Eredivisie - souhrn 11. kola

28.10.2016, 21:54, aktualizováno 30.10.2016, 18:37
Komentáře a souhrny
Alkmaar veze cenné tři body ze hřiště Den Haagu. Ajax s problémy udolal Excelsior a snížil manko na Feyenoord, který remizoval s Heerenveenem. Twente odmítlo možnost dotáhnout se minimálně do sobotního večera na dostřel jediného bodu ke čtvrtému PSV Eindhoven, které zvládlo výjezd do Arnhemu. Willem II vyzrál na Groningen, jehož mizérie pokračuje. Heracles a Sparta Rotterdam si body rozdělily...

ADO Den Haag - AZ Alkmaar 0:1

30.10.2016 16:45

Góly: 87. Robert Mühren

Alkmaar dokázal přerušit svou dlouhou sérii bez vítězství až nyní na půdě Den Haagu a určitě si zvednul sebevědomí před důležitým čtvrtečním soubojem Evropské ligy v Izraeli. Hosté rozhodli o svém hubeném jednogólovém vítězství až tři minuty před koncem, kdy se prosadil nejlepší střelec z poslední doby Robert Mühren. AZ se v tabulce Eredivisie posunulo na pátou pozici s devatenácti body, za čtvrtým Heerenveenem zaostává o body tři.

ADO naopak pokračuje ve svém mizerné šňůře, v posledních osmi střetnutích vybojovalo jen dva body a nebýt povedeného vstupu do soutěže, tak by okupovalo sestupové příčky. Momentálně je na jedenáctém místě s jedenácti body. Utkání nebylo z diváckého pohledu příliš atraktivní, na obou výběrech byla vidět nervozita a v ofenzívě se jim stejně jako v předešlých duelech příliš nedařilo. Do první vážnější možnosti se dostali hosté.

Ve 24. minutě předvedl skvělé sólo Jahanbakhsh a těsně před pokutovým územím byl faulován. K následné exekuci přímého volného kopu se postavil Luckassen a dobře mířil k levé tyči, ovšem brankář Šetkus byl připraven a tento pokus dokázal zlikvidovat. Nicméně v úvodním dějství už nic dalšího nezvedlo jedenáctitisícové publikum ze sedadel, do druhého půle lépe vstoupili domácí. Ve 49. minutě mohl poslat Den Haag do vedení Havenaar.

Tento japonský ostrostřelec po centru z levé strany přehlavičkoval na hranici brankového území bránícího Ouwejana, jenže gólman Rochet předvedl tygří skok a dokázal zkrotit balón ve svých rukavicích. S přibývajícím časem se domácí více stahovali do defenzívy a naopak hosté přitlačili, do šancí se dostali v závěrečné desetiminutovce. Nejprve v 83. minutě vystřelil Johansson z ostrého úhlu a Šetkus musel předvést perfektní zákrok.

Na Alkmaar se usmála štěstěna o čtyři minuty později, kdy se v rozhodujícím okamžiku utkání prosadil Mühren. Ten po rychlé akci na pravé straně využil centru Jahanbakhshe a před brankářem Šetkusem tentokráte nezaváhal, z pěti metrů poslal chladnokrevně míč do sítě. Hosté se ve zbývajícím průběhu na žádný tlak nezmohli, v příštím kole se pokusí tuto porážku napravit doma s Tilburgem. AZ bude bojovat o další body ve šlágru s Ajaxem.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - SC Heerenveen 2:2

30.10.2016 14:30

Góly: 26. Nicolai Jørgensen, 42. Rick Karsdorp - 5. Reza Ghoochannejhad, 61. Arbër Zeneli

Fotbalisté Feyenoordu nedokázali ve šlágru 11. kola potvrdit úlohu favorita proti Heerenveenu a se svým soupeřem se rozešli smírně po výsledku 2:2. Domácí tak po devíti výhrách v řadě podruhé za sebou pouze remizovali a jejich náskok na čele před druhým Ajaxem se smrskl na tři body. Hosté naopak prodloužili svou sérii bez porážky a potvrdili velice dobrou formu, v tabulce Eredivisie jsou na čtvrtém místě s dvaadvaceti body.

SC vstoupilo do nedělního duelu naprosto fantasticky a už v 5. minutě se dostalo do vedení. Po akci středem hřiště dostal balón na pravou stranu Arber Zeneli a poté ho předložil do předbrankového prostoru pro Rezu Ghoochannejhada, který zblízka zamířil přímo pod horní tyčku. O tři minuty později po pasu z pravé strany hlavičkoval osamocený Nicolai Jørgensen a Mulder fantasticky jednoruč vyrazil míč před sebe.

K následné dorážce se dostal Kuijt, jenže ve stoprocentní možnosti selhal a mířil příliš vysoko. Po čtvrthodině hry znovu potrápil hostující defenzívu Jørgensen, který po centru Toornstry hlavičkoval o malý kousek vedle. Pětadvacetiletý dánský útočník se nakonec dočkal zasloužené vyrovnávací branky ve 26. minutě, kdy po nádherné souhře s Toornstrou propálil z pěti metrů brankáře Muldera z pravé strany, míč zapadl ke vzdálenější tyči.

Po půl hodině hry vystřelil z voleje z osmnácti metrů Rick Karsdorp a střelou z osmnácti metrů minul horní tyčku zhruba o půl metru. Rotterdamský výběr otočil vývoj zápasu tři minuty před přestávkou. Po hezké kombinaci se dostal k míči v pokutovém území Basaçikoglu, kterého fauloval St. Juste. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Kuijt a brankář Mulder famózně jednoruč vyrazil míč, ovšem pouze k dorážejícímu Karsdorpovi, jenž už měl snadný úkol.

Po změně stran byli domácí aktivnější a svůj náskok mohli pojistit v 54. minutě, nicméně osamocený Basaçikoglu zblízka nevyzrál na Muldera. Hosté šokovali stánek De Kuip po hodině hry, kdy vyrovnával Zeneli. Ten vypálil z dobrých třiceti metrů a jeho ukázková rána zaplavala nad brankářem Jonesem do sítě. V polovině druhé půle pálil do boční sítě Jørgensen, poté až do závěrečného hvizdu skvěle fungovala defenzíva SC a domácí proto rozdílovou trefu nevsítili.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - NEC Nijmegen 1:1

30.10.2016 14:30

Góly: 35. Joris Delle (vl.) - 62. Ferdi Kadıoğlu

Fotbalisté Utrechtu v předchozích třech zápasech dokázali zvítězit, ovšem tentokráte v domácím prostředí pouze remizovali s Nijmegenem po výsledku 1:1. Do vedení se dostali deset minut před přestávkou, ovšem houževnatý soupeř dokázal vyrovnat po hodině hry. Domácí celek je v tabulce Eredivisie na osmé pozici se třinácti body, NEC podruhé v řadě na ligové scéně remizovalo a v tabulce mu patří dvanáctá příčka s jedenácti body.

Utrecht měl v zápase mírnou územní převahu a na soupeřovu branku vyslal také více střeleckých pokusů. Do vedení se mohl dostat přesně po čtvrthodině hry, kdy se před pokutovým územím opřel do skákavého balónu Ayoub a jeho pokus vyrazil brankář Delle fantasticky na rohový kop. Domácí zužitkovali svůj tlak ve 35. minutě, kdy do vlastní sítě nešťastně zamířil brankář Delle, který opravdu nemohl udělat nic.

Z pravé strany přihrával před branku Živkovič a poté míč lehce tečoval nabíhající Barazite, brankář Delle nevědomky nasměroval balón do vlastní sítě. Utrecht mohl zvýšit svůj náskok necelých pět minut před přestávkou, kdy po pasu Baraziteho hlavičkoval zády k brance Živkovič a míč nakonec skončil na břevně. Po změně stran se obrázek hry vyrovnal a domácí se už tolik do zakončení netlačil, NEC je za jejich pasivitu potrestalo v 62. minutě.

Po přihrávce od Mayiho se dostal k míči Ferdi Kadioglu a vypálil z hranice pokutového území, jeho utěšená rána skončila přímo v pravé horním rohu, brankář Ruiter neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout. Od této chvíle hosté ožili a častěji útočili, naopak domácí více spoléhali na pevnou defenzívu. Hosté mohli otočit vývoj tohoto střetnutí v 70. minutě, kdy se dostal do zakončení Bikel.

Ten vystřelil z pokutového území po zemi a jeho dobrá střela se nevešla mezi tři tyče jen o decimetry. Ve zbývajícím průběhu bylo na obou výběrech vidět, že ani jeden nechce udělat chybu a výsledek střetnutí se tak již nezměnil. V příštím kole před reprezentační přestávkou přivítá Nijmegen konkurenční Groningen a určitě bude chtít naplno bodovat, Utrecht bude plnit úlohu favorita znovu v domácím prostředí proti Excelsioru.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Go Ahead Eagles 3:1

30.10.2016 12:30

Góly: 2. Queensy Menig, 57. Mustafa Saymak, 90. Danny Holla - 42. Sander Fischer

Fotbalisté PEC Zwolle nevázali na dobrou formu z poslední doby a tentokráte si dokázali poradit s nováčkem z Go Ahead Eagles po výsledku 3:1. Domácí celek po naprosto katastrofálním vstupu do sezóny dokázal ve čtyřech posledních utkáních vybojovat hned deset bodů a s celkovými dvanácti body se posunul už na desátou pozici Eredivisie. Naopak Go Ahead se stále propadá, s osmi body je předposlední sedmnácté jen o skóre před Rodou.

Domácí se dostali do vedení brzy už po necelých dvou minutách, kdy skóre utkání otevřel Queensy Menig. Ten po dlouhém nákopu van Polena v obležení dvou protihráčů zvolil naprosto netradiční zakončení, jeho vysoký lob zapadl přímo do sítě a byl to vskutku nádherný gól. O pět minut později byl blízko navýšení vedení PEC Mokhtar, který tvrdě vypálil z hranice pokutového území a svou ranou rozezvučel břevno.

Ve 12. minutě mohl svůj druhý gól v tomto utkání přidat Menig, který se na hranici šestnáctky prosmýkl mezi dvěma obránci a následně vystřelil z penaltového puntíku, jenže hostující svatyni trestuhodně přestřelil. Od tohoto momentu se hra vyrovnala, domácí byli za svou špatnou produktivitu potrestáni ve 42. minutě. Hosté vyrovnali z ničeho nic zásluhou Sandera Fischera, který se opřel do odraženého balónu a trefil se náramně do levého horního rohu.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 56. minutě dokonce mohli otočit vývoj. Z přímého volného kopu z velké vzdálenosti vystřelil Ritzmaier a svou utěšenou ranou zaskočil brankáře van der Harta, podruhé v zápase bylo nastřeleno břevno. Z následného brejku se naopak do vedení dostali domácí. Po přihrávce od Schenkevelda vypálil z necelých pětadvaceti metrů Mustafa Saymak a balón ukázkově uklidil k pravé tyči.

V samém závěru mohl vyrovnat po několika minutách strávených na hřišti střídající Teijsse, který po střele z hranice šestnáctky a následném zákroku van der Harta nedokázal z dorážky dopravit míč do sítě. V 88. minutě byl vyloučen střelec jediné hostující branky Fischer, který obdržel přímou červenou kartu za zmaření vyložené brankové příležitosti. K následnému přímému volnému kopu se postavil Danny Holla a z osmnácti metrů se skvostně trefil do pravé šibenice, uzavřel tak gólový účet nedělního duelu.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - SBV Excelsior 1:0

29.10.2016 20:45

Góly: 48. Hakim Ziyech

Fotbalisté Ajaxu potvrdili úlohu favorita v domácím prostředí proti Excelsioru a nakonec ho po sérii neproměněných šancí porazili nejtěsnějším poměrem 1:0. Tento výsledek je pro hostující SBV hodně milosrdný, neboť amsterdamský výběr ho v sobotním zápase přestřílel v poměru 26:5. AFC má na kontě šestadvacet bodů a je druhé o tři body za vedoucím Feyenoordem. Hosté posbírali deset bodů a v Eredivisii jim patří třináctá příčka.

Domácí měli jasnou územní převahu od samého začátku a poprvé zahrozili v 8. minutě. Na pravé straně pokutového území převzal balón Hakim Ziyech a zpětnou přihrávkou ještě předložil balón nabíhajícímu Dolbergovi, který z voleje mířil příliš vysoko. Za další dvě minuty vypálil z patnácti metrů Traoré a gólman Muyters famózně vyrazil míč do strany. Poté se hra vyrovnala, hosté skvěle bránili a soupeře k ničemu nepouštěli.

Naopak sami mohli jít v nastavení úvodního dějství do vedení. Po rychlém protiútoku pronikl na levé straně van Duinen až před brankáře Onanu, jenže zblízka ho překonat nedokázal. Ihned po změně stran poslal domácí do vedení Ziyech. Ten si po pasu z levé strany a následně hlavičce od Dolberga zpracoval balón na prsa a ukázkovou ranou z pětadvaceti metrů poslal balón přesně k pravé tyči, Muyters se natahoval marně.

V 51. minutě mohl zvýšit náskok favorita Schöne, ale jeho rána z třiadvaceti metrů pouze orazítkovala pravou tyč. Hosté zahrozili opět z brejku za další dvě minuty, střelu Pantiče z levého rohu pokutového území vyrazil Onana mimo tři tyče. Po hodině hry fauloval Mattheij ve vlastní šestnáctce Dolberga a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil domácí Schöne a nezvolil dobré zakončení, Muyters jeho střelu vytěsnil do strany.

V 63. minutě se po hezké narážečce zjevil před Muytersem Younes, jenomže zblízka minul vzdálenější tyčku o několik decimetrů. Od 70. minuty nastoupil na trávník český útočník Václav Černý a už po třech minutách se mohl zapsat do listiny střelců, ovšem z úhlu napálil pouze nohu hostujícího strážce. A když ve třetí nastavené minutě pálil z dálky o centimetry vedle pravé tyčky jiný střídající hráč Nouri, tak se výsledek tohoto střetnutí již neměnil.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Sparta Rotterdam 2:2

29.10.2016 19:45

Góly: 68. Brahim Darri, 81. Brandley Kuwas - 44. Zakaria El Azzouzi, 82. Loris Brogno

Heracles Almelo nedokázalo ukončit svou mizernou sérii a vítězství nezaznamenalo ani proti Spartě Rotterdam, se kterou se rozešlo smírně v poměru 2:2. Na konto si připsalo již svůj šestý nerozhodný výsledek v tomto ročníku a doposud tedy vybojovalo jedinou výhru. V tabulce Eredivisie je na patnácté pozici s devíti body. Rotterdamský výběr posbíral o čtyři body více a nachází se ve středu tabulky, konkrétně na devátém místě.

V prvním poločase byli aktivnější hosté, kteří se dostali do první vážnější možnosti v 8. minutě. Po krásné kombinaci mohl zakončovat Verhaar, ovšem na poslední chvíli dokázal zakročit jeden z hráčů Almela. Po pětadvaceti minutách hry vypálil na druhé straně Duarte z dvaceti metrů a brankář Kortsmit fantasticky jednoruč vyrazil balón na rohový kop. Po půl hodině hry našel Armenteros na zadní tyči volného Brandleyho Kuwase, který v jasné pozici mířil vedle.

Ve 34. minutě opět zahrozil Verhaar, když si zády k bráně šikovně zpracoval balón a poté ho poslal příliš vysoko. Za další dvě minuty mohl otevřít gólový účet utkání Goodwin, jenž nezištně vystřelil z dvanácti metrů z levé strany, brankář Castro brilantně jednoruč odvrátil míč na rohový kop. Necelých pět minut před koncem rozvlnil síť domácí van Mieghem, ale po nahrávce od Armenterose stál v ofsajdu a gól tak nemohl být uznán.

Sparta se nakonec dostala do vedení ve 44. minutě. Po přihrávce na pravou stranu zachoval chladnou hlavu Verhaar a našel před brankou nabíhajícího Zakariu El Azzouziho, který zblízka jemnou tečí pokořil Castra. Do druhého dějství vstoupilo aktivněji Heracles a po osmi minutách pálil akrobaticky střídající Gosens, jeho lob se snesl pouze na břevno a odrazil se zpět do pole. Domácí se dočkali kýženého vyrovnání v 68. minutě.

O naprosto fantastickou trefu se postaral Brahim Darri, který ze čtrnácti metrů ukázkově zamířil do vzdálenějšího horního rohu. V 81. minutě otočil vývoj tohoto střetnutí Kuwas, když po rychlém přečíslení obešel protihráče na hranici šestnáctky a pak z deseti metrů uklidil míč k pravé tyči, Jenže neuběhla ani minuta a opět bylo srovnáno. Po přihrávce od Dijkstry si to z levé strany na Castra namířil Loris Brogno a zblízka po zemi rozvlnil síť.

Sparta Rotterdam měla dokonce hodně blízko ke třem bodům v nastavení sobotního duelu. Hoogma totiž ve vlastním pokutovém území podkopl střídajícího Stokkerse, obdržel žlutou kartu a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil smolař tohoto zápasu Verhaar. Ten sice dobře mířil k levé tyči do horní poloviny, avšak Castro naprosto úchvatným zákrokem jednoruč vyrazil míč do bezpečí, zajistil tak pro Heracles alespoň bod.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 0:2

29.10.2016 19:45

Góly: 12. Gastón Pereiro, 90+3. Gastón Pereiro

Šestačtyřicáté narozeniny oslavil hostující kouč Phillip Cocu dle svého toužebného přání. Pikantní duel s Vitesse, kde strávil dohromady pět let jako hráč, zvládlo jeho mužstvo především zásluhou Gastóna Pereira, který zařídil obě dvě branky. PSV se tak v tabulce posunul alespoň dočasně na třetí příčku za Ajax a vedoucí Feyenoord.

Zranění Luciana Narsingha, který do tohoto souboje nemohl zasáhnout, paradoxně jako by hostům pomohlo. Cocu totiž na jeho místo poslal Uruguayce, který se mu odvděčil perfektním výkonem a aspoň nějakým způsobem nechal zapomenout na čerstvé a nečekané vyřazení v domácím poháru se Spartou Rotterdam.

Eindhovenský celek vstoupil do utkání velmi dobře a už po dvanácti minutách hry se ujal vedení. Ramselaar poslal kolmici do šestnáctky na rozeběhnutého Gastóna Pereiru, ten chytře zasekl míč před skluzujícím soupeřem a na bližší tyčce pohotově zakončil. Po půlhodině hry mohl Gastón Pereiro náskok navýšit, avšak z halfvoleje mířil mimo.

Hosté v první půli drželi daleko více míč na svých kopačkách a měli hru pod kontrolou, nicméně další branky se již nedočkali. Úplně daleko k tomu neměl Bergwijn, avšak ve své šanci neuspěl. Dvacet minut po přestávce mohli vyrovnat domácí, jenže Rashica měl smůlu v koncovce a trefil pouze břevno.

Jinak si však Vitesse proti favoritovi utkání nevytvořilo nějaký výraznější tlak. PSV nakonec tři body pojistil v samotném závěru utkání. Ve třetí minutě nastavení předvedl dobrou kombinaci, kterou sokovu defenzívu zcela vyšachoval, Andrés Guardado předal míč zcela volnému Gastónovi Pereirovi, jenž se z vyložené pozice nezmýlil.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Groningen 2:1

29.10.2016 18:30

Góly: 66. Thom Haye, 85. Bartholomew Ogbeche - 75. Mimoun Mahi

Fotbalisté Tilburgu zvládli vyrovnaný souboj s konkurenčním Groningenem a nakonec ho po dramatické koncovce porazili po výsledku 2:1. V letošním ročníku Eredivise zaznamenali své druhé vítězství a s deseti body se prozatím posunuli na čtrnáctou pozici. Naopak hosté nedokázali navázat na zlepšené výsledky z poslední doby a mají na kontě stále jen devět bodů, v nizozemské nejvyšší soutěži jsou na šestnáctém barážovém místě.

Do utkání aktivněji vstoupil Willem a už po čtvrthodině hry se mohl dostat do vedení. Ke střele z pětadvaceti metrů se odhodlal Ojo a jeho skákavý pokus dokázal brankář Padt s vypětím všech sil odvrátit alespoň na tyč. V polovině úvodního dějství po rohovém kopu z levé strany zakončoval z první Abubakar-Ankra, ovšem Padt byl i tentokráte pozorný a pohlídal si svou bližší tyč, u které zkrotil balón v rukavicích.

Ve 25. minutě utekl po pravé straně Croux a odcentroval na volného Bartholomewe Ogbecheho, jehož ránu z voleje dokázal na poslední chvíli odkopnout jeden z bránících protihráčů. Sedm minut před přestávkou po pasu Tshimangy z levého křídla zakončoval akrobaticky Croux a bližší tyč minul o decimetry. Po změně stran se hra vyrovnala a oba celky spíše čekaly na chybu soupeře, domácí se dostali zaslouženě do vedení v 66. minutě.

Po dlouhém pasu z pravé strany si na hranici brankového území naběhl Thom Haye a prudce hlavičkoval, brankář Padt vyrazil míč pouze před sebe a Haye už s dorážkou do odkryté svatyně neměl větší problémy. Vzápětí chyběl krok k zakončení Ogbechemu, hosté se osmělili až od 70. minuty. Nejprve po kroucené střele Mimouna Mahiho zasahoval brankář Lamprou, poté po centru Hateboera si brilantně poradil i s ranou Larsena.

Groningen zužitkoval svůj tlak ve vyrovnávací branku v 76. minutě. Po pasu zprava a následné prodloužené hlavičce van Weerta zakončoval osamocený Mahi k levé tyči, Lamprou neměl šanci zasáhnout. Rozhodující okamžik se zrodil o devět minut později, kdy vítěznou trefu Tilburgu vstřelil Ogbeche. Ten využil souboje Oja s brankářem Padtem a hlavou uklidil míč do sítě ze dvou metrů. Minutu před koncem mohl vyrovnat van Weert, jenže Lamrpou fantastickým zákrokem jeho pokus zlikvidoval a výsledek utkání se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Twente - Roda JC 0:0

28.10.2016 20:00

Góly: -

Hráči Twente nedokázali potvrdit úlohu favorita proti poslední Rodě Kerkrade a v domácím prostředí se s ní rozešli smírně po nerozhodném bezbrankovém výsledku. Domácí byli v celém průběhu utkání lepším výběrem, ale své šance nedokázali proměnit a zaznamenali tak zbytečnou ztrátou. Enschede je v tabulce na páté pozici s osmnácti body, Roda prozatím opustila poslední místo a s osmi body se posunula na sedmnáctou příčku.

V úvodní půlhodině se oba výběry spíše oťukávaly a nic zajímavého se nestalo, domácí zahrozili z ničeho nic po půl hodině hry. Do úvodní šance se dostal Klich, když vystřelil z dobrých pětadvaceti metrů a brankář van Leer musel vyrazit balón do strany. O tři minuty později pálil z přímého volného kopu z pravé strany Yeboah a z ostrého úhlu zvolil přímou střelu, ale van Leer byl připraven a jeho pokus dokázal vyboxovat před sebe ke spoluhráčům.

Twente pokračovalo ve svém tlaku až do konce úvodního dějství. V poslední minutě se odhodlal ke střele Celina, jenže z levého rohu pokutového území poslal balón hodně vedle hostující svatyně. Enschede bylo aktivnější také po změně stran, ve 49. minutě mohl otevřít skóre zápasu Ünal. Ten se probojoval ke střele po obloučku ter Avesta, avšak pálil zblízka z ostrého úhlu a na brankáři van Leerovi si vylámal zuby.

Postupem času spoléhali hosté více na dobrou defenzívu, nicméně favorit tohoto střetnutí nepřestával být nebezpečný. V 66. minutě po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval z pěti metrů Oosterwijk, jenže jeho pokus dokázal fantasticky jednoruč vyrazit brankář van Leer nad horní tyčku. Ve zbývajícím průběhu se hosté snažili hrozit z rychlých protiútoků, nicméně brankář Marsman neměl výraznější práci.

Domácí měli až do závěrečného hvizdu mírnou územní převahu a snažili se svého protivníka zaskočit ze standardních situací, avšak hosté si dávali velký pozor na zadní vrátka, a nakonec nedošlo k jedinému ohrožení branky Rody. V příštím kole zavítá Twente na půdu konkurenčního PSV a v Eindhovenu ho čeká opravdu těžká zkouška. Roda se pokusí získat svou druhu výhru na půdě konkurenčního Zwolle, které má pouze o bod více.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam1192028:629
2.AFC Ajax1182124:926
3.PSV Eindhoven1173119:524
4.SC Heerenveen1164124:1122
5.AZ Alkmaar1154216:1119
6.FC Twente1153320:1618
7.SBV Vitesse1143415:1315
8.FC Utrecht1134416:1713
9.Sparta Rotterdam1134414:1513
10.PEC Zwolle1133512:2112
11.ADO Den Haag1132612:1911
12.NEC Nijmegen112549:1611
13.SBV Excelsior1131711:1910
14.Willem II112459:1710
15.Heracles Almelo1116411:169
16.FC Groningen1123613:209
17.Go Ahead Eagles1122710:218
18.Roda JC111555:168

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Srdíčkaaaaaa

Reagovat
Stiksxx

Zatím si vedou vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimečně jsem na ně koukal a ten St. Juste bude asi v zimě hodně žádané zboží minimálně v Holandsku mezi TOP 3.

Reagovat
smazaný uživatel

že se na De Kuip vždy nastavuje min. 5 minut

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele