Eredivisie - preview 25. kola

27.02.2015, 08:08, aktualizováno 01.03.2015, 08:45
Previews
O sedmnáct bodů může po dnešku vést tabulku PSV Eindhoven, stane se tak v případě, že ve šlágru kola vyzraje na Ajax. Feyenoord cestuje do Utrechtu, Heerenveen změří síly s Excelsiorem a Groningen se střetne s Den Haagem...
SBV Excelsior - SC Heerenveen  (neděle 12:30)
Fotbalistům Excelsioru se po zimní přestávce nevede úplně špatně a postupně se začínají oddalovat od sestupových pozic, v tuto chvíli jsou na třinácté příčce s pětibodovým náskokem na šestnáctou barážovou pozici Heracles. Nyní přivítají v domácím prostředí velmi silný Heerenveen, který zažívá naprosto fantastický rok 2015 a v Eredivisii se už najednou dostal na šesté místo s velmi solidními osmatřiceti body.

SBV po úvodní výhře nad Heracles sice prohrálo na půdě posledního Dordrechtu, nicméně od této chvíle čtyřikrát v řadě neprohrálo. Po výhře v národním poháru nad druholigovou Rodou dokázalo bezbrankově remizovat s Bredou i Go Ahead, následně si odvezlo senzační výhru 3:1 z půdy Twente a poté uhrálo doma bod s Groningenem (1:1). Naposledy vedlo na půdě favorita z Feyenoordu už 2:0, ovšem po vyloučení z kraje druhé půle nakonec prohrálo 2:3.

Hosté z dosavadních sedmi utkáních vytěžili hodně solidních 16 bodů a velmi rychle opustili spodní polovinu tabulky. Jedinou porážku zaznamenali v derby s Cambuurem, pouze bod vybojovali v souboji s nováčkem z Dordrechtu. Jinak ale dokázali zdolat Utrecht, Arnhem, Feyenoord, Zwolle a naposledy také Groningen po výsledku 3:1. V letošním vzájemném podzimním duelu uspěl Heerenveen doma nad Excelsiorem v poměru 2:0, favoritem je i teď.

Excelsior bude v nedělním duelu postrádat Jurgena Mattheija, který v souboji s Feyenoordem zabránil míči dostat se do sítě a po červené kartě tak svému celku bude chybět. Na marodce se nacházejí van Diermen, Maletić a kvůli svalovým potížím je mimo hru taktéž Gouriye. "Excelsior předvádí velmi vyrovnané výkony, daří se mu kombinace a dokáže proměňovat nabídnuté příležitosti. Očekávám velmi vyrovnaný duel, kde budou rozhodovat detaily," uvedl trenér SC Dwight Lodeweges.

Ten bude postrádat hned pět hráčů. Karetní trest si musí odpykat Marten de Roon, který byl vyloučen ve vítězném duelu s Groningenem. Svalové potíže nepustí na trávník Duarteho s Larssonem, poraněné koleno trápí van den Berga a kvůli dlouhodobým potížím s kolenními vazy je vyřazen také Buijs. "Pokusíme se předvést nátlakovou hru bez větších chyb, klíčem k úspěchu je nepustit soupeře k jeho vlastní hře," dodal vzápětí Lodeweges.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.50 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Fotbalisté Utrechtu by se v letošní sezóně rádi pohybovali v horních patrech tabulky, jenže zatím se jim to příliš nedaří a musí se spokojit až s dvanáctým místem se ziskem osmadvaceti bodů. Nyní je v domácím prostředí čeká velmi náročná zkouška s favorizovaným Feyenoordem, který je prozatím na třetí pozici se čtyřiačtyřiceti body a snaží se stáhnout šestibodovou ztrátu na druhý Ajax.

Rotterdamský výběr předvádí střídavé výkony, v lize si naposledy poradil s Excelsiorem po výsledku 3:2. Feyenoord bojoval o postup do osmifinále Evropské ligy a snažil se překvapit favorizovaný italský celek AS Řím. Z jeho půdy si odvezl nadějný výsledek 1:1, ovšem čtvrteční domácí odvetu hodně ovlivnilo řádění domácích fanoušků, kvůli kterým byl zápas opakovaně přerušován. Feyenoord nakonec prohrál 1:2 a v evropských pohárech pro letošek končí.

Jejich dlouhodobě chování odsoudil také trenér rotterdamského celku Fred Rutten a doufá, že se v budoucnosti polepší. Ten bude postrádat Wilkshira kvůli svalovým potížím, poraněné koleno do hry nepustí Cabrala. "Utrecht sice nemá úplně nejlepší formu, nicméně dokáže se zkoncentrovat velmi dobře na důležité zápasy a rozhodně bude těžké ho porazit. V minulých dvou duelech neprohrál a musíme si dávat velký pozor hlavně ne jeho rychlý protiútok," uvedl Rutten.

Utrecht vstoupil do nového roku naprosto katastrofálně a v prvních pěti zápasech získal pouze jeden bod po čtyřech porážkách a jedné remíze. Následně si vylepšil svou reputaci a poslední Dordrecht deklasoval v poměru 6:1, minule uhrál nerozhodný výsledek 1:1 na půdě Heracels. Feyenoord v podzimním vzájemném zápase překvapivě doma prohrál s Utrechtem na stánku De Kuip 1:2 a nyní bude chtít soupeři tuto porážku vrátit, je považován za mírného favorita.

Hosté se musejí obejít bez vykartovaného Ayouba, který přesáhl povolený počet žlutých karet. Kvůli poraněným vazům v koleni je dlouhodobě mimo hru Zullo, problémy s kotníkem stále trápí van der Maarela a Peterson laboruje se zlomenou čelistí. "V posledních zápasech jsme si dokázali, že jsme schopni střílet branky a v defenzívě nedělat hrubé chyby. Feyenoord je však soupeř úplně jiného kalibru a my budeme muset předvést dvakrát tak dobrý výkon než proti Dordrechtu či Heracles," řekl domácí stratég Rob Alflen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Groningen - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Fotbalisté Groningenu se chtějí poprat o účast v evropských pohárech, ovšem po zimní přestávce se jim příliš nedaří, a proto jsou v tabulce až na jedenáctém místě se ziskem třiceti bodů. Nyní jsou považováni za mírné favority v souboji se zachraňujícím se Den Haagem, který má na kontě sedmadvacet bodů a náleží mu třinácté místo. Ovšem jednoduchá úloha na Groningen určitě nečeká, hosté totiž mají momentálně skvělou formu.

Domácí výběr dokázal v roce 2015 porazit pouze Go Ahead po výsledku 2:0 a pak také Arnhem ve čtvrtfinále národního poháru 4:0, jinak hned třikrát prohrál a třikrát uhrál nerozhodný výsledek. Nyní čeká na tříbodový zisk čtyři ligové duely v řadě za sebou, po remíze 1:1 s Excelsiorem naposledy padl na půdě silného Heerenveenu po výsledku 1:3. Den Haag naopak po špatném vstupu do nového roku opravdu válí.

V prvních třech kolech remizoval s Cambuurem a poté podlehl Feyenoordu i Go Ahead, v minulých čtyřech duelech však získal těžko uvěřitelných 10 bodů. Po senzační výhře 2:0 nad Twente bezbrankově remizoval na půdě posledního Dordrechtu, poté doma přehrál ve vyrovnaném souboji Bredu po výsledku 3:2 a stejným poměrem si minule poradil také s favorizovaným Zwolle.

Den Haagu se navíc vydařil i podzimní vzájemný duel, kde doma jasně přehrál Groningen 3:0 a na něco podobného chce určitě navázat také teď. Domácí mají stále velké problémy s marodkou. Kvůli poraněnému kotníku nemohou nastoupit Burnet s Antoniou, kvůli zlomenému žebru nemůže hrát van der Laan a zlomenina ruky nepustí na trávník ani Hiarieje. S poraněnými kolenními vazy dlouhodobě laboruje Nick Bakker.

"Den Haag je hodně povzbuzen nedávnými výsledky a my se budeme muset vyrovnat s velmi živou a sebevědomou hru protivníka, který určitě nasadí vysoké tempo od samého začátku. Musíme hrát trpělivě, počkat na vhodnou příležitost a pak udeřit. Pokud ale chceme myslet na vylepšení naší pozice, tak si musíme počínat mnohem lépe v defenzívě a nesmíme soupeři darovat laciné góly," řekl zcela jasně kouč Groningenu Erwin van de Looi.

Hosté nemohou využít služeb Dannyho Bakkera, který má poraněná třísla, ukrajinská opora Jakovenko ještě nedoléčil potíže s kotníkem. "Určitě se udáváme tím správným směrem, s ofenzivní prací jsem nadmíru spokojen. Ovšem na druhou stranu v obraně vše neklape úplně ideálně a v této činnosti se musíme zlepšit. Groningen je velmi silný ze standardních situací, navíc je velmi důrazný v pokutovém území. Bude to hodně těžký zápas, o tři body se budeme muset rvát do poslední minuty," uvedl hostující stratég Henk Fräser.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PSV Eindhoven - AFC Ajax  (neděle 16:45)
Poslední zápas 25. kola obstará v holandské Eredivisii souboj jara a nůž na krku mají fotbalisté Ajaxu. Pokud chtějí zabojovat ještě o titul, tak musejí ve šlágru letošního ročníku porazit vedoucí PSV. To suverénně vládne domácí soutěži a v tuto chvíli vede už o 14 bodů právě před Ajaxem. Aktuální rozpoložení by ale mělo být na straně amsterdamského výběru, který dokázal snadno postoupit do osmifinále Evropské ligy, zatímco Eindhoven vypadl.

Svěřenci kouče Franka de Boera mají v současnosti na kontě 50 bodů a před třetím Feyenoordem mají náskok šesti bodů. Skvěle zvládli čtvrteční odvetu vyřazovací fáze EL na půdě polské Legie Varšavy, kterou paradoxně díky dvěma brankám vycházející polské hvězdy Arkadiusze Milika zdolali 3:0 a postoupili v celkovém poměru 4:0. Předchozí ligové vystoupení se jim ale nepovedlo, když pouze remizovali s Tilburgem 1:1.

Milik je v současnosti jasným tahounem amsterdamského výběru, v minulých třech utkáních vsítil čtyři branky a celkově jich má na kontě už třináct. Nejlepším střelcem hostů je kanonýr Memphis Depay, který se trefil hned osmnáctkrát, výrazně mu sekunduje Luuk de Jong, který dohromady rozvlnil síť šestnáctkrát. V podzimním vzájemném duelu v Amsterdamu byli lepší hosté z PSV a svého protivníka zdolali přesvědčivě 3:1.

Eindhoven dokázal v lize zvítězit desetkrát v řadě, nicméně souboj s ruským Zenitem Petrohrad v Evropské lize nezvládl a prohrál v celkovém poměru 0:4. "Jsme profesionálové a tento neúspěch nás rozhodně neovlivní, i když jsme pochopitelně byli zklamáni. Do konce letošního ročníku chybí deset kol a pokud bychom měli sedmnáctibodový náskok, tak pevně věřím, že si už titul ujít nenecháme," uvedl jasně trenér PSV Phillip Cocu.

Ten bude v nedělním šlágru postrádat čtveřici zraněných hráčů. Poraněné kolenní vazy stále nedoléčil Jozefzoon, Bertrams dlouhodobě laboruje s poraněným ramenem, Ariase do hry nepustí potíže s kotníkem a Rekik má svalové problémy. "Očekávám velmi pohlednou hru s mnoha rychlými kombinacemi na obou stranách. Ajax určitě bude mít velkou motivaci a chce ještě zabojovat o titul, my mu ale chceme definitivně tyto plány překazit," dodal odhodlaně Cocu.

Trenér Ajaxu de Boer bude postrádat čtyři zraněné hráče. Leeuwenburgh se nemůže vrátit do hry kvůli problémům s ramenem, elitní útočník Sigthórsson nenastoupí vinou problémů s kolenem. Mimo hru dlouhodobě zůstávají Zimling s Klaassenem. Ajax jako jediný celek z Eredivisie ještě zůstal v evropských pohárech a čeká ho tak velmi náročný program, los mu do osmifinále Evropské ligy přisoudil ukrajinský Dněpropetrovsk.

"Naše ztráta na PSV už je obrovská, a i když dokážeme v Eindhovenu zvítězit, tak budeme mít jen teoretickou šanci na zisk titulu. Nevzdáváme se a do toho duelu dáme všechno, je pro nás pochopitelně nejdůležitější v celé ligové sezóně. Od obou výběrů očekávám útočný styl hry s mnoha vyloženými příležitostmi. Atmosféra bude velmi bouřlivá a na toto střetnutí se všichni nesmírně těšíme," uvedl stratég mistrovského Ajaxu de Boer.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - PEC Zwolle  (sobota 18:30)
Zajímavý souboj mezi Vitesse a Zwolle otevře sobotní program 25. kola nizozemské Eredivisie. Zatímco domácí se nesou na vítězné vlně a po nepovedeném vstupu do jarní fáze soutěže vyhráli pětkrát v řadě, hosté se nachází ve zcela jiném rozpoložení - Blauwvingers se zítra pokusí přetrhnout třízapasovou šňůru porážek.

Únor je pro Vitesse měsícem nadmíru povedeným. Svěřenci Petera Bosze dokázali porazit postupně mistrovský Ajax, Cambuur, Bredu, Tilburg a naposledy také Twente. Za plným bodovým ziskem stojí zejména skálopevná obrana, vždyť gólmana Rooma dokázali v únoru překonat právě až fotbalisté Enschede a to pouze jednou. Díky této sérii se Vitas probojovali na vytoužené pohárové příčky.

Dobrou atmosféru v Arnhemu potvrzuje svými slovy také lodivod tamního klubu Peter Bosz. "Vitesse žije. Na utkání už je vyprodáno a všichni se ho nemohou dočkat. Každý fotbalista miluje hraní před plným stadionem," řekl jednapadesátiletý stratég, který má velmi příjemné starosti se stavbou základní sestavy - nemusí totiž počítat vůbec žádné absence.

To ve Zwolle je situace poněkud odlišná. Ron Jans, který by se mimochodem měl stát v létě nástupce Freda Ruttena na lavičce Feyenoordu, postrádá zraněné Ryana Thomase, Brama van Polena, Maxe de Brooma a Thanasise Karagounise. Kvůli disciplinární trestu je navíc mimo hru také nejlepší střelec týmu Stefan Nijland.

I přes nedávné špatné výsledky však Bosz svého sobotního soka označuje jako velmi těžkého soupeře. "Zwolle je klub, který zaznamenal v posledních letech neuvěřitelný vzestup. V této sezóně dosahovali od začátku vynikajících výsledků a i když jsem jim nyní příliš nedaří, stále jsou v tabulce o několik míst nad námi," zdůraznil na závěr tiskové konference někdejší nizozemský reprezentant.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - Willem II  (sobota 19:45)
Fotbalisté Alkmaaru jsou v roce 2015 ve slušné formě a díky tomu se v tabulce posunuli na čtvrté místo se ziskem čtyřiačtyřiceti bodů, rozhodně chtějí bojovat o přímý postup do evropských pohárů. Ovšem v domácím prostředí s Tilburgem je rozhodně jednoduchá úloha nečeká, nováček soutěže se probojoval na devátou pozici s jednatřiceti body a vede si opravdu velmi slušně, záchranářské starosti v žádném případě nemá.

Domácí výběr ze sedmi utkání po zimní přestávce nestačil jen na suverénní PSV v poměru 2:4, jinak ale vybojoval solidních šestnáct bodů za pět výher a jednu remízu. Tu zaznamenal v souboji s konkurenčním Zwolle po výsledku 1:1, naposledy si dokázal poradit s Go Ahead a na jeho půdě zvítězil 2:0. Nicméně Willem si nevede o moc hůře a v sedmi zápasech získal slušných jedenáct bodů, prohrál pouze na půdě silného PSV a v Arnhemu.

Naposledy dokázal vzdorovat mistrovskému Ajaxu, se kterým se nakonec rozešel smírně v poměru 1:1 a dosáhl tak na velký úspěch. Oba dva sobotní protivníci se spolu utkali už ve 3. kole a Tilburg dokázal přehrát svého protivníka jasně 3:0, nyní mu favorizovaný Alkmaar určitě bude chtít tuto porážku oplatit a rozhodně by měl mít navrch. Ani jeden celek nemá nijak výrazné problémy s marodkou a oba budou postrádat jen jednoho hráče.

Trenér AZ John van den Brom nemůže využít služeb Ortize kvůli zlomené ruce, hosté se musejí obejít bez Bruna Andradeho kvůli potížím v oblasti lýtka. "Výkony Tilburgu v letošním ročníku jsou velkým překvapením a musím říct, že si současné postavení rozhodně zaslouží. Předvádí hezký kombinační fotbal, má velmi dobře secvičené standardní situace a navíc dokáže proměňovat nabídnuté příležitosti," uvedl obdivně domácí stratég.

Ten dobře ví, že jeho svěřenci budou muset předvést nadstandardní výkon. "Tilburg se spoléhá na kvalitní práci v defenzívě. Viděl jsem ho hrát proti Ajaxu a musím uznat, že s jeho hrou bychom mohli mít velké problémy. Defenzíva soupeře nedělá téměř žádné chyby, navíc jeho útočná síla je opravdu velká. Pochopitelně chceme získat další důležité tři body, ale proti takto vyspělému celku to bude opravdu hodně těžké," dodal vzápětí van den Brom.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - NAC Breda  (sobota 19:45)
Twente i Breda aktuálně neprožívají vůbec povedené období. Zatímco domácí zaznamenali čtyři porážky v řadě, poslední výhra hostujícího celku proti Cambuuru jen zmírnila jeho pořádně negativní bilanci, díky níž se ocitá v sestupovém pásmu. Oba týmy potřebují nutně tři body, jinak by svoje cíle před sezónou brzy nemusely splnit.

Svěřenci Alfreda Schreudera jsou aktuálně na osmém místě, pokud však nepřeruší špatnou sérii, nemusely by se je vlastně týkat boje o evropské poháry. Mužstvo ztrácí především v defenzivní činnosti, vždyť celkově za 360 minut inkasovalo celkem jedenáct branek. Naposledy před vlastními fanoušky padlo s Vitesse.

V Twente nemusí zatím výrazně panikařit, pořád jsou v kontaktu s evropskými poháry. Nicméně nemusí tomu tak úplně být, pokud se bude prohrávat i nadále. "Proti Arnhemu jsme začali dobře," říkal Schreuder. "Pak jsme však příliš faulovali, to bylo fatální. V útoku jsme si vytvořili dost šancí. A v některých pasážích jsme hráli pěkně."

Tahle pozitiva jsou ovšem domácím vlastně k ničemu. Aktuální soupeř je zrovna tím, na kterém by se mohl odpíchnout a odrazit ode dna. "Potřebujeme předvést podobný výkon jako proti Vitesse," myslí si Schreuder. "NAC hrál naposledy proti Cambuuru velmi dobře. Soupeř se snaží být hlavně dobře organizovaný."

Největší hrozbou hostujícího celku jsou rozhodně Adnane Tighadouini, který naposledy skóroval dvakrát, a pak také nová zimní posila Demy De Zeeuw, který se už ve dvou zápasech nesmírně osvědčil. "S mimi je Breda hodně nebezpečná. Musíme na ně vyvinout tlak, abychom je eliminovali," dodal domácí stratég.

Twente bude chybět obránce Rasmus Bengtsson, který má problémy s kolenem, zpět je naopak po karetním trestu je Andreas Bjelland. Co se hostujícího celku týče, chybět by měl bek Aleksandar Damčevski spolu s vykartovaným Joerim de Kampsem. Celkově se velké změny v sestavě na obou stranách obecně čekat nedají.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cambuur Leeuwarden - Heracles Almelo  (sobota 20:45)
Ani Cambuur, ani Heracles si nemůžou příliš vyzpěvovat do kroku. Zatímco domácí alespoň může těšit fakt, že se drží ve středu tabulky, hosté jsou aktuálně v sestupovém pásmu. Klubu z Almela se na soupeře vůbec nedaří, naposledy ho porazil v roce 2005, přičemž i na podzim pro něj nedopadlo měření sil vůbec dobře.

Heracles letos Cambuuru nedokázal vstřelit ve dvou zápasech ani jednu branku, prohrál s ním jak v srpnu v rámci ligy, tak v domácím poháru v půlce prosince. Mužstvo kouče Henka de Jonga by na tuhle bilanci rozhodně rádo zavzpomínalo, a napravilo tak poslední nezdar na půdě předposlední Bredy.

Aktuálně nemá příliš dobrou bilanci, až na dobře zvládnuté derby s Heerenveenem prohrálo hned šestkrát za posledních sedm zápasů. "Doufám, že nám naši fanoušci pomohou," uvedl de Jong. "Je sice hezké, že se nám na Heracles daří, ale každý zápas začíná za stavu 0:0. Budeme velmi opatrní, musíme být i trpěliví."

Heracles přece jenom zaznamenal zlepšení, vždyť před dvěma týdny dokázal skolit Feyenoord a naposledy remizoval s Utrechtem. Pořád má šanci zachránit se, musí však výrazně vylepšit bilanci na venkovních hřištích. Tam totiž z dvanácti utkání hned devětkrát prohrál a patří v téhle statistice k těm horším.

Co se absencí týče, jsou na tom oba týmy vlastně podobně a rozhodně by se po skončení utkání na tenhle faktor neměly vymlouvat. Karetní tresty je netrápí, v domácím dresu se tak kvůli zranění neobjeví pouze Rosheuvel se Schetem, zatímco trojice Gortemaker, Hemmink ani Wierik nejsou zdravotně v pořádku na straně hostujícího celku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.80 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Dordrecht - Go Ahead Eagles  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce uvidíme souboj dvou týmů, jejichž prioritním úkolem je záchrana. Mnohem hůře je na tom domácí Dordrecht, který dlouhodobě okupuje poslední osmnácté místo tabulky se ziskem dvanácti bodů a na sedmnáctou Bredu ztrácí už šest bodů. Nyní se o důležité body popere s Go Ahead, které je na patnácté příčce se třiadvaceti body a před šestnáctou barážovou pozicí Heracles má náskok pouhých dvou bodů.

Dordrecht nedokázal v podzimní části ani jednou zvítězit v domácím prostředí, povedlo se mu to až po zimní přestávce v souboji s Excelsiorem, který porazil nejtěsnějším poměrem 1:0. Nicméně to byl jeho jediný tříbodový zisk v roce 2015, bod dokázal uhrát s Heernveenem a Den Haagem po bezbrankové remíze, jinak má na kontě hned čtyři porážky. Vůbec mu nevyšly předchozí dva duely, kde prohrál s celkovým skóre 1:9.

Nejprve se snažil vzdorovat konkurenčnímu Utrechtu, ale kvůli dvěma vyloučením nakonec musel skousnout debakl v poměru 1:6. Minule se představil na půdě suverénního PSV Eindhoven a prohrál po výsledku 0:3. Do jeho sestavy se po vyloučení právě s Utrechtem vrací obránce Josimar Lima, ovšem Peersman odešel rovnou po přímé červené kartě a ještě si musí odpykat karetní trest za surovou hru.

Kromě něho nepomůže svému týmu ani Ojo kvůli poraněnému kotníku, k dispozici nebude též Korte vinou svalových problémů v oblasti lýtka. Hosté mohou využít kompletní sestavu. Oba dva celky se v podzimním vzájemném zápase rozešly smírně po bezbrankové remíze a nyní se dá očekávat podobně vyrovnaný duel, vzhledem k současnému postavení je ale přeci jen za mírného favorita považováno Go Ahead.

Ani to si v jarní části nevede úplně nejlépe a ze sedmi zápasů vybojovalo sedm bodů, tedy pouze o dva více než Dordrecht. Porazit dokázalo v domácím prostředí konkurenční Den Haag po výsledku 1:0, stejným poměrem senzačně zvítězilo také na půdě silného Zwolle. Bezbrankovou remízu doma uhrálo s Go Ahead, jinak nestačilo na Tilburg (0:1), Groningen (0:2), Ajax (1:2) a naposledy před vlastním publikem na Alkmaar, kterému podlehlo 0:2.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven24211265:1964
2.AFC Ajax24155452:2350
3.Feyenoord Rotterdam24135641:2544
4.AZ Alkmaar24135641:3344
5.PEC Zwolle24123944:3139
6.SC Heerenveen24108638:2738
7.SBV Vitesse24107744:3337
8.FC Twente2497840:3634
9.Willem II24941132:3431
10.Cambuur Leeuwarden24861035:3830
11.FC Groningen2479829:3830
12.FC Utrecht24841241:4528
13.ADO Den Haag2469933:3827
14.SBV Excelsior24511832:4226
15.Go Ahead Eagles24651325:4323
16.Heracles Almelo24631533:5021
17.NAC Breda24461421:4818
18.FC Dordrecht24261614:5712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele