Eredivisie - preview 8. kola

30.09.2016, 08:50, aktualizováno 02.10.2016, 09:08
Previews
Kromě elitních lig se hraje také v Nizozemsku. Ajax přivítá Utrecht, Heracles si to rozdá s Twente a aktuálně vedoucí Feyenoord zajíždí na půdu Willemu II. Sparta Rotterdam následně změří síly s Alkmaarem...
AFC Ajax - FC Utrecht  (neděle 12:30)
Ajax má na kontě sedm vítězství v řadě a v tomhle trendu hodlá pokračovat i těsně před reprezentační pauzou. Jednoduše si nemůže dovolit zaváhat, pokud nechce, aby mu vedoucí Feyenoord znovu výrazněji utekl. Utrecht se nachází těsně nad sestupovým pásmem a to není umístění, jaké by si představoval.

Domácí mají v nohách zápas Evropské ligy proti Standardu Lutych, takže na tenhle ligový duel nebyla příprava zcela ideální. "Na tréninku jsme byli trošku ztuhlí. Soupeř měl loni skvělou sezónu a ukázal, že má skvělý tým. Bude to střetnutí hlavně o tom, kdo bude více držet míč," myslí si trenér Mitchell Dijks, jehož mužstvo před týdnem smetlo Zwolle.

Dobrou zprávou pro domácí je nerozrůstající se marodka. Pořád sice chybí brankář Tim Krul a nejistý je start také u obránce Mitchella Dijkse, kterého trápí nemoc, jinak však má Bosz kádr zcela kompletní. "Uvidíme, jestli ho proti Utrechtu nasadím," tajnůstkařil domácí stratég, který by potřeboval co nejrychleji dohnat pětibodovou ztrátu na vedoucí pozici.

Hosté se letos chtěli prát o evropské poháry, vypadá to však, že za střed tabulky budou rádi. Všudy všeho vyhráli jen jednou jedinkrát, a to právě v minulém kole, kdy skolili Spartu Rotterdam. V Amsterdam Aréně jednoduše nebudou mít co ztratit. Chybět bude zraněné trio Jeff Hardeveld, Edson Braafheid a Sean Klaiber.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Fotbalisté Tilburgu mají před sebou v domácím prostředí hodně náročnou zkoušku, narazí totiž na suverénní Feyenoord, který v dosavadních sedmi zápasech neztratil ani bod a s jednadvaceti body vede celou soutěž o pět bodů před PSV s Ajaxem. Naopak cíle Willemu jsou úplně jinde, jeho prioritním úkolem bude záchrana. Doposud vybojoval šest bodů a s jedinou výhrou je na čtrnácté pozici.

Tilburg dokázal porazit jen Ajax ve 3. kole a jednalo se o vskutku senzační tříbodový zisk. Jinak má na kontě tři porážky s Vitesse, Heracles a Alkmaarem, nerozhodný výsledky uhrál s Rodou, Excelsiorem a naposledy také s Nijmegenem. V nedělním střetnutí se musí obejít bez lehce zraněného Kopperse, poraněná třísla nepustí na trávník ani Joppena. Karetní trest si musí odpykat Kali, jenž byl vyloučen v duelu národního poháru s Ajaxem (0:5).

Hosté ve čtvrtek zaznamenali teprve svou druhou porážku v tomto ročníku na půdě tureckého Fenerbahce, svému soupeři podlehli v Istanbulu 0:1. "V Evropské lize jsme se dostali do opravdu těžké skupiny a tři body proti dvěma věhlasným klubům není neúspěch. Po prohře v Turecku se musíme oklepat a před reprezentační přestávkou se soustředit jen na utkání s Tilburgem, být úspěšní v lize jen pro nás důležité," řekl hostující trenér Giovanni van Bronckhorst.

Ten má na marodce čtyři jména. Van Beek má potíže s kotníkem, po operaci kolenních vazů se zotavuje brankář Hahn. Další gólman Vermeer je delší dobu mimo hru vinou přetržené achilovky a Elia laboruje s ramenem. Rotterdamský celek má v lize na kontě velmi úctyhodné skóre 21:2 a teď ho chce určitě ještě vylepšit. Doposud přehrál Groningen, Twente, Heracles, Excelsior, Den Haag, PSV Eindhoven a minule také Rodu hladce v poměru 5:0.

"Willem sice zvítězil jen jednou, na druhou stranu se mu to podařilo proti Ajaxu a o jeho kvalitách tak nemůže být sporu. Proti nám nebude mít co ztratit a možná i zariskuje, my musíme být připraveni na všechno. Potřebujeme udržet koncentraci až do samého konce, každá chyba by nás mohla stát důležité body," dodal stratég Feyenoordu. Loni se spolu oba celky utkaly hned třikrát a vždy byl úspěšnější rotterdamský celek. V lize dvakrát vyhrál 1:0, ve 4. kole národního poháru uspěl 2:1 v prodloužení.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - FC Twente  (neděle 14:30)
Heracles se v letošním ročníku účastnilo Evropské ligy a vypadlo hned ve svém prvním souboji ve 3. předkole, ani v lize zatím nemůže být spokojeno. Do této chvíle získalo jen šest bodů a v tabulce se nachází až na jedenácté příčce se šesti body, od předposledního Zwolle ho dělí jen jeden bod. Nyní se pokusí zdolat konkurenční Twente, které po horším vstupu zabralo a se solidními dvanácti body je v Eredivisii šesté.

Almelo v sedmi střetnutích vyhrálo pouze jednou a to ve 2. kole proti Tilburgu, v posledních pěti kolech vybojovalo dva body. Hned na úvod nové sezóny remizovalo s poslední Rodou 1:1, stejným poměrem se rozešlo s Den Haagem a minule uhrálo nerozhodný bezbrankový výsledek na stánku Euroborg s Groningenem. Na kontě má tři prohry, sklonit se muselo před Feyenoordem, Excelsiorem a Ajaxem.

Hosté z Enschede na začátku tohoto ročníku prohráli s Excelsiorem a Feyenoordem, nicméně poté z pěti duelů zvítězili hned čtyřikrát. Vše nastartovala divoká výhra 4:3 na půdě Groningenu, následně si Twente poradilo 3:1 se Spartou Rotterdam. Po prohře ve stejném poměru s Heerenveenem nyní drží šňůru dvou výher v řadě, když zdecimovalo Den Haag 4:1 a naposledy přehrálo silné Vitesse 2:1.

Domácí kouč John Stegeman se stále musí vyrovnat s početnou marodkou, na ní se momentálně nacházejí Fledderus, Zomer a Gosens (všichni problémy s kolenem), dále Droste (poraněný kotník), Bruins (potíže s třísly) i Duarte (zranění zadního stehenního svalu). "Bude to těžký zápas, Twente se prezentuje ve skvělé formě a jeho postavení v horní polovině tabulky není náhodou. Chceme vyhrát, hráči potřebují povzbuzení v podobě tříbodové zisku," uvedl Stegeman.

Jeho konkurent na lavičce Enschede René Hake nemůže využít služeb Andersena, který laboruje s ramenem. "S posledními zápasy můžeme být spokojeni, dvanáct bodů po sedmi kolech je slušný zisk. Na druhou stranu jsme stále pouze na začátku sezóny a potřebujeme udržet stávající formu. Heracles má dobrý kádr a jeho postavení v Eredivisii neodpovídá vysokým kvalitám," uvedl s úctou čtyřiačtyřicetiletý hostující trenér.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
Alkmaar po horším začátku dokázal až do minulého ligového zápasu zvítězit čtyřikrát v řadě a mohl se pyšnit výbornou formou. Nicméně teď se musí otřepat po čtvrtečním utkání 2. kola základních skupin Evropské ligy, na půdě ruského Zenitu Petrohrad totiž utrpěl obrovský debakl 0:5. Nyní se pokusí tento neúspěch napravit na půdě nováčka Eredivisie ze Sparty Rotterdam. Ten dokázal získat sedm bodů a prozatím mu patří osmé místo.

Domácí výběr na úvod tohoto ročníku prohrál s Ajaxem, pak ale dvakrát za sebou zvítězil nad Zwolle i Go Ahead Eagles. Vzápětí utrpěl porážku s Twente a remizoval s Groningenem, svou třetí výhru zaznamenal nad Nijmegenem. Naposledy se pokusil rozšířit své konto na půdě Utrechtu, jenže prohrál 0:2. Alkmaar v prvních dvou kolech narazil na těžký los, po remíze s Heerenveenem podlehl obhájci mistrovského titulu z PSV 0:1.

Od této chvíle ale sbíral jeden úspěch za druhým, plný bodový zisk vybojoval proti Utrechtu, Nijmegenu, Tilburgu a Zwolle. Následně plnil úlohu favorita i proti Go Ahead, jenže s jiným nováčkem se rozešel smírně 2:2, proto v tabulce klesl na pátou pozici se čtrnácti body. "Musíme co nejdříve zastavit tento propad, zápas v Petrohradu jsme nezvládli ve všech ohledech a z těchto chyb se potřebujeme poučit," řekl úvodem kouč AZ John van den Brom.

Oba dva výběry mají problémy s početnou marodkou. Sparta nemá k dispozici Sanusiho, Bergkampa a Breedijka (všichni potíže s kolenem), navíc Pogba laboruje se stehenním svalem. Také mírný favorit tohoto utkání nemůže využít služeb čtyř hráčů. Mimo hru je Vlaar (zranění lýtkového svalu), Weghorst (zlomenina nosu), van der Linden (problémy s kyčlí) a Jahanbakhsh (poranění třísel).

Oba dva nedělní protivníci se spolu naposledy utkali v roce 2013 ve 2. kole národního poháru, tehdy AZ zvítězilo v domácím prostředí 4:1 po prodloužení. "Sparta předvádí konstantní výkony, hlavně v domácím prostředí je nesmírně silná. V Rotterdamu se vyhrává velmi těžko a my musíme najít způsob, jak soupeře zaskočit. Pozor si musíme dát na standardní situace soupeře, především na rohové kopy," dodal s velkou dávkou opatrnosti van den Brom.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SBV Vitesse - FC Groningen  (sobota 18:30)
Hráči Vitesse Arnhem zatím též v letošní sezóně předvádějí nevyrovnané výkony a v tuto chvíli se i přes nespornou kvalitu nacházejí až na sedmém místě tabulky s deseti body, nyní budou plnit úlohu mírného favorita proti konkurenčnímu Groningenu. Ten po naprosto hrůzostrašném vstupu do nového ročníku ožil a teď drží šňůru čtyř ligových utkání bez porážky, i když pouze jednou zvítězil. Se šesti body mu patří dělené dvanácté místo.

Domácí výběr letos prohrál celkem třikrát, nestačil na Den Haag, Ajax a naposledy také na Twente, na jehož půdě padl po výsledku 1:2. Jinak si ale připsal skalpy Go Ahead, Rody a Tilburgu, nerozhodný výsledek uhrál s Utrechtem. V národním poháru zaznamenal velmi netradiční vysoké vítězství, na půdě klubu ASV De Dijk zvítězil 7:2. Hosté naopak na úvod podlehli Feyenoordu 0:5, poté se museli sklonit i před Excelsiorem a Twente.

Zlom nastal od duelu v Eindhovenu proti obhájci z PSV, kdy Groningen uhrál nerozhodnou bezbrankovou remízu. Následně získal další bod proto Spartě Rotterdam, pak vyloupil stadion v Utrechtu po nečekané výhře 5:1. Minule se rozešel smírně bez branek s Heracles. V loňských vzájemných duelech jasně dominovalo Vitesse, které zvítězilo v obou případech v celkovém poměru 8:0. Nejprve doma deklasovalo Groningen 5:0, v odvetě zvítězilo 3:0.

SBV může v sobotním střetnutí počítat s kompletním výběrem, trenér Henk Fraser doufá v další výhru. "Občas máme výpadky, a pokud chceme myslet na pohárové příčky, tak musíme své výkony vyrovnat. Jenže čeká nás opravdu těžký soupeř, který ještě loni působil v evropské lize a momentálně neprohrál již pětkrát v řadě. Jestliže chceme získat tři body, tak musíme předvést stoprocentní výkon," uvedl padesátiletý surinamský rodák.

Jeho protějšek Ernest Faber nemá k dispozici jedno jméno, na marodce se nachází Američan Payne vinou potíží s patou. "Jsme rádi, že jsme konečně začali bodovat, ale stále se nacházíme v dolní polovině tabulky, proto nemůžeme být spokojeni. Jedno vítězství je opravdu málo, získat další proti Arnhemu bude opravdu náročné. Na druhou stranu si věříme a nechceme zklamat," řekl s velkým odhodláním Faber.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.33 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Heerenveen - PSV Eindhoven  (sobota 19:45)
Po náročném klání Ligy mistrů na půdě Rostovu potřebuje PSV co nejrychleji zregenerovat a vrhnout se na stíhání vedoucího Feyenoordu. Jenže před reprezentační pauzou ho zrovna čeká protivník, který je ve skvělé formě. Heerenveen je hostům v těsném závěsu na čtvrté pozici. Domácí vyhráli už pětkrát v řadě a navíc se jím výborně daří střelecky.

Ve čtyřech případech v řadě fríský celek nasázel alespoň tři branky za jedno utkání. Letos prohrál pouze na půdě Nijmegenu, od té doby však jednoduše válí. Naposledy to venku odskákal Den Haag. "Těším se na hodně třaskavou hru. Soupeř doslova přetéká důvěrou. Čeká nás prostě jen další velmi těžké střetnutí," shrnul do pár vět hostující kouč Phillip Cocu.

Náročné cestování zpátky z dalekého Ruska, pár dní na to hned ligové dění. Pochopitelně že PSV si po remíze 2:2 může na tenhle faktor postěžovat, každopádně je to vlastně běžný úděl každého klubu, pokud působí i na evropské frontě. "Hlavně jsme potřebovali čas na zotavení. Musíme dát veškeré zbytky energie pro duel v Heerenveenu," vyzýval Cocu.

V loňském ročníku přitom nad tímhle soupeřem nevyhrál ani jednou. V obou případech se urodil nerozhodný výsledek 1:1. "Navzdory nedostatečné přípravě potřebujeme zvítězit. Heerenveen doma neprohrál už čtyřikrát za sebou, my jsme však rozhodnuti zůstat v boji o titul. Dáme do toho všechny síly, abychom uspěli," hecoval eindhovenský stratég.

Cocu se samozřejmě nebude moci spolehnout na dlouhodobě zraněného Jürgena Locadiu, nicméně na marodku nově přibyli ještě Bart Ramselaar a Jorrit Hendrix. "U Ramselaara je zranění menšího charakteru, takže doufáme, že se do tréninku zapojí znovu po reprezentační přestávce. Hendrix však musí podstoupit ještě lékařská vyšetření a mimo bude na čtyři týdny," smutnil.

Právem si můžou heerenveenská Srdíčka na velkého favorita věřit. Týmu se daří jak v obraně, tak v útoku, a ačkoli dle statistik nemá v kádru vyloženě rozeného střelce, góly zatím dávají Ghoochannejhad, Larsson nebo Veerman. "PSV je top klub Nizozemska, o tom žádná. Moc se na zápas těšíme," říkal kouč Jurgen Streppel.

Ten navíc stále nemůže hudrovat na nějaké absence. Kádr má prakticky vždy kompletní, chybí mu pouze forvard Mitchell te Vrede, jenž zatím letos neodehrál ani minutu. "Atmosféra v kabině je super," přiznával Streppel. "Pojďme si představit, že bychom PSV porazili stejně jako Den Haag o tři góly. Ale musíme zůstat nohama na zemi. To prostě musíme."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.50 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Roda JC - NEC Nijmegen  (sobota 19:45)
Oba dva celky nezažívají úplně povedený vstup do soutěže a nacházejí se na chvostu nejvyšší soutěže, nyní určitě chtějí poskočit tabulkou o nějaký ten stupínek výše. Domácí Roda v dosavadních sedmi kolech ani jednou nezvítězila a získala pouze tři body, které ji řadí na předposlední sedmnácté místo o bod před Zwolle. Hosté měli slušný vstup do nového ročníku, pak ale ve čtyřech střetnutích jen jednou remizovali a se šesti body jsou patnáctí.

Kerkrade dokázalo skórovat v úvodních dvou kolech, kde se rozešlo smírně s Heracles a i silným Ajaxem. Od této chvíle se neprosadilo již v šesti zápasech v řadě a v tomto ohledu je nejhorší v celé soutěži. V předchozích čtyřech utkáních prohrálo a zaznamenalo hrozivé skóre 0:14, po vysoké porážce 0:4 v národním poháru s obhájcem mistrovského titulu z PSV nevyzrálo v minulém střetnutí na rozjetý Feyenoord a v Rotterdamu utrpělo debakl 0:5.

NEC v prvních třech zápasech remizovalo se Zwolle a Go Ahead, poté dokázalo překvapit favorizovaný Heerenveen 2:1. Následně však třikrát v lize prohrálo s Alkmaarem, PSV i Spartou Rotterdam, po penaltovém rozstřelu podlehlo Den Haagu v národním poháru. Příliš velké zlepšení nepřineslo ani sedmé kolo, Nijmegen se rozešel smírně bez branek s Tilburgem. V loňských vzájemných zápasech byla úspěšnější Roda, který získala čtyři body po výsledcích 0:0 a 2:1.

Trenér Rody Yannis Anastasiou bude postrádat Milce kvůli vymknutému kotníku, po operaci kolene se stále zotavuje duo van Son - Schahin. "Mám důvěru ve své hráče, ti i přes vysoké porážky zůstávají klidní a jsou ochotni bojovat o co nejlepší umístění. Bohužel se nám příliš nedaří v ofenzívě a nedáváme góly, nicméně jeden povedený zápas může tuto bilanci obrátit k lepšímu. Pevně věřím, že ten impuls přijde právě teď proti Nijmegenu," uvedl Anastasiou.

Jeho protějšek Peter Hybala má k dispozici kompletní výběr a také věří v lepší útočnou hru. "My ani soupeř na tom nejsme se střílením branek zrovna nejlépe, na druhou stranu je to pouze statistika a ta se může změnit. Očekávám velmi vyrovnaný a chvílemi i nervózní duel, bude se totiž hrát o potřebné tři body. Na předchozí souboje už musíme zapomenout, nyní bychom rádi začali nanovo," řekl optimisticky hostující čtyřicetiletý stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Go Ahead Eagles - SBV Excelsior  (sobota 20:45)
Go Ahead Eagles si jako nováček nejvyšší soutěže zatím zvyká na poměry a příliš se mu nedaří, po sedmi kolech se nachází na barážové šestnácté pozici s pěti body, doposud jen jednou zvítězil. Nyní se pokusí ukořistit další body proti Excelsioru, který naopak může být celkem spokojený. Do této chvíle posbíral deset bodů a nachází se ve středu Eredivisie na deváté příčce. I tak se dá očekávat vcelku vyrovnaný zápas.

Domácím se příliš nepovedl vstup do soutěže, v prvních čtyřech kolech získali jen bod s Nijmegenem, jinak utrpěli porážky s Den Haagem, Spartou Rotterdam i Ajaxem. Své první vítězství zaznamenali doma s Rodou Kerkrade po výsledku 2:0, stejným poměrem vzápětí podlehli silnému Arnhemu. Naposledy si vyšlápli na Alkmaar, který po dlouhé době ztratil. Go Ahead získalo velmi cenný bod po výsledku 2:2.

SBV si v prvních dvou kolech poradilo s Groningenem i Twente, v dalších dvou duelech podlehlo Den Haagu s Feyenoordem. Poté zdolalo Heracles 3:1, s Tilburgem se rozešlo smírně 1:1, v poslední zářijovou sobotu přivítalo mistrovské PSV a podlehlo mu 1:3. Oba dva sobotní soupeři se spolu naposledy utkali v sezóně 2014/2015 a úspěšnější byla Roda, která získala čtyři body po podzimní výhře 3:2 a následně jarní bezbrankové remízové odvetě.

Eagles se budou muset obejít bez čtveřice hráčů, na marodce se nacházejí Hamdaoui s Dekkerem (oba poraněný kotník), de Kogel (potíže s achilovkou) a David (problémy s kolenem). Hostující stratég Mitchell van der Gaag nemá k dispozici pouze van Duinena, který laboruje s kotníkem. I tentokráte chce určitě nejvíce spoléhat na týmový výkon, kterým se SBV prezentuje od začátku letošní sezóny.

"V důležitých střetnutích jsme dokázali vsítit rychlý gól a nakonec zvítězit, to samé máme v plánu i proti Go Ahead. Na druhou stranu nás určitě nečeká nic jednoduchého, domácí tým se s každým utkáním zlepšuje a navíc disponuje vcelku slušnou formu. Jeho poslední úspěch v Alkmaaru budí respekt. Nicméně našim cílem je vyhrát, spokojeni budeme pouze s tříbodovým ziskem," řekl optimisticky čtyřiačtyřicetiletý hostující trenér.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PEC Zwolle - ADO Den Haag  (pátek 20:00)
Fotbalisté Zwolle se v letošním ročníku stále trápí a v dosavadních sedmi zápasech vybojovali pouze dva body, na první výhru tak čekají. V tabulce Eredivisie se nacházejí na posledním osmnáctém místě o bod za Rodou Kerkrade. Nyní přivítají Den Haag, který sice měl skvostný vstup do nového ročníku a v prvních čtyřech duelech získal deset bodů, jenže od té doby v následujících třech zápasech nevybojoval ani bod.

ADO je v nizozemské nejvyšší soutěži na desáté pozici s deseti body. V úvodních třech utkáních porazilo Go Ahead, Vitesse i Excelsior, poté remizovalo s Heracles. Vše šlo z kopce po prohře 1:3 s favorizovaným Feyenoordem, následně nestačilo na Twente po výsledku 1:4 a minule nezvládlo domácí duel s Heerenveenem (0:3). Výjimkou byl postup z 1. kola národního poháru, když Den Haag vyhrál v Nijmegenu po penaltovém rozstřelu.

PEC má na kontě pět porážek a dvě remízy. Ty uhrálo s Nijmegenem a Utrechtem (v obou případech 1:1), jinak zaznamenalo neúspěchy se Spartou Rotterdam, PSV, Heerenveenem, Alkmaarem a naposledy i s Ajaxem. V Amsterdamu muselo skousnout debakl 1:5. Zwolle může těšit pouze postup do 2. kola KNBV Beker, na stadionu týmu DVS '33 zvítězilo snadno 4:1. V loňských vzájemných zápasech vyhrálo v obou případech Zwolle po výsledcích 2:1 a 2:0.

Domácí trenér Ron Jans se bude muset obejít bez de Booma s Dekkerem (oba poraněné koleno), Nijland laboruje se zadním stehenním svalem. "První výhru nutně potřebujeme, je pravý čas zabrat a konečně vítězit. Den Haag může být ideálním soupeřem, protože se mu momentálně nedaří a ve třech utkáních dal jen dvě branky. Bude to ale nesmírně těžký souboj, náš protivník má velkou kvalitu," řekl sedmapadesátiletý Jans.

Jeho protějšek Željko Petrovič nemůže využít služeb Meijerse (potíže s kolenem) a Maloneho (svalové problémy v oblasti břicha). "Po skvělém vstupu jsme sklouzli tam, kam jsme nechtěli. Je sice pravdou, že jsme narazili na opravdu kvalitní týmy, ale neodehráli jsme dobré zápasy, k bodům jsme měli daleko. Teď máme šanci ve Zwolle, jenže to touží po třech bodech a nedá nám centimetr prostoru," uvedl s notnou dávkou opatrnosti Petrovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam770021:221
2.AFC Ajax751117:616
3.PSV Eindhoven751114:316
4.SC Heerenveen742115:714
5.AZ Alkmaar742112:614
6.FC Twente740315:1312
7.SBV Vitesse731310:710
8.Sparta Rotterdam73139:910
9.SBV Excelsior731311:1210
10.ADO Den Haag731310:1310
11.Heracles Almelo71336:96
12.FC Groningen71339:136
 FC Utrecht71339:136
14.Willem II71335:116
15.NEC Nijmegen71335:126
16.Go Ahead Eagles71246:135
17.Roda JC70343:143
18.PEC Zwolle70253:172

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Eve95

1:2

Reagovat
Stiksxx

Taky bych spíš tipovat den Haag. Ačkoliv má Zwolle historicky lepší vzájemné zápasy a docela šikovného trenéra, myslím, že na hřišti bude rozdílem Havenaar a Douplan.

Tipuji stejný výsledek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele