Eredivisie - preview 22. kola

10.02.2017, 08:30, aktualizováno 12.02.2017, 08:28
Previews
Jako už tradičně dnes nizozemská liga nabízí čtyři utkání ke sledování. Vykopne se duelem Excelsioru s Twente a pokračovat se bude za druhým týmem tabulky, do Amsterdamu, kde Ajax pohostí Spartu Rotterdam. V souběžně hraném utkání změří síly Heerenveen s Alkmaarem, o něco později pak PSV uvítá Utrecht...
SBV Excelsior - FC Twente  (neděle 12:30)
Hráči Excelsioru nemohou dlouhodobě přerušit svou sérii bez ligového vítězství, ta momentálně činí už osm zápasů v řadě za sebou. Nyní by se rádi chytli v domácím prostředí proti konkurenčnímu Twente, ale jednoduchá úloha je v žádném případě nečeká. Hostující výběr je totiž v tabulce na solidním osmém místě se třiceti body a v tuto chvíli bojuje o evropské poháry. SBV se nachází na patnácté pozici s osmnácti body.

Domácí celek zaznamenal poslední tříbodový zisk v polovině listopadu ve 13. kole proti Spartě Rotterdam po výsledku 3:2, od té doby vybojoval pouze pět bodů. Naposledy uhrál bod na půdě silného Groningenu po výsledku 1:1, jenže předtím jasně prohrál na stadionu Rody Kerkrade vysoko 0:4. Problémy má hlavně v defenzívě, se čtyřiceti inkasovanými brankami je druhý nejhorší v celé Eredivisii za Zwolle.

Hosté v poslední době předvádějí střídavé výsledky, v šesti minulých zápasech vybojovali devět bodů za tři výhry a tři porážky. Minule se snažili bojovat proti vedoucímu týmu tabulky z Feyenoordu a kvůli nepovedenému závěru nakonec prohráli 0:2, předtím však zdolali Zwolle (2:1) i Heracles (1:0). Podzimní vzájemný souboj vyzněl překvapivě lépe pro SBV, který na půdě soupeře zvítězil 2:1 a ten mu tedy rozhodně má co oplácet.

"Na utkání s Feyenoordem musíme co nejdříve zapomenout, nepředvedli jsme špatný výkon a nemáme se za co stydět. Soupeř má kvalitativně mnohem silnější kádr a fakt, že jsme dlouho drželi nerozhodný výsledek, se dá považovat za mírný úspěch. Teď budeme považováni za favority proti Excelsioru a tuto roli hodláme potvrdit, jenomže soupeř hodně touží po výhře a rozhodně nám nedá nic zadarmo," uvedl trenér Enschede René Hake.

Ten se musí obejít bez brankáře Stevense vinou poraněného kolene, kvůli zranění nenastoupí ani Seys s Jensenem a za karty bude pykat Celina. Domácí už budou moci počítat s důležitým obráncem Jurgenem Mattheijem, který byl v utkání s Rodou vyloučen za zmaření vyložené brankové příležitosti. Naopak mimo hru zůstává Brazilec Arghus, jenž léčí zraněný zadní stehenní sval, kvůli nemoci by neměl nastoupit ani třicetiletý Drost a Fredyho trápí svalové potíže. Za vysoký počet žlutých karet bude pykat Hadouir.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.44 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Ajax - Sparta Rotterdam  (neděle 14:30)
Ajax je v jarní části sezóny stále stoprocentní a ve čtyřech ligových zápasech roku 2017 získal plný počet dvanácti bodů, ovšem jeho největší konkurenti z Feyenoordu a PSV si vedou naprosto stejně. Amsterdamský celek tak zůstává v tabulce na druhé pozici s devětačtyřiceti body o pět bodů za vedoucím Feyenoordem a tři před třetím PSV. Teď bude plnit úlohu jasného favorita proti Spartě Rotterdam, která má záchranářské starosti.

AFC v posledních čtyřech zápasech inkasoval pouze jednou a může se tedy pyšnit kvalitní defenzívou, minule nezaváhal na půdě dalšího kandidáta sestupu z Rody Kerkrade a zdolal ho 2:0. "Zatím nám nezbývá nic jiného než čekat. Musíme se i dále soustředit pouze na naší hru a pevně doufat, že zaváhání Feyenoordu či PSV přijdou. Pokud chceme myslet na titul, tak v zápasech jako je ten se Spartou musíme vítězit," řekl domácí stratég Peter Bosz.

Ten nemá k dispozici pouze mladíčky de Ligta s Clementem, po zranění by se na trávník mohl vrátit český krajánek Václav Černý. Hostující výběr se v tuto chvíli nachází v hluboké krizi, nevyhrál totiž už devětkrát za sebou a na tříbodový zisk čeká od začátku listopadu, kdy ve 12. kole překvapivě porazil Heerenveen po výsledku 3:1. Od této doby navíc získal pouhopouhé dva body a v tabulce Eredivisie se propadl na čtrnáctou pozici s osmnácti body.

Přitom Rotterdamský výběr narazil v předchozích dvou zápasech na velké konkurenty ze Zwolle a Tilburgu, jenže oběma podlehl ve shodném poměru 2:3. V jarní části má velké problémy v defenzívě, když ve čtyřech zápasech inkasoval hned desetkrát. V podzimním vzájemném souboji byl úspěšnější Ajax, jenž hned v úvodním kole zvítězil 3:1. Sparta má na marodce pouze Belgičana Bronga kvůli poraněnému kotníku.

"Každý tvrdí, že protivníka snadno přehrajeme a připíšeme si vysoké vítězství. Podle aktuální formy i postavení v tabulce se s tím dá souhlasit, ale každý zápas je jiný s Sparta má k tomu obrovskou motivaci bodovat. Zaprvé bojuje o záchranu a za druhé nemá co ztratit, určitě se na nás dobře připraví. Pokud nedokážeme brzy skórovat, tak nesmíme zpanikařit, soupeř by toho mohl využít," dodal závěrem třiapadesátiletý Bosz.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 7.90 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - AZ Alkmaar  (neděle 14:30)
Heerenveen svádí bitvu o evropské poháry s Alkmaarem, mezi oběma celky je pouhopouhý rozdíl jednoho bodu, takže pro oba bude vzájemný duel rozhodně pravým prověřením jejich schopností. V tuhle chvíli by si přitom rozhodně rádi napravili svou reputaci, poslední kola jim totiž nevyšla zcela optimálně.

Domácí celek poslední dobou tápe v ofenzívě, už třikrát v řadě nezaznamenal jedinou branku. Na druhou stranu naposledy v Utrechtu nepředvedl vyloženě špatný výkon. Jen se mu zkrátka nedařilo v koncovce. Teď zkrátka doufá, že se mu podaří prolomit černou bilanci 280 minut bez vstřeleného gólu. Se svým soupeřem má dlouhodobě vyrovnanou bilanci.

Alkmaar v posledních dvou kolech nezvládl složitý los ideálně. Před dvěma týdny nestačil na půdě Vitesse, v minulém kole před vlastními fanoušky podlehl PSV. Další neúspěch se silnějším protivníkem Eredivisie by mohl značně pochroumat jeho sebevědomí do budoucna. Hosté se především chtějí udržet do sedmého místa, které aktuálně okupují.

Oba týmy se budou muset vypořádat s několika absencemi způsobené kvůli karetním trestům. Před týdnem se nechal vyloučit útočník Sam Larsson, jeden z klíčových hráčů výběru Jurgena Streppela, a k nynějšímu duelu nebude moci nastoupit. Hosté postrádají vykartovaného Derricka Luckassena se Stijnem Wuytensem.

K tomu AZ nebude moci počítat se zraněným obráncem Ronem Vlaarem, fríský klub se naopak bude muset obejít bez Stijna Schaarsa, který stále nedoléčil svůj pochroumaný kotník. "Utkání by mělo být vyrovnané, jsme na tom oba podobně. Vím, že je to jeden z klíčových soubojů v boji o čtvrtou pozici," upozorňoval hostující stratég John van den Brom.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - FC Utrecht  (neděle 16:45)
V dohrávce 22. kola na sebe narazí PSV s Utrechtem a vzhledem k postavení obou celků se bude jednat o šlágr. Domácí Eindhoven je v tabulce na třetí pozici s šestačtyřiceti body a řadí se mezi kandidáty na titul, na vedoucí Feyenoord má manko osmi bodů. Hosté z Utrechtu jsou čtvrtí, nicméně na svého nedělního protivníka mají ztrátu dvanácti bodů a spíše si tak musí hlídat zadní vrátka. Favoritem na tříbodový zisk bude domácí celek.

PSV v celém letošním ročníku pohrál pouze jednou, na druhou stranu zaznamenal hned sedm remíz, a proto má na úhlavní rivaly malý odstup. V jarní části je prozatím stoprocentní, když po strhující bitvě zdolal Heerenveen 4:3 a naposledy uspěl také na půdě silného Alkmaaru, kde zvítězil po výsledku 4:2. Jeho protivník je také ve skvělé formě, v předchozích deseti střetnutích zaznamenal jen jednu porážku.

Utrecht měl špatný vstup do tohoto ročníku, postupně se však zlepšoval a po minulé těsné výhře 1:0 nad konkurenčním Heerenveenem poskočil na současné čtvrté místo. V jarní části nestačil pouze na Ajax, kterému po tuhém boji podlehl taktéž 0:1. Oba dva nedělní soupeři na sebe narazili hned v 1. kole a úspěšnější byli svěřenci kouče Phillipa Cocuyho, kdy díky skvělé závěrečné dvacetiminutovce otočili vývoj a vyhráli 2:1.

Cocu se bude muset obejít bez zraněného Lundqvista s Locadiou, kvůli žlutým kartám nebude moci nastoupit ani kolumbijský obránce Arias. "Letos za sebou máme už dva velmi těžké souboje a moc mě těší, že jsme v nich naplno bodovali. Teď to bude další nesmírně náročný zápas a k vítězství povede cesta jen přes výborný výkon. I v tomto případě musíme být produktivní, Utrecht totiž umí trestat každou chybu," řekl s respektem k soupeři trenér Cocu.

Stratég FC Erik ten Hag musí dlouhodobě řešit rozsáhlé potíže s marodkou, na které se nacházejí Labyad, Hardeveld, Amrabat, Brama, Živkovič, brankář Ruiter, Braafheid a Strieder, za vyloučení v utkání s Heerenveenem bude pykat Ludwig. "Budeme bojovat, o tom není sporu. Nesmírnou ofenzivní sílu protivníka registrujeme a uděláme potřebná opatření. Eindhovenu chceme oplatit porážku z úvodu sezóny," uvedl krátce sedmačtyřicetiletý ten Hag.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.75 - 9.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - Roda JC  (sobota 18:30)
Fotbalisté Heracles nenaplňují v této sezóně svůj potenciál a v tabulce Eredivisie se nacházejí až na jedenácté pozici se čtyřiadvaceti body, ovšem hodně jim může pomoci minulá výhra 3:1 na půdě konkurenčního Tilburgu. Roda se stále nachází v sestupovém pásmu, v jednadvaceti střetnutích získala šestnáct bodů a je předposlední sedmnáctá o skóre před Go Ahead. Proti Almelu za favorita považována nebude, ovšem bez šance na bodový zisk není.

Domácí výběr až do minulého utkání prohrál v lize třikrát v řadě a v novém roce tedy nezískal ani bod. Špatně to s ním vypadalo i proti Willemu, když od 21. minuty hrál bez vyloučeného brankáře Castra a poté inkasoval z pokutového kopu. Nicméně naprosté vzkříšení přišlo po hodině hry, svěřenci Johna Stegemana totiž skórovali hned třikrát během šesti minut a dvoubrankový náskok posléze udrželi až do závěrečného hvizdu.

Castra by měl v tomto duelu nahradit mladíček Fij, jenž si proti Heracles odbyl úspěšnou premiéru. Stegeman stále musí řešit velké problémy s marodkou, na níž se nacházejí Vermeij, Duarte, Darri, Breukers, Vujičevič, Fledderus a Agbaljan. "Samozřejmě to byl divoký průběh, nicméně i přes nepřízeň osudu jsem doufal, že to otočíme. To se povedlo a pro naše sebevědomí může mít tento výsledek pozitivní vliv," uvedl po minulém střetnutí Stegeman.

Ten vzápětí dodává, že proti Rodě nečeká jeho svěřence jednoduchý duel. "Na zápas se musíme dívat realisticky. Roda, co se týče výkonnosti, za námi příliš nezaostává a v tuto chvíli potřebuje body více než my. Naposledy nepředvedla vůbec špatný výkon proti Ajaxu, předtím se chytla střelecky a proti Excelsioru ukázala, jak velké má kvality. Pokud chceme zvítězit, tak potřebujeme odvést maximální výkon," dodal čtyřicetiletý Stegeman bez výmluv.

Roda proti Ajaxu uhrála bezbrankový první poločas, nicméně ve druhé půli se ukázala zkušenost soupeře. Kerkrade má na kontě stále jen dvě vítězství a kouč Yannis Anastasiou to chce změnit. "Do konce stále zbývá mnoho utkání a my už se cítíme lépe. Pokud dodržíme taktické pokyny, tak můžeme protivníka udolat," řekl krátce řecký rodák. V sobotním vystoupení se musí obejít bez Badibangy s Churchem. Podzimní vzájemný souboj skončil nerozhodně 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.36 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Go Ahead Eagles - ADO Den Haag  (sobota 19:45)
V sobotu na sebe narazí dva celky, které mají velké problémy s udržením se v nejvyšší soutěži a čeká je tak důležitý vzájemný zápas. Nováček z Go Ahead Eagles je stále na posledním místě tabulky se šestnácti body, ovšem naposledy dokázal zvítězit a určitě si věří i v tomto souboji. Špatné výkony Den Haagu odnesl v úterý černohorský rodák Željko Petrovič, kterého na lavičce nahradil Fons Groenendijk a všichni určitě věří ve zlepšení.

ADO měl skvostný vstup do nového roku a ze čtyř úvodních zápasů získal deset bodů, jenže v následujících sedmnácti utkání vybojoval pouhých sedm bodů. Poslední kapkou byla minulá domácí prohra s Vitesse. "Rozešli jsme se v dobrém, Željko Petrovič odvedl solidní práci, jenže výsledky prostě nepřicházely. Ukončení spolupráce bylo rozumné řešení a já pevně doufám, že tento krok bude ku prospěchu," uvedl předseda klubu Ben Knüppe.

Groenendijk má zkušeností s nejvyšší nizozemskou soutěží jako trenér i jako hráč, naposledy působil v sezóně 2015/2016 u Excelsioru. "Na spolupráci se pochopitelně těším, je to pro mě nová výzva a chci vytáhnout Den Haag co nejvýše. Naší prioritou musí být při současné situaci přímá záchrana, na druhou stranu můžeme po několika kolech tyto cíle přehodnotit. Kádr je silný a má na víc," uvedl s velkou porcí optimismu třiapadesátiletý kouč.

Hosté v jarní části sezóny ještě nezískali ani bod a vstřelili pouze jednu branku, v tabulce se tak propadli na šestnácté místo se sedmnácti body. Do sobotního utkání nezasáhnou Meijers (zraněný lýtkový sval), dále Kastaneer (poraněné oko) a Jansen (problémy s kolenem). V úvodním vzájemném zápase dokázal uspět Den Haag, který svého soupeře zdolal snadno 3:0 díky dvěma brankám japonského útočníka Mika Havenaara.

Hostující kanonýr se v poslední době léčil ze zranění a nastoupil jako střídající hráč až minule proti Vitesse, nyní by se mohl objevit v základní sestavě. Gi Ahead přerušilo šňůru osmi utkání bez vítězství, když vyhrálo v Nijmegenu 2:1. Proti Den Haagu bude postrádat Lambooije (potíže s kotníkem), Daemena (přetržená achilovka) i Davida (po operaci kolenních vazů), trest za červenou kartu bude odpykávat Maatsen a nově i útočník Manu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.27 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - FC Groningen  (sobota 19:45)
Feyenoord Rotterdam stále pokračuje ve skvělých výkonech, momentálně v nejvyšší nizozemské soutěži zvítězil již sedmkrát v řadě a naposledy v Eredivisii prohrál začátkem listopadu na půdě posledního Go Ahead, což je také jeho jediný zápas v celé sezóně bez bodového zisku. Nyní se pokusí naplnit úlohu favorita doma proti Groningenu, který doposud posbíral šestadvacet bodů a nachází se na devátém místě tabulky.

Domácí výběr vypadl z evropských pohárů i z národního poháru, nyní se tak může plně soustředit na ligovou soutěž. Momentálně má na kontě čtyřiapadesát bodů a je v čele o pět bodů před druhým Ajaxem, v jarní části je stoprocentní. Naposledy zavítal na půdu Twente a díky dvěma brankám v závěrečných dvaceti minutách zvítězil 2:0. Rotterdamský celek se v poslední době může pyšnit kvalitní defenzívou, v lize totiž neinkasoval 426 minut.

"Vše šlape, tak jam má. Proti Twente jsme se dlouho nemohli prosadit a v závěru znovu ukázali velkou touhu vyhrát. Do konce soutěžního ročníku ještě zbývá třináct zápasů a to je pořádná porce, navíc na nás čekají úhlavní rivalové. Pokud chceme disponovat náskokem až do samého závěru, tak musíme držet laťku hodně vysoko, Ajax i PSV také příliš neztrácejí," reaguje na stoprocentní bilanci největších protivníků kouč Feyenoordu Giovanni van Bronckhorst.

Ten bude v sobotním utkání postrádat pouze van Beeka kvůli poraněnému kotníku. "Groningen se umí vytáhnout a i přes papírové předpoklady je schopen potrápit kohokoliv. Na druhou stranu máme dostatečně silný kádr na to, abychom ho porazili," dodal vzápětí dvaačtyřicetiletý van Bronckhorst. Hosté momentálně neprohráli šestkrát v řadě, v předchozích třech duelech remizovali s Vitesse (1:1), Heerenveenem (0:0) a minule též s Excelsiorem (1:1).

Oba dva soupeři na sebe narazili hned v prvním kole a Feyenoord na stadionu Euroborg ukázal svou sílu, když soupeře deklasoval vysoko 5:0. "Pochopitelně si na tento zápas pamatuji a museli jsme skousnout hořkou pilulku, na soupeře jsme neměli v žádné herní činnosti. Teď je ale nový den, chceme si udržet neporazitelnost a našim cílem je bodovat," řekl trenér FC Ernest Faber. Ten postrádá van Weerta kvůli potížím s kotníkem. Groningen si určitě bude chtít dát pozor na Eljera Eliu, jenž mu právě na podzim vsítil hattrick.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.00 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - Willem II  (sobota 20:45)
Vitesse se po novém roce dostalo do velké pohody a de facto stabilizovalo své pozice v boje o Evropskou ligu. Willem II, nad nímž v srpnu loňského roku slavilo snadné vítězství o tři branky, by se naopak rád co nejdále vzdálil sestupovému pásmu. V poslední době však výsledkově spíše tápe, už třikrát z posledních čtyř případů prohrál.

Arnhemský celek je považován v tomto duelu za favorita. A to i proto, že v blízké minulosti neměl jednoduchý los, ale přesto ho zvládl. Twente, Feyenoord, Alkmaar, ti všichni se před ním museli sklonit. A naposledy si poměrně snadno poradil také na půdě Den Haagu. "Čeká se, že vyhrajeme, ale konkrétní tlak si nepřipouštíme," podotkl trenér Henk Fraser.

Na podzim se přitom SBV ocital spíše jen v nudnějším středu tabulky. Velký rozdíl mezi první polovinu sezóny a nynějším obdobím ale Fraser nevidí. "Měli jsme kvalitu i před zimní přestávkou," myslí si. "Jen jsme tehdy byli v některých momentech hodně naivní. Pořád tvrdím, že na podzim jsme hráli dobrý fotbal."

Statisticky sice vyčnívají, co se vstřelených branek týče, Lewis Baker spolu s Rickym van Wolfswinkelem, nicméně domácí sázejí především na týmový výkon. Vyloženě nějaká individualita v jeho kádru chybí. A hlavně se jim vyhýbají zranění, vždyť k tomuto duelu nebude moci nastoupit pouze dvojice Alexander Büttner a Arnold Kruiswijk.

Tricolores nebudou mít v Gelredomu spíše co ztratit, pokud by však i nadále pokračovala současná krátká krize, brzy by se jejich pětibodový náskok na šestnáctou příčku mohl výrazně ztenčit. Mužstvo kouče Erwina van de Looie se i nadále trápí hlavně v útoku, pouhých šestnáct přesných zásahů je druhým nejhorším číslem Eredivisie.

Na druhou stranu v posledních dvou kolech skórovali dohromady třikrát, takže by se jim mohlo blýskat na lepší časy. Určitě by rádi zavzpomínali na loňský mač na půdě Vitesse, tehdy také překvapili a zvítězili nejtěsnějším možným způsobem. Bartholomew Ogbeche,, Funso Ojo a Freek Heerkens jsou zranění, chybět možná bude i nová posila Vajebah Sakor.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.80 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PEC Zwolle - NEC Nijmegen  (pátek 20:00)
Nizozemská nejvyšší soutěž pokračuje svým 22. kolem a v páteční předehrávce na sebe narazí dva výběry, které se nacházejí v dolní polovině tabulky. Co se týče postavení, tak lépe je na tom hostující Nijmegen, který je desátý s pětadvaceti body, zatímco PEC se nachází na třináctém místě s dvaceti body. Nicméně lepší formu registrujeme u domácího týmu, NEC totiž dvakrát po sobě prohrálo a Zwolle ze tří předchozích střetnutí získalo šest bodů.

NEC mělo skvělý vstup do nového roku a ve čtyřech utkáních vybojovalo solidních deset bodů, jenže vzápětí utrpělo vysokou porážku 0:4 od vedoucího Feyenoordu a minule překvapivě podlehlo poslednímu Go Ahead 1:2. "Na tyto dva nepovedené zápasy musíme co nejdříve zapomenout, především vstup do duelu s letošním nováčkem byl hodně tragický. Teď máme před sebou novou výzvu a hodláme uspět," řekl optimisticky kouč Peter Hyballa.

Ten se bude muset obejít bez rakouského záložníka Gmeinera, jenž má problémy s třísly, stejné zraněné trápí i německého útočníka Ofosua. "Pochopitelně registrujeme sílu soupeře, předchozí dva důležité zápasy zvládl skvěle a v domácím prostředí si na nás věří. My se musíme pokusit tvořit hru a potřebujeme proměňovat nabídnuté příležitosti, na druhou stranu je nutné dát si pozor na standardní situace soupeře," dodal závěrem Hyballa.

Zwolle v minulém utkání zvítězilo na půdě Sparty Rotterdam 3:2, když ještě v 90. minutě vedlo o tři branky, avšak v nastaveném čase polevilo v koncentraci. "Naštěstí tyto dva momenty neměly na naše vítězství vliv, nicméně takováto ztráta pozornosti by se nám mohla vymstít ve vyrovnanějším průběhu. Nijmegen je silný protivník a určitě nám nedá nic zadarmo, bude se bojovat o každý balón," uvedl domácí stratég Ron Jans.

V domácím kádru zůstává mimo hru van de Pavert, který má problémy se zády, Nijlanda nepustí na trávník poraněné tříslo a po operaci kolenních vazů se dlouhodobě zotavuje Dekker. Co se týče vzájemných zápasů, tak v nich je úspěšnější Zwolle. Se svým protivníkem neprohrálo sedmkrát v řadě od září roku 2012, v letošním úvodním kole tohoto ročníku Eredivisie vybojovalo na půdě Nijmegenu bod po výsledku 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.67 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam21173156:1254
2.AFC Ajax21154244:1449
3.PSV Eindhoven21137137:1446
4.FC Utrecht2197530:2434
5.SC Heerenveen2196637:2533
6.SBV Vitesse2196632:2533
7.AZ Alkmaar2188536:3132
8.FC Twente2186730:2930
9.FC Groningen2168729:2826
10.NEC Nijmegen2167822:3425
11.Heracles Almelo2166926:3324
12.Willem II2157916:2622
13.PEC Zwolle21551120:4220
14.Sparta Rotterdam21461128:3818
15.SBV Excelsior21461125:4018
16.ADO Den Haag21521417:3817
17.Roda JC21210912:2716
18.Go Ahead Eagles21441318:3516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Feyenoordu ten titul moc prajem

Reagovat
Stiksxx

Dneska to bude tezsi boj než s Heerenveenem. Utrecht je víc kompaktnejsi a houzevnatejsi. Jsem na to zvědavý. Jestli nedostaneme první gól tak by to mohlo klapnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele