Eredivisie - preview 21. kola

03.02.2017, 09:12, aktualizováno 05.02.2017, 08:42
Previews
Klasické kvarteto zápasů nabídne při neděli nizozemská Eredivisie. Nejprve se vykopne v Kerkrade, kde Roda pohostí favorizovaný Ajax. Od 14:30 zabojují oba rotterdamské celky - Sparta doma proti Zwolle, lídr tabulky zase na půdě Twente. Později Utrecht vyzve Heerenveen...
Roda JC - AFC Ajax  (neděle 12:30)
Roda Kerkrade dokázala naposledy prolomit dvě černé série a v domácím prostředí vysoko deklasovala konkurenční Excelsior 4:0, nyní rozhodně chce opustit sestupové příčky. Ovšem ani posílené sebevědomí nemusí v nedělním utkání stačit, Ajax totiž znovu bojuje o titul a navíc je ve skvělé formě. Domácí celek je na sedmnácté pozici se šestnácti body, amsterdamský protivník se nachází na druhém místě Eredivisie s šestačtyřiceti body.

Roda zaznamenala proti Excelsioru teprve své druhé vítězství v sezóně, poprvé se radovala v polovině října taktéž proti SBV. Navíc dokázala přerušit dlouhé čekání na vstřelenou branku, které trvalo 509 minut. "Je jasné, že nám hodně pomohlo brzké vyloučení soupeře, na druhou stranu jsme snad konečně získali potřebnou jistotu v koncovce. Na výhru bude nesmírně těžké navázat, Ajax je zcela jiný protivník," řekl kouč Kerkrade Yannis Anastasiou.

Hosté v dosavadních dvaceti kolech prohráli pouze dvakrát, v roce 2017 jsou zatím stoprocentní. Nejprve uspěli na půdě Zwolle po výsledku 3:1, poté vyhráli v Utrechtu 1:0 a minule zdolali Den Haag hladce 3:0. "Pochopitelně jsem předchozí zápas soupeře viděl a musím uznat, že pokud předvede podobný výkon, tak bychom mohli mít problémy. Nesmíme nic vypustit, každá chyba by mohla hodně mrzet," řekl opatrně trenér Ajaxu Peter Bosz.

Ten se bude muset obejít bez Nouriho kvůli poraněné ruce, Clement má problémy s třísly a de Ligt dlouhodobě laboruje se zády. Domácí výběr nemůže počítat pouze s velšským útočníkem Churchem (potíže s kyčlí). Podzimní vzájemný zápas v Amsterdamu skončil překvapivou remízou 2:2, když hosté srovnávali až v poslední minutě utkání zásluhou Toma van Hyfteho.

"Roda letos sice mnoho bodů nezískala, ale když se dostane do formy, tak umí předvádět opravdu pohlednou a efektivní hru. V žádném případě se nemůže stát, že bychom soupeře podcenili," dodal závěrem Bosz. Oba celky se v závěru přestupového období činili. Roda si přizvala jako konzultanta sedmatřicetiletého francouzského útočníka Nicolase Anelku, tým navíc posílili Mohamed El Makrini z dánského Odense, Ognjen Gnjatić z řeckého Plataniasu a Stefan Saviče z chorvatského klubu Slaven Belupo.

Ajax opustili obránce Mitchell Dijks (hostování v anglickém Norwichi), brankář Tim Krul (přesun do Alkmaaru) a také útočník Anwar El Ghazi (přestup do Lille). Naopak čerstvou posilou je útočník David Neres, který přestoupil za 12 miliónů eur z brazilského São Paula.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.10 - 5.25 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Rotterdam - PEC Zwolle  (neděle 14:30)
Sparta Rotterdam ani PEC Zwolle nemohou být se svým působením v nizozemské nejvyšší soutěži nijak výrazně spokojeni, nacházejí se v dolní polovině tabulky a navíc balancují na samé hranici sestupu. Nyní spolu sehrají důležitý vzájemný souboj a favorit se hledá opravdu jen těžko. Lépe je na tom domácí celek, který má na kontě osmnáct bodů a je na třinácté pozici, nicméně hosté posbírali pouze o bod méně a v Eredivisii jim patří šestnáctá příčka.

Rotterdamský celek naposledy v nizozemské nejvyšší soutěži vyhrál začátkem listopadu, od té doby v následujících osmi utkáních získal pouhé dva body. Minule měl blízko k bodovému zisku na půdě Tilburgu, jenže svému protivníkovi nakonec podlehl 2:3 brankou ve třetí nastavené minutě. Předtím dokázal překvapit favorizovaný Alkmaar a díky vstřelené brance čtyři minuty před koncem vybojoval cenný bod v poměru 1:1.

Spartě se naopak daří v národním poháru, ve čtvrtfinále zvládla penaltový rozstřel na půdě druholigového Volendamu a postoupila tedy mezi čtyřku nejlepších. Hosté na tom nejsou o mnoho lépe, z devíti předchozích utkání naplno bodovali jen jednou a to v 19. kole proti Den Haagu (2:1), jinak hned šestkrát prohráli a dvakrát remizovali. Minule narazili na Twente Enschede a prohráli 1:2 i přesto, že od 49. minuty měli početní převahu.

Sparta v poslední den přestupového okna získala posilu do útoku. Do Eredivisie se po půlroční oklice ve francouzské Bastii vrátil Jerson Cabral, který naposledy působil v Twente. Domácí trenér Alex Pastoor bude v neděli postrádat Bronga kvůli poraněnému kotníku. "Jedná se o důležitý zápas, ale rozhodně není pro naše setrvání v soutěži klíčový. Samozřejmě chceme vyhrát, na tříbodový zisk čekáme už hodně dlouho," uvedl toužebně padesátiletý Pastoor.

Hosté také získali koncem ledna jednu posilu, k týmu se připojil záložník Ouasim Bouy, který přišel na hostování z italského Juventusu. PEC dlouhodobě nemá k dispozici Dekkera, jenž se zotavuje po operaci kolenních vazů, mimo hru jsou i Nijland (potíže s třísly) s van de Pavertem (zranění zad). "Sparta hraje doma velice dobře, navíc stejně jako my dlouho nevyhrála a o motivaci tak určitě bude mít postaráno. Z vítězství by se mohl radovat ten, kdo dokáže být trpělivější," řekl hostující kouč Ron Jans.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.60 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Twente Enschede je v poslední době známo svými finančními problémy, ovšem na postavení v tabulce není tento problém příliš znát. Domácí výběr je po dvaceti odehraných kolech na osmém místě se třiceti body a bojuje o evropské poháry, za čtvrtým Heerenveenem zaostává pouze o tři body. Nyní se pokusí překvapit vedoucí celek Eredivisie z Feyenoordu, který v dosavadním průběhu jen jednou prohrál a třikrát remizoval.

Rotterdamský výběr je v jarní části stoprocentní, ve třech duelech v roce 2017 vybojoval devět bodů po výhrách nad Rodou, Tilburgem a Nijmegenem v celkovém poměru 7:0. V tabulce nizozemské nejvyšší soutěže je stále první s jednapadesáti body a před druhým Ajaxem má náskok pěti bodů. Teď ho podle papírových předpokladů čeká nejtěžší dosavadní zkouška v novém roce, Twente je totiž také v solidní formě.

V úvodu sice podlehlo Arnhemu 1:3, vzápětí však dokázalo přehrát Heracles 1:0 a minule zdolalo Zwolle 2:1. Hosté na svém kontě přeci jen jednu kaňku mají, když ve čtvrtfinále národního poháru podlehli Arnhemu 0:2. Co se týče přestupového trhu, tak Twente opustil útočník Torgeir Børven, který si bude hledat nové angažmá. Ve Feyenoordu se spekulovalo od odchodu Konogla, nicméně nabídka ruského Spartaku Moskva byla smetena ze stolu.

Domácí trenér René Hake stále postrádá brankáře Stevense kvůli poraněnému kolenu, připraven není ani Ede vinou svalových potíží v oblasti stehna a karetní trest za vyloučení v duelu s PEC bude odpykávat Celina. "Bude to pro nás opravdu zajímavý zápas, na který se těšíme a můžeme v něm uspět. Feyenoord zažívá pohádkovou sezónu, nemá slabinu téměř na žádném postu a osobně ho považuji za největšího favorita na titul. My chceme uspět a pro bodový zisk uděláme maximum," řekl odhodlaně pětačtyřicetiletý Hake.

Jeho protějšek Giovanni van Bronckhorst nemůže využít služeb van Beeka, jehož trápí poraněný kotník, Elia má potíže se zadním stehenním svalem. "Dobře víme, že Twente bude bojovat o evropské poháry a má obrovskou kvalitu, proto se snadný výsledek očekávat nedá. Musíme hrát více než dobře ve všech směrech a zaměřit se i na taktickou stránku. Našim cílem je získat tři body, nicméně cesta k nim může být hodně trnitá," uvedl kouč hostů s velkou dávkou opatrnosti.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.70 - 3.95 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - SC Heerenveen  (neděle 16:45)
Jen dva body v tabulce dělí Utrecht a Heerenveen, dva celky, které bojují letos o účast v Evropské lize pro příští sezónu. Oběma mančaftům se na konci ledna ne úplně dobře dařilo, shodně vypadly ve čtvrtfinále domácího poháru a v lize vyloženě nezářily. Nynější úspěch by tak zajisté rozproudil jejich krev v žilách.

Utrechtský trenér Erik ten Hag věří, že se jeho týmu podaří udržet se do sedmého místa, aby si mohl zahrát o evropské poháry. Kdyby sezóna skončila už teď, právě soupeř z Fríska by byl jeho soupeřem v posezónním play-off. Že by jakási předzvěst? "Tenhle duel nebude ten, který určí, jestli vyhrajeme ligu nebo ne," nechtěl se vzrušovat domácí stratég.

Od října se ten Hagovo mužstvo nadechlo ke slušným výkonům a od té doby prohrálo jen dvakrát, shodně v obou případech s favorizovaným Ajaxem. Zkrátka jeho největším zklamáním tak byl konec v KNVB Bekeru s Cambuurem, hrající o soutěž níže. V minulém utkání v rámci Eredivisie skolilo venku poslední Deventer.

Naposledy se Utrecht objevil v evropských pohárech v roce 2013 a teď má rozehrané vše dobře. Určitě by o svou pozici nechtěl přijít. "Nestává se často, aby klub mohl usilovat o čtvrtou pozici. Jasně, je to jen příčka v tabulce, ale je to něco, co nás drží při životě. Zápas s Heerenveenem je důležitý," dodával ten Hag.

Heerenveen chytl jakousi menší krizi a od půlky prosince zvítězil z pěti utkání jen v jednom jediném případě. V novém roce ho čekal poměrně nepříjemný los, s nímž se fríský celek vyloženě dobře nepopasoval. Těsně prohrál na půdě PSV, v domácím poháru nestačil na Alkmaar a před týdnem doma jen remizoval s Groningenem.

Hostující kouč Jurgen Streppel nepanikaří. "Vyhráli jsme, prohráli jsme i remizovali. Každý zápas má úplně jiný příběh," hodlá se dívat jen dopředu. "Snažíme se hlavně zůstat sami sebou. Člověk nikdy neví, jak to nakonec bude, ale naposledy hrál Utrecht se čtyřmi obránci velmi dobře. Takže asi proti nám nic měnit nebude."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.57 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
NEC Nijmegen - Go Ahead Eagles  (sobota 18:30)
Hráči Nijmegenu se krátce po polovině soutěže nacházejí ve středu tabulky na desáté pozici a teď mají velkou šanci se od sestupových pozic ještě vzdálit. Doposud posbírali pětadvacet bodů, v sobotním střetnutí budou plnit úlohu favorita proti nováčkovi z Go Ahead Eagles. Ten se stále nemůže odpoutat ode dna tabulky, se třinácti body je na poslední osmnácté příčce a po minulém kole ztrácí na největšího konkurenta z Rody tři body.

NEC až do posledního zápasu neprohrálo čtyřikrát v řadě a vybojovalo solidních deset bodů, porazit dokázalo Tilburg, Rodu i Den Haag. Naposledy nemělo vůbec žádnou šanci v Rotterdamu, když vedoucímu Feyenoordu podlehlo 0:4. "Zápas s Go Ahead pro nás bude hodně důležitý, čekají nás těžcí protivníci a abychom získali klid, tak potřebujeme zvítězit," nebere duel na lehkou váhu kouč NEC Peter Hyballa.

Domácí stratég varuje před houževnatostí protivníka. "V tomto ročníku několikrát ukázal, že umí předvést fantastický výkon, proto ho nemůžeme podcenit. Musíme hrát trpělivě a je potřeba si dávat pozor na rychlé protiútoky." Proti Go Ahead bude postrádat Burneta kvůli problémům s patou, nastoupit nemůže ani Leiwakabessy vinou zraněného zadního stehenního svalu. Hosté mají na marodce taktéž dvě jména.

Na trávník se nepodívá Daemen (problémy s achilovkou), připraven nebude též ani David (po operaci kolenních vazů). Hosté nedokázali naplno bodovat již v osmi střetnutích v řadě za sebou, ve kterých navíc získali jen dva body. Minule přivítali favorizovaný Utrecht a podlehli mu vlastní brankou po půl hodině hry. Od tohoto kola budou postrádat estonského útočníka Henrika Ojamau, který odešel na hostování do skotského Dundee FC.

V podzimním vzájemném zápase na půdě NEC se oba celky rozešly smírně po výsledku 2:2, oba góly domácího týmu vsítil francouzský krajánek Kevin Mayi. "Máme podporu fanoušků, s jejich přítomností naše výkony rostou. Pevně věřím, že udržíme soustředěnost po celý průběh a budeme moci slavit," dodal závěrem Hyballa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.40 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - PSV Eindhoven  (sobota 19:45)
PSV v novém roce ještě nezaváhal a i nadále úspěšně stíhá druhý Ajax a vedoucí Feyenoord, každopádně i nyní ho po Heerenveenu a Heraclesu čeká poměrně nepříjemný protivník. Alkmaar však dlouhodobě na tohoto nizozemského giganta neumí, prohrál s ním už šestkrát v řadě, a i on přitom potřebuje body do boje o evropské poháry.

Svěřenci Phillipa Cocuho ztrácejí na titul osm bodů, což rozhodně není malé číslo. Dělají však vše pro to, aby některá hodně pokažená utkání z podzimu napravili. Pořád je do konce soutěže ještě mnoho zápasů a vyloučené není vůbec nic. Eindhovenský celek má v současnosti slušnou formu, vyhrál už třikrát v řadě.

Ani domácí stratég nijak nepanikaří, byť si moc dobře uvědomuje, v jaké situaci jeho tým je. "Víme, že každý mač je vlastně klíčový. Nemůžeme si prostě dovolit udělat žádnou chybu," říkal Cocu na předzápasové tiskové konferenci. "My především musíme vyhrávat. A až pak se dívat na to, jak jsou na tom naši konkurenti."

Poměrně tuhý boj svedli hosté minulý týden v Almelu, kde urvali tři body opravdu s velkými potížemi. Protože Ajax v tomto kole hraje na půdě přijatelné Rody a dá se očekávat jeho vítězství, neměl by PSV zahálet. "Zvláštní věci se dějí, když to nejméně očekáváte. Takzvané snadné zápasy už mnohé týmy ztratily," upozorňoval Cocu.

Alkmaar naposledy padl na půdě Vitesse a utrpěl teprve svou čtvrtou ligovou porážku v tomto ročníku. Celkově si vede velmi slušně, prakticky po celou dobu se nachází v pásmu pro play-off o Evropskou ligu. "Je to dobře organizované mužstvo. Klub navíc dává v áčku hodně šanci mladým," chválil protivníkův přístup hostující stratég.

V obou sestavách by nemělo dojít k nějakým zásadním změnám. Domácím bude chybět pouze obránce Ron Vlaar, hosté nebudou moci počítat s útočníky Stevenem Bergwijnem a Jürgenem Locadiou. "Ještě je před námi čtrnáct kol, takže ještě se dá hrát o všechno. Prostě už ale nesmíme ztrácet body," zakončil Cocu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.70 - 4.20 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Willem II - Heracles Almelo  (sobota 19:45)
Tilburg se téměř celou první polovinu Eredivisie nacházel na sestupových pozicích, avšak s přibývajícím časem se stále zlepšuje a momentálně mu patří jedenácté místo s dvaadvaceti body. Nyní přivítá na vlastním stánku velkého konkurenta z Heracles, které je v tabulce na dvanácté pozici a oproti Willemu posbíralo o jeden bod méně. Hosté nezískali v jarní části ještě ani jeden bod. Na druhou stranu jeho poslední protivníci mají vskutku zvučná jména.

Almelo hned na úvod nezvládlo souboj s Groningenem a podlehlo mu vysoko 1:4, následně zavítalo na půdu Twente Enschede a po vyrovnaném průběhu prohrálo těsně 0:1. Naposledy se pokusilo překvapit obhájce mistrovského titulu z PSV a téměř až do konce drželo nerozhodný stav 1:1, avšak nakonec prohrálo brankou tři minuty před koncem. Tilburg naopak se štěstím zvládl koncovku se Spartou Rotterdam.

V zápase dvakrát vedl, soupeř vždy dokázal srovnat. Rozhodující branku vsítil ve třetí nastavené minutě Thom Haye. "Byl to pro nás pochopitelně fantastický okamžik, který ukázal velkou bojovnost. Pevně věřím, že nám tento moment dodá více sebedůvěry do dalšího průběhu. S Heracles to bude vyrovnaný duel, rozhodovat mohou detaily," řekl trenér Willemu Erwin van de Looi. Ten se v tuto chvíli musí obejít bez trojice hráčů.

Mimo hru bude nigerijský útočník Ogbeche, který má problémy s kolenem, Heerkense trápí poraněné břišní svaly a na trávník se nepodívá ani Ojo. Hosté se nemohou spolehnout na Vujičeviče (potíže s lýtkovým svalem), Fledderuse (poraněné kolenní vazy) a Agbaljana (přetržená achilovka). Oba dva soupeři na sebe narazili hned ve 2. kole a úspěšnější bylo Heracles, které díky dvěma brankám Paula Gladona zvítězilo 3:1.

"Utkání s PSV nám ukázalo, že můžeme hrát vyrovnaně s kýmkoliv, ovšem musíme mít potřebnou motivaci. Vyvarovali jsme se hrubým chybám a k bodovému zisku vskutku moc nescházelo. Teď nás čeká těžký souboj v Tilburgu, ve kterém hodláme získat tři body. Největší zbraní soupeře by měl být útočník Armenteros, s jeho rychlostí a vysokou produktivitou se potřebujeme vyrovnat. Naším cílem je co nejrychleji se dostat do horní poloviny tabulky," uvedl s velkým odhodláním hostující kouč John Stegeman.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Groningen - SBV Excelsior  (sobota 20:45)
Hráči Groningenu momentálně zažívají povedené období, neprohráli již pětkrát v řadě a v tabulce Eredivisie se nacházejí na deváté pozici s pětadvaceti body. Nyní by určitě chtěli uspět proti trápícímu se Excelsioru, který naopak neokusil chuť vítězství sedmkrát po sobě a propadl se na hranici pádu do druhé ligy. V tuto chvíli je na čtrnáctém místě se sedmnácti body, před sedmnáctou Rodou Kerkrade je o pouhý jeden bod.

Domácí celek ve svém prvním zápase nového roku vyhrál na půdě Heracles 4:1, následně se doma rozešel smírně s Vitesse (1:1) a naposledy vybojoval cenný bod na půdě favorizovaného Heereenveenu po bezbrankovém výsledku. SBV nejprve prohrálo v Eindhovenu 0:2, poté remizovalo s posledním Go Ahead 1:1. Minule naprosto vyhořelo na půdě Rody, když utrpělo vysoký debakl 0:4, navíc přišlo o jednoho hráče.

Červenou kartu krátce po odehrané čtvrthodině totiž obdržel důležitý obránce Jurgen Mattheij a svému výběru tak nyní bude scházet. Kromě něho se do hry nedostanou Elbers s Arghusem (oba potíže se zadním stehenním svalem) a ani de Reuver (poraněný kotník). Domácí výběr bude mít k dispozici téměř kompletní výběr, schází pouze van Weert kvůli problémům s kotníkem. Groningen na závěr zimního přestupového období přišel o jednoho hráče.

Pravý obránce Hans Hateboer měl smlouvu do konce letošního ročníku a odmítl ji prodloužit, vedení klubu tak zvolilo jeho odchod do italského celku Atalanta Bergamo. Trenér FC Ernest Faber doufá, že jeho svěřenci sobotní utkání zvládnou. "Excelsior není v dobré formě, nicméně jeho odhodlání uspět je velké, proto musíme hrát znovu na sto procent. Tentokráte bude na nás, abychom tvořili hru a měli utkání pod kontrolou," řekl Faber sebevědomě.

Na podzim dokázalo SBV zvítězit po výsledku 2:0, soupeř mu tak rozhodně má co vracet. "Excelsior dlouhodobě vyniká netradičními standardními situacemi a rychlým přechodem do ofenzívy po křídlech, k tomu je v defenzívě velmi pozorný. Vzduchem bude těžké se prosadit, musíme se pokoušet i o jiné varianty. Pokud navážeme na předchozí výkony, mohli bychom dosáhnout na všechny tři body," dodal závěrem Faber.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.15 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - SBV Vitesse  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 21. kola na sebe narazí dva celky, které mají naprosto rozdílné ambice i formu. Domácí Den Haag se tabulkou Eredivisie propadá stále níže, v tuto chvíli je na patnáctém místě se sedmnácti body a jeho nejbližší rivalové mají naprosto minimální náskok. Naopak Vitesse pokukuje po evropských pohárech, v letošním roce ještě ani jednou neprohrálo a v tabulce se nachází na sedmém místě se třiceti body.

ADO v minulých deseti utkáních jen dvakrát vyhrálo a hned osmkrát prohrálo. V jarní části sezóny nezískalo jediný bod, když postupně podlehlo Heerenveenu (0:2), Zwolle (1:2) a minule i Ajaxu (0:3). Naopak hosté disponují zcela jinou bilancí. V deseti předchozích zápasech prohráli pouze jednou a to v posledním střetnutí uplynulého roku na půdě vedoucího Feyenoordu (1:3), letos ale tomuto soupeři vrátili porážku ve čtvrtfinále poháru (2:0).

Na ligové scéně nejprve porazili Twente 3:1, poté remizovali 1:1 s Groningenem a uplynulou neděli porazili velkého konkurenta z Alkmaaru 2:1. "Jsme moc rádi, že držíme konstantní výkonnost a po slabší podzimní části stoupáme vzhůru. Důležité bude, abychom stávající tempo udrželi a neměli nějaké obrovské výkyvy formy. Náš soupeř je v krizi, nicméně jeho kvality jsou vysoké," vyjádřil se trenér Arnhemu Henk Fraser, který ještě donedávna působil v roli hlavního kouče Den Haagu.

Ten má k dispozici kompletní výběr, naopak jeho protějšek Željko Petrovič postrádá Kastaneera (poraněné oko), japonského útočníka Havenaara (svalové potíže v oblasti lýtka) a také Jansena (problémy s kolenem). Na konci přestupního období se stal novou posilou obránce Abel Tamata, který v srpnu minulého roku rozvázal smlouvu s Groningenem. Kádr Vitesse rozšířil bek Kevin Diks, naopak do své rodné země se vrátil Sheran Yein, jenž se připojil k izraelskému Maccabi Tel-Aviv.

Podzimní vzájemný zápas překvapivě vyzněl pro Den Haag, který ve 2. kole uspěl v Arnhemu 2:1. "Stále není třeba žádná panika, situace v dolní polovině tabulky je vyrovnaná a já pevně věřím, že se brzy dostaneme do formy. Arnhem je pro mě favorit, má vyvážené všechny posty a jeho ofenzivní síla budí respekt. Pokud se vyvarujeme hrubých chyb, tak soupeře klidně můžeme porazit," řekl optimisticky černohorský rodák Petrovič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.55 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam20163154:1251
2.AFC Ajax20144242:1446
3.PSV Eindhoven20127133:1243
4.SC Heerenveen2096537:2433
5.AZ Alkmaar2088434:2732
6.FC Utrecht2087529:2431
7.SBV Vitesse2086630:2530
8.FC Twente2086630:2730
9.FC Groningen2067728:2725
10.NEC Nijmegen2067721:3225
11.Willem II2057815:2322
12.Heracles Almelo2056923:3221
13.Sparta Rotterdam20461026:3518
14.SBV Excelsior20451124:3917
15.ADO Den Haag20521317:3617
16.PEC Zwolle20451117:4017
17.Roda JC20210812:2516
18.Go Ahead Eagles20341316:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

máte rádi kurzové sázení? inspirace není nikdy dost! https://www.facebook.com/deniktipera/

Reagovat
$$CaptainKokotko

vykur si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele