Eredivisie - preview 23. kola

17.02.2017, 08:50, aktualizováno 19.02.2017, 08:34
Previews
Feyenoord cestuje do Den Haagu a bude hájit svůj pětibodový náskok před Ajaxem, který se představí v Arnhemu. Alkmaar čeká duel v Tilburgu, Sparta Rotterdam se střetne s Groningenem...
Willem II - AZ Alkmaar  (neděle 12:30)
Hráči Tilburgu se v poslední době začínají zvedat a snaží se probojovat do horní poloviny tabulky, momentálně jsou na jedenácté pozici s pětadvaceti body. Nyní budou v nedělním utkání bojovat proti favorizovanému Alkmaaru, který má znovu pohárové ambice a v Eredivisii se nachází na čtvrtém místě s pětatřiceti body, ovšem za ním je to pořádně našlapané. Hosté se navíc musí otřepat z vysoké porážky v Evropské lize.

Jeden ze dvou nizozemských zástupců v jarní části evropských pohárů přivítal doma francouzský Lyon a po špatném výkonu prohrál 1:4. "Je jasné, že naše šance na postup do osmifinále jsou naprosto minimální, museli bychom skórovat čtyřikrát a to bude v Lyonu téměř nereálné. Na tento zápas musíme co nejdříve zapomenout, před námi jsou další důležité výzvy a ty už chceme zvládnout," uvedl po čtvrtečním klání kouč AZ John van den Brom.

Alkmaar narazil v domácí soutěži na velmi těžké soupeře, letos prohrál s Vitesse či s PSV. Remízový výsledek zaznamenal se Spartou Rotterdam, na druhou stranu postoupil do semifinále národního poháru po výhře 1:0 nad Heerenveenem a svého protivníka zdolal také v předchozím ligovém kole v poměru 2:1. "Tilburg určitě bude bojovat, nemá co ztratit a musíme se připravit na jeho agresivní pojetí hry," dodal vzápětí van den Brom.

Ten bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, kvůli poraněnému lýtkovému svalu chybí pouze Vlaar. Připraven už bude také belgický záložník Wuytens, jenž vynechal duel s Heerenveenem vinou předchozího vyloučení s PSV. Tilburg je na tom, co se týče marodky, o něco hůře. Mimo hru jsou van Anholt s Ogbechem kvůli poraněnému kolenu, Heerkens má svalové potíže v oblasti břicha a na trávník se nepodívá ani Ojo.

V prvním letošním vzájemném utkání byl o něco úspěšnější Alkmaar, který na podzim přehrál svého protivníka po výsledku 2:0. "Našim jasným cílem je dostat se do pohárové Evropy i v příštím roce a dobře si uvědomujeme, že konkurence je opravdu hodně silná. Pokud chceme naplnit naše plány, tak zápasy jako je ten s Tilburgem musíme zvládat. Zajímají nás jen tři body, cokoliv jiného bude považováno za neúspěch," dodal závěrem padesátiletý stratég AZ.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Vitesse - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Ajax čeká hodně těžká zkouška. Po náročném duelu Evropské ligy na půdě Legie musí bezpochyby znovu naplno bodovat, aby se mu vedoucí Feyenoord nepokusil pláchnout ještě dál. Až na nečekaný neúspěch z minulého kola je však Vitesse v posledních týdnech slušně rozjeté a zcela jistě si může věřit i na amsterdamského giganta.

Hostující trenér Peter Bosz se zrovna na tento zápas hodně těší. V Arnhemu totiž působil nejen jako hráč, ale také jako trenér mezi lety 2013 až 2016, takže se vrátí na starou známou půdu. Ještě když šéfoval Heraclesu, v Gelredomu se mu nepodařilo zvítězit ani v jednom z pěti případů. Teď však potřebuje svou bilanci jednoznačně změnit k lepšímu.

Od první pozice dělí Ajax pět bodů, další navýšení ztráty by mohlo mít fatální následky. Především správná regenerace po Evropské lize bude asi vůbec to nejdůležitější. "To, že jsme ve Varšavě jen remizovali, je pro mě zklamání. Ale není to špatný výsledek. V odvetě doma už prostě musíme rozhodnout," hodnotil utkání Bosz.

Svůj debut by si nyní mohl odbýt útočník David Neres, nová posila z Brazílie. Za tento devatenáctiletý talent vysázel Ajax dvanáct miliónů euro a všichni jsou na jeho výkony hodně zvědaví. "Vlastně je to velká zodpovědnost, že jsem stál tolik peněz. Budu se ale snažit hrát to nejlepší. Vím, že to vyjde," říkal mladík na tiskové konferenci.

Hostům by měl chybět pouze obránce Pelle Clement, nejistý je pak start u Joëla Veltmana, jenž měl v průběhu týdne nějaké žaludeční problémy. To domácí jsou na tom s absencemi přece jenom o něco hůře. Zranění totiž trápí trio Arnold Kruiswijk, Jü-ning Čang i Maikel van der Werff, vykartovaný je pak Kelvin Leerdam.

Vitesse naposledy hodně překvapivě padlo před vlastními fanoušky s průměrným Willemem II a připravilo svým příznivcům vůbec první bodový neúspěch v novém roce. Prakticky po celou sezónu se drží v boji o pohárové příčky, v žádném případě by z této hry nechtělo vypadnout, a tak by rádo oplatilo svému soupeři tři porážky v řadě, včetně té podzimní.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.65 - 3.80 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Rotterdam - FC Groningen  (neděle 14:30)
Sparta Rotterdam se ve své nováčkovské sezóně stále nemůže dostat z krize, po slušném vstupu do Eredivisie nyní nevyhrála již desetkrát v řadě a v těchto utkáních navíc vybojovala pouhopouhé dva body. V tabulce se proto propadla na sestupovou pozici, v tuto chvíli je až sedmnáctá s osmnácti body a nutně se potřebuje zvednout. Ve 23. kole narazí na Groningen, který je ve středu tabulky se šestadvaceti body a rád by zabojoval o evropské poháry.

Rotterdamský celek získal v jarní části sezóny jediný bod a to překvapivě na půdě Alkmaaru po výsledku 1:1, od té doby třikrát za sebou prohrál s Tilbugem, Zwolle (shodně 2:3) a naposledy také s Ajaxem (0:2). "Bohužel nemůžeme se dostat do pohody, děláme zbytečné chyby a projevuje se u nás nezkušenost v důležitých zápasech. Situace není kritická, ale je potřeba se zlepšovat," řekl s mírnou nervozitou trenér Sparty Alex Pastoor.

Domácí stratég bude v nedělním utkání znovu postrádat Bronga, který laboruje s kotníkem, od Groningenu očekává ofenzivní styl hry. "Nás soupeř téměř každý rok bojuje o Evropskou ligu a i letos to není jiné. Má velmi nebezpečné standardní situace a v blízkosti pokutového území umí zahrozit téměř z každé pozice. Pevně doufám, že se plně zkoncentrujeme a získáme potřebné tři body," dodal vzápětí Pastoor.

FC až do minulého kola s Feyenoordem neprohrál v roce 2017 ani jednou, na druhou stranu vybojoval jen jednu výhru nad Heracles (4:1). Jinak zaznamenal nerozhodné výsledky s Groningenem, Excelsiorem (shodně 1:1) a také s Vitesse (0:0). Minule statečně bojoval na stánku De Kuip proti lídrovi celé soutěže, nakonec se musel sklonit v poměru 0:2. Hosté mají marodku prázdnou, kvůli vyloučení v duelu s Feyenoordem bude chybět jen Bacuna.

"Myslím si, že jsme v Rotterdamu sehráli dobrý zápas a rozhodně se nemáme za co stydět, teď nás čeká zcela odlišný souboj proti soupeři ze stejného města. Sparta má mizernou formu a dělá všechno, aby se situace zlepšila. My chceme jejího horšího rozpoložení využít, na druhou stranu si musíme dát pozor na lehkovážnost, odhodlání s každým dalším neúspěchem roste," uvedl s opatrností kouč Groningenu Ernest Faber. Podzimní vzájemné střetnutí skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.35 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam  (neděle 16:45)
Den Haag se momentálně potácí na samém dně nizozemské nejvyšší soutěže a má obrovské problémy, nyní se pokusí svou černou sérii prolomit proti rotterdamskému Feyenoordu. Ovšem v tomto zápase ho nečeká vůbec jednoduchý úkol, jeho protivník je totiž na zcela opačném pólu Eredivisie, se sedmapadesáti body celou soutěž vede o pět bodů před druhým Ajaxem. O favoritovi tak není pochyb, k vidění může být pouze obrovská senzace.

Den Haag před minulým kolem odvolal černohorského trenéra Petroviče a místo něho nasadil Fonse Groenendijka, jenže ten úspěšnou premiéru nezažil. Na půdě velkého konkurenta z Go Ahead prohráli jeho svěřenci 1:3 a připsali si již pátý neúspěch v řadě, z deseti předchozích duelů mají na kontě jedinou výhru a hned devět porážek. To Feyenoord se může pyšnit jinou bilancí, v pěti utkáních v roce 2017 ještě neztratil ani bod.

Rotterdamský celek prohrál v této sezóně pouze jednou a to s Go Ahead, které do té doby bylo na poslední příčce. Trenér Giovanni van Bronckhorst vidí se soubojem v Den Haagu mnoho podobností. "Už jednou se nám stalo, že jsme soupeře podcenili a této situaci se podruhé musíme vyvarovat. V boji o titul se omyly neodpouštějí, proto musíme hrát naplno a potřebujeme tři body," uvedl varovně dvaačtyřicetiletý stratég Feyenoordu.

Hosté se budou muset obejít bez van Beeka, který laboruje s poraněným kotníkem. Oproti utkání s Groningenem by se v základní sestavě měl objevit hvězdný kapitán Dirk Kuijt. "Den Haag se určitě pokusí vsadit na kvalitní defenzívu a rád by nás znervózněl, musíme zůstat trpěliví po celý zápas. Nebezpečné budou rychlé protiútoky i standardní situace soupeře, na druhou stranu kvalita je na naší straně," dodal vzápětí van Bronckhorst.

Hosté se v tuto chvíli mohou pyšnit úchvatnou bilancí bez inkasované branky, která činí 516 minut, a určitě ji chtějí ještě prodloužit. Den Haag se musí obejít bez Kastaneera kvůli poraněnému oku, Jansen laboruje s kolenem a Tamata zase se zadním stehenním svalem. K dispozici nebude ani litevský brankář Ernestas Šetkus, jenž byl právě proti Go Ahead vyloučen a mezi třemi tyčemi by ho měl nahradit Robert Zwinkels. Oba dva výběry se spolu v této sezóně potkaly už dvakrát, Feyenoord v lize zvítězil 3:1 a v osmifinále národního poháru dokonce 5:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.50 - 5.55 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - SC Heerenveen  (sobota 18:30)
Oba dva sobotní soupeři letos bojují o evropské poháry a čeká je tak důležitý vzájemný zápas, ve kterém se favorit hledá jen velmi těžko. Domácí Twente Enschede doposud posbíralo jednatřicet bodů a v tabulce Eredivisie se nachází na osmé pozici, hosté získali o dva body více a patří jím šestá příčka. Ani jeden výběr není ve zcela optimální formě, Heerenveen v předchozí pěti duelech hned čtyřikrát prohrál.

Twente v novém roce po úvodní porážce s Arnhemem dokázalo uspět ve dvou střetnutích po sobě, když zdolalo Heracles (1:0) i Zwolle (2:1). Poté doma nestačilo na vedoucí celek tabulky z Feyenoordu v poměru 0:2 a minule se rozešlo smírně s SBV 1:1. SC se hned na začátku jarní části potkalo s hodně náročným losem. Nejprve sice zdolalo Den Haag, vzápětí ale nestačilo na PSV a ve čtvrtfinále národního poháru ani na Alkmaar.

Po bezbrankové remíze s Groningenem prohrálo v Utrechtu 0:1 a minule opět narazilo na AZ, kterému podlehlo těsně 1:2. "Máme za sebou mnoho těžkých zápasů bez potřebných výsledků a pevně doufám, že tuto sérii dokážeme přerušit proti Twente. Je jasné, že ani v tomto případě to nebude snadný úkol, náš protivník letos prokazuje stabilní formu a jeho kvalita je velká. K vítězství povede jen stoprocentní výkon," uvedl trenér SC Jürgen Streppel.

Ten bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, chybět bude pouze Schaars kvůli poraněnému kotníku a vykartovaný St. Juste, trest za vyloučení v utkání s Utrechtem si naopak odpykal Larsson. "Ve všech prohraných zápasech nám vždy chyběl jen kousek k tomu, abychom bodovali. Je možná škoda, že jsme nedokázali přehrát Eindhioven, proti kterému jsme až do samého závěru vedli. Naopak prohra nás dostala do nesnází, herně to však není až zase tak špatné. Pevně věřím, že se brzy dostaneme do pohody," dodal závěrem Streppel.

Kouč Twente René Hake nemá k dispozici nemocného Seyse, kvůli poraněnému kolenu ani brankáře Stevense. Naopak karetní trest si již odpykal Celina. "Hrajeme v domácím prostředí a publikum nám může hodně pomoci. Nicméně Heerenveen předvádí agresivní napadání a je nesmírně nebezpečný v zakončení, proto musíme být obezřetní ve všech ohledech. Jedna chyba nás může stát důležité body," vyjádřil se opatrně Hake. Podzimní vzájemné střetnutí dopadlo lépe pro SC po výsledku 3:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.45 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PSV Eindhoven - NEC Nijmegen  (sobota 19:45)
PSV Eindhoven zatím předvádí ve druhé polovině sezóny úchvatné výkony a v pěti zápasech ještě neztratil ani bod, jenže díky stejné bilanci největších konkurentů z Ajaxu i Feyenoordu zůstává jeho odstup stejný. Momentálně se nachází na třetí pozici s devětačtyřiceti body a jeho manko na čelo tabulky činí osm bodů. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti Nijmegenu, který prohrál třikrát v řadě a je na dvanácté příčce s pětadvaceti body.

Svěřenci kouče Phillipa Cocuyho letos vypadli z evropských pohárů a nepůsobí ani v KNVB Beker, jejich prioritou tak musí být obhajoba mistrovské trofeje. V tomto roce už zaznamenali cenné skalpy Heerenveenu (4:3), Alkmaaru (4:2) či naposledy Utrechtu (3:0), na druhou stranu je ty nejdůležitější zkoušky teprve čekají. NEC v roce 2017 nejprve porazilo Tilburg 1:0 a poté i Rodu 2:0, obrat nastal po nepovedeném vystoupení s Feyenoordem (0:4).

Od této chvíle totiž překvapivě podlehl Go Ahead 1:2 a naposledy nestačil ani na Zwolle (0:2). "Podle posledních výsledků se může zdát, že nás čeká jednoduchý zápas bez větších obtíží, ale každý soupeř se proti nám chce ukázat a může se vytáhnout s několika překvapeními. I tentokráte chceme hrát nátlakovou hru a potřebujeme se vyhnout zbytečným chybám," uvedl s jasnými plány šestačtyřicetiletý trenér.

Ten nemůže počítat s Lundqvistem kvůli poraněnému kolenu, zranění třísel nepustí na trávník ani Locadiu. Nijmegen nemůže počítat s gabonským rodákem Mayim, jenž se zotavuje po potížích s kotníkem. "Prohráli jsme třikrát v řadě a prolomit tuto nelichotivou bilanci zrovna proti PSV bude nesmírně náročné. Na utkání se musíme dívat reálně, PSV pětkrát za sebou neztratilo ani bod a je jasným favoritem," bere duel realisticky kouč NEC Peter Hyballa.

V podzimním vzájemném souboji jasně dominoval Eindhoven, který díky čtyřem brankám během úvodních čtyřiadvaceti minut zvítězil přesvědčivě 4:0. "Bylo by hezké vstoupit do tohoto střetnutí podobným způsobem," vyjádřil se Cocu s úsměvem na tváři a poté dodal. "Každý zápas je zcela jiný a může se vyvíjet jakkoliv, na druhou stranu kvalita je na naší straně a v případě dobré produktivity bychom měli získat tři body."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.60 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - SBV Excelsior  (sobota 19:45)
Loni si Heracles vedl podstatně lepe. Klub z Almela ale v současné chvíli sužuje hned několik absencí, s nimiž má evidentně problém se nějakým způsobem vypořádat. V podstatě se nyní láme chleba. Klidně může ještě zabojovat o evropské poháry, ovšem taktéž může zabřednout do bojů o záchranu. Souboj s Excelsiorem může být v tomhle ohledu klíčový.

Hosté balancují na hranici sestupu a v Eredivisie patří spíše k podprůměrným celkům. Domácí mají v tuhle chvíli k pohárové sedmé příčce poměrně daleko, takže další ztráta, obzvláště s tímto soupeřem, by vlastně znamenala, že by se do konce tohoto ročníku pral zřejmě jen v dolní polovině tabulky.

Bude to zkrátka to pravé prověření jejich schopností v těžkých časech. Marodka se totiž stále ne a ne vyprázdnit, kvůli různým zdravotním problémům budou chybět Mark-Jan Fledderus, Gor Agbaljan, Dario Vujicevic, Vincent Vermeij, Tim Breukers i Lerin Duarte. "Excelsior je dobře organizovaný," upozorňoval trenér John Stegeman.

Tenhle ročník je oproti tomu minulému pro Heracles opravdu nemastný i neslaný. Každopádně špatný vstup do nového roku v posledních dvou kolech alespoň částečně napravil. Před dvěma týdny skolil venku Willem II, naposledy uhrál bod s Rodou. Možná by se mu opravdu mohlo blýskat na lepší časy.

Stegemanovo mužstvo má přitom svému protivníkovi co vracet, na podzim na jeho půdě padlo. "Hodně se toho změnilo, a to pro oba týmy. Tehdy jsme v Rotterdamu propadli hlavně v prvním poločase," vzpomínal Stegeman na několik měsíců starou historii. "Teď má SBV úplně jiný tým. Viděli jsme ho hrát proti Twente, je tam vidět spousta rychlosti."

Hostující celek poměrně pravidelně sbírá body, ale bohužel pro něj doslova jen body. Od listopadu ještě nedokázal zvítězit, v uplynulých devíti zápasech hned šestkrát pouze remizoval. I proto se pořád nedokáže zbavit nálepky zachraňujícího se. V Almelu mu bude scházet pouze duo Arghus a Filip Kurto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.60 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - PEC Zwolle  (sobota 20:45)
Utrecht v tuto chvíli bojuje o evropské poháry a ve vyrovnané konkurenci ho čeká vskutku těžký boj, nyní se pokusí naplnit úlohu mírného favorita proti Zwolle. Domácí celek je momentálně na páté pozici se čtyřiatřiceti body a na čtvrtý Alkmaar má manko jednoho bodu. Hostující PEC dokázalo v jarní části z pěti zápasů hned třikrát vyhrát a odpoutalo se od sestupových pozic, v současnosti je třinácté s třiadvaceti body a nic jistého rozhodně nemá.

FC v tomto roce zdolal Spartu Rotterdam 2:1, přehrál nováčka z Go Ahead v poměru 1:0 a v důležitém souboji s rivalem z Heerenveenu získal také tři body po nejtěsnějším vítězství 1:0. Na druhou stranu na největší adepty mistrovského titulu nestačil, když podlehl Ajaxu a minule nedokázal vzdorovat ani PSV, po solidním prvním poločase prohrál vysoko 0:3. Utrecht se musel rozloučit i s národním pohárem, když ve čtvrtfinále padl s Cambuurem (2:3).

Trenér Erik ten Hag se stále musí vypořádat s početnou marodkou, na které se nacházejí Brama s Amrabatem (oba potíže s kotníkem). Po zlomenině se dlouhodobě zotavuje brankář Ruiter, přetržená achilovka nepustí na trávník Braafheida a Strieder laboruje s kolenními vazy. Naopak po vyloučení v utkání s Heerenveenem by se do základní sestavy mohl vrátit německý záložník Ludwig, který jedinou brankou z 25. minuty zařídil výhru právě proti SC.

Zwolle ve druhé polovině Eredivisie nestačilo na Ajax s Twente, klíčové souboje s hlavními konkurenty však zvládlo. Nejprve uspělo na půdě Den Haagu (2:1), v divokém průběhu zdolalo Spartu Rotterdam (3:2) a minule přehrálo také Nijmegen (2:0). Oba dva soupeři se v této sezóně utkali již dvakrát. Nejprve v podzimním ligovém duelu se zrodil nerozhodný výsledek 1:1, následně v osmifinále KNVB Beker vyhrál Utrecht 2:1.

Hosté nemají k dispozici Nijlanda (zranění třísel), dále van de Paverta (poranění zad) a Dekkera (po operaci kolenních vazů). "Zwolle má opravdu dobrou formu a musíme se od samého začátku připravit na jeho agresivní nástup. Jsem si téměř jistý, že po taktické stránce nebude na nic čekat a pokusí se vstřelit rychlý gól. Šanci rozhodně máme a pevně věřím, že diváci budou našim dvanáctým hráčem," uvedl optimisticky ten Hag.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.60 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Roda JC - Go Ahead Eagles  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 23. kola na sebe narazí dva výběry, které v nizozemské nejvyšší soutěži bojují o holé přežití a nyní je tak čeká velmi důležitý vzájemný zápas. O něco lépe na tom jsou hosté z Go Ahead, kteří zvítězili dvakrát po sobě a v tabulce se posunuli na patnáctou pozici s devatenácti body. Kerkrade má momentálně o dva body méně a je na sedmnácté barážové příčce, při případném vítězství se může posunout i o tři místa výše.

Domácí výběr se v poslední době chytl střelecky, což je v celém průběhu letošní sezóny jeho největší problém. Po výhře 4:0 nad Excelsiorem prohrál doma 0:2 s Ajaxem a naposledy remizoval s Heracles 2:2 i přesto, že ještě necelou čtvrthodinu před koncem vedl o dva góly. "Pochopitelně nás to mrzí, k tříbodovému zisku jsme měli blízko. Sezóna však pokračuje a jsem rád, že se s každým utkáním zlepšujeme," uvedl optimisticky kouč Yannis Anastasiou.

Třiačtyřicetiletý řecký rodák bude postrádat Badibangu kvůli poraněnému stehenním svalu, na marodce se dlouhodobě nachází Church vinou problémů s kyčlí. "Zápas s Go Ahead rozhodně nebude klíčový, ale hodně může ovlivnit sebevědomí pro další průběh. Náš protivník dokázal zvítězit dvakrát v řadě a je v dobré formě, avšak máme výhodu domácího prostředí a pro úspěch uděláme maximum," dodal odhodlaně stratég Rody.

Hosté se delší dobu nacházeli na posledním místě Eredivisie, nicméně v předchozích čtyřech střetnutích získali sedm bodů. Po remíze s Excelsiorem a porážce od Utrechtu dokázali překvapivě zvítězit v Nijmegenu po výsledku 2:1 a minule si na konto připsali další cenný tříbodový zisk s Den Haagem (3:1). I tentokráte se musí vyrovnat s početnou marodkou, na které se v tuto chvíli nachází hned pět jmen.

S poraněným kotníkem laboruje Lambooij, po operaci kolenních vazů se zotavuje David. Daemen má přetrženou achilovku, zadní stehenní sval trápí Locigna a kvůli nemoci se na trávník nepodívá ani de Kogel. Oba dva celky na sebe narazily již v 5. kole a úspěšnější bylo Go Ahead v poměru 2:0, když si obě trefy rozdělilo shodně do každého z poločasů. Kerkrade tak má svému soupeři co oplácet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.35 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam22183158:1257
2.AFC Ajax22164246:1452
3.PSV Eindhoven22147140:1449
4.AZ Alkmaar2298538:3235
5.FC Utrecht2297630:2734
6.SC Heerenveen2296738:2733
7.SBV Vitesse2296732:2733
8.FC Twente2287731:3031
9.FC Groningen2268829:3026
10.Heracles Almelo2267928:3525
11.Willem II2267918:2625
12.NEC Nijmegen2267922:3625
13.PEC Zwolle22651122:4223
14.SBV Excelsior22471126:4119
15.Go Ahead Eagles22541321:3619
16.Sparta Rotterdam22461228:4018
17.Roda JC22211914:2917
18.ADO Den Haag22521518:4117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý, kdo Feye zastaví. Je třeba je už trochu obírat o body, hezky pomaličku, po remízkách třeba, protože jinak už se přes ně nikdo nedostane.

Reagovat
Stiksxx

Pristi kolo bude velice napinave.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele