Eredivisie - preview 27. kola

17.03.2017, 08:41, aktualizováno 19.03.2017, 09:08
Previews
Nizozemská liga nabízí čtyři nedělní zápasy. Vedoucí Feyenoord zajíždí do Heerenveenu, Excelsior přivítá Ajax a Go Ahead hostí Zwolle. Alkmaar si to následně rozdá s Den Haagem...
SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam  (neděle 12:30)
Bránit slušný náskok na čele, to je prakticky jediný cíl, o který bude Feyenoord usilovat až do konce sezóny, aby urval titul pro sebe. Kdyby zajížděl na půdu Heerenveenu ještě před pár měsíci, rozhodně by měl z tohoto soupeře o poznání větší vítr. Jenže domácím jarní část sezóny vůbec nevychází a v tomhle souboji mohou spíše jen překvapit.

Svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta před dvěma týdny padli nečekaně v derby se Spartou, ale situaci v minulém kole napravili a hravě si poradili se silným Alkmaarem. Druhý Ajax si tak pořád drží od těla na rozdíl čtyř bodů. "Porazit Heerenveen doma je těžké. Ale jdeme zkrátka na to! Diváci tam stojí za týmem," burcoval hostující stratég.

Do Fríska by neměla odcestovat hned čtveřice hráčů, a to ve složení Sven van Beek, Bilal Basacikoglu, Eljero Elia a Terence Kongolo. Na podzim uhrál rotterdamský celek s nynějším soupeřem před vlastními fanoušky pouze plichtu, teď by však opravdu měl uzmout všechny body. "Tlak je tu sále větší, ale myslím, že to zvládneme," dodával van Bronckhorst.

Heerenveen stále usiluje o účast v play-off Evropské ligy, ale jakkoli se mohlo ještě na podzim zdát, že tenhle cíl bez problémů splní, pak nyní je tomu přesně naopak. Jestli totiž domácí budou pokračovat v takových výkonech, jaký například předvedli před týdnem proti Excelsioru, těžko se podívají do první sedmičky konečného pořadí.

I obránce Joost van Aken přiznal, že jeho tým je zřejmě v lehčí krizi. "Byli jsme čtvrtí a ve slušné formě. Měli jsme pocit, že všechno jde hladce. Teď hlavně bojujeme, moc hezký fotbal k vidění není," hlesl. "Musíme spoléhat na vlastní síly. Víme, že umíme hrát dobře, a potřebujeme zapomenout na zápas s Excelsiorem. Chceme cítit, že jsme silní."

Srdíčka se nebudou moci spolehnout na dvojici hráčů. Zranění trápí Stijna Schaarse a osobní problémy má Shay Facey. "V případě, že získáme nějakou tu výhru navíc, budeme odcházet do play-off s dobrým pocitem. Tam začíná všechno znovu. Potřebujeme si ho ale vybojovat sami. Mám každopádně naprostou důvěru," zakončil van Aken.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.15 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle  (neděle 14:30)
V tomto utkání na sebe narazí dva celky, které mají velké starosti se záchranou a každý bod potřebují nutně jako sůl. Domácí Go Ahead Eagles je momentálně na poslední osmnácté pozici s dvaceti body a na přímou záchranu má manko tří bodů, rozhodně tak chce s konkurenčním Zwolle uspět. To doposud posbíralo o sedm bodů více než soupeř a je třinácté, navíc je také v poněkud lepší formě.

Eagles se přeci jen zvedly na začátku února, kdy dokázaly ve dvou zápasech v řade za sebou zvítězit, jenže od té doby ve čtyřech střetnutích vybojovaly jediný bod. Horší šňůru odstartovala porážka 0:1 na půdě Rody, poté přišel neúspěch s Vitesse (1:3), překvapivá remíza s Heerenveenem (2:2) a minule očekávaná prohra s PSV (1:3). Hosté naposledy nestačili na Tilburg po výsledku 0:2, na druhou stranu předtím solidně bodovali.

V pěti utkáních získali slušných deset bodů a podlehli pouze Utrechtu (1:3), na konto si připsali cenné skalpy Sparty Rotterdam (3:2), Nijmegenu (2:0) či Arnhemu (3:1). Domácí trenér Hans de Koning se bude muset obejít bez Ritzmaiera kvůli poraněnému rameni, Lambooije trápí potíže s kotníkem, Daemen laboruje s achilovkou a po operaci kolenních vazů se dlouhodobě zotavuje David.

"Je to pro nás hodně důležitý zápas, do konce ročníku chybí osm kol a tříbodový zisk opravdu potřebujeme. V opačném případě bychom se dostali pod obrovský tlak a tomu chceme zabránit. Zwolle má velmi dobře složený kádr, je nesmírně nebezpečné po křídlech a jeho standardní situace budí respekt. Máme za sebou skvělé fanoušky a pro ně chceme uspět," řekl s velkým odhodláním šestapadesátiletý stratég de Koning.

Hosté přijedou k nedělnímu souboji bez Marinuse (problémy s kolenem), kvůli zraněným tříslům nenastoupí ani Nijland a Dekker má stálé potíže s kolenními vazy. V podzimním vzájemném střetnutí zvítězil PEC 3:1. "Minule jsme nedokázali vzdorovat Tilburgu a teď máme před sebou další klíčový duel o udržení, ve kterém nechceme zaváhat. Bude to obrovský boj," vyjádřil se realisticky hostující kouč Ron Jans.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SBV Excelsior - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Hráči Ajaxu letos prozatím zažívají úspěšnou sezónu, v domácí soutěži bojují o titul a daří se jim také v Evropské lize, kde po čtvrtečním zápase proklouzli už do čtvrtfinále. V Eredivisii doposud posbírali dvaašedesát bodů, v jarní části ovládli hned osm utkání z devíti a na vedoucí Feyenoord mají manko čtyř bodů. Nyní budou plnit úlohu jasného favorita proti zachraňujícímu se Excelsioru, který má na opačném pólu tabulky zcela jiné starosti.

Domácímu výběru v tuto chvíli patří až na patnáctá příčka s třiadvaceti body a před barážovou pozicí Rody jsou pouze o skóre. Jejich forma rozhodně není ideální, na druhou stranu minule se SBV vytáhl se senzačním výsledkem. Po dvanácti utkáních bez tříbodového zisku (poslední výhru zaznamenal v polovině listopadu nad Spartou Rotterdam) doma jasně přehrál vysoce favorizovaný Heerenveen, který zdolal vysoko 4:1.

Amsterdamský celek v si jako jediný klub nizozemské nejvyšší soutěže drží jarní neporazitelnost, k osmi výhrám přidal nerozhodný výsledek s Groningenem (1:1). Ve čtvrtek zvládl souboj v osmifinále EL a dánskou Kodaní, na jejíž půdě prohrál v prvním střetnutí 1:2. V odvetě však naplno ukázal svou ofenzivní sílu a i bez svého kapitána Davyho Klaassena zdolal protivníka 2:0, díky tomu se dostal do nejlepší osmičky a to je solidní úspěch.

"Jsme moc rádi, že se nám to povedlo a v dalším kole proti Schalke si rozhodně budeme věřit. Máme před sebou náročný program po fyzické i psychické stránce. V lize musíme pokračovat v nastoleném tempu, k titulu zřejmě povede pouze bezchybný výkon. Pevně věřím, že Excelsior nepodceníme a po utkání s Kodaní se znovu plně zkoncentrujeme," vyjádřil se hostující trenér Peter Bosz, který nemá k dispozici dvojici hráčů.

Na marodce se nachází zraněný Veltman, Clement laboruje s třísly. Naopak v základní jedenáctce by se měl objevit již zmiňovaný Klaassen. SBV postrádá Drosta (svalové zranění v oblasti břicha), Arghus má problémy se zadním stehenním svalem a za žluté karty bude pykat záložník Bruins. Naopak po vyloučení v duelu s Tilburgem by se mohl na trávníky vrátit Srb Pantič. Ve vzájemných zápasech zvítězil Ajax osmkrát po sobě, v tomto ročníku uspěl v nejtěsnějším poměru 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.40 - 5.60 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AZ Alkmaar - ADO Den Haag  (neděle 16:45)
Alkmaar se v jarní části soutěže celkem trápí, v devíti zápasech zaznamenal pouze dvě vítězství a čtvrtá příčka se mu lehce vzdaluje. Šanci na přímou účast v příštím ročníku Evropské ligy sice bude mít v národním poháru, kde se ve finále potká s Arnhemem, ovšem ani ligu určitě nechce stavět na druhou kolej. Momentálně je sedmý s osmatřiceti body a na čtvrtý Utrecht má manko tří bodů. Den Haag se houževnatě pere o záchranu.

ADO se v poslední době výsledkově zvedá, v předchozích třech zápasech ani jednou neprohrál a vybojoval solidních pět bodů, v Eredivisii je na sedmnáctém místě s dvaadvaceti body o bod za konkurenční Rodou s Excelsiorem. Minule dokázal přerušit dlouhou sérii osmi utkání bez vítězství, když v domácím prostředí přehrál Nijmegen 1:0. Na půdě trápícího se Alkmaaru tak rozhodně nebude bez šance na bodový zisk.

"Jdeme správným směrem a jsme moc rádi, že jsme vyrovnali naše výkony. Hráči si začali více věřit, třikrát po sobě jsme dokázali skórovat a v tomto trendu chceme pokračovat. Dobře víme, že Alkmaar má kvalitativně silnější kádr a bude považován za favorita, na druhou stranu nám jde v současnosti o hodně a o bodový zisk se budeme prát do poslední chvíle," řekl optimisticky hostující Fons Groenendijk, který vede tým teprve od začátku února.

AZ utrpěl v 1. vyřazovacím kole jarní fáze obrovský debakl s Lyonem v celkovém poměru 2:11 a zlepšení nepřichází ani v lize. Momentálně nezvítězil čtyřikrát v řadě, po třech remízách s celky z dolní poloviny tabulky naposledy zavítal na půdu vedoucího Feyenoordu a odvezl si velký debakl 2:5. Trenér John van den Brom má k dispozici kompletní výběr, hosté se musí obejít bez Kastaneera (zraněné oko) a Jansena (poraněné koleno).

"Den Haag bude nepříjemný protivník, má dobrou formu a určitě musíme jeho povzbuzení brát v potaz. My se potřebujeme dostat do herní pohody, děláme příliš mnoho chyb a v naší rozehrávce je hodně nepřesností. Do konce ročníku však zbývá ještě spoustu času a leccos můžeme napravit," uvedl padesátiletý den Brom. První letošní vzájemný zápas vyzněl lépe pro AZ po výsledku 1:0, branku zaznamenal Robert Mühren.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.00 - 7.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Groningen - Willem II  (sobota 18:30)
Fotbalisté Groningenu měli před touto sezónou pohárové ambice, ovšem v poslední době jsou v hodně mizerné formě a ve zbývajícím průběhu se můžou také velmi strachovat o záchranu. V tuto chvíli totiž nedokázali v Eredivisii zvítězit již osmkrát v řadě a v tabulce jsou na jedenáctém místě s osmadvaceti body, od barážových příček je dělí pouze bodů pět. Naopak Tilburg na jaře vzkvétá a posunul se již na devátou pozici s dvaatřiceti body.

Domácí celek bodoval naplno v prvním jarním kole na půdě Heracles, kde v polovině ledna zvítězil překvapivě vysoko 4:1. Od té doby však získal jen pět bodů a svou černou sérii chce prolomit co nejdříve. "Evropská liga se nám vzdaluje, na druhou stranu si musíme hlídat i zadní vrátka. Utkání s Willemem je pro nás důležité hlavně po psychické stránce, proto chceme konečně uspět," řekl s jasnými plány kouč FC Ernest Faber.

Jeho svěřenci nezvládli minulé utkání na půdě Rody Kerkrade, které podlehli 1:3. "Děláme příliš mnoho chyb v defenzívě, souboj s Rodou toho byl důkazem. Do konce soutěže chybí ještě osm kol a já pevně doufám, že se o nějakou příčku vzhůru posuneme. Náš sobotní protivník naopak hraje skvěle, je v horní polovině tabulky a porazit ho nebude vůbec snadné," dodal na předzápasové tiskové konferenci Faber.

Ten bude postrádat Linssena, jenž sice naposledy dokázal skórovat, ale na druhou stranu byl také vyloučen a disciplinární komise mu udělila trest na dva soutěžní duely. Za vyloučení v souboji s Ajaxem bude pykat Memiševič, na marodce se nachází van Weert, Larsen a Payne. Hosté momentálně postrádají van Anholta s Ogbechem (oba poraněné koleno), mimo hru zůstává též Heerkens (svalové zranění v oblasti břicha) a Koppers (poraněný kotník).

Tilburg z předchozích pěti zápasů prohrál pouze jednou a to s Twente po výsledku 1:2, jinak dokázal zdolat shodným poměrem 2:0 Vitesse, Excelsior a minule i Zwolle. V podzimním vzájemném utkání před vlastními fanoušky porazil Groningen 2:1, vítěznou trefu zařídil pět minut před koncem Ogbeche. Největší hrozbou pro obranu Groningenu by měl být španělský útočník Fran Sol, ten se v letošním ročníku prosadil už devětkrát.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NEC Nijmegen - FC Utrecht  (sobota 19:45)
Nijmegen v letošním ročníku bojuje převážně ve druhé polovině tabulky, ovšem stále má šanci poprat se i o tu první či dokonce o Evropskou ligu. Na druhou stranu osm kol před koncem nemá jistou ani záchranu, momentálně mu patří dvanáctá příčka s osmadvaceti body a na barážové pozice disponuje pouze pětibodovým náskokem. Teď se pokusí překvapit favorizovaný Utrecht, jenž má naopak do evropských pohárů dobře našlápnuto.

NEC v tuto chvíli není v dobré formě, v posledních sedmi utkáních hned šestkrát prohrál a pouze jednou zvítězil. Doma dokázal porazit Heracles po výsledku 3:1, naposledy však zavítal na půdu do té doby posledního Den Haagu a svému protivníkovi podlehl nejtěsnějším poměrem 0:1. Ani Utrecht na tom není úplně nejlépe, v předchozích dvou střetnutích získal jen jeden bod. I tak zůstává na čtvrtém místě s jednačtyřiceti body.

FC taktéž zaváhal s Den Haagem, když se s ním rozešel smírně 1:1, minule zavítal na půdu Heracles a prohrál 1:2. "Horší zápasy někdy přijdou, na druhou stranu i naši největší konkurenti zaznamenali ztráty. Nyní budeme hrát proti houževnatému celku, který doma předvádí obstojné výkony a za žádnou cenu ho nesmíme podcenit. Pevně věřím, že se znovu dostaneme do střelecké pohody," řekl hostující stratég Erik ten Hag.

Ten se musí vypořádat s celkem početnou marodkou, na které se nacházejí van der Meer (problémy s ramenem), Joosten (potíže s kolenem), brankář Ruiter (zlomenina), Braafheid (přetržená achilovka), Ludwig (zranění třísel) a Strieder (po operaci kolenních vazů). Podzimní vzájemný souboj skončil nerozhodným výsledkem 1:1 a vyrovnaný průběh se vzhledem k formě obou protivníků dá očekávat i v tuto chvíli.

Domácí budou postrádat švédského obránce Dyrestama, jenž má problémy s ledvinami. "Naposledy jsme vyhořeli v útočné fázi, na obranu soupeře nedokázali najít recept a po jedné nepohlídané akci prohráli. V současnosti očekávám přeci jen ofenzivnější pojetí hry, nesmíme se jím nechat unést a potřebujeme se držet vlastního stylu. Utrecht se nedá porazit každý den, nyní se o to rozhodně pokusíme," vyjádřil se odhodlaně trenér Nijmegenu Peter Hyballa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.35 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
PSV Eindhoven - SBV Vitesse  (sobota 19:45)
Po neúspěšném klíčovém souboji s Feyenoordem ze sebe setřásl PSV deku velmi rychle a bez větších problémů vyhrál jak nad Rodou, tak na půdě Go Ahead Eagles. Nicméně teď ho čeká určitě o dost nepříjemnější protivník. Vitesse horoucně bojuje o účast v play-off Evropské ligy a určitě by rádo přerušilo sérii šesti proher v řadě s tímto soupeřem.

Pro domácí je v tuhle chvíli tou nejreálnější možností usilovat o druhou příčku, a tedy i předkolo Ligy mistrů. Ajax je totiž vepředu pouze o čtyři body, zatímco Feyenoord pak o dalších osm. Takže do konce sezóny si PSV může jen výjimečně dovolit jakkoli zaváhat. A to platí i na arnhemský celek, který naposledy pěti góly vypráskal rotterdamskou Spartu.

Před reprezentační pauzou eindhovenský trenér Phillip Cocu hlásí dobré zprávy ohledně marodky. Chybí mu jen Ramon-Pascal Lundqvist, start je ohrožen u Jetra Willemse, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr. Asi tou největší otázkou je, zda-li dá šanci Marcovi van Ginkelovi, který je již v plné kondici, nebo Siemovi de Jongovi.

Ačkoli situace spíše naznačuje, že PSV zůstane třetí, Cocu stále ví, že jeho tým se může za určitých okolností posunout výše. "Všechny nabádáme, aby na tréninku pracovali naplno. Cítíme, že v posledních osmi kolech hrajeme o všechno. Budeme muset držet pospolu jako tým a dělat všechno společně," říkal domácí stratég.

I kdyby hosté vypadli z první sedmičky, mají možná daleko větší možnost postoupit do Evropské ligy díky domácímu poháru. V něm si totiž na konci dubna zahrají o titul s Alkmaarem. "Musíme se mít na pozoru. Vitesse má kvalitní hráče a jeho finále KNVB Bekeru je toho jasným důkazem," varoval Cocu.

Mužstvu současného kouče Henka Frasera se v poslední době na PSV vůbec nedařilo, nicméně není tomu tak dávno, co dvakrát v řadě Philips Stadion vyloupilo naplno. Bylo tomu v roce 2012 a 2013. Ani SBV nemá výrazné potíže s absencemi. Stále mu bude chybět obránce Maikel van der Werff a mimo hru je i forvard Aršan Korjan.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.90 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - Heracles Almelo  (sobota 20:45)
Sparta letos houževnatě bojuje o udržení, nicméně momentálně se nachází nad samou propastí a její náskok na nejbližší konkurenty je vskutku minimální. V tuto chvíli ji patří čtrnáctá pozice s pětadvaceti body a na barážovou příčku Rody disponuje pouze dvoubodovým náskokem. V sobotním utkání přivítá Heracles, jenž dlouhodobě okupuje místa ve středu tabulky, na druhou stranu i tento tým se musí výrazně ohlížet dozadu.

Almelu v současnosti patří desáté místo s jednatřiceti body. Pokud dokáže v tomto důležitém střetnutí uspět, tak se výraznou měrou přiblíží k účasti v příštím ročníku Eredivisie. Naposledy překvapilo v domácím prostředí silný Utrecht a díky brance v poslední minutě zvítězilo 2:1. Celkově ze šesti předchozích vystoupení získalo slušných deset bodů, hladké porážky utrpělo od Ajaxu (1:4) a Nijmegenu (1:3).

Ani Sparta na tom není, co se týče formy, úplně špatně. Po remíze 2:2 s Groningenem vyhrála v Nijmegenu 1:0 a pak se postarala o naprostou senzaci v duelu s městským rivalem z Feyenoordu, který zdolala stejným poměrem. Jenomže naposledy se v páteční předehrávce 26. kola představila v Arnhemu a po hrubých chybách v prvním poločase utrpěla obrovský debakl 0:5. Rozhodnuto bylo již v prvním dějství, kdy Vitesse skórovalo hned čtyřikrát.

Domácí výběr bude postrádat Sanusiho (problémy s kolenem), Vriendse (poraněný lýtkový sval) a Mendes de Silvu (potíže se stehnem). Hosté nemohou využít služeb Vermeije s van Ooijenem (oba zraněné koleno), s přetrženou achilovkou dlouhodobě laboruje Agbaljan a Fledderus se zotavuje po operaci kolenních vazů. V podzimním vzájemném utkání se celky rozešly smírně po výsledku 2:2, v osmifinále národního poháru uspěla Sparta snadno 3:0.

"Na tohoto soupeře se nám letos příliš nedaří, avšak v této fázi se může lámat chleba a my budeme na zápas stoprocentně připraveni. Dobře víme, že soupeř je nesmírně nebezpečný z rychlého protiútoku a jeho standardní situace jsou na vysoké úrovni. Proti Utrechtu jsme si zvedli sebevědomí výhrou v samém závěru a já věřím, že dobrou pohodu prodloužíme i v Rotterdamu," uvedl s optimistickými vyhlídkami hostující kouč John Stegeman.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.64 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Roda JC - FC Twente  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 27. kola na sebe narazí dva celky, které momentálně mají zcela jiné ambice a přitom je pro ně tento duel nesmírně důležitý. Domácí Roda Kerkrade bojuje o záchranu, v tabulce Eredivisie je na šestnáctém místě s třiadvaceti body a v tuto chvíli tedy potřebuje každý úspěch. Naopak hostující Twente se pere v horní polovině tabulce o Evropskou ligu, momentálně mu patří sedmá příčka s osmatřiceti body.

Kerkrade se od začátku února pomalu a jistě dostává do formy, z pěti utkání vybojovalo solidních sedm bodů. V domácím prostředí dokázalo zdolat největšího konkurenta z Go Ahead v nejtěsnějším poměru 1:0, naposledy přivítalo Groningen a po velmi dobrém výkonu ho přehrálo 3:1. Enschede je na tom v poslední době ještě lépe, i když na druhou stranu minule nedokázalo vzdorovat silnému Ajaxu a z Amsterdamu si tak odvezlo porážku 0:3.

Předtím však ve čtyřech střetnutích v řadě za sebou bodovalo a proti Rodě tak bude považováno za mírného favorita. "Pochopitelně síla Twente je velká, letos působí jako fungující tým s organizovanou hrou a my ho respektujeme. Na druhou stranu jsme v těžké pozici a potřebujeme vyhrávat, v této fázi se může rozhodovat. Jsme připraveni získat tři body," uvedl velmi odhodlaně trenér Rody Yannis Anastasiou.

Ten se stále bude muset obejít bez Badibangy kvůli poraněnému zadnímu stehennímu svalu, Church se dlouhodobě nachází na marodce vinou problémů s kyčlí. Co se týče vzájemných zápasů, tak v nich je přeci jen úspěšnější Twente. V podzimním souboji sice s Rodou remizovalo v bezbrankovém poměru, ale předtím svého soka zdolalo hned čtyřikrát v řadě a neprohrálo s ním od září roku 2011, tedy již osmkrát po sobě.

Hostující trenér René Hake postrádá Assaidiho vinou svalového zranění stehna, připraven stále není ani brankář Stevens (po operaci kolene). "Bude to těžký zápas, soupeř hraje o udržení a jeho bojovnost s každým zápasem roste. V minulém duelu jsme museli uznat obrovskou sílu Ajaxu, teď nás čeká zcela odlišný protivník. Pokud chceme zvítězit, musíme proti Rodě odvést maximum," vyjádřil se pětačtyřicetiletý stratég FC.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.35 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam26213266:1666
2.AFC Ajax26195255:1662
3.PSV Eindhoven26177251:1858
4.FC Utrecht26118738:3341
5.SBV Vitesse26116941:3239
6.AZ Alkmaar26911643:4038
7.FC Twente26108835:3538
8.SC Heerenveen26107944:3437
9.Willem II26881024:2932
10.Heracles Almelo26871136:4331
11.FC Groningen266101035:3928
12.NEC Nijmegen26771226:4228
13.PEC Zwolle26761327:4927
14.Sparta Rotterdam26671332:4725
15.SBV Excelsior26581331:4923
16.Roda JC264111118:3723
17.ADO Den Haag26641621:4422
18.Go Ahead Eagles26551625:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Stiksxx

Locadia prodloužil o rok do léta 2020.

Reagovat
smazaný uživatel

Srdicka by se uz taky mohly vzpamatovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele