Eredivisie - souhrn 2. kola

18.08.2017, 21:54, aktualizováno 20.08.2017, 18:38
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven si poradil s Bredou a zůstává bezchybný, Zwolle neudrželo vedení na půdě Sparty a výsledkem je remíza 1:1. Vynikající start do nové sezony za sebou má Vitesse, které vyhrálo i druhý zápas. Twente naproti tomu navazuje na špatný závěr minulé sezony druhou letošní porážkou v řadě. Alkmaar si připsal povinnou výhru proti Den Haagu. Heerenveen proti Heraclesu zachraňoval aspoň bod, stoprocentní zůstávají Feyenoord, Utrecht a Venlo, první výhru zapsal Ajax...

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 1:1

20.08.2017 16:45

Góly: 23. Robert Mühren - 13. Youness Mokhtar

Sparta Rotterdam dosáhla na svůj první bodový zisk proti Zwolle, když velmi brzy smazala jednobrankové manko a nakonec remizovala 1:1. Hosté naopak po minulé výhře poprvé ztratili, vzhledem k průběhu nedělního utkání je nerozhodný výsledek naprosto zasloužený. PEC se dostal do vedení ze své první vážnější příležitosti již po necelé čtvrthodině hry, domácí dokázali srovnat o deset minut později zásluhou Roberta Mührena.

Zwolle v podstatě zužitkovalo první nebezpečnější akci tohoto duelu, do černého zamířil Youness Mokhtar. Pětadvacetiletý marocký rodák využil přízemního centu Saymaka z pravého křídla a následného přiklepnutí od Parzyszeka, z hranice brankového území pak zblízka překonal brankáře Kortsmita. Domácí na sebe nenechali s odpovědí příliš dlouho čekat, jejich první gól v této sezóně vstřelil osmadvacetiletý forvard Robert Mühren.

Ten se po dobré práci Bronga a následném centru ocitl zcela sám před odkrytou brankou a ze dvou metrů neměl problém dopravit balón do sítě. Hosté si mohli vzít zpět své vedení zhruba pět minut před přestávkou, kdy po pasu z levé strany a následné prodloužené hlavičce zakončoval u zadní tyče rozběhnutý Saymak, ovšem z mírného úhlu vyběhnuvšího Kortsmita nepropálil.

Ve 43. minutě vystřelil ze čtrnácti metrů Mohktar, jeho technický pokus mířící pod horní tyčku dokázal Korsmit vyboxovat nad sebe. Ve druhém poločase se hra přeci jen srovnala, nejvážnější příležitost měli domácí v 53. minutě. Obránce Floranus si navedl balón z pravé strany blíže do středu a poté vypálil z hranice pokutového území, jeho dělovka přeci jen skončila na tyči.

Ve zbývajícím průběhu se oba výběry spíše soustředily na defenzívu a příliš útočných výpadů k vidění nebylo, až do závěrečného hvizdu se diváci nedočkali jediné výraznější gólové možnosti. Sparta v příštím kole bude chtít dosáhnout na první výhru na půdě nováčka z Bredy, který je po dvou kolech na posledním místě tabulky. Zwolle poměří síly s dalším výběrem, jenž trochu překvapivě ještě ani jednou nebodoval - tedy s Twente.

Více informací k zápasu

NAC Breda - PSV Eindhoven 1:4

20.08.2017 16:45

Góly: 41. Thierry Ambrose (pen.) - 17. Steven Bergwijn, 60. Marco van Ginkel, 69. Hirving Lozano, 87. Jorrit Hendrix

Nováček z Bredy měl při své obnovené premiéře velmi těžký los v úvodních dvou kolech a po debaklu se silným Vitesse po výsledku 1:4 nestačil ve stejném poměru ani na dalšího favorita z PSV Eindhoven. Oproti minulému zápasu mu sice vyšel první poločas, kdy hrál se svým soupeřem nerozhodně 1:1, ovšem v tom druhém hned třikrát inkasoval a k bodovému zisku měl znovu hodně daleko. Každý ze čtyř gólů PSV vždy vsítil jiný hráč.

Domácí vstoupili do duelu velmi aktivně a už po třech minutách se dostali do první vážnější možnosti. Po rohovém kopu se k nebezpečné hlavičce protlačil Koch, nicméně s výborným obranným zákrokem přispěchal na poslední chvíli Steven Bergwijn a balón zablokoval. Ve 12. minutě se dostal ke střele z osmnácti metrů Pereiro a na stadionu v Bredě to pouze zahučelo, nadějný pokus jen o decimetry minul pravou konstrukci.

PSV šel do vedení krátce po čtvrthodině hry, v 17. minutě otevřel skóre nedělního střetnutí aktivní Bergwijn. Ten se po přímém volném kopu z pravého křídla probojoval k odraženému balónu a z deseti metrů ho poslal přímo k levé tyči. NAC se vrátil do hry těsně před koncem prvního poločasu, dokázal totiž vyrovnat z pokutového kopu. Ten byl nařízen ve 39. minutě za nesmyslné povalení rozběhnutého Thierryho Ambroseho hostujícím Luckassenem.

Míč si vzápětí postavil právě faulovaný Ambrose a zamířil naprosto přesně do pravého horního rohu, brankář Zoet neměl žádnou šanci na úspěch. Do druhého poločasu vstoupila Breda s defenzivní taktikou a ta ji nakonec úspěch nepřinesla. Po hodině hry vrátil hostům vedení Marco van Ginkel, když si naskočil na rohový kop Hirvinga Lozana z pravé strany a povedenou hlavičkou z jedenácti metrů uklidil míč k zadní tyči - 1:2.

V 63. minutě se poprvé v zápase dostal do akce střídající kanonýr Luuk de Jong, ale po dalším rohovém kopu přeletěla jeho prudká hlavička horní tyčku. O šest minut později pojistil vedení velkého favorita Lozano, jenž si po nahrávce od Bergwijna navedl míč blíže do středu a poté ho chladnokrevně napálil do sítě mimo dosah gólmana Nopperta. Gólový účet uzavřel v 87. minutě Jorrit Hendrix, který po zpětném přistrčení od de Jonga mířil z dvaceti metrů přímo k pravé konstrukci.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Groningen 3:1

20.08.2017 14:30

Góly: 38. Klaas-Jan Huntelaar, 48. Hakim Ziyech, 79. Lasse Schöne - 73. Oussama Idrissi

Vůbec poprvé se Ajax letos zaradoval z vítězství. Loňský finalista Evropské ligy se nepopral nejlépe o Ligu mistrů, v Evropské lize je rovněž na pokraji vyřazení, v lize před týdnem padl na půdě Heraclesu, ale tentokráte si napravil reputaci. Před vlastními fanoušky skolil Groningen, jenž má po dvou kolech na svém kontě jen jeden bod.

Pro domácí to byl opravdu hodně těžký vstup do sezóny. Ze čtyř utkání nevyhráli ani jednou, přičemž naposledy padli doma s Rosenborgem v rámci čtvrtého předkola Evropské ligy. A protože odveta je čeká už za několik dnů, chtěli tuhle generálku bezpodmínečně zvládnout. Hosté v Amsterdamu vyhráli naposledy v roce 1994 a spíše zde neměli co ztratit.

Domácí trenér Marcel Keizer vložil důvěru do stále se ještě rozvíjejícího talentu v podobě českého rodáka Černého, a ten se mu za možnost zahrát si v základu odvděčil hned první nebezpečnější střelou celého zápasu. Ve vápně si chytře kličkou narovnal míč na levačku a ostře vypálil, nicméně brankář Padt proti němu fantasticky zakročil.

Ještě blíže byl vstřelenému gólu Ziyech, který zpoza vápna dobře napřáhl pravačku, nicméně jeho pokus byl tečovaný smolně pro něj pouze do tyčky. Skórovat se podařilo až ve 38. minutě Huntelaarovi, nové posile ze Schalke, jenž ve staronovém angažmá zaznamenal svojí první branku sezóny poté, co zužitkoval hlavou centr Ziyecha.

Těsně po obrátce Ajax přidal pojistku na dosud nejtěsnějším možným vedením. Černý prostrčil balón z levé strany do středu na rozeběhnutého Ziyecha, jenž si to naštrádoval do šestnáctky, a odtud zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. V 56. minutě mohl pojistit definitivně tři body Huntelaar, jenže z blízkosti hlavičkou zamířil jen mimo.

Groningen tak utkání zdramatizoval sedmnáct minut před koncem. Jenssen přenechal míč střídajícímu Idrissimu, ten si ho navedl na hranici pokutového území, a parádním zakončením překonal marně se natahujícího gólmana Onanu. Nicméně poslední slovo si vzal Schöne, který skóroval na bližší tyčku po další asistenci Černého.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Willem II 2:0

20.08.2017 14:30

Góly: 2. Zakaria Labyad, 7. Cyriel Dessers

Utrecht potvrdil, že je na začátku nového ročníku ve výtečné formě, ani v sedmém utkání v řadě nezažil pocit porážky, ba dokonce nad Willemem II splnil roli favorita a zvítězil. Hosté absolutně nezachytili start do zápasu, v němž inkasovali hned dvakrát, a na nějaký obrat se následně jednoduše nezmohli. V Eredivisie tak zůstávají bez bodu.

Byla to pro svěřence kouče Erika ten Haga rozhodně povedená generálka před odvetou čtvrtého předkola Evropské ligy na půdě Zenitu Petrohrad. I když jejich výkon nepatřil ani zdaleka k těm nejhorlivějším ani nejlepším, bohatě proti malátnému soupeři stačil. Ten totiž všudy všeho pouze jednou jedinkrát vystřelil mezi tři tyče.

Sotva uběhlo sto dvacet sekund tohoto střetnutí, už se domácí ujali vedení. Defenzíva tilburgského celku si nepočínala ve 2. minutě nejdůrazněji, a ačkoli prvotní zakončení Labyada bylo zablokované, Maročan se ve vápně propracoval k míči znovu, a tentokráte snadno překonal brankáře Wellenreuthera.

O pět minut později Utrecht svůj náskok navýšil a rozhodl o svém vítězství. Görtler vyzrál na ofsajdovou past, jakou se hráči Willemu II snažili svému protivníkovi vystavit, a i přesto, že Wellenreuther vyběhl z brány včas a vrhl se po míči velmi odvážně, vyrazil ho pouze k nohám Desserse, který pak v pohodě uklízel do zcela odkryté brány.

Ne že by hosté skládali v ten moment předčasně své zbraně, to ne, ale když už se nějaká příležitost naskytla, nesetkali se s dobrou koncovkou. Ve 20. minutě zahrával velmi slušně přímý volný kop Haye, nicméně minul. Před přestávkou mohlo ten Hagovo mužstvo vedení ještě pojistit, ale Troupéeho pokus zneškodnil pozorný Wellenreuther.

Druhý poločas již tolik zajímavý nebyl, aspoň co se nějakých gólových šancí týče. Stručně řečeno vlastně až na dvě žluté karty a pár střídání nenabídl zhola nic. Když už chtěl v 73. minutě podniknout něco ke zvratu ve skóre Azzaoui, nacházel se v ofsajdu, a Rienstra pak v 90. minutě pouze pošimral rukavice gólmana Jensena.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - Feyenoord Rotterdam 0:1

20.08.2017 12:30

Góly: 18. Jean-Paul Boëtius

Feyenoord navázal na dobrý vstup do nového ročníku, po zisku nizozemského superpoháru tentokráte podruhé vyhrál v lize. V rotterdamském derby totiž přehrál velkého rivala z Excelsioru nejtěsnějším poměrem 1:0, jedinou branku obstaral krátce po odehrané čtvrthodině Jean-Paul Boëtius. Loňský mistr se tak přiřadil ke čtyřem týmům Eredivisie s plným bodovým ziskem, Excelsior je po minulé výhře desátý se třemi body.

Městské derby příliš mnoho zajímavých možností nenabídlo, domácí vycházeli ze zabezpečené obrany a teprve v závěru začali výrazněji riskovat. Svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta po opatrnějším začátku převrhli vedení na svou stranu v 18. minutě a tím v podstatě celý duel rozhodli. Boëtius si naběhl na krásnou kolmici od Vilheny a z levé strany šestnáctky uklidil míč přímo ke vzdálenější tyči, brankář Damen byl naprosto bez šance.

V dalších minutách měli hosté optickou převahu, drželi balón častěji než Excelsior a vůbec ho nepouštěli k brankáři Jonesovi. Nicméně na své až příliš defenzivní pojetí mohli doplatit v 72. minutě. Po povedeném centru z přímého volného kopu hlavičkoval velmi nebezpečně nabíhající Fortes, Jones byl však připravený a dokázal balón odvrátit do bezpečí. Čím více čas ubíhal, tím častěji se Feyenoord nacházel na útočné polovině.

V závěrečných minutách domácí vůbec nebránili a v nastaveném čase málem inkasovali podruhé. Uklidňující druhý gól mohl vsítit střídající Basaçikoglu, jenž po dalekonosné ráně El Ahmadiho a dobrém zákroku Damena hlavičkoval zblízka trestuhodně nad horní tyčku. Obhájce titulu bude v příštím kole plnit úlohu velkého favorita proti Tilburgu, Excelsior se naopak pokusí překvapit na půdě výborně hrajícího celku Heracles Almelo.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1:1

19.08.2017 20:45

Góly: 90+3. Nemanja Mihajlović - 45. Robin Pröpper

Heracles dlouhou dobu sahalo po dalším tříbodovém zisku, když po senzační úvodní výhře nad vysoce favorizovaným Ajaxem vedlo na půdě Heerenveenu, jenže o další velký úspěch přišlo ve třetí nastavené minutě. Domácí tak získali svůj druhý bod po první divoké remíze s Groningenem, Almelo má na kontě čtyři body a nachází se v horní polovině Eredivisie. Vyrovnávací trefu vsítil až v poslední možnou chvíli domácí Nemanja Mihajlovič.

Hořkou premiéru v tomto ročníku zažil český krajánek Jaroslav Navrátil, jenž přišel na hřiště v 89. minutě a byl tedy přímým aktérem branky soupeře. Úvodní dvacetiminutovka nic zajímavého nepřinesla, poté poprvé zahrozil SC. K přímému volnému kopu z dobrých pětadvaceti metrů se postavil Schaars a dobře mířil pod břevno, nicméně brankář Castro předvedl fantastický zákrok a jednoruč vytěsnil balón nad horní tyčku.

Hosté se dostali do vedení v poslední minutě úvodního dějství a Heerenveen tak obdržel těžký direkt do šatny. Po rohovém kopu Kuwase z levé strany se opřel do míče Robin Pröpper a v pádu z deseti metrů trochu se štěstím poslal balón přímo k pravé tyči, brankář van der Steen se natahoval marně. Heracles mohlo pojistit svůj náskok v 52. minutě, jenže Kuwase v samostatném úniku dokázal vychytat připravený van der Steen.

Od tohoto momentu domácí přeci jen zvýšili obrátky. V 65. minutě se Zeneli pokusil přihrát na Ghoochannejhada, ovšem nebyla to dobrá volba a solidní šance proto vyzněla do ztracena. Za další dvě minuty předvedli pohlednou souhru Zeneli s Ghoochannejhadem, v závěru akce druhý jmenovaný hlavičkoval příliš slabě a Castro si na konto připsal snadný zákrok. V 73. minutě si Heerenveen vypracoval další slibnou možnost.

K přímému volnému kopu se postavil Kobajaši a mířil do dolního pravého rohu, ale Castro předvedl vynikající zákrok a podržel svůj výběr. Když už se zdálo, že Almelo udrží těsný náskok až do závěrečného hvizdu, tak zčista jasna srovnal Mihajlovič. Teprve jednadvacetiletý srbský útočník využil dlouhého nákopu van der Steena, míč k němu propadl až na zadní tyč a poté přesnou hlavičkou umístil balón mimo dosah Castra.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - ADO Den Haag 2:0

19.08.2017 19:45

Góly: 29. Wout Weghorst (pen.), 70. Guus Til

Hráči Alkmaaru po úvodním sympatickém výkonu na půdě vysoce favorizovaného PSV Eindhoven dokázali v domácím prostředí dosáhnout na své první body v sezóně, když přehráli konkurenční Den Haag po výsledku 2:0. Naopak hosté po dvou odehraných kolech mají na kontě dvě porážky s nelichotivým skóre 0:5. Rozhodujícím momentem utkání byla bezesporu červená karta pro hostující družstvo a následná proměněná penalta.

Přitom do vedení mohl jít ADO, když po obrovské minele brankáře Bizota a následné střele zasahoval až na poslední chvíli na brankové čáře vracející se obránce Vlaar. Klíčové okamžiky sobotního střetnutí se odehrály mezi 28. - 29. minutou. Nejprve po nedovoleném zákroku na Vlaara u přední tyče uviděl žlutou kartu Wilfried Kanon, a protože tu první obdržel o devět minut dříve, tak musel nedobrovolně odejít do útrob stadionu.

Kromě toho byl nařízen pokutový kop, k němuž se postavil kapitán Wouter Weghorst. Gólman Zwinkels sice vystihl směr střely, jenomže míči v cestě do sítě nezabránil - 1:0. Od tohoto momentu byl oslabený Den Haag většinu času pod tlakem, nicméně soupeře dlouhou dobu do ničeho nepouštěl. Teprve deset minut po změně stran po přihrávce Svenssona pod sebe vypálil z první van Overeem levačkou nad horní tyčku Zwinkelsovi svatyně.

V polovině druhého poločasu se v obrovské možnosti ocitl Jahanbakhsh, když obdržel zpětnou nahrávku od Guuse Tila, ale čtyřiadvacetiletý íránský útočník ze stoprocentní pozice trestuhodně minul prostor tří tyčí. AZ nakonec pojistil svůj náskok v 70. minutě. Po rohovém kopu Vejinoviče z pravého křídla se dostal k hlavičce aktivní Til a míč usměrnil přesně k levé tyči mimo dosah bezmocného Zwinkelse.

Od tohoto momentu domácí přeci jen zvolnili, hosté mohli alespoň snížit v 87. minutě. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko centroval Immers ke vzdálenější tyči a tam se zjevil ve stoprocentní pozici Bakker, jenže balón nakonec vůbec netrefil. Alkmaar v příštím kole zavítá na půdu Vitesse Arnhem, se kterým loni padl ve finále národního poháru, Den Haag bude bojovat o premiérové body se silným Heerenveenem.

Více informací k zápasu

FC Twente - VVV Venlo 1:2

19.08.2017 18:30

Góly: 60. Tom Boere - 23. Vito van Crooij, 41. Jerold Promes

Fotbalisté Twente po minulém velmi dobrém výkonu na půdě Feyenoordu tentokráte nezvládli první domácí duel s nováčkem z Venla a po nepovedeném prvním poločase mu podlehli po výsledku 1:2. Na konto si tak připsali druhou porážku v řadě a nemají tedy ani bod. Naopak VVV ukazuje, že se při své obnovené premiéře v nejvyšší soutěži nechce prát jen o záchranu a s plným počtem šesti bodů je prozatím druhé o skóre za Arnhemem.

Enschede přitom vstoupilo do duelu aktivně a už ve druhé minutě poprvé zahrozilo. Po přízemním centru Gjorgjeva se v pokutovém územím dostal ke střele z první Kvasina, ovšem orazítkoval pouze levou tyč. O devět minut později vymyslel Gjorgjev další parádní pas a ve stoprocentní pozici se ocitl Holla, jenže s vynikajícím obranným zákrokem přispěchal na poslední chvíli Janssen. Hosté se dostali do vedení v polovině úvodního dějství.

Po dlouhém nákopu Janssena prodloužil hlavou za sebe Thy přímo na kopačku Vita van Crooije, jenž z deseti metrů napálil balón přímo do vzdálenějšího horního rohu. Neuběhla ani minuta a stejný hráč mohl navýšit vedení svého celku, ale tentokráte ani nadvakrát neuspěl proti brilantnímu brankáři Brondeelovi. Po půl hodině hry mohl srovnat Jensen, jeho tvrdá rána však minula levou konstrukci o několik decimetrů.

Venlo pojistilo svůj náskok čtyři minuty před přestávkou, po centru z pravé strany vracel Seuntjens míč hlavou před branku a tam se do něho opřel Jerold Promes, který ze sedmi metrů trefil levý horní roh - 0:2. Ihned po změně stran byl blízko snížení Tom Boere, nicméně po dobré práci Trajkovskiho ze solidní pozice vysoko přestřelil. Enschede vykřesalo naději na bodový zisk v 60. minutě a prosadil se právě čtyřiadvacetiletý útočník Boere.

Domácí hráč si naskočil na dlouhý centr van der Lelyho z pravého křídla a hlavou z osmi metrů rozvlnil síť za skákajícím gólmanem Unnerstallem. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem hlavičkoval Boere těsně mimo prostor tří tyčí, vzápětí na druhé straně vychytal famózní Brondeel hlavičkujícího Promese. Twente v příštím kole zavítá na půdu Zwolle, Venlo se doma pokusí překvapit velkého favorita z Ajaxu.

Více informací k zápasu

Roda JC - SBV Vitesse 1:3

18.08.2017 20:00

Góly: 64. Remko Pasveer (vl.) - 40. Tim Matavž, 69. Thomas Bruns, 80. Guram Kašia

Fotbalisté Arnhemu navázali na velmi dobrý vstup do nového ročníku a tentokráte si z půdy Rody odvezli všechny tři body po výsledku 3:1, díky tomu se prozatím s plným počtem šesti bodů dostali do čela tabulky. Vitesse tak po úvodní výhře 4:1 nad Bredou má skóre 7:2, naopak jeho protivník prohrál podruhé v řadě a nemá na kontě ani bod.

Hosté se dostali do vedení pět minut před přestávkou, a i když domácí vyrovnali, tak od 69. - 80. minuty vsítil favorit tohoto duelu dvě rozhodující trefy. První poločas mnoho vyložených příležitostí nenabídl, vážnější možnost se urodila až krátce po půl hodině hry. Dostali se do ní domácí, kdy se napodruhé napřáhl Vancamp a jeho mířenou střelu přesně k levé tyči dokázal brankář Pasveer brilantně jednoruč vytěsnit do strany. Ve 40. minutě šel z ničeho nic do vedení Arnhem, podruhé v letošním ročníku Eredivisie se prosadila nová ofenzivní posila - tedy slovinský osmadvacetiletý útočník Tim Matavž.

Ten využil velmi nedůsledného odkopu bránícího Ananoua ve vlastní šestnáctce a tuto obrovskou hrubku potrestal technickým pokusem z deseti metrů přesně do vzdálenějšího horního rohu - 0:1. Roda však vstoupila do druhého dějství aktivněji a nakonec srovnala stav. V 55. minutě sice ještě neuspěl Vancamp, jenž po přímém volném kopu z levé strany tečoval balón těsně nad horní tyčku, avšak domácí se přeci jen dočkali o devět minut později.

Po nařízeném pokutovém kopu si míč postavil Simon Gustafson. Ten sice napálil levou tyčku, ale míč se nakonec dostal do sítě po odrazu od hlavy brankáře Pasveera. Hosté na sebe nenechali s odpovědí příliš dlouho čekat, za dalších pět minut šli znovu vedení. K přímému volnému kopu z dobrých pětadvaceti metrů se postavil Thomas Bruns a nádhernou kroucenou střelou nedal gólmanu Jurjusovi žádnou šanci na úspěch.

Hostující celek nakonec pojistil výsledek v 80. minutě, do listiny střelců se zapsal Guram Kašia. Třicetiletý gruzínský obránce si naskočil na načechraný rohový kop Büttnera a hlavou z osmi metrů usměrnil balón přesně pod horní tyčku, Jurjus zůstal stát jako přikovaný před brankovou čarou. Kerkrade se až do závěrečného hvizdu na nic nezmohlo, v příštím kole bude usilovat o premiérový bodový zisk na půdě silného Eindhovenu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SBV Vitesse22007:26
2.FC Utrecht22005:06
3.PSV Eindhoven22007:36
4.VVV Venlo22005:16
5.Feyenoord Rotterdam22003:16
6.PEC Zwolle21105:34
7.Heracles Almelo21103:24
8.AZ Alkmaar21014:33
 AFC Ajax21014:33
10.SBV Excelsior21012:23
11.SC Heerenveen20204:42
12.FC Groningen20114:61
13.Sparta Rotterdam20111:41
14.FC Twente20022:40
15.Willem II20021:40
16.Roda JC20023:70
17.ADO Den Haag20020:50
18.NAC Breda20022:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vitesse letos věřím na titul uvidíme

Reagovat
Stiksxx

Zatím hrali se samými adepty na sestup tak bych po druhém kole klidnil tu euforii. Ale divim se tomu kopytu Matavzovi. I kdyz je to teda proti temhle lopatam a vcera to mel hodne jednoduchý.

Reagovat
Raylan

Jaká je šance, že si zahraje Mount?

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
afc ajax

4 krásne góly

Reagovat
Stiksxx

Musím se tedy podívat.

Reagovat
Stiksxx

Schöne snad nedal nikdy ošklivý gól.

Reagovat
jáá

tady není o čem

Reagovat
bobis21

Černý v základu a hned 2 asistence Komentátoiři na skysports ho označili za hráče zápasu všechno góly ve 2. poločase krásné, hlavně to Schöneho zpracování byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Černý dnes hrál fakt výborně, snad všechny situace řešil dobře

Reagovat
smazaný uživatel

snad se konečně chytí

Reagovat
Stiksxx

Dobre Venous. Doufam ze bude hrát pravidelne. Ted si o to vyslovene řekl. Nezranil se?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc dostal Younes volno? Na lavce nebyl na marodce taky ne..kuje se prestup?

Reagovat
osobnostx

Jestli nebudou hrát poháry....tak by mohli prodávat...

Reagovat
Stiksxx

Taková sestavicka se mi zamlouvá. Akorat nemam zatím cas koukat. Tak nemůžu hodnotit výkon. Ale ze nemáme ani jeden hrot ve formě je vidět na mile daleko.

Reagovat
jáá

koukal jsem, že se vrátil z hostování Maher....má ještě vůbec nějakou budoucnost?

Reagovat
Stiksxx

U nás určitě ne. Ani nikdo po něm nejde a přitom je ještě dost mladý. Ale v přípravě nebyl špatný. Měl dobré přihrávky a byl hrál celkem živě. Ale nemá pořádnou stabilitu.

Reagovat
jáá

je to dost škoda, tehdá se mi v AZ dost líbil

Reagovat
Stiksxx

Ty krávo. Monaco nabídlo za Dolberga 50 mega. Ajax to odmítnul s tím, že požaduje 60-70 mega.

Tak tohle jestli vyjde, tak si utrhnu péro. Takovej nekop, za takovýdle prachy? Dejte mu ještě 1-2 roky v Ered a poznáte, že je to obyčejnej průměrák.

Reagovat
jáá

doufám, že se z toho jeho krize zase vymotá, kdyby měl jen krizi v zakončení jako plno hroťáků, ale teď je úplně neviditelný....jsem zvědavý na toho kluka z Rapidu, hodilo by se nějaký LB, Sinkgraven zraněný a je tam jen Dijks

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Dijks? Kurva mne nerikejte, ze tak moc propadl, predloni se mne strasne libil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele