fantastického Nordfeldta, nicméně dvě minuty před koncem se to povedlo Narsinghovi. Ten využil přízemního centru napříč pokutovým územím od de Jonga a zblízka bez větších problémů skóroval - 4:1.

Po závěrečném hvizdu už mohly na stánku Philips Stadion propuknout bujaré oslavy, domácí tým včetně trenéra Phillipa Cocuho totiž převzal pohár pro vítěze Eredivisie a dotáhl tak dobře započatou misi do zdárného konce.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Dordrecht 3:0

18.04.2015 19:45

Góly: 52. Valeri Kazaišvili, 65. Valeri Kazaišvili, 68. Renato Ibarra

Vitesse bez problémů zvládlo domácí zápas s outsiderem z Dordrechtu a po pohodlné výhře 3:0 nadále tlačí na třetí Feyernoord. Hosté se naopak mohou začít pomalu loučit s prvoligovou scénou..

Nutno ovšem dodat, že ačkoliv konečné skóre hovoří o kvalitativním rozdílu mezi oběma celky poměrně jasně, Dordrecht rozhodně nevstupoval do zápasu s hlavami svěšenými; naopak, v prvním poločase hosté příkladně bojovali a dokonce se jim podařilo i propasírovat míč do sítě. Branka Anthonyho Biekmana však nakonec uznána nebyla. Naopak Vitesse prožilo frustrujících 45 minut a bylo jasné, že se o přestávce musí něco změnit.

Vidina ztráty bodů s posledním týmem se domácímu favoritovi příliš nezamlouvala, takže po změně stran zvýšil obrátky a brzy se dočkal i vedoucí branky. Odpor Dordrechtu poprvé zlomil v 51. minutě Valerij Kazaišvili, který zpracoval povedený pas od Marka Vejinoviće, popoběhl s míčem k bráně a uklidil jej po zemi přesně k tyči. Gruzínský záložník se do statistik podruhé zapsal v 65. minutě; hosté lacino ztratili míč ve středu pole, Kazaišvili se následně dostal k zakončení a zvýšil na 2:0.

Definitivní tečku za utkáním pak napsal o tři minuty později Renato Ibarra, který s míčem u nohy obešel Filipa Kurta a pohodlně zakončoval do odkryté klece. Výrazně zlepšený výkon ve druhém dějství tak Vitesse stačil k zisku očekávaných tří bodů, zatímco v Dordrechtu napjatě vyhlíží nedělní výsledek Go Ahead Eagles - pokud ti totiž vyhrají, bude jeho sestup do druhé ligy oficiálně zpečetěn.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - ADO Den Haag 3:1

18.04.2015 18:30

Góly: 29. Nemanja Gudelj, 60. Derrick Luckassen, 65. Nemanja Gudelj - 55. Wilson Eduardo

Dvě branky hrdiny zápasu Nemanji Gudelje rozhodly o tom, že Alkmaar před vlastními fanoušky udolal Den Haag pohodlně 3:1. Pro domácí šlo o nesmírně důležité tři body, zajistili si totiž matematickou jistotu minimálně účasti v play-off o Evropskou ligu; stále přitom mohou doufat i v ukořistění třetí příčky. Den Haag je dvanáctý.

AFAS Stadion viděl prakticky od úvodního hvizdu jasnou převahu svých oblíbenců, jako by si však útočníci Alkmaaru dnes obuli špatné kopačky - žádná z jejich šancí dlouho nenašla cíl. Ne že by se favorit nesnažil, jen to zkrátka vypadalo, že mu zužitkovat prvotní tlak zkrátka není souzeno. Až po půlhodině hry vzal zodpovědnost na svá bedra Gudelj, který napřáhl z dobrých třiceti metrů a famózní ránou poprvé propálil Martina Hansena.

Den Haag se do té doby převážně bránil, inkasovaná branka mu však vlila pověstnou krev do žil a zejména Oleksandr Jakovenko způsoboval domácí defenzivě velké problémy. V další šanci se poté ocitl Danny Bakker, který hlavičkoval těsně mimo. Deset minut po změně stran pak bylo vyrovnáno - obrana AZ nevyřešila situaci úplně ideálně a poskytla tak Wilsonu Eduardovi šanci vypálit na branku; gólman Esteban kapituloval a domácí tak neušli spravedlivému trestu za polevení v koncentraci.

Nakonec však ztráty bodů litovat přece nemuseli - trvalo pouze pět minut, než Derrick Luckassen parádní ránou z přímého kopu poslal favorita zpět do vedení. Když následně v 65. minutě Gudelj udeřil podruhé, když zužitkoval povedený pas od Árona Johanssona, bylo definitivně rozhodnuto - všechny body zůstávají v Alkmaaru, který spolu s Vitesse zespoda tlačí na třetí Feyenoord.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - SBV Excelsior 1:1

17.04.2015 20:00

Góly: 90+3. Bartholomew Ogbeche - 53. Adil Auassar

Fotbalisté Cambuuru nedokázali navázat na svou vítěznou šňůru čtyř zápasů v řadě za sebou před domácím publikem a v páteční předehrávce nakonec mohli být rádi alespoň za bod po remíze 1:1. Excelsior se dostal do vedení krátce po změně stran a o cenné tři body v boji o záchranu přišel ve třetí nastavené minutě, kdy se prosadil tradiční ostrostřelec Bartholomew Ogbeche, který letos v Eredivisii skóroval již potřinácté.

Cambuur prozatím zůstává na osmém místě se čtyřiceti body, ovšem po víkendových dohrávkách ho může přeskočit Tilburg nebo Groningen a poté případně také Twente. SBV se naopak nedokázalo výrazně odpoutat od barážové pozice Bredy a na ní má v tuto chvíli náskok čtyř bodů, nachází se na čtrnácté pozici s jednatřiceti body a důležité dva body mu mohou v konečném účtování chybět.

Utkání nebylo nijak bohaté na gólové příležitosti a oba celky se chtěly spoléhat hlavně na pevnou defenzívu. V domácím dresu byl znovu nejvíce vidět Ogbeche, jehož rána z páté minuty byla na poslední chvíli zablokována. O minutu později pálil v solidní pozici těsně nad Stans. Do největší šance prvního poločasu se dostali hosté v 8. minutě, kdy se po rohovém kopu odrazil míč od stehna Fischera pouze do tyče.

V dalších minutách pálili ze střední vzdálenosti Ogbeche s Bijkerem, ale jejich střelecké pokusy přesné nebyly. Domácí měli mírný tlak i nadále a svírali protivníka na jeho polovině, po dvaceti minutách hry hlavičkoval těsně nad opět aktivní Ogbeche. Po půl hodině hry vypálil na druhé straně velmi tvrdě Adil Auassar, avšak uprostřed branky byl připravený gólman Nienhuis. V nastaveném čase první půle se v pokutovém území zjevil z ničeho nic Gouriye a Nienhuis s vypětím všech sil odvrátil balón na rohový kop.

Excelsior se dostal do vedení z ničeho nic v 53. minutě zásluhou Auassara. Ten po přihrávce na levou stranu vnikl do pokutového území soupeře a tvrdou ranou zamířil přímo pod břevno. V polovině druhé půle se snažil prosadit střídající de Ridder, ale jeho technický pokus minul levou tyč zhruba o metr. Hosté v dalších minutách skvěle bránili a snažili se hrozit z rychlých protiútoků, avšak do gólových příležitostí se již dostávali pouze domácí.

Nejprve zhruba čtvrthodiny před koncem pálil těsně nad horní tyčku střídající Steblecki, v 79. minutě selhal v obrovské možnosti van de Streek. Ten se po centru z levé strany dostal k odraženému míči na hranici brankového území a poslal ho z voleje o pár decimetrů nad břevno. Cambuuru se povedlo vyrovnat v poslední možnou chvíli. Ogbeche vypálil z hranice šestnáctky a Coutinho vyrazil míč do strany. Tam se dva stopeři mezi sebou nedohodli a mezi ně vlétl právě dorážející Ogbeche, který zblízka poslal míč do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven31261484:2779
2.AFC Ajax31207464:2667
3.Feyenoord Rotterdam31177754:3158
4.SBV Vitesse31159759:3854
5.AZ Alkmaar311651054:5353
6.SC Heerenveen31139950:4148
7.PEC Zwolle311441354:4246
8.FC Groningen311012943:4742
9.Cambuur Leeuwarden311171345:5140
10.Willem II311161442:4839
11.FC Twente3111101050:4837
12.FC Utrecht311061553:5736
13.ADO Den Haag318101341:4934
14.SBV Excelsior316131242:5431
15.Heracles Almelo31941843:6131
16.NAC Breda316101529:5728
17.Go Ahead Eagles31751928:5526
18.FC Dordrecht31372122:7216
Bodové odečty
FC Twente-6za neplnění plánu finanční stabilizace klubu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborně AZ ! Nádherný Luckassenův přímák :O

Reagovat
smazaný uživatel

Gudelj se bude stěhovat z Holandska

Reagovat
smazaný uživatel

Gudelj nikam nepustím. Ajax nám sebral dost hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

*Z Holandska se stěhovat nebude...Ajax ho chce

Reagovat
smazaný uživatel

Že ho chtěj neznamená, že ho dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

dnes byl v Aréně na zápase, vypada to nadějně

Reagovat
AjaxFans

Ani jsem si nevšiml, měl jsem šílený stream

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby si zahrál pokud Schöne nebo Klaasen neodejdou

Reagovat
AjaxFans

Ikdyž to byl i Maher tuším.A nakonec ....

Reagovat
Stiksxx

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Kampioenen! Díky hoši! Naprosto zaslouženě. Skvělý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brainbug

Super zážitek zažít kampioenfeestje v Eindhovenu!!!

Reagovat
Stiksxx

Pristi rok chci taky!

Reagovat
brainbug

Stoji to za to.

Reagovat
AjaxFans

Kde to měli?

Reagovat
smazaný uživatel

závidim

Reagovat
Elliasson

Proč k čertu taková komplikace?

Reagovat
opretis

jak dlouho je to Twente dole? Před pár lety titul... nějaký kdo mi osvětlí co se stalo?

Reagovat
AjaxFans

Tento rok to patlají.Ten kádr už nemá takovou kvalitu.Co se stalo?Asi finanční tisen

Reagovat
smazaný uživatel

Holandský fotbal je sázkařská žumpa, Ajax jsem neviděl, ale to co předvedl Feyenoord bylo trapné a o 2.lize ani nemluvit, to je vyloženě šaškárna

Reagovat
Elliasson

To bylo vážně tak hrozné? To nás ještě opravdu podržel golman?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som zápas tak neviem čo nato povedať....skús niečo doplniť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele