Eredivisie - souhrn 16. kola

09.12.2016, 21:56, aktualizováno 11.12.2016, 18:34
Komentáře a souhrny
Twente si nejtěsnějším možným rozdílem poradilo s Ajaxem. Feyenoord deklasoval Alkmaar, Utrecht povinně porazil Heracles. Vitesse v závěru urvalo tři body na půdě Sparty Rotterdam. Další nepřesvědčivý výkon podal PSV Eindhoven, souboj s Go Ahead Eagles ale nakonec zvládl a vyhrál 1:0. Heerenveen otočil souboj s Excelsiorem, Nijmegen si snadno poradil s Den Haagem...

FC Twente - AFC Ajax 1:0

11.12.2016 16:45

Góly: 90+2. Mateusz Klich (pen.)

Každá série někdy skončí a pro fotbalové prostředí platí toto pravidlo dvojnásob. Pouze záleží, v jakou chvíli k této situaci dojde. A pro Ajax, jenž neprohrál v jednadvaceti duelech v řadě za sebou, byl tento moment opravdu nečekaný. Jeho dlouhá šňůra skončila na půdě Twente, kde amsterdamský výběr prohrál gólem z pokutového kopu ve druhé nastavené minutě. Enschede naopak zvítězilo poprvé po čtyřech utkáních a v tabulce je sedmé.

Domácí výběr hrál se svým protivníkem celou dobu vyrovnanou partii a nakonec byl odměněn vítězným gólem v samém závěru. V dosavadních šestnácti střetnutích tak vybojoval čtyřiadvacet bodů a za šestým Utrechtem je pouze o skóre. Ajax naopak odmítl možnost dotáhnout bodově se na vedoucí Feyenoord a na svého velkého konkurenta ztrácí tři body, stejným náskokem také disponuje před třetím PSV Eindhoven.

Twente od samého začátku hrálo velmi pozorně v defenzívě a postupem času dostávalo soupeře pod tlak. V prvních pětatřiceti minutách se v podstatě neurodila jediná vážnější příležitost, následně z ničeho nic zahrozili domácí. Z levého křídla odcentroval na hranici brankového území Mateusz Klich, tam se do balónu opřel akrobaticky nůžkami Seys a jen velmi těsně minul horní tyčku. Další příležitost se urodila ve 44. minutě.

Dostal se do ní Ajax, kdy celou akci založil svým nákopem brankář Onana. Následně sklepl Ziyech balón pro Younese, druhý jmenovaný si posunul balón z levé strany blíže do středu a poté vypálil z hranice pokutového území, jeho pokus minul domácí branku o několik decimetrů. Sedm minut po změně stran mohl otevřít skóre hostující Schöne, nicméně po střele z přímého volného kopu si Marsman pohlídal přední tyč a vytlačil balón mimo.

V 57. minutě zahrozilo po závaru Twente, a i když při závěrečné střele minul vzdálenější roh o pár centimetrů ter Avest, tak to nakonec příliš vadit nemuselo. V první nastavené minutě totiž po centru Celiny zasáhl ve vlastní šestnáctce balón rukou Viergever, za svůj zákrok obdržel druhou žlutou kartu a musel tedy předčasně odejít do sprch. K nařízené penaltě se postavil Klich a střelou doprostřed branky do protipohybu Onany rozhodl o velmi překvapivé výhře Enschede.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam 0:4

11.12.2016 14:30

Góly: 11. Steven Berghuis, 19. Jan-Arie van der Heijden, 45. Nicolai Jørgensen, 69. Tonny Vilhena

Hráči Feyenoordu Rotterdam zapomněli na čtvrteční vyřazení z Evropské ligy a nyní na půdě konkurenčního Alkmaaru zvítězili po výborném výkonu vysoko 4:0. V tabulce Eredivisie zůstali na vedoucí pozici a díky zaváhání Ajaxu si vytvořili tříbodový náskok. Doposud v šestnácti utkáních vybojovali devětatřicet bodů. Naopak AZ nenavázalo na postup do jarní fáze EL a v lize po pěti duelech prohrálo, v tabulce je stále páté s pětadvaceti body.

Hosté rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, kde vsítili hned tři branky. Po změně stran svůj náskok ještě nevýšili, domácí se na žádný větší odpor nezmohli. Feyenoord se dostal do vedení ze své první vážnější akce v 11. minutě. Steven Berghuis si posunul balón z pravého křídla blíže do středu hřiště, poté si rychle narazil balón s Nicolaiem Jørgensenem a parádní ranou z dvaceti metrů zamířil k pravé tyči, brankář Rochet se natahoval marně.

Za dalších osm minut vedl rotterdamský výběr o dva góly. Tentokráte dokázal rozvlnit síť obránce Jan-Arie van der Heijden, který na levé straně předvedl parádní sólo přes tři protihráče. Vzápětí si narazil balón s Jørgensenem a ve skluzu se štěstím přehodil Rocheta, míč se obloučkem snesl do sítě. Po půl hodině hry zakončili hosté další povedenou akci, nicméně tentokráte se po ose Toornstra - Botteghin - Jørgensen neprosadil Elia.

Ten totiž na konci akce nedokázal zblízka propálit Rocheta. Ovšem favorit tohoto duelu pokračoval v tlaku i nadále a třetí trefu zaznamenal v poslední minutě úvodního dějství. Po rychlé akci posunul Tony Vilhena balón k aktivnímu Jørgensenovi, jenž tvrdou přízemní ranou ze čtrnácti metrů poslal míč přesně k bližší tyči, ani v tuto chvíli neměl Rochet nárok. Do druhé půle vstoupili hosté v poněkud vlažnějším tempu a AZ toho chtělo využít.

Do své největší šance nedělního souboje se dostalo v 65. minutě, kdy si střídající Dabney dos Santos narazil balón s Rienstrou a poté vypálil z hranice pokutového území kolem Mührena, brankář Jones famózním tygřím skokem odvracel na roh. Gólový účet tohoto střetnutí uzavřel za další čtyři minuty hostující Vilhena, když po nahrávce od Eliy vypálil z deseti metrů nad Rocheta přímo pod břevno. V samém závěru mohl přidat pátý gól Tapia, jenže po hrubce domácí defenzívy nepropálil dobře postaveného Rocheta.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Heracles Almelo 2:0

11.12.2016 14:30

Góly: 32. Mike te Wierik (vl.), 85. Sébastien Haller (pen.)

Hráči Utrechtu potvrdili dobrou formu z poslední doby a tentokráte v domácím prostředí přehráli Heracles po výsledku 2:0. Z předchozích osmi utkání tak vybojovali velmi solidních osmnáct bodů a tabulkou Eredivisie se posunuli už na šesté místo se čtyřiadvaceti body. Heracles naopak nedokázalo navázat na předchozí bodové zisky a nachází se na začátku druhé poloviny tabulky s osmnácti body, konkrétně je desáté.

Domácí začali hodně zostra a poprvé zahrozili již ve druhé minutě, kdy po hrubce defenzívy Almela převzal balón Janssen a jeho tvrdá rána mířící doprostřed branky pořádně zaměstnala gólmana Castra. Po necelé čtvrthodině hry měl Utrecht ještě větší příležitost skórovat. Centr Janssena z levé strany dokázal Sébastien Haller posunout za obranu na Živkoviče, který vypálil z voleje po zemi a Castro fantasticky nohou vyrazil míč nad svou branku.

Utrecht se dočkal zaslouženého vedení krátce po odehrané půlhodině. Po rohovém kopu z levé strany se ocitl míč v chumlu hráčů a Mike te Wierik nešťastně zamířil nad gólmana Castra přímo pod horní tyčku, balón se odrazil od zad bránícího hráče. O pět minut později mohlo být s hostujícím celkem ještě hůře. Na další rohový kop si naskočil Haller a Castro se opět vyznamenal famózním zákrokem, poté dorážející Barazite trefil na brankové čáře jednoho ze stojících protihráčů.

Ve druhé nastavené minutě vystřihl parádní nůžky Leeuwin, nicméně Castro zkrotil tento pokus v rukavicích. Po změně stran se hrálo o něco opatrněji, další možnosti se urodily až v závěrečných dvaceti minutách. V 74. minutě zakončoval akrobaticky přes protihráče Haller a z první orazítkoval břevno, ihned na to si na druhé straně připsal těžký zákrok gólman Jensen, střelu z hranice pokutového území brilantně vytáhl na horní tyčku.

Utrecht rozhodl o svém vítězství v 85. minutě, kdy byl po souboji te Wierika s Hallerem nařízen pokutový kop. K němu se postavil právě francouzský ostrostřelec Haller a bez větších potíží rozvlnil síť. O pět minut později se snesla na Heracles další pohroma. Tim Breukers totiž ve vyložené brankové příležitosti poslal k zemi Živkoviče a za zmaření obdržel přímou červenou kartu. V nastavení ještě Ayoub nechal vyniknout Castra ranou pod břevno, výsledek se už ale neměnil.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - SBV Vitesse 0:1

11.12.2016 12:30

Góly: 83. Ricky van Wolfswinkel

Fotbalisté Vitesse Arnhem dokázali potvrdit úlohu favorita na půdě nováčka ze Sparty Rotterdam , po vítězství 1:0 se prozatím dostali na sedmé místo se třiadvaceti body a znovu si upevnili pozici v horní polovině tabulky. Sparta prodloužila svou sérii bez vítězství na čtyři utkání a nyní klesla na dvanácté místo se sedmnácti body. Střetnutí bylo po celou dobu velmi vyrovnané a hosté rozhodli o svém tříbodovém zisku až brankou v 83. minutě.

Domácí hráli od samého začátku hodně opatrně a snažili se soupeře překvapovat rychlým přechodem do ofenzívy, jenže ten jim vůbec nevycházel. Diváci se v podstatě nudili dvě třetiny nedělního duelu, první větší příležitost byla k vidění až v 60. minutě. Dostala se do ní Sparta. Skvěle to udělal El Azzouzi, který svou přihrávkou uvolnil nabíhajícího Bronga. Ten se odhodlal ke střele z dobrých dvaadvaceti metrů.

Jeho přízemní pokus měl dobrý směr, jenže bližší tyčku minul o pár decimetrů. V dalších minutách se pokračovalo ve stejném duchu a ani jeden celek nechtěl především udělat chybu, rozdílovou trefu vsítil necelých deset minut před koncem tradiční ostrostřelec Ricky van Wolfswinkel. Sedmadvacetiletý útočník skóroval v letošním ročníku již poosmé a osamostatnil se na čele tabulky klubových střelců, když využil rohového kopu.

Druhou výhru Arnhemu v řadě zařídil po pasu Ota z pravé strany, balón uklidil hlavou z hranice brankového území s pomocí tyče do sítě, gólman Kortsmit byl naprosto bez šance. Ve zbývajícím průběhu se snažili domácí více otevřít svou hru a začali hrát na velké riziko, jenže z mírného tlaku nic nevytěžili. Naopak ve druhé nastavené minutě přišli o vyloučeného Stijna Spieringse, který u rohového praporku neudržel nervy na uzdě.

Dvacetiletý záložník se dopustil surového zákroku a ve vyhroceném závěru odešel po přímé červené kartě rovnou do sprch, svému celku tak bude v několika nadcházejících duelech scházet. V příštím kole zavítá Arnhem na půdu vedoucí Feyenoordu a v Rotterdamu ho čeká vskutku tvrdý oříšek, Sparta se pokusí letošní rok uzavřít výhrou proti Den Haagu.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Willem II 0:0

10.12.2016 20:45

Góly: -

V sobotním záchranářském duelu vítěz znám nebyl, oba výběry zakládaly svou hru na kvalitní defenzívě a diváci se tak žádného gólu nedočkali. Domácí Zwolle bylo herně lepším týmem a mělo k výhře blíže, jenže své šance proměnit nedokázalo a v tabulce tak zůstává na šestnácté pozici se čtrnácti body. Hostující Willem prodloužil svou už tak hodně netradiční bilanci, ve čtyřech zápasech v řadě neinkasoval a vsítil pouhý jeden gól.

Tilburg je momentálně v Eredivisii na třinácté příčce se šestnácti body. PEC mělo v celém průběhu častěji balón ve svém držení a do první větší možnosti se dostalo po dvaceti minutách hry. Skvěle to udělal Thomas, který nejprve naznačil střelu z dobrých pětadvaceti metrů a poté unikátní přízemní kolmicí uvolnil v pokutovém území soupeře Meniga. Ten vypálil nebezpečně z otočky, ovšem brankář Lamprou dokázal jeho pokus zlikvidovat.

Po půl hodině hry se opět musel činit strážce Willemu, jenž se po parádní kolmici od Saymaka vrhl pod nohy osamoceného Meniga a skvěle načasovaným výběhem překazil sólo jednadvacetiletého útočníka. Po změně stran se hra přeci jen vyrovnala a hosté mohli z ničeho nic udeřit v 53. minutě. Po autovém vhazování sklepl Sol balón z první pro Hayeho, který se kličkou zbavil dvou protihráčů, jenže pak zblízka z úhlu nepřekonal brankáře van der Harta.

Tilburg znovu zahrozil o jedenáct minut později. Po chytré zpětné zasekávačce vypálil z hranice šestnáctky Kali a van der Hart se musel natáhnout jak dlouhý, tak široký. Tvrdou ránu vyrazil do strany s vypětím všech sil. Ve zbývajícím průběhu mělo tlak Zwolle a hrozilo hlavně ze střední vzdálenosti, nicméně Lamprou už nemusel řešit jedinou vážnější situaci. Willem se celkem bez potíží ubránil do závěrečného hvizdu.

V závěrečném kole letošního roku zavítá Zwolle na půdu Heracles a v tomto střetnutí za favorita považováno nebude. Tilburg se pokusí prodloužit svou sérii neporazitelnosti bez obdržené branky doma se silným Heerenveenem.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles 1:0

10.12.2016 19:45

Góly: 68. Siem de Jong

Go Ahead Eagles nepředvedl na půdě absolutního favorita vyloženě špatný výkon, podobně jako tomu bylo před pár týdny proti Feyenoordu, nad nímž dokonce dokázal vyhrát. Trápící se PSV ale nakonec poslední domácí zápas tohoto roku zvládl díky jediné brance Siema de Jonga, a napravil si před důležitým zápasem v Ajaxu svou reputaci.

Ruku na srdce, nebyla to od eindhovenského celku žádná sláva. Poslední Deventer, který od začátku října v uplynulých devíti kolech podlehl celkem sedmkrát včetně tohoto střetnutí, neměl na Philips Stadionu vůbec co ztratit. Držel se ovšem jen první poločas. A nakonec z polední příčky tabulky logicky nevybředl.

Domácí se hodlali co nejrychleji oklepat jak po poslední blamáži na půdě Rody, odkud si domů přivezli jen bod, tak po vyřazení z evropských pohárů po dalším bezbrankovém výsledku s ruským Rostovem. V první dvacetiminutovce se hned třikrát zastřeloval Pröpper, nicméně ani jeden z jeho pokusů nezamířil mezi tři tyče.

To ve 28. minutě byl už opravdu hodně blízko vstřelené brance Ramselaar. Boeren podnikli rychlý útok středem, Narsingh skvěle načasovanou přihrávkou uvolnil v šestnáctce volného spoluhráče, jenž ovšem trefil pouze vzdálenější tyčku. V závěru půle domácí tlak navýšili a brankář Zwarthoed jen s vypětím všech sil odolal.

Opět PSV chvilku trvalo, než se ve druhé půli srovnal a rozkoukal. Eagles vzadu slušně bránili a snad jen Héctor Moreno v 51. minutě malinko vystrašil svou nepřesnou střelou. Z ničeho nic se nakonec svěřenci kouče Phillipa Cocuho dočkali klíčového momentu v 68. minutě, na který už hosté zareagovat nedokázali.

Levou stranu si Deventer nedokázal pohlídat, odtud směřovala přihrávka Breneta na zadní tyčku, kde pohodlně zacílil nehlídaný S. de Jong. O navýšení náskoku se pokoušel Bergwijn, avšak jeho tvrdou pumelici Zwarthoed zneškodnil. Vyrovnávat mohl snad jen tři minuty před koncem de Kogel, ovšem gólman Zoet neměl s jeho šancí výraznější potíže.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Excelsior 2:1

10.12.2016 19:45

Góly: 48. Sam Larsson, 79. Sam Larsson - 43. Nigel Hasselbaink (pen.)

Heerenveen potvrdil před vlastními fanoušky úlohu favorita, nicméně na vítězství nad Excelsiorem se poměrně dost nadřel. Hosté nepředvedli na Abe Lenstra Stadion vůbec špatný výkon, ačkoli přijeli oslabeni o některé své opory, a dokonce po půli zaslouženě vedli. Jenže ve druhém poločase domácí otočili zápas na svou stranu.

Rotterdamský celek do této chvíle držel slušnou bilanci tří utkání bez porážky. Teď se sice musel obejít bez Hichama Faika a Mika van Duinena, tedy bez dvou ofenzivních tahounů, i přesto především v prvním poločase favoritovi vepředu notně zatápěl. Alespoň výsledkově však nakonec Srdíčka navázala na poslední výhru nad Go Ahead Eagles.

Už ve 13. minutě unikl za obranu po parádní kolmici Hasselbaink, z vyložené pozice ovšem selhal v koncovce, gólman Mulder směr jeho pokus vystihl a vyrazil ho do zámezí. Jedenáct minut před koncem SBV skvěle vykombinoval protivníka ve středu pole, z velké dálky pak napřáhl Karami, a Mulder se mezi třemi tyčemi opět musel činit.

Čtyři minuty před obrátkou přišel na řadu zasloužený trest pro Heerenveen, který na hřišti působil malátně a neaktivně, a nebyl schopný se propracovat k jediné vážnější možnosti. Bijker zahrál v šestnáctce hodně nešťastně rukou, sudí van Boekel ukázal trošku přísně na bílý puntík, a nařízenou penaltu hravě proměnil Hasselbaink.

V kabině domácího celku musela o pauzu zřejmě padat trošku ostřejší slova. Takový výkon si zajisté nikdo nepředstavoval. Zato vstup do druhé půle byl z jeho strany snový. Zeneli v šestnáctce přistrčil balón na Larssona, který svou pumelicí propálil vše, co mu stálo v cestě, a to včetně marně se bránícího brankáře Muyterse.

Excelsior se následně stáhl více dozadu a soustředil se na bránění nerozhodného výsledku. Tahle taktika byla poměrně úspěšná. Tedy až do 79. minuty, kdy přišel na řadu rozhodující heerenveenský zásah. Larsson původně zamýšlel centrovat v rámci standardní situace, ale nakonec míč k překvapení všech šťastně zaplul do sítě.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - ADO Den Haag 3:0

10.12.2016 18:30

Góly: 10. Kevin Mayi, 12. Tyronne Ebuehi (vl.), 44. Mohamed Rayhi

Fotbalisté Nijmegenu zvládli záchranářský souboj s konkurenčním Den Haagem na jedničku a díky skvěle zvládnutému prvnímu poločasu zvítězili celkem snadno 3:0. V tabulce Eredivisie se prozatím posunuli na jedenácté místo s osmnácti body a při další případné výhře se mohou dostat i do horní poloviny. Naopak ADO opět nedokázalo prolomit svou mizernou formu a utápí se v krizi, momentálně je až patnácté s pouhými čtrnácti body.

Domácí měli naprosto famózní vstup do utkání a po necelé čtvrthodině vedli už o dva góly. Otevřít skóre mohli v 5. minutě, kdy zaváhal brankář Šetkus. Ten tak dlouho otálel s rozehrávkou, až nahrál na nohu dotírajícího von Haackeho, jenže ten po špatném zpracování vůbec nedokázal zakončit. Nijmegen se přeci jen dostal do vedení o pět minut později, kdy svůj čtvrtý gól v sezóně vsítil třiadvacetiletý gabonský rodák Kevin Mayi.

Útočník NEC si naběhl na skvělou kolmici téměř z poloviny hřiště od Kadiogla a po sólu na levé straně zamířil naprosto ukázkově z dvanácti metrů do pravého horního rohu, brankář Šetkus se po míči natahoval marně. Neuběhly ani dvě minuty a domácí vedli o dvě branky. Po přímém volném kopu směřujícím na zadní tyč hlavičkoval Dumič před branku a tam vracející se Tyronne Ebuehi nešťastně zamířil taktéž hlavou do vlastní sítě do protipohybu Šetkuse.

V dalším průběhu měl Nijmegen stále navrch a rozhodující třetí trefu zaznamenal v předposlední minutě prvního poločasu. Autorem byl Mohamed Rayhi, jež po naprosto přesné kolmici do běhu od Mayiho zakončoval z levé strany z mírného úhlu po zemi kolem bezmocného hostujícího strážce. Po změně stran domácí kontrolovali průběh a soupeř už ani sám nevěřil, že si může odvézt jakýkoliv bodový zisk.

Na jeho herním projevu to bylo znát a naopak mohl ještě dvakrát inkasovat. Po necelé hodině hry byl blízko k druhému zápisu do střelecké listiny Mayi, který po několika odrazech nedokázal zblízka vyzrát na Šetkuše. Poslední velká možnost se urodila zhruba čtvrthodiny před koncem, když z dobrých pětatřiceti metrů napřáhl Bikel a jeho úctyhodná rána letěla jen o několik decimetrů mimo tři tyče, Den Haag se v závěru ani zdaleka nepřiblížil alespoň snížení.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Roda JC 2:0

09.12.2016 20:00

Góly: 10. Mimoun Mahi, 71. Alexander Sørloth

Fotbalisté Groningenu dokázali v páteční předehrávce potvrdit úlohu favorita proti konkurenční Rodě Kerkrade a po výhře 2:0 se prozatím posunuli na deváté místo s devatenácti body o bod před Heracles. Hosté tak utrpěli první porážku po šesti remízových zápasech v řadě a nedokázali se tak dostat ze sestupových pozic, v Eredivisii jsou na předposledním sedmnáctém místě s dvanácti body.

Navíc po zbývajících zápasech 16. kola se před ně může dostat i prozatím poslední Go Ahead. Domácí vstoupili do utkání naprosto skvěle a už po deseti minutách se dostali do vedení. Po několika hlavičkových soubojích a následném uvolnění Jenssena přišla zpětná přihrávka před branku, kde číhal osamocený Mimoun Mahi a s velkým přehledem rozvlnil síť. V dalších minutách již hráli domácí opatrněji a hosté se snažili hrozit ze střední vzdálenosti.

Do první větší možnosti se probojovali necelých deset minut před přestávkou, kdy z dobrých pětadvaceti metrů vypálil Van Hyfte a brankář Padt musel jeho bombu směřující doprostřed branky brilantně vyrazit jednoruč. Do druhé půle vstoupil aktivněji Groningen a v 53. minutě mohl jeho vedení nevýšit Rusnák. Ten se opřel do míče z hranice šestnáctky a brankář van Leer vyrážel pouze do strany, poté za něj museli zaskočit spoluhráči.

Po hodině hry byl blízko ke svému druhému gólu v zápase Mahi. Ten se uvolnil na pravém křídle a následně pálil z dvanácti metrů z mírného úhlu, van Leer skvěle boxoval balón na rohový kop. Za dalších deset minut přišly chvíle střídajícího Alexandera Sørlotha. Ten pobyl na hřišti necelých šedesát sekund a hned mohl skórovat, jeho střelu z otočky odvrátil van Leer výborným způsobem na další roh. Nicméně stejný hráč se již prosadil v 71. minutě.

Odpor soupeře definitivně zlomil po rohu z pravé strany a zmatcích v předbrankovém prostoru, míč dopravil do branky ze tří metrů. V závěrečné desetiminutovce mohli domácí ještě dvakrát navýšit své skóre, jenže ani jednou z vyložených gólových pozic neskórovali. V závěrečném zápase tohoto roku přivítá Groningen poslední celek tabulky z Go Ahead, Roda se pokusí vylepšit pozici proti silnému Utrechtu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam16123144:1139
2.AFC Ajax16113234:1236
3.PSV Eindhoven1696124:733
4.SC Heerenveen1685331:1829
5.AZ Alkmaar1667327:2225
6.FC Utrecht1666426:2224
7.FC Twente1666425:2124
8.SBV Vitesse1665523:1923
9.FC Groningen1654722:2419
10.Heracles Almelo1646618:2518
11.NEC Nijmegen1646616:2618
12.Sparta Rotterdam1645722:2817
13.Willem II1637610:1816
14.SBV Excelsior1643921:3015
15.ADO Den Haag16421015:2914
16.PEC Zwolle1635813:3114
17.Roda JC161968:2112
18.Go Ahead Eagles16321113:2811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Groningen

Reagovat
smazaný uživatel

spamujes uz aji tady

Reagovat
skteel

Tvle to PSV hrálo fakt špatně, to byla náhoda nebo je to teď tak furt?

Reagovat
jáá

a já si říkal, že když to neurvou proti Go Ahead, tak už nevím...opravdu se jim herně nedaří

Reagovat
AjaxFans

Jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bazoer me asi mrzí když odejde..je v nem skrytej velkej potenciál myslím

Reagovat
AjaxFans

No je to docela jistota,ze prchneBosz bude prisny.

Reagovat
jáá

ať sí říká kdo chce co chce, ale mě jeho odchod teda mrzí, začátek měl tedy slabý, ale potom co se rozehrál jsem v něj začal věřit a stejně jako ty, čekal jsem od něj velký potenciál, za mě tedy škoda no...docela jsem se na něj tuhle sezonu těšil

snad si to aspoň El Ghazi trochu srovnal, dnes jsem zápas v Enschede neviděl, může někdo říct postřehy ze zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tady odlozim

Reagovat
smazaný uživatel

co to mělo být dnes??

Reagovat
jáá

to teda, jako Feye jasně lepší...jsem si říkal, že po tom Zenitu by to mohlo být zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

feyenoord dnes jasně lepší... upřímně nechápu, jak se může tým takhle složit po dvou brankách... až ve druhé půli AZ něco hrál, ale to jenom proto, že námořníci povolili...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele