Eredivisie - preview 6. kola

19.09.2014, 09:58, aktualizováno 21.09.2014, 09:58
Previews
Poslední Heracles si bude chtít vylepšit reputaci proti Twente. Feyenoord se ve šlágru 6. kola utkání s Ajaxem, zatímco PSV Eindhoven čeká vystoupení s Cambuurem. Zwolle cestuje do Alkmaaru a Eredivisie se bude hrát také na hřišti Utrechtu, kam zavítá Groningen...
Heracles Almelo - FC Twente  (neděle 12:30)
Fotbalisté Heracles se prozatím trápí na domácí scéně a po pěti kolech mají na kontě nulový bodový zisk, nacházejí se tak na posledním místě tabulky. Proti favorizovanému Twente bude boj o body také velmi těžký, ovšem zlepšený výkon Almela v minulém kole na půdě mistrovského Ajaxu a nakonec těsná porážka 1:2 dává naději na lepší zítřky. Twente v dosavadním průběhu ještě neprohrálo,ale čtyřikrát remizovalo a ještě se potřebuje zlepšit.

Enschede nesplnilo ani cíl postupu do základní skupiny Evropské ligy a překvapivě vypadlo po dvou remízách s ázerbájdžánským Karabachem, což bylo velké zklamání. Twente doposud vybojovalo sedm bodů a je deváté, remízové prokletí zlomilo až naposledy v domácím prostředí, když dokázalo zdolat Go Ahead po výsledku 2:1. Předtím uhrálo nerozhodný výsledek s Cambuurem, Den Haagem, Feyenoordem a s Bredou.

Heracles vsítilo jen tři branky a inkasovalo už dvanáctkrát, v obou těchto činnostech je nejhorší v celé nizozemské nejvyšší soutěži. V loňských vzájemných zápasech bylo mnohem úspěšnější Twente a vyhrálo oba dva duely, velkým favoritem na tříbodový zisk bude i nyní. Nejprve na jeho půdě zvítězilo hladce 3:0 a v následné domácí odvetě ho přehrálo po výsledku 3:1. Oba dva výběry mají lehké problémy s marodkou.

Domácí kouč Alfred Schreuder dlouhodobě postrádá kvůli zlomenině Astra, vinou poraněného kolene nebude k dispozici ani Hemmink s Avdičem a problémy s kotníkem má Vujićević. "Ve většině utkání jsme byli mnohem lepším celkem a vytvořili si více gólových příležitostí, avšak nedokázali jsme je proměnit. Doufám, že jsme naší smůlu prolomili v minulém kole a teď už budeme jenom vítězit," uvedl s velkým odhodláním.

Heracles se bude muset obejít bez Kuska s Gutiérrezem vinou problémů s kolenem, na trávník se nepodívá ani Tapia kvůli svalovým problémům. "Náš soupeř bude hodně hladový po bodovém zisku a rozhodně nám nedá nic zadarmo. V utkání s Ajaxem nepředvedl špatný výkon. Musíme si dát pozor především na střelbu ze střední vzdálenosti a rychlý přechod středem hřiště. Na druhou stranu máme dostatečné kvality na to, abychom zvítězili," dodal Schreuder.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 4.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Jeden z nejočekávanějších soubojů v Nizozemsku je tady - v neděli odpoledne Feyenoord na slavném stadionu De Kuip přivítá Ajax. Ani jednomu z týmů se v nové sezóně nedaří, zvláště to platí o domácích, kteří se s pěti body krčí ve spodní polovině tabulky.

Ani mistrovský Ajax nezažívá zcela optimální start. Klub, který ovládl poslední čtyři ročníky Eredivisie, z pěti zápasů už dvakrát prohrál. Na druhou stranu v Lize mistrů uhrál v týdnu dobrou remízu s miliardářským Paris Saint-Germain.

Naopak Feyenoordu evropské poháry k zlepšení nálady moc nepomohli. Na hřišti loňského vítěze Evropské ligy španělské Sevilly nedokázali klást příliš velký odpor a prohráli 2:0. V lize jsou na tom svěřenci Freda Ruttena ještě hůře - dokázali porazit jen Haag, navíc v domácím prostředí jednou remizovali a dvakrát padli.

Podle kouče Ruttena, jenž na lavičce v létě nahradil Ronalda Koemana, může případné vítězství v derby nechat zapomenout na předchozí nepodařené výsledky. "Vezmeme-li tři body Ajaxu, pohled na nás bude vypadat úplně jinak. Hrajeme doma, všichni chceme zvítězit," prohlásil trenér, který v neděli zažije své první De Klassieker.

Natěšený na tento ostře sledovaný mač je i lodivod Ajacieden Frank de Boer. "Vždycky říkám svým hráčům, ať si vychutnají tu skvělou atmosféru. Osobně jsem tato utkání jako hráč vždy velmi miloval a přesto, že již teď jsem pouze za postranní čarou, se můj postoj nezměnil," řekl bývalý špičkový obránce.

Pikantní bude tento duel pro brankáře Kennetha Vermeera. Gólman se surinamskými kořeny strávil v Ajaxu patnáct let, v loňské sezóně však přišel o post jedničky a rozhodl se odejít právě do konkurenčního Feyenoordu. "To už je uzavřená záležitost. Přeji mu vše nejlepší. Má dostatek zkušeností, aby se s tlakem, který na něj v neděli bude, vypořádal," myslí si de Boer.

Ten bude zítra postrádat dlouhodobě zraněného Viktora Fischera a Larse Schöneho. Kvůli disciplinární stopce nenastoupí ani Stefano Denswil a Richairo Zivkovic. Fred Rutten se zase musí obejít bez Lexe Immerse, Khalida Boulahrouze a Lopese Cabrala.

De Klassieker, tedy zápas mezi Feyenoordem a Ajaxem, odstartuje v rotterdamské aréně De Kuip v 14:30 hodin středoevropského času. Hlavní rozhodčí bude čtyřicetiletý Kevin Blom, utkání můžete sledovat na Sport 1.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PSV Eindhoven - Cambuur Leeuwarden  (neděle 14:30)
Fotbalisté PSV Eindhoven zatím prokazují velmi dobrou formu v holandské nejvyšší soutěži a po pěti kolech se nacházejí na prvním místě s dvanácti body, první bodovou ztrátu zaznamenali až naposledy na půdě dobře hrajícího Zwolle. Nyní v domácím prostředí přivítají loňského nováčka z Cambuuru, který už několikrát překvapil velké favority a letos je navíc ve skvělé formě. Ještě ani jednou neprohrál a s jedenácti body je třetí.

Hosté byli před sezónou pasováni na boj o střed tabulky, maximálně do kvalifikace o Evropskou ligu. Letos se ale vezou na vítězné vlně a po dvou úvodních remízách s Twente a Arnhemem dokázali porazit Heracles, Den Haag i naposledy Groningen. Nicméně na půdě útočně laděného eindhovenského protivníka budou považováni za outsidera. PSV si letos v lize dokázalo snadno poradit s Tilburgem, Bredou, Ajaxem i Arnhemem.

Svěřenci kouče Phillipa Cocuho předvádějí velmi dobré výkony také v Evropské lize. V kvalifikaci přešli přes rakouský Polten i běloruský Soligorsk a ve čtvrtečním utkání přehráli portugalský Estoril po výsledku 1:0. V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Eindhoven. Ten nejprve v domácím prostředí uhrál nerozhodný výsledek 0:0, v následné odvetě na půdě Cambuuru už zvítězil 2:1.

Cocu by chtěl v útoku opět využít služeb Luuka de Jonga s Jürgenem Locadiou, kvůli poraněným tříslům totiž bude mimo hru jiný hvězdný útočník Memphis Depay. Kromě něho bude kvůli poranění kyčle chybět Hiljemark, vinou svalových problémů v oblasti stehna nenastoupí Guardado. Schaarse na trávník nepustí zraněné kolenou a problémy s kotníkem má stále Tamata. Nicméně ani hosté nebudou hrát v kompletním složení.

Kvůli kotníku je dlouhodobě mimo hru Narsingh, stejný problém nedovolí hrát Schepersovi a svalové problémy ve stehenním svalu trápí Drosteho. "Cambuur se snaží hrát atraktivní hru, je velmi disciplinovaný a nedělá téměř žádné chyby. Navíc oproti minulé sezóně dokáže proměňovat nabídnuté příležitosti a bude pro nás nesmírně obtížným protivníkem, Nesmíme ho podcenit a potřebujeme mu vštípit naší hru, abychom zvítězili a odčinili minulou prohru se Zwolle," uvedl Cocu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - PEC Zwolle  (neděle 14:30)
Fotbalisté Alkmaaru předvádějí v letošní sezóně střídavé výkony a rozhodně se nedá říci, že by z nich šel v novém ročníku nějaký velký strach. Po pěti odehraných zápasech mají na kontě pouhých šest bodů a krčí se na třináctém místě v dolní polovině tabulky. Naopak jejich nedělní protivník získal v pěti kolech dvanáct bodů, naposledy dokázal v domácím prostředí přehrát do té doby neporažené PSV 2:1 a bude tedy velmi nepříjemným soupeřem.

Zwolle v podstatě nezvládlo pouze pohárové vystoupení proti pražské Spartě a po domácí remíze 1:1 prohrálo na půdě českého mistra 1:3. Po vítězství v superpoháru nad Ajaxem dokázalo v lize porazit Utrecht, Dordrecht i Arnhem a po nečekané porážce 1:3 s Bredou si spravilo chuť v souboji s PSV. AZ letos přehrálo v prvním kole Heracles 3:0 a po výsledku 3:1 si poradilo také s Dordrechtem, jenomže nestačilo na Ajax s Tilburgem a minule doma podlehlo také Heerenveenu po výsledku 0:1.

Alkmaar se navíc nyní zmítá v krizi, v současnosti totiž nemá určeného žádného oficiálního hlavního trenéra. Kouč Marco van Basten má vážné zdravotní problémy a musel odstoupit, původně ho měl nahradit současný asistent a bývalý kouč Slavie Praha Alex Pastoor. Jenže ten poskytl citlivé informace o stavu legendárního van Bastena a musel tedy skončit, i když to nyní považuje za obrovskou urážku a chce své místo zpět.

AZ se kvůli zlomenině bude muset obejít bez Berghuise, mimo hru zůstává vinou poraněným vazům v kotníku Jóhannsson, problémy s kotníkem ještě nepustí do hry Alvarada a Hupperts laboruje se svalovými problémy. Asistent trenéra Dennis Haar pravděpodobně povede Alkmaar do zápasu se Zwolle a uvědomuje si sílu soupeře. "Bude to pro nás tvrdý oříšek, Zwolle se prezentuje skvělými výsledky i výkony," uvedl krátce.

Hosté nemohou počítat s lehce zraněnými Begoisem a Ferfelisem, poraněné koleno nedovolí hrát Labyllemu. V hostujícím dresu by se v základní sestavě mohl objevit český útočník Tomáš Necid, který ale možná přeci jen začne pouze na lavičce. "Zwolle umí vytvořit tlak na balón a je skvělé v přechodu na útočnou polovinu po křídlech. Navíc má velmi kvalitní útočníky, kteří dokážou skórovat z každé pozice a my tak musíme být ve všech směrech opatrní," dodal bez větších emocí Haar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - FC Groningen  (neděle 16:45)
Duely mezi Groningenem a Utrechtem povětšinou končí vítězstvím domácího celku. To pro hostující FCG, jenž na Stadion Galgenwaard přicestuje po týden starém výprasku na půdě Cambuuru, pochopitelně není příliš povzbudivá zpráva. Zvlášť když si nutně potřebuje napravit svou notně pošramocenou reputaci.

Po úvodních pěti kolech se Van de Looiova ekipa pyšní ziskem devíti bodů. Se startem do nového ročníku mohou být tedy na severu Nizozemska spokojeni. Přesto je tu jedno ale. Výkony Groningenu jsou letos značně nestálé. Zatímco jednou parta okolo kapitána Maikela Kieftenbelda zazáří, už o pár dní později je schopna doslova vyhořet (viz debakly 0:3 v Haagu a Leeuwardenu).

Pokud by Groningen dokázal svou dobrou formu udržet delší dobu, než týden, případně dva, pak by se dozajista mohl pyšnit nálepkou aspiranta na pohárové příčky. Kvality na to rozhodně má, což bude chtít prokázat už nyní v Utrechtu.

Jak už ale bylo zmíněno hned na začátku, favoritem rozhodně nebude. Statistiky totiž hovoří jasnou řečí: za poslední čtyři roky měly zápasy hrané na Stadionu Galgenwaard vždy stejného vítěze - domácí Utrecht. Už šestkrát v řadě. A svěřenci kouče Alflena pochopitelně věří, že tuto šňůru protáhnou o další korálek.

Oproti minulému kolu, kdy doma pouze bezgólově remizovali s Haagem, se ale budou muset výrazně zlepšit. Podobný výkon, jenž předvedli proti ADO, by s největší pravděpodobností nestačil ani na Groningen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SBV Excelsior - FC Dordrecht  (sobota 18:30)
Asi 20 km dělí mezi sebou domovský stánek SBV Excelsior a stadion Dordrechtu. Dvě mužstva z jihu Nizozemska se střetnou v záchranářské bitvě. Excelsior úvod sezóny poměrně zvládl, avšak Dordrecht se zatím trápí a podle prognóz mnohých expertů se po roce znovu vrátí do druhé ligy.

Toto tvrzení si však svěřenci Ernieho Brandtse odmítají připustit, vždyť je teprve úvod sezóny. Umlčet kritiky mohou hned tuto sobotu, kdy zajíždějí na půdu dalšího nováčka v nejvyšší soutěži. Fotbalisté Dordrechtu jsou asi i rádi, že nehrají doma - tam totiž v sezóně 2014/15 prohráli všechna tři utkání. Naopak z venku si přivezli všechny body z Heerenveenu a uhráli plichtu s Go Ahead.

Excelsior zase naposledy neuspěl v Arnhemu, kde proti místnímu Vitesse prohrál 1:3. Trenér rotterdamského celku připomněl, že právě proti Dordrechtu zažil debut na lavičce Excelsioru. "Před osmi měsíci se odehrál můj první oficiální zápas na lavičce zrovna proti Dordrechtu. Od té doby se mnoho věcí změnilo. Tyto malé kluby dělaly svou práci správně a odměnou jim za to je, že se znovu sejdou a tentokráte již v Eredivisie," řekl kouč Marinus Dijkhuizen.

Dijkhuizen tento považuje tento duel jako souboj o šest bodů. "Samozřejmě, že chceme vyhrát a víme, že na to určitě máme. Dopředu nás požene také vyprodaný stadion, každopádně šance jsou 50 na 50 a já věřím, že nás zítra čeká pěkný zápas," dodal.

Lodivod domácích má marodce pouze obránce Kevina van Diermena. Na druhé straně Ernie Brandts nemůže počítat se záložníkem Adnanem Alisicem a útočníkem Rihairo Meulensem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - Go Ahead Eagles  (sobota 19:45)
Haag ani Eagles se prozatím nenacházejí na pozicích, které by je uspokojovaly. Jejich vzájemný souboj tudíž slibuje vyostřené klání o veledůležité tři body.

Haag toužil letos navázat na vyvedený závěr loňského ročníku, kdy se z bojů o záchranu senzačně vyšvihl až na konečnou devátou příčku, zatím mu to ale nejde úplně podle představ. Nutno každopádně podotknout, že ač výsledky družiny kouče Fräsera zasluhují označení "nic moc", předváděné výkony jsou velkým příslibem do budoucna.

Ať letos Haag narazil na kohokoliv, vždy s ním svedl vyrovnanou bitvu, v níž rozhodovaly často drobnosti. Vždyť obě dosavadní porážky (0:1 s Feyenoordem a 2:3 s Cambuurem) utrpěl až vinou gólu v závěrečné desetiminutovce. Naposledy se pak rozešel smírně s Utrechtem.

Je samozřejmostí, že proti Eagles budou Haagští útočit na vítězství, a ačkoli se mohou honosit titulem mírného favorita, znovu na ně čeká bojovně naladěný protivník, který taktéž potřebuje body jako sůl. Go Ahead jich totiž mají aktuálně na kontě pouhé čtyři, což stačí na poslední nesestupovou příčku, tedy tu patnáctou.

Eagles se rvou jako lvi - ostatně bojovnost byla jejich hlavní předností i loni - zatím ale každopádně za většinou účastníků Eredivisie lehce pokulhávají. Nebýt vydřené výhry 1:0 nad Willemem, nacházela by se Booyova skvadra v pásmu sestupu. Jak to tak vypadá, na Eagles zřejmě letos čeká strastiplný boj o holé přežití.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - SC Heerenveen  (sobota 20:45)
Kromě nedělního šlágru mezi Ajaxem a Feyenoordem nabídne i sobotní program holandské Eredivisie několik zajímavých zápasů. Jedním z nich bude duel mezi dvěma týmy pomýšlejícími na postup do evropských pohárů - Vitesse a Heerenveenem. Oba celky v posledním kole zvítězily a svou formu si hodlají udržet.

Po neuvěřitelném půl roce dokázalo Vitesse v Eredivisii získat tři body. Povedlo se mu to v utkání proti Excelsioru, který v domácím prostředí porazilo 3:1. Výrazně se o to přičinil nigerijský útočník Abiola Dauda, jenž zaznamenal hattrick. Přesto se Arnhem krčí u dna tabulky, což rozhodně není umístění, se kterým by byl klub na konci sezóny spokojen.

Naopak příjemným překvapením jsou zatím výkony Heerenveenu. Výkony severonizozemského celku mají vzestupnou tendenci - úvodní klání proti nováčkovi z Dordrechtu nečekaně prohrál, poté remizoval s Feyenoordem a následně přišla tři vítězství v řadě. Svěřenci Dwighta Lodewegese si poradili s Excelsiorem, Utrechtem i Alkmaarem a s deseti body se nacházejí na čtvrtém místě s pouhou dvoubodovou ztrátou na vedoucí PSV.

Lodivod Heerenveenu ví, že zápas v Gerledome nebude snadnou záležitostí. "Vitesse má silný tým. Musíme brát v úvahu jejich kvalitu, nicméně se budeme snažit hrát svou hru, podobně jako proti Alkmaaru," prohlásil Lodeweges, který v sobotu nebude moci využít služeb dvou forwardů - Švéda Larssona ani Jereona Lumy.

Trenér mužstva z Arnhemu Peter Bosz by rád navázal na výhru proti Excelsioru. "Vítězství bylo velice nutné, týmu to zvýšilo sebevědomí, ale musíme stále tvrdě pracovat. Heerenveen zažívá dobrý start do sezóny, proti Alkmaaru hráli opravdu velmi dobře," uznal padesátiletý kouč.

Tomu schází pouze obránce a kapitán Guram Kashia. "Samozřejmě, že ztráta kapitána je nepříjemná, avšak každý ví, že nemůžete sezónu odehrát s jedenácti hráči. Zranění a suspendace k fotbalu neodmyslitelně patří," řekl Bosz.

Poslední duel mezi těmito mužstvy se uskutečnil v březnu tohoto roku a utkání skončilo remízou 2:2.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Willem II - NAC Breda  (pátek 20:00)
Willem schytal na úvod letošního ročníku dosti obtížný los, popasoval se s ním ovšem se ctí a po úvodních pěti kolech se pyšní ziskem šesti bodů. Na nováčka vskutku lichotivá vizitka. Taktéž Bredu ale zastihl začátek sezóny v solidní formě, a tak máme před sebou hodně slibnou podívanou, jež by mohla nabídnout souboj jak se sluší a patří.

Breda si loni prožila strastiplný rok, na který chtěla co nejrychleji zapomenout. Avšak ani začátek nynější sezóny jí nevyšel podle plánů. Domácí remíza 1:1 s Excelsiorem a výprask 1:6 nad půdě PSV pochopitelně nebyly výsledky, jež by vedly ke spokojenosti.

V posledních třech kolech si už každopádně Breda počínala mnohem, mnohem lépe. Vše odstartovala cennou remízou 1:1 s Twente, následně přehrála 3:1 do té doby stoprocentní Zwolle a vše završila minulý týden vítězstvím 1:0 v Dordrechtu. Z chvostu tabulky se tak rázem Gudeljova parta vyšvihla na uspokojivou sedmou příčku.

Výkony Willemu jsou letos proměnlivé jako aprílové počasí, fanouškům to ale zatím určitě příliš nevadí, jelikož "Tricolores" mají aktuálně na kontě dvě výhry, díky nimž okupují střed tabulky, konkrétně jedenáctou příčku. Být to konec sezóny, v Tilburgu by zavládla spokojenost...

Willem ale ukázal, že letos má možná dokonce i na víc. Zatím totiž rozhodně nepůsobí jako třesoucí se nováček, čekající na rozcupování zkušenějšími a papírově silnějšími soky. Ba právě naopak. V minulém kole si dokonce vyšlápl na Feyenoord, který potupil před jeho vlastními fanoušky porážkou 1:2.

Do pátečního mače ovšem vstoupí Willem notně oslaben, jelikož zranění nepustí do hry Tima Cornelisseho ani dvojici Ali Messaoud a Bruno Andrade. Na hostující straně je situace klidnější - chybět bude pouze náhradník Elson Hooi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.60 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven540115:612
2.PEC Zwolle540110:612
3.Cambuur Leeuwarden532010:511
4.SC Heerenveen53118:410
5.AFC Ajax530210:89
6.FC Groningen53028:99
7.NAC Breda52217:98
8.FC Twente51406:57
9.SBV Excelsior52128:97
10.FC Utrecht52125:77
11.Willem II52037:76
12.AZ Alkmaar52037:86
13.ADO Den Haag51227:65
14.Feyenoord Rotterdam51224:55
15.Go Ahead Eagles51136:84
16.FC Dordrecht51134:74
17.SBV Vitesse51137:114
18.Heracles Almelo50053:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V nedeľu sa bude De Kuip otriasať v základoch, milujem tu šialenú atmosféru na ňom v akomkoľvek zápase a pri zápasoch s Ajaxom to je fantázia a pri každej šanci Feynoordu mám zimomriavky z tých ľudí, na tento zápas sa teším celý týždeň tak snáď sa mi podarí ho vidieť, priamy prenos na Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

jedem pro 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu

Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Schaken, Kazim-Richards en Boëtius.

#Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Zimling, Serero; El Ghazi, Sigthórsson, Andersen.

Reagovat
stas87

neskutocne nasadenie,tempo a agresivita skoda ze prepnem na BL,Feyenoord si ten gol na 1:1 zasluzi,Ajax do nicoho nepustil ale niektore zakroky su na kartu,rozhodca to dost pusta tak snad sa mu to nevymkne z kontroly

Reagovat
smazaný uživatel

ja určite dopozerám tento zápasík, a potom aspoň 2.polčas Wolfsburg - Leverkusen. To nasadenie a atmosféra je úžasná. Začiatok bol famózny, škoda že tam Feyenoordu nič nepadlo sakra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele