Eredivisie - preview 31. kola

14.04.2017, 08:56, aktualizováno 16.04.2017, 09:00
Previews
Tradiční zápasoví porce bude k vidění i v Holandsku. Vedoucí Feyenoord přivítá Utrecht, na sebemenší zaváhání pak bude čekat Ajax, který si to rozdá s Heerenveenem a Groningen pro změnu přivítá Zwolle. Go Ahead čeká utkání na půdě Willemu II...
Willem II - Go Ahead Eagles  (neděle 12:30)
Nováček z Go Ahead Eagles bude bojovat o naději na půdě Tilburgu a dobře ví, že jestli se chce prát o přežití v nejvyšší soutěži alespoň v baráži, tak musí na půdě soupeře zvítězit. V tuto chvíli je na posledním osmnáctém místě s třiadvaceti body a na sedmnáctou Rodu má manko čtyř bodů. Tilburg v poslední době narazil na těžké soupeře a třikrát v řadě prohrál, stále tak nemá jistou účast v příštím ročníku Eredivisie. Nyní je na jedenácté příčce.

Willem odstartoval svou sérii neúspěchů v Utrechtu, kde prohrál celkem hladce 0:2. Vzápětí přivítal konkurenční Den Haag a podlehl mu 1:2, naposledy neměl šanci vzdorovat rozjetému PSV a na jeho stadionu inkasoval debakl 0:5. "Máme situaci ve svých rukách a jedno vítězství by nám mělo dát jistotu. To chceme uhrát proti Go Ahead a roli favorita se nebráníme, ovšem soupeř hraje o všechno a bude bojovat," varuje kouč Erwin van de Looi.

Ten se musí vypořádat s početnou marodkou. Na ní se stále nachází důležitý nigerijský útočník Ogbeche (problémy s kolenem), dále jsou mimo hru nemocný Tshimanga, Wuytens (poranění hlavy), Joppen (potíže s lýtkem), Koppers (po operaci kotníku) a Heerkens (svalové zranění v oblasti břicha). Hosté nemohou využít služeb nemocného Maatsena, s kolenními vazy dlouhodobě laboruje David.

Na trávník se k tomu nepodívá ani klíčový forvard Manu, jenž byl naposledy vyloučen už ve 12. minutě proti Heracles, Go Ahead podlehlo tomuto soupeři vysoko 1:4. Předtím si uštědřilo ještě větší ostudu v Rotterdamu od vedoucího Feyenoordu v poměru 0:8. "Tyto výsledky nemusí nic znamenat, soupeř postupuje zápas od zápasu a jistě bude připraven. Snadný duel v žádném případě neočekávám," dodal vzápětí pětačtyřicetiletý van de Looi.

Co se týče vzájemných utkání, tak v nich je poslední dobou úspěšnější domácí Tilburg. Ten svého protivníka zdolal již třikrát v řadě, na podzim dokázal vyhrát na jeho půdě v nejtěsnějším poměru 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.77 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht  (neděle 14:30)
Na hráče Feyenoordu čeká v neděli nesmírně důležitý zápas s konkurenčním Utrechtem, a pokud se chce i tři kola před koncem udržet na vedoucí pozici, tak zřejmě bude muset zvítězit. Domácí celek vede o bod před druhým Ajaxem, na třetí PSV má momentálně náskok pěti bodů. Jeho protivník má v poslední době výtečnou formu, vyhřívá se na čtvrtém místě s třiapadesáti body a na pátý Arnhem disponuje pětibodovým náskokem.

Rotterdamský výběr předvádí v jarní části solidní výkony, ovšem přeci jen má na kontě některá zaváhání. V městském derby senzačně nestačil na Spartu po výsledku 0:1, poté v jednom z klíčových duelů sezóny podlehl právě Ajaxu 1:2. Minule zavítal na půdu zachraňujícího se Zwolle a po zpackaném vstupu do utkání vybojoval alespoň bod po výsledku 2:2, ovšem nejbližší konkurenti se mu přiblížili na dostřel.

"Situaci stále máme ve svých rukách a potřebovali bychom vítězství, které by nás znovu nakoplo. Troufám si tvrdit, že o našich nadějích na titul hodně napoví právě střetnutí s Utrechtem. Ten má silný kádr, hraje útočný fotbal a jeho sebevědomí nebývale vzrostlo. Pokusíme se využít domácí kulisy a pro výhru odvedeme maximum, žádná procházka růžovým sadem to nebude," uvedl trochu nervózně domácí kouč Giovanni van Bronckhorst.

Hosté v předchozích deseti zápasech hned sedmkrát zvítězili a jen dvakrát prohráli, nyní drží šňůru čtyř klání bez ztráty kytičky. Naposledy díky skvělé druhé půli přehráli konkurenční Utrecht v poměru 3:0, předtím zvítězili v Excelsioru 3:1. "Z jeho výkonů jde respekt, proto nemůžeme podcenit jedinou minutu. Na druhou stranu si určitě věříme, v opačném případě bychom nemohli myslet na nejvyšší příčku," dodal svérázně van Bronckhorst.

Ten se bude muset obejít bez Hanssona kvůli poraněnému ramenu, Karsdorpa trápí koleno a Basaçikoglu s van Beekem laborují s kotníkem. Hosté nemohou využít služeb van der Meera vinou potíží s ramenem, po problémech s kolenem se zotavuje Joosten a po operaci kolenních vazů ještě není připraven ani Strieder. V podzimním vzájemném měření sil se oba výběry rozešly smírně po divokém poměru 3:3 a ofenzivní souboj může být k vidění jistě i teď.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.85 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - PEC Zwolle  (neděle 14:30)
Oba dva protivníci v tuto chvíli ještě nemají jistou záchranu, na druhou stranu jsou k ní hodně blízko a vítěz nedělního střetnutí si může zajistit definitivní klid. O něco lépe je na tom domácí Groningen, který doposud vybojoval třiatřicet bodů a v tabulce Eredivisie je na desátém místě. Zwolle naposledy dokázalo překvapit vysoce favorizovaný Feyenoord a po remíze 2:2 poskočilo na dvanáctou pozici, za FC zaostává pouze o jeden bod.

FC se minule představil na půdě jiného konkurenta z Den Haagu a krátce po začátku druhého poločasu prohrával už o čtyři góly. Pak se sice zvedl a hned třikrát skóroval, jenže na bodový zisk to těsně nestačilo. Předtím dokázal třikrát v řadě bodovat a k účasti v příštím ročníku Eredivisie se přiblížil hlavně po výhře 2:0 nad Nijmegenem. PEC je na tom, co se týče formy, velmi obdobně a za své výkony z poslední doby se rozhodně nemusí stydět.

Kromě již zmiňované remízy s vedoucím Feyenoordem dokázal například přehrát i Vitesse, důležité tři body si též odvezl z půdy nováčka Go Ahead Eagles. "Podle mého názoru to bude opatrný zápas s čekáním na chyby soupeře, neboť jde o hodně. Úspěšný celek si zřejmě bude moci zbytek sezóny užít a pokusí se zaútočit na horní polovinu tabulky, naopak poražený by se mohl klepat o setrvání v soutěži až do konce," řekl kouč FC Ernest Faber.

Ten vzápětí dodává, že rozhodovat mohou opravdu jen maličkosti. "Náš soupeř má dobře poskládaný kádr a velmi často má skvělé vstupy do zápasů například jako proti Feyenoordu. My se musíme vypořádat s jeho ofenzivní silou, standardními situacemi i rychlým přechodem na útočnou polovinu. Každá chyba může rozhodovat, podruhé v řadě prohrát nechceme," dodal s velkým odhodláním pětačtyřicetiletý stratég Groningenu.

Ten se bude muset obejít bez Jespera Drosta kvůli poraněnému lýtku, zadní stehenní sval nepustí na trávník Američana Payneho a van Weert laboruje s kotníkem. Hosté přijedou bez Ongendy (zraněný stehenní sval), Karagounis je dlouhou dobu mimo hru kvůli kolenu a po operaci vazů se ještě nezotavil ani Dekker. V úvodním vzájemném střetnutí na konci listopadu uspěl Groningen na půdě Zwolle vysoko 4:0, celkově nad PEC vyhrál třikrát za sebou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.60 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - SC Heerenveen  (neděle 16:45)
Titul Feyenoordu se zdál být ještě před několika týdny zpečetěn. Nicméně jen čtyři kola před koncem je rozdíl mezi prvním místem a druhým Ajaxem pouze jeden bod, a tak závěr sezóny slibuje v Eredivisie hodně zajímavou podívanou o nejvyšší umístění. Proti Heerenveenu chtějí de Godenzonen potvrdit aktuálně výtečnou formu.

Jarní část tohoto ročníku může amsterdamský celek hodnotit velmi, velmi pozitivně. Alespoň prozatím. Nejenže neházel předčasně flintu do žita a v lize ztrácel body minimálně, ještě může reálně uspět v Evropské lize, v níž je velmi blízko postupu do semifinále. Ve čtvrtek si v prvním zápase čtvrtfinále celkem snadno poradil se Schalke.

A samozřejmě zářil spokojeností i kouč Peter Bosz, který si v tuhle chvíli může stěžovat maximálně tak na malé detaily. "V posledních týdnech si vítězství uhrajeme sami. Předvádíme dobrý fotbal," mnul si ruce. " podstatě jen s Excelsiorem jsme zaváhali. Pak jsme si poradili s Feyenoordem, Alkmaarem i Nijmegenem a korunovali vše proti Schalke."

O to cennější byla výhra nad německým protivníkem, protože Ajax neměl k dispozici dánské harcovníky Kaspera Dolberga, nejlepšího střelec týmu, a Lasseho Schöneho. Teď se naopak Heerenveen má čeho obávat, protože oba dva by měli být domácím k dispozici. Na marodce se nachází pouze Daley Sinkgraven, jenž má problémy s kolenem.

I samotného Bosze výkon jeho mužstva proti mančaftu z Gelsenkirchenu překvapil. "V lize můžete odhadnout, jaká je vaše rovnováha sil. Když hrajete proti někomu, koho potkáte jednou, je to mnohem obtížnější," vysvětloval. "Byl jsem zvědavý, jak se ukážeme i bez tak klíčového hráče, jakým je Lasse. Donny van de Beek si na jeho postu vedl velmi dobře."

Heerenveenu na rozdíl od jeho protivníka jaro vůbec nevychází. Aktuálně prohrál už čtyřikrát z uplynulých pěti kol, naposledy v důležitém duelu nestačil venku na Vitesse. Pořád ale nemusí smutnit a zbytečně panikařit, neboť první sedmička, zaručující play-off Evropské ligy, není vzdálená na hony daleko.

Hostům bude scházet zraněné duo Joost van Aken a Jerry St. Juste, kteří mají zdravotní problémy, hokejovou terminologií řečeno, v dolní části těla. "Očekával jsem, že budou hrát o čtvrté místo," byl překvapený Bosz. "Znám to ale z vlastní zkušenosti za působení v Heraclesu a Vitesse. Je obtížné tvrdit, že budete hrát dobře po celou sezónu."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.90 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Roda JC - Sparta Rotterdam  (sobota 18:30)
První sobotní zápas 31. kola nabízí nesmírně zajímavou podívanou, ve které půjde o holé přežití a z obou stran se dá očekávat nervóznější výkon. Domácí Roda Kerkrade se momentálně nachází na předposlední sedmnácté pozici se sedmadvaceti body a její náskok na prozatím přímo sestupující Go Ahead Eagles činí čtyři body. Rotterdamský celek získal pouze o bod více a v tuto chvíli se dělí o čtrnáctou příčku s Excelsiorem.

Domácí v poslední době oživili své šance na záchranu, v předchozích dvou zápasech totiž vybojovali hned čtyři body. Nejprve ve vyrovnaném souboji přehráli Zwolle nejtěsnějším poměrem 2:1 a vítěznou trefu vsítili až v předposlední minutě, vzápětí se představili na půdě favorizovaného Alkmaaru, dvacet minut před koncem přežili penaltu a nakonec si domů odvezli hodně cennou remízu po výsledku 1:1.

Hosté na tom naopak nejsou příliš dobře, v minulých třech utkáních prohráli a teď nutně potřebují uspět. Po hladké porážce 0:2 s obhájcem mistrovské trofeje z PSV nestačili vzápětí ani na Heerenveen a podlehli mi 0:3. Naposledy se představili proti dalšímu velkému konkurentovi z Excelsioru, vedli 1:0, jenže po zpackaném konci prvního a začátku druhého dějství museli skousnout další prohru po výsledku 2:3.

Řecký trenér domácího celku Yannis Anastasiou bude postrádat vykartovaného Werkera, na marodce se nachází Rutjes, Gnjatič, Wolters, Marcos Gullón a dlouhodobě též Church. "Bude to pro nás jeden z nejdůležitějších zápasů tohoto ročníku. Remíza téměř nic neřeší, porážka výrazně sníží naše ambice a naopak výhra by nám dala solidní naději vyhnout se baráži. Půjdeme do toho naplno, nic jiného nezbývá," uvedl Anastasiou s jasnými plány.

Hosté se musí obejít bez Bergkampa s Vriendsem, letošní podzimní vzájemný souboj skončil nerozhodně 2:2 a vyrovnaný průběh bude zřejmě k vidění i nyní. "Je to šlágr o všechno, ani jeden z nás si nemůže dovolit zaváhání. Nicméně pokud prohrajeme, tak ještě nemusíme skládat zbraně, ve třech závěrečných kolech se může udát leccos. Chceme vyhrát, tři body by nám dodaly potřebný klid," vyjádřil se kouč Sparty Alex Pastoor.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.25 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ADO Den Haag - PSV Eindhoven  (sobota 19:45)
V sobotu na stadionu Kyocera bude k vidění duel, ve kterém se utkají dva celky bojující na opačných pólech tabulky a mají velmi solidní formu. Domácí Den Haag prolomil nesmírně špatné období, po delší době opustil sestupové pozice a v tabulce Eredivisie se prozatím nachází na třináctém místě s jednatřiceti body. Hosté se perou o titul, momentálně jim patří třetí příčka s osmašedesáti body a až do konce ročníku si nemohou dovolit zaváhání.

ADO v předchozích sedmi střetnutích pouze jednou prohrál a získal úctyhodných čtrnáct bodů, které ho z posledního místa katapultovaly mimo zónu znamenající sestup. K jistotě mu zřejmě budou stačit dvě výhry ze zbývajících čtyř utkání a tu první jistě chce zaznamenat proti PSV. Prohru utrpěl jen od Alkmaaru (0:4), nerozhodný výsledek uhrál s Twente i Utrehtem (shodně 1:1) a zdolat dokázal Nijmegen (1:0), Rodu (4:1) či Willem (2:1).

Třetí výhru v řadě za sebou si připsal minule proti Groningenu. Zkraje druhého dějství vedl již 4:0 a nakonec udržel nejtěsnější vítězství 4:3. Hosté v jarní části sezóny ztratili body pouze dvakrát. V očekávaném souboji v Rotterdamu utrpěli jedinou dosavadní prohru roku 2017 s Feyenoordem v poměru 1:2, ve 29, kole neudrželi nadějný náskok v Enschede a kvůli inkasované trefě ve druhé nastavené minutě získali bod po výsledku 2:2.

Jinak svěřenci trenéra Phillipa Cocuyho vyhráli jedenáctkrát ze třinácti případů. "Ani tato bilance nestačí. Stále doháníme manko, neboť naši největší rivalové také hrají skvěle. My musíme v posledních čtyřech zápasech zvítězit a budeme čekat, zda to bude stačit na posun vzhůru. Den Haag je ve výtečné formě a porazit ho nebude lehké, potřebujeme předvést zodpovědný výkon na všech postech," uvedl bez výmluv šestačtyřicetiletý Cocu.

Ten bude postrádat Willemse (zraněný zadní stehenní sval), Hendrixe (problémy a kotníkem) a Pasveera (potíže s kyčlí). Domácí kouč Fons Groenendijk nemá k dispozici Bakkera (poraněný lýtkový sval), Kastaneera (zranění oka) a Jensena (po operaci kolene). "Chceme navázat na poslední úspěšné týdny a můžeme překvapit, tři body by nás výrazně přiblížily k záchraně," řekl krátce Groenendijk. Na podzim Eindhoven vyhrál nad Den Haagem 3:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.60 - 6.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Excelsior - SBV Vitesse  (sobota 19:45)
Vitesse je ve velmi slušné formě, statečně stíhá čtvrtý Utrecht, a nemíní ze svých stanovisek ustupovat zrovna na půdě Excelsioru, kde vyhrálo už pětkrát v řadě. Jenže arnhemskému celku se poslední dva vzájemné zápasy proti tomuto protivníkovi na domácí půdě vůbec nevydařily. A bude si tak muset na třetí pokus dávat obrovský pozor.

Do konce základní části zbývají ještě čtyři kola a hosté mohou právě v tomto utkání za určitých okolností definitivně stvrdit svou účast v play-off Evropské ligy. K tomu, aby se už v posledních třech zápasech pokusili bez větších nervů stíhat nejlepší výchozí pozici pro posezónní boje, potřebují ovšem nutně vyhrát.

Maličký rotterdamský stadion hráčům Vitesse v posledních letech svědčil. Jenže třeba na podzim s SBV uhráli překvapivě jen bod. "Bude to těžké utkání. Moc dobře víme, jaké jsou tam podmínky, a že i Ajax, Twente nebo Heerenveen to tam měli obtížné," mínil hostující kouč Henk Fraser. "Občas jsme byli nejistí, teď ale máme vzestupnou tendenci."

Fraser určitě ví, o čem mluví, neboť jeho mančaft vyhrál třikrát v řadě a od půlky března ztratil body pouze proti gigantovi z PSV. Naposledy proti Heerenveenu neměli hosté herně vlastně výraznější problémy. "My chceme, abychom měli sezónu obtížnější kvůli Utrechtu. Jestli i nadále chceme udržovat tlak, potřebujeme vyhrát," vyzýval.

Domácí čeká ve zbývajících dvou utkáních opravdu hodně tuhý souboj o holé přežití. Naposledy zvládli veledůležitý duel na půdě Sparty a zrovna úspěch v rotterdamském derby zcela jistě posílil značně jejich sebevědomí. Jen pět bodů je dělí od poslední sestupové pozice, pouze lepší skóre pak od barážové šestnácté příčky.

Oba týmy nemají výraznější potíže s absencemi. Vitesse bylo na posledním tréninku zcela kompletní, tedy kromě obránce Maikela van der Werffa, jehož léčba poraněného kolene údajně neprobíhá úplně nejlépe. V hostujícím kádru má problémy s kolenem Hicham Faik a zdravotní problémy se nevyhýbají ani Luigimu Bruinsovi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.43 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - NEC Nijmegen  (sobota 20:45)
Twente Enschede bojuje na konci základní části o účast v kvalifikaci o Evropskou ligu a po včerejší porážce Heracles už je hodně blízko, téměř ke stoprocentní jistotě mu bude stačit sobotní výhra nad trápícím se Nijmegenem. Domácí výběr je v tabulce na sedmé pozici s dvaačtyřiceti body, hosté naopak spadli na sestupové příčky. Kvůli špatné sérii se propadli na šestnácté místo s osmadvaceti body a nutně potřebují bodovat.

Twente nemá v poslední době příliš dobrou formu, v minulých třech zápasech získalo pouze jeden bod. Nejprve senzačně nestačilo na poslední celek z Go Ahead Eagles a podlehlo mu 1:2, poté před vlastní kulisou zaskočilo obhájce mistrovské trofeje z PSV a díky brance v nastaveném čase s ním remizovalo 2:2. Naposledy zavítalo do Utrechtu a po zpackané závěrečné půlhodině nestačilo na protivníka celkem hladce 0:3.

Domácí trenér René Hake se musí obejít bez Theskera (poraněná třísla), Seyse (zranění ruky) a brankáře Stevense (problémy s kolenem). "V poslední době jsme narazili na těžké protivníky a v určitých částech zápasu s nimi drželi krok, jenže poté jsme se nevyvarovali zbytečných chyb. Duel s NEC nebude snadnou záležitostí, hosté předvedou houževnatý výkon a nedají nám nic zadarmo," varoval na předzápasové tiskové konferenci pětačtyřicetiletý Hake.

NEC v současnosti prožívá hodně krušné čáry, v minulých deseti zápasech pouze jednou zvítězil a hned devětkrát prohrál, teď má na kontě pět porážek v řadě. Naposledy přivítal suverénní Ajax a utrpěl obrovský debakl 1:5, předtím prohrál na půdě Groningenu (0:2) i Vitesse (1:2). Kouč Peter Hyballa má na marodce Buwalda (potíže s kotníkem), po operaci kolene se dlouhodobě zotavuje Švéd Dyrestam.

"Musíme na všechny předchozí utkání zapomenout. Této situaci jsme se chtěli co nejdříve vyhnout, jenže jde do tuhého a my potřebujeme přepnout na vyšší rychlost. Twente má silný a kvalitní kádr, zaskočit ho na vlastním stadionu bude nesmírně obtížné. Musíme se o to pokusit a bojovat do poslední minuty, nic jiného nezbývá," vyjádřil se odhodlaně Hyballa. Na podzim dokázal Nijmegen přehrát Twente po výsledku 3:2.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.40 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Heracles Almelo - AZ Alkmaar  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 31. kola na sebe narazí dva celky, které od sebe nejsou v tabulce až zase tak daleko, ale mají naprosto odlišné ambice. Domácí Heracles ještě donedávna bojovalo o záchranu, nyní je však v tabulce na deváté pozici se sedmatřiceti body a je téměř jisté, že nejvyšší soutěž neopustí. Naopak se ještě může pokusit o kvalifikaci Evropské ligy a jeho přímým konkurentem je právě Alkmaar. Tomu se v poslední době vůbec nedaří.

Domácí výběr v posledních šesti zápasech třikrát zvítězil a třikrát prohrál, naposledy uspěl na půdě nováčka z Go Ahead Eagles a vyhrál celkem snadno po výsledku 4:1. Předtím se snažil vyzrát na favorizovaný Arnhem a po boji mu podlehl 0:1. AZ měl před začátkem tohoto soutěžního ročníku jen ty nejvyšší ambice a první polovina sezóny mu celkem vyšla, ovšem ta druhá je jedna velká tragédie.

Hosté z předchozích deseti utkání vyhráli pouze dvě, tabulkou se propadli až na šestou příčku a na čtvrtý Utrecht mají manko deseti bodů. Minule přivítali na vlastním stánku Rodu Kerkrade a po neproměněné penaltě zhruba dvacet minut před koncem se s ní rozešli smírně v poměru 1:1. Zvítězit nedokázali v uplynulých třech ligových střetnutích, k tomu jasně neobstáli proti favorizovanému Ajaxu a utrpěli hladkou porážku 1:4.

Alkmaar se ještě může dostat přímo do Evropské ligy z národního poháru, ve finále se totiž na konci dubna utká s Arnhemem. "Rozhodně se na to nemůžeme spoléhat, na druhou stranu naším největším cílem je získat trofej. V lize určitě nechceme zaostávat a ve zbývajících duelech se hodláme zlepšit. Heracles bude těžký protivník, porazit ho však můžeme," uvedl hostující trenér John van den Brom.

Ten se bude muset obejít bez Svenssona kvůli poraněnému zadnímu stehennímu svalu, domácí kouč John Stegeman má na marodce Drosteho, Duarteho, van Ooijena, Vermeije a Agbaljana. "Rádi bychom minimálně udrželi současné deváté místo, nicméně můžeme se poohlížet i po kvalifikaci o EL. Alkmaar není ve formě, jenže jeho kvalita kádru je nesporná," uvedl Stegeman krátce. Na podzim dominoval AZ, Almelo přehrál vysoko 5:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.85 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam30234379:2173
2.AFC Ajax30226267:2072
3.PSV Eindhoven30208261:2068
4.FC Utrecht30158749:3453
5.SBV Vitesse301461048:3648
6.AZ Alkmaar301013749:4543
7.FC Twente301191041:4242
8.SC Heerenveen301171251:4440
9.Heracles Almelo301071345:4937
10.FC Groningen307121141:4433
11.Willem II30891326:3933
12.PEC Zwolle30881434:5532
13.ADO Den Haag30941731:5331
14.SBV Excelsior306101437:5628
 Sparta Rotterdam30771637:5628
16.NEC Nijmegen30771628:5428
17.Roda JC305121322:4627
18.Go Ahead Eagles30651929:6123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Stiksxx

Pokud se na obloze dobře postaví hvězdy, tak by mohl Heerenveen s Utrechtem obrat o body Ajax s Feye. Potenciál na to určitě mají. A my bychom vyhráli v Haagu, tak by příští kolo mohlo ledacos napovědět o mistru ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrecht vyvalci bod a pomuze Ajaxu jit do cela, Srdicka jsou fakt moc mimo na to, aby mohly Ajax byt jen potrapit

Reagovat
Stiksxx

Bohuzel ta kvalita kadru tam je. Ale ono by nám to stejne moc nepomohlo. Tak je mi to jedno. Ta ztráta je 5 bodu a nejaky remizy co jsem uvažoval by to moc nespasily.

Reagovat
smazaný uživatel

kurz na Almelo nejde nezkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Utrecht by mohl zremizovat. Tím by nám pomohli do čela (pokud to nepodělame) Taky důležitý zápas pro Spartu

Reagovat
Stiksxx

Ty blaho, Cocu nechal sedět Luuka de Jonga. Slušný.

Reagovat
AjaxFans

No slušný výsledek.Sice jsem vás měl na lístku,ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka, Kometa, ještě Ajax a Utrecht výhra a je to víkend snů...

Reagovat
AjaxFans

Brno jsem měl remiz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele