Eredivisie - souhrn 2. kola

17.08.2018, 22:06, aktualizováno 19.08.2018, 18:38
Komentáře a souhrny
Heerenveen se rozešel smírně s Vitesse. Feyenoord si poradil s Excelsiorem, zatímco Alkmaar veze body ze hřiště Emmenu. Nedělní program Eredivisie začal vítězstvím Utrechtu nad Zwolle, přestože domácí museli dohrávat v deseti. Namále měli v sobotu dva favorité, PSV Eindhoven vyhrál v Sittardu až gólem z poslední minuty, Ajax o svém triumfu ve Venlu rozhodl až v 88. minutě z penalty. Breda doma neměla problémy s De Graafschapem, Heracles přestřílel Den Haag...

SC Heerenveen - SBV Vitesse 1:1

19.08.2018 16:45

Góly: 26. Michel Vlap - 81. Tim Matavž

Závěrečný zápas 2. kola nizozemské nejvyšší soutěže obstaraly dva výběry, které mají pohárové ambice, a na jejich předvedeném výkonu to bylo znát. Nakonec se rozešly smírně v poměru 1:1, vzhledem k průběhu měl přeci jen blíže k vítězství domácí Heerenveen. Ten má na kontě čtyři body po nedávné výhře 3:2 ve Zwolle. Arnhem je na tom bodově naprosto stejně a výše je jen zásluhou lepšího skóre, neboť v prvním utkání deklasoval Groningen 5:1.

Na SBV nebylo příliš znát, že za sebou má čtvrteční pohárové utkání 3. předkola EL se švýcarskou Basilejí a o co nejlepší možný výsledek se pral až do samotného závěru. Duel se rozbíhal opatrně a celkově se nezrodilo příliš vyložených možností, naopak převažovala taktická stránka. SC otevřel skóre z první větší příležitosti, kdy se prosadil jednadvacetiletý záložník Michel Vlap.

Ten dal o sobě vědět již loni, kdy rozvlnil síť hned čtyřikrát. Tentokráte si ve 26. minutě naskočil na parádní centr Pierieho z levé strany a hlavou z hranice brankového území umístil balón nekompromisně k levé konstrukci, hostující defenzíva na něj zcela zapomněla. Po změně stran přeci jen Arnhem přidal na aktivitě a začal se objevovat stále častěji na útočné polovině. K vyrovnání měl hodně blízko krátce po odehrané hodině.

V dobré pozici se zjevil Brian Linssen a razantně vystřelil, po jeho ráně orazítkoval balón břevno a v tomto případě vskutku chyběly centimetry. Vitesse vytěžilo ze své mírné převahy vyrovnávací trefu v 81. minutě, když skóroval tradiční slovinský kanonýr Tim Matavž. Devětadvacetiletý vytáhlý hrot potvrdil prozatímní úlohu nejlepšího střelce týmu, v letošním ročníku v šesti odehraných střetnutích totiž mířil do černého již počtvrté.

Nyní si po tečovaném pasu Beerense z pravého křídla udělal místo ve středu šestnáctky, zády k brance se probojoval k hlavičce a jeho vysoký pokus zapadl s pomocí horní tyčky do sítě. Překvapený brankář Hahn nestačil reagovat a za míčem se pouze ohlédl. Ve zbývajícím průběhu se již nic zásadního nepřihodilo, ani jeden celek nechtěl udělat chybu. Na SBV příště čeká pikantní souboj s Alkmaarem, Heerenveen vyzve silný rotterdamský Feyenoord.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - SBV Excelsior 3:0

19.08.2018 14:30

Góly: 17. Robin van Persie, 77. Jeremiah St. Juste, 89. Jan-Arie van der Heijden

Feyenoord zvládl mnohem lépe rotterdamské derby s konkurenčním Excelsiorem a po výhře 3:0 určitě doufá, že se tímto výsledkem odrazí k lepším zítřkům. Domácí výběr totiž ostudně vypadl z 3. předkola EL se slovenským Trenčínem a následně nezvládl ani ligový start, když prohrál v Doetinchemu s místním De Graafschapem 0:2. SBV rozhodně neokouzlil a s jedním bodem za remízu se Sittardem (1:1) se nachází v dolních patrech Eredivisie.

Nedělní zápas nenabídl příliš vyložených možností a diváci spíše sledovali urputnou bitvu v blízkosti středového kruhu, na druhou stranu se dočkali několika krásných akcí hráčů slavnějšího rotterdamského celku. Hned ta úvodní ze 17. minuty skončila gólem a poprvé v letošní sezóně se prosadil slavný ostrostřelec Robin van Persie. Již pětatřicetiletý útočník využil přenesení hry na levou stranu a následnou perfektní kolmici od Larssona.

V osobním souboji přetlačil svého bránícího protivníka a levačkou z osmi metrů obstřelil padajícího gólmana Stevense. Od této chvíle jako by hra ustrnula a zasekla se, oba týmy měly velké problémy s rozehrávkou a při přechodu na útočnou polovinu dělaly chyby. Zajímavé momenty v podstatě nabídla až závěrečná čtvrthodina. Nejprve se zrodil druhý gól Feyenoordu, o který se postaral Jerry St. Juste.

Jednadvacetiletý obránce si po dlouhém obléhání udělal prostor v šestnáctce Excelsioru a po nahrávce od Ayouba vystřelil razantně k přední tyči, Stevens ani tentokráte neměl nárok. V 82. minutě mohl SBV ještě zdramatizovat duel, jenomže po pokusu ze střední vzdálenosti se za brankářem Bijlowem chvěla jen tyč. Gólový účet uzavřel v 89. minutě obránce Jan-Arie van der Heijden, jenž se prosadil po téměř dvouletém půstu.

Po další secvičené akci se na levém křídle uvolnil van Persie a poslal zpětnou přihrávku před branku. Tam byl van der Heijden tísněn hned dvěma protihráči, nicméně poradil si s bravurou a geniální patičkou zaskočil všechny včetně překvapeného Stevense. Excelsior se v příštím kole pokusí dosáhnout na první vítězství na půdě konkurenční Bredy, svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta budou bojovat v Heerenveenu.

Více informací k zápasu

FC Emmen - AZ Alkmaar 1:4

19.08.2018 14:30

Góly: 17. Nick Bakker - 15. Myron Boadu, 37. Thomas Ouwejan, 43. Oussama Idrissi, 71. Oussama Idrissi

Nováček z Emmenu šokoval v úvodním kole výhrou na půdě Den Haagu (2:1), ovšem proti papírově silnějšímu Alkmaaru už překvapit nedokázal. I přes slibný start nakonec podlehl svému protivníkovi vysoko 1:4 a se třemi body se propadl do dolní poloviny tabulky. To naopak AZ podruhé za sebou nedal soupeři šanci, po minulé výhře 5:0 nad Bredou je zatím v čele Eredivisie s luxusním skóre 9:1.

Domácí výběr se na začátku nedělního zápasu svého protivníka nezalekl a první větší možnost si vypracoval po necelé čtvrthodině hry. Jansen vystihl vhodný moment pro přihrávku a poté krásně uvolnil nabíhajícího Marinuse, který zblízka z mírného úhlu nevyzrál na obětavého gólmana Bizota. Ovšem jako by jeho zákrok spoluhráče nabudil, ani ne šedesát sekund po tomto momentu totiž otevřeli skóre zásluhou Myrona Boadua.

Teprve sedmnáctiletý útočník s ghanskými kořeny obdržel přihrávku z pravé strany šestnáctky od Seuntjense a zblízka z brankového území nekompromisně propálil bezmocného brankáře Scherpena. Neuběhly ale ani další dvě minuty a bylo vyrovnáno. Po rohovém kopu z pravé strany prodloužil Veendorp míč za sebe ke vzdálenější konstrukci, kde měl snadnou úlohu Nick Bakker a jen doklepl balón do odkryté branky.

Ve 34. minutě se vytáhl Bizot, který jednoruč vytáhl nad břevno přímý volný kop Jansena z osmnácti metrů. Favorit tohoto střetnutí rozhodl o svém tříbodovém zisku ke konci první půle. Vedení mu vrátil Thomas Ouwejan ve 37. minutě, kdy se po přihrávce Midtsja odhodlal ke střele z dobrých dvaadvaceti metrů a jeho nádherná rána se zatočila ke vzdálenější konstrukci mimo dosah plachtícího Scherpena.

O šest minut později pojistil vítězství AZ kanonýr Oussama Idrissi, tentokráte dorazil míč do poloprázdné branky po razantní střele Koopmeinerse a zákroku Scherpena - 1:3. Ještě do poločasu mohl vykřesat naději na body pro FC Bijl, jenže zblízka orazítkoval jen horní tyčku. Definitivní podobu výsledku stanovil v 71. minutě svým druhým gólem v utkání Idrissi, když v tváří tvář proti strážci Emmenu nezaváhal a chladnokrevně ho z dvanácti metrů propálil.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PEC Zwolle 2:0

19.08.2018 12:15

Góly: 26. Joris van Overeem, 44. Sean Klaiber

Favorizovaný Utrecht dokázal odčinit úvodní vysokou porážku v Eindhovenu s místním PSV (0:4) a díky dvěma brankám v prvním poločase zdolal konkurenční Zwolle 2:0. Posunul se tak blíže do středu tabulky, zatímco jeho nedělní protivník po týden starém neúspěchu s Heerenveenem (2:3) zůstává společně s Den Haagem a Groningenem jako jediný bez bodů. O vítězství FC se postarali Joris van Overeem se Seanem Klaiberem.

Domácí měli od samého začátku navrch a k prvnímu ohrožení soupeřovi branky se dostali již ve 3. minutě. Po velmi nebezpečném centru Kerka před branku vznikla před gólmanem Boerem skrumáž, avšak defenzíva PEC se na poslední chvíli zorientovala a odkopla míč směrem k půlící čáře. Po dvaceti minutách se Utrechtu podařilo dotlačil balón do sítě, ale gól nemohl být uznán kvůli zřetelnému ofsajdovému postavení.

Regulérní trefa tak byla k vidění ve 26. minutě. Po hezké akci na pravé straně poslal přihrávku před branku Klaiber a van Overeem dokonale snížil své těžiště, hrudí pak dopravil míč zblízka do sítě. FC pojistil svůj náskok v závěru první půle. Klaiber obdržel pohotovou kolmici do šestnáctky od Simona Gustafsona, chytrou kličkou se zbavil bránícího protivníka a pak z deseti metrů nekompromisní levačkou propálil bezmocného Boera.

Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhém dějství. Domácí tlačili a třetí branku mohli přidat v 54. minutě, nicméně těsně před brankovou čarou předvedl výtečný obranný zákrok Lachman. Domácí si lehce zkomplikovali situaci v polovině závěrečné části. Autor prvního gólu van Overeem totiž u postranní čáry zbytečně atakoval Leemanse, rozhodčí van den Kerkhof mu po prozkoumání videa rovnou udělili červenou kartu za surovou hru.

Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem se poprvé musel činit brankář Paes, který u své levé tyče vyrážel hlavičkový pokus z deseti metrů do strany. V 87. minutě byl blízko ke skórování střídající Dessers, jenomže v ideální pozici balón vůbec netrefil. PEC se v příštím kole pokusí vybojovat premiérové body doma s mistrovským PSV Eindhoven, Utrecht přivítá na vlastním stadionu předloňského nováčka z Venla.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - PSV Eindhoven 1:2

18.08.2018 20:45

Góly: 61. Andrija Novakovich - 33. Hirving Lozano, 90. Dante Rigo

Fortuna Sittard po minulé remíze s Excelsiorem sahala v domácím prostředí s mistrem z PSV po senzační remíze a nakonec o ni přišla inkasovanou brankou v první nastavené minutě, velkému favoritovi tak podlehla nejtěsnějším poměrem 1:2. Nováček Eredivisie se však za svůj výkon rozhodně nemusí stydět a jasně ukázal, že to s udržením prvoligové licence myslí vážně. Eindhoven podruhé v řadě bodoval naplno, ale takové nervy jistě nečekal.

Hosté si tak před klíčovým úterním duelem play-off o LM s běloruským BATE Borisov nijak nezvedli sebevědomí. Domácí hráli od samého začátku bez jakéhokoliv respektu a již po necelých třech minutách mohli jít do vedení. Po krásné kolmici za obranu utekl všem Vlijter a řítil se sám na branku, jenomže svůj únik zakončil pouze do rukavic připraveného brankáře Zoeta. Svěřenci trenéra Marka van Bommela poprvé vystrčili růžky po půl hodině hry.

Přímý volný kop Hirvinga Lozana z levé strany vracel před branku Pereiro a tam hlavičkující obránce Dumfries nevyzrál zblízka na připraveného gólmana Koseleva. Hosté se přeci jen dočkali ve 33. minutě. Mexičan Lozano využil krásné přízemní kombinace na jeden dotek a finální přihrávky od Angeliña, elegantní patičkou s obrovskou dávkou štěstí procpal míč do branky. Za dalších šest minut mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový.

Z patnácti metrů ostře vypálil Pereiro a dobře mířil k pravé konstrukci, avšak Koselev se vytáhl s výtečným zákrokem jednoruč a míč odvrátil na rohový kop. Druhý poločas probíhal v přeci jen pomalejším tempu, Fortuna z ničeho nic srovnala v 61. minutě. Po hlavičce Smeetse si zpracoval míč na levé straně šestnáctky Andrija Novakovič, zbavil se dvou protihráčů a přízemní ranou z deseti metrů propálil bezmocného Zoeta.

V polovině závěrečné části mohl favoritovi vrátit vedení kanonýr de Jong, ovšem přesně načasovaný přízemní centr nedokázal umístit do prostoru tří tyčí. Ve zbývajícím průběhu předváděl Sittard výtečnou defenzivní práci, nicméně výsledek 1:1 neudržel. Střídající mladíček Dante Rigo se uprostřed pokutového území dostal k odraženému balónu a nádhernou střelou k přední tyči pokořil marně se natahujícího Koseleva.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - ADO Den Haag 4:2

18.08.2018 20:45

Góly: 3. Kristoffer Peterson (pen.), 7. Bart van Hintum, 43. Adrián Dalmau, 68. Kristoffer Peterson - 12. Dion Malone, 38. Tim Breukers (vl.)

Heracles navázalo v domácím prostředí na minulý povedený výkon v Amsterdamu s vysoce favorizovaným Ajaxem a tentokráte poprvé vyhrálo, když si v divoké přestřelce poradilo s Den Haagem v poměru 4:2. Hosté naopak podruhé za sebou prohráli a nezažívají úplně povedený vstup do nového ročníku. Almelo během sedmi minut vedlo 2:0, a i když se soupeř ještě do přestávky dotáhl, tak dalšími dvěma brankami rozhodlo o svému úspěchu.

První důležitý okamžik se zrodil již po necelých dvou minutách, kdy Beugelsdijk ve vlastní šestnáctce jasně postrčil Adriána Dalmaua a po právu byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Kristoffer Peterson a chladnokrevně ho proměnil ranou pod horní tyčku. Za další čtyři minuty byl rozdíl ve skóre dvougólový, tentokráte mířil do černého zkušený jednatřicetiletý obránce Bart van Hintum.

Ten se po dobré práci Kuwase na pravém křídle opřel do balónu z voleje z nějakých dvaadvaceti metrů a mířil ke vzdálenější konstrukci. Brankář Groothuizen si sice na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil. Hosty však tento moment nepoložil a ve 12. minutě se vrátili do boje o bodový zisk. Ještě předtím uchránil svůj tým od inkasovaného gólu obránce Tim Breukers, když vykopával balón až z brankové čáry po prudké hlavičce Immerse.

Vzápětí se po nadýchaném obloučku El Khayatiho ocitl před hranicí brankového území Dion Malone a v hlavičkovém souboji přetlačil bránícího protihráče i gólmana Blaswiche - 2:1. Sedm minut před výměnou stran bylo srovnáno. Po centru z pravého křídla se snažil Breukers odkopnout míč do bezpečí před číhajícím Hooiem, jenže trefil ho tak nešťastně, že rozvlnil síť za Blaswichem.

Ani tento stav do konce prví části nevydržel, ve 43. minutě vrátil Almelu vedení Dalmau. Čtyřiadvacetiletý španělský kanonýr se po dvou zásazích Groothuizena dostal k dorážce a doslova dotlačil balón za brankovou čáru. V úvodní čtvrthodině druhého dějství pálil o centimetry vedle zadní tyče Becker a Hooi poté orazítkoval břevno. Heracles potrestalo tyto nevyužité šance v 68. minutě. Definitivně rozhodlo druhou trefou Petersona, jenž po zpětné nahrávce od Breukerse chladnokrevně střílel do levého dolního rohu.

Více informací k zápasu

NAC Breda - BV De Graafschap 3:0

18.08.2018 18:30

Góly: 43. Mitchell te Vrede, 50. Karol Mets, 65. Gianluca Nijholt

Nováček z De Graafschapu nenavázal na úvodní povedené vystoupení proti favorizovanému Feyenoordu a tentokráte na půdě Bredy ani neskóroval, domů si odváží nelichotivou porážku 0:3. Domácí celek tak alespoň částečně napravil minulý debakl 0:5 v Alkmaaru a na svého sobotního rivala se bodově dotáhl. NAC se dostal do vedení krátce před přestávkou a svůj náskok pojistil dvěma zásahy během prvních dvaceti minut druhého poločasu.

Breda byla od samého začátku aktivnějším výběrem, balón držela z více jak pětašedesáti procent, ale k žádnému velkému ohrožení branky protivníka se dlouhou dobu nemohla dostat. Ve 38. minutě málem využila problémů v rozehrávce celku z Doetinchemu, avšak brankář Jurjus dokázal situaci na poslední chvíli vyřešit a míč odkopl do bezpečí. Nicméně Jurjus za dalších pět minut přeci jen inkasoval, to když se prosadil Mitchell te Vrede.

Sedmadvacetiletý útočník využil parádního pasu Rosheuvela z pravého křídla, zavěsil se do vzduchu a hlavou z hranice brankového území uklidil balón do bližšího horního rohu. Domácí pokračovali v aktivitě také po změně stran a druhou uklidňující trefu přidali v 50. minutě. Po rohovém kopu nakrátko odcentroval z pravé strany opět Rosheuvel a ve volném prostoru našel Karola Metse, který chytrou tečí nasměroval balón přímo pod břevno.

Od tohoto momentu museli hrát hosté na větší riziko, jenomže směrem dopředu byli naprosto bezzubí. Krátce po odehrané hodině málem zafungovala spolupráce Rosheuvel - te Vrede, tentokráte druhý jmenovaný svou prudkou ranou prostor tří tyčí netrefil. Odpor De Graafschapu byl definitivně zlomen v 65. minutě, osmadvacetiletý záložník Gianluca Nijholt skóroval vůbec poprvé v dresu NAC.

Nadýchaný centr Iliče za obranu doputoval do před brankového prostoru, kde se ve skluzu opřel do balónu právě Nijholt a usměrnil ho ke vzdálenější konstrukci. Ve zbývajícím průběhu se už nic zásadního nestalo a Breda tak dokráčela k premiérovému vítězství v novém ročníku. Následující kolo přivítá před vlastními fanoušky Excelsior, De Graafschap bude skládat reparát proti Groningenu.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - AFC Ajax 0:1

18.08.2018 18:30

Góly: 88. Dušan Tadić (pen.)

Ajax při velmi náročném programu znovu nepředvedl na ligové scéně nijak oslnivý výkon, i tak přeci jen ukořistil první tři ligové body na půdě Venla. Jeho konkurent dlouhou dobu držel krok a vypadalo to, že vybojuje cennou remízu, nakonec však inkasoval dvě minuty před koncem základní hrací doby z pokutového kopu. AFC se tak po minulé remíze s Heracles posunul do horní poloviny tabulky se čtyřmi body, VVV je těsně za ním se třemi body.

Na hostech od úvodního hvizdu vůbec nebylo znát, že v průběhu týdne sehráli důležitou bitvu 3. předkola LM s belgickým Lutychem a už po osmi minutách mohli jít do vedení. V obrovské možnosti se ocitl Neres, když se po přihrávce na dlouhou nohu zbavil i brankáře Unnerstalla, jenomže poté nepochopitelně střílel zhruba o metr vedle pravé tyče. Po dvaceti minutách hry zahodil velkou příležitost Tagliafico.

Toho fantasticky uvolnil pozdější hrdina Dušan Tadič, následnou střelu z dvanácti metrů brilantně vyrazil do strany Unnerstall. Poté si domácí strážce výtečně poradil se střelami Mazraouiho s Ziyechem, ve 39. minutě Venlo z ničeho nic rozvlnilo síť. Po několika hlavičkových soubojích vypálil Samuelsen z dvanácti metrů přímo pod horní tyčku, ale ještě před tím zatáhl Tagliafica za ruku a rozhodčí Blom po zhlédnutí videa gól neuznal.

Ve druhém poločase měli hosté jasnou územní převahu, krátce po odehrané hodině mohl otevřít skóre sobotního střetnutí aktivní Ziyech. Ten se odhodlal ke střele z dobrých dvaadvaceti metrů a Unnerstall se musel blýsknout dalším parádním zákrokem. Stejný hráč opět pálil ze střední vzdálenosti v 68. minutě, tentokráte minul břevno jen o několik decimetrů. Postupem času domácí téměř neopouštěli vlastní polovinu.

V další šanci se zjevil Mazraoui a jeho razantní přízemní pokus vyrazil připravený Unnerstall. Rozhodující okamžik nastal v 87. minutě. Janssen nedbale vrazil do Huntelaara, který si zpracovával balón a Blom šel podruhé v tomto duelu k videu. Vše proběhlo hodně rychle a byla nařízena penalta. K té se postavil Tadič a poslal strážce VVV na opačnou stranu. A když v nastaveném čase zahodil velkou možnost na vyrovnání Opoku, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Willem II 0:1

17.08.2018 20:00

Góly: 33. Daniel Crowley

Groningen nedokázal odčinit minulý debakl 1:5 na půdě Arnhemu a tentokráte v domácím prostředí podlehl konkurenčnímu Tilburgu v nejtěsnějším poměru 0:1. Po dvou odehraných kolech tak má na kontě nulový bodový zisk a prozatím to nevypadá, že by bojoval o horní polovinu tabulky. Naopak Willem nechal zapomenout na úvodní porážku s Venlem a z půdy protivníka si odváží cenné body i přesto, že v téměř celém průběhu tahal za kratší konec.

Domácí výběr vstoupil do utkání velmi aktivně a již v 10. minutě se mohl dostat do vedení. Na levé straně pokutového území odvedl skvělou práci Warmerdam a poté zpětně přistrčil balón Mahimu, jenž z vyložené pozice nepropálil hradbu těl před sebou. Poté se hra na několik minut uklidnila, hosté vstřelili jedinou branku utkání z ničeho nic ve 33. minutě. Klíčovou postavou se stal anglický rodák Daniel Crowley.

Jednadvacetiletý záložník si po přihrávce od Akkaynaka seběhl až před hranici pokutového území, přehodil si balón na svou silnější pravačku a jeho parádní oblouček z dvaadvaceti metrů skončil s pomocí horní tyčky v síti. V nastaveném čase úvodního dějství předvedli výbornou spolupráci domácí Warmerdam s Mahim a připravili dobrou palebnou pozici pro Hrustiče. Ten střílel po zemi z patnácti metrů a pravou tyč vskutku minul jen o centimetry.

Po změně stran se hosté více zatáhli do defenzívy a začali se spoléhat na rychlé protiútoky, ale nebezpečnější byl jejich protivník. Krátce po odehrané hry vznikla nebezpečná situace po rohovém kopu nakrátko a následném centru van de Looie, nicméně Tilburg si se štěstím poradil a odkopl míč do bezpečí. V 68. minutě zahrozil na druhé straně Akkaynak a u bližší tyče spálil stoprocentní příležitost, i tak by jeho případná branka neplatila kvůli ofsajdu.

Ve zbývajících minutách zvyšoval Groningen obrátky a kroužil kolem pokutového území protivníka, jenomže téměř až do samotného konce gólmana Wellenreuthera neohrozil. Teprve v páté nastavené minutě prodloužil střídající Freriks balón hlavou za sebe na levou stranu, kde Palacios neuhlídal rozběhnutého van Weerta. Ten však v zakončení selhal a vzdálenější dolní roh těsně minul, výsledek páteční předehrávky 2. kola Eredivisie se tak už nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AZ Alkmaar22009:16
2.PSV Eindhoven22006:16
3.SBV Vitesse21106:24
4.Heracles Almelo21105:34
5.SC Heerenveen21104:34
6.AFC Ajax21102:14
7.Feyenoord Rotterdam21013:23
8.VVV Venlo21011:13
 Willem II21011:13
10.BV De Graafschap21012:33
11.NAC Breda21013:53
 FC Emmen21013:53
13.FC Utrecht21012:43
14.Fortuna Sittard20112:31
15.SBV Excelsior20111:41
16.ADO Den Haag20023:60
17.PEC Zwolle20022:50
18.FC Groningen20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Stiksxx

Kua Ajax! Skoda.

Reagovat
Stiksxx

Kua Ajax! Skoda.

Reagovat
afc ajax

tak bolo to zas o hubu ale zas VVV neukázalo nič, za čo by sa dáva ani len 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Lozano je ještě v PSV? Celkem překvapivé po vydařeném MS

Reagovat
Phreak71

PSV ma dost mlade nahradniky. To zas bude brzy vyprodej...

Reagovat
AjaxFans

První musí něco ukázat.Kua zas jste měli štěstí víc jak rozumu

Reagovat
Stiksxx

Vy mate co říkat.

Reagovat
jáá

to je asi pravda...šance byly, ale VVV si pak 2 šance vypracovalo, jedna určitě golová

Reagovat
Stiksxx

No v tom zaveru kdy sam před Onanou netrefil bránu a ukop si malem palec o tu posranou umelku.

Reagovat
jáá

jooo to je pravda, jsem si řikal, jak tohle nemohl dát

Reagovat
Stiksxx

Super!

Reagovat
AjaxFans

Paráda

Reagovat
twelwer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele