Eredivisie - preview 12. kola

18.11.2017, 08:52, aktualizováno 19.11.2017, 08:48
Previews
PSV Eindhoven má letošní sezonu rozehranou skvěle a v případě triumfu na půdě Zwolle bude mít zpět svůj osmibodový náskok. Alkmaar si jede pro body do Kerkrade, nizozemská liga se dnes hraje i v Den Haagu, Utrechtu a Groningenu...
ADO Den Haag - Heracles Almelo  (neděle 12:30)
Den Haag by se letos rád pohyboval ve středu tabulky a to se mu zatím daří. V tuto chvíli je na jedenáctém místě se čtrnácti body, v poslední době se mu výsledkově příliš nedaří. Nyní sehraje zápas s rozjetým Heracles, který po špatné sérii vyhrál dvakrát v řadě a posunul se na devátou příčku s patnácti body. Vzhledem k domácímu prostředí by měl být mírným favoritem ADO, ale dá se očekávat vyrovnaný souboj.

ADO naposledy překvapil Feyenoord, když s ním v domácím prostředí remizoval po výsledku 2:2. S obhájcem mistrovské prohrával, pak ovšem dokázal vývoj otočit a o tři body přišel až gólem čtyři minuty před koncem. Tím prodloužil svou sérii před vlastními fanoušky proti mistrům, rotterdamský klub byl totiž již čtvrtým šampiónem Eredivisie v řadě, který v Den Haagu nedokázal dosáhnout na plný bodový zisk.

Předtím podlehl 0:2 ve Zwolle, o týden dříve zdolal stejným výsledkem Venlo. Almelo po výtečném startu začalo strádat a po devíti kolech se nacházelo na hranici sestupu. Zlom přišel proti Venlu, kdy svěřenci trenéra Johna Stegemana zvítězili 3:0, naposledy po vyrovnaném průběhu přehráli i Groningen 2:1. "Rádi bychom pokračovali v těchto výkonech, nicméně Den Haag se určitě bez boje nevzdá," uvedl Stegeman na předzápasové tiskové konferenci.

Ten nemůže využít služeb Drosteho, Darriho a Erkilince (všichni potíže se zadním stehenním svalem), kvůli problémům s kolenem bude chybět Agbaljan. Nově na marodku přibyl Pröpper, jenž bude mimo hru několik týdnů vinou natrženého stehenního svalu. "Musíme si dát pozor na standardní situace soupeře, velmi nebezpečný je také po křídlech. Důležitá bude koncentrace a produktivita," dodal krátce Stegeman.

Hosté přijedou bez Kuiperse kvůli poraněným tříslům, Kishna se stále zotavuje po operaci kolene. Na trávník se nepodívá ani Beugelsdijk. "Heracles má velice kvalitní tým s mnoha individualitami, na druhou stranu jeho hra stojí na týmovém výkonu. Pokud chceme myslet na vítězství, tak musíme odvést maximum ve všech ohledech. Hrajeme doma a nehodláme naše fanoušky zklamat," vyjádřil se s velkým odhodláním lodivod Den Haagu Alfons Groenendijk.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.65 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PEC Zwolle - PSV Eindhoven  (neděle 14:30)
PSV zatím bez větších komplikací drží v Eredivisie vedení, v uplynulých jedenácti kolech prohrál pouze s Heerenveenem, teď ho ovšem čeká opravdu pořádně nepříjemné střetnutí na půdě Zwolle. To totiž aktuálně prožívá jeden z nejlepších vstupů do sezóny za několik desetiletí, je v popředí a míní zapomenout na negativní bilanci s tímto soupeřem.

Pětkrát v řadě domácí s eindhovenským gigantem prohráli, v uplynulých devíti vzájemných zápasech ho skolili jen v jednom případě. Nyní ale nemají jediný důvod, proč by si na MAC³PARK stadionu neměli věřit. Padli letos jen jednou, a to s favorizovaným Ajaxem, a k tomu navíc došlo už v poměrně dávných dobách na začátku září.

Hostující lodivod Phillip Cocu si moc dobře uvědomuje, že jeho mužstvo bude muset předvést stoprocentní výkon. "PEC má opravdu velmi dobrý tým. Je to hodně soudržné mužstvo, které plně věří ve vlastního trenéra," zhodnotil soupeře. "Bude to tvrdý boj. Náš soupeř je totiž plný sebevědomí. Je to komplexní tým, který umí útočit i bránit."

Jestli je však forma Zwolle úctyhodná, pak rezultáty PSV jsou doslova famózní. Od půlky září od onoho neslavného úspěchu ve Frísku vyhrál ve všech devíti utkáních v řadě, a to včetně dvou pohárových. Jen s obranou to před reprezentační přestávkou nebylo ideální. Vitesse i Twente mu dohromady uštědřilo nemalých pět branek.

Cocu je každopádně velmi rád, že pro tento klíčový mač má k dispozici zcela kompletní kádr. Variant pro zvolení základní jedenáctky bude mít pochopitelně daleko více. "Měl jsem možnost vést trénink s celým kádrem. Zaznamenal jsem na něm hned několik skutečností a musím říct, že ze všeho mám dobrý pocit," prozradil.

I Zwolle reprezentační přestávka pomohla k uzdravení několika marodů, chybět by tak měl pouze Dico Koppers, jehož nadále trápí poraněná achilovka. "Zwolle si svá utkání nyní opravdu užívá. Ale pokud se nám podaří získávat i nadále dobré výsledky, budeme ve druhé polovině sezóny klidnější," přál by si v neděli úspěch eindhovenský stratég.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 4.30 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - SBV Excelsior  (neděle 14:30)
Utrecht je v tuto chvíli nejvíce nevyzpytatelný klub nizozemské nejvyšší soutěže. Letos utrpěl obrovský debakl 1:7 od PSV Eindhoven či prohrál 0:4 na půdě Twente Enschede, ovšem na druhou stranu zaznamenal i několik pozitivních momentů. V tabulce Eredivisie se nachází na osmém místě se sedmnácti body pouze o skóre za svým nedělním soupeřem. Pro Excelsior je sedmá pozice úspěchem, neboť před sezónou byl SBV považován za adepta sestupu.

Domácí FC se naposledy postaral o obrovské překvapení v Amsterdamu, kde díky dvěma brankám marockého rodáka Labyada porazil vysoce favorizovaný Ajax 2:1 a uštědřil mu tak nečekanou porážku. Předtím však pouze remizoval s Bredou (2:2), vypadl ve 2. kole národního poháru s Venlem (1:3) a šanci neměl ani proti Alkmaaru (0:3). Hosté před reprezentační přestávkou získali úctyhodných deset bodů ze čtyř utkání.

Nejprve vyhráli v Den Haagu (2:1), pak doma remizovali se Spartou Rotterdam (1:1). Následně zvítězili v Enschede (3:1) a minule přerušili svou nelichotivou bilanci před vlastními fanoušky, když vůbec poprvé vyhráli (zdolali poslední Rodu Kerkrade 1:0). Letos je drží duely na cizích hřištích. V pěti dosavadních střetnutích hned čtyřikrát naplno bodovali a jen jednou remizovali, v Utrechtu určitě nechtějí o neporazitelnost přijít.

Trenér domácího klubu Erik ten Hag se dlouhodobě potýká s početnou marodkou, na které se nacházejí Joosten, dále Francouz Bahebeck, Dán Makienok a Maročané Kali - Ould-Chikh - Labyad. "Bilanci soupeře samozřejmě vnímáme, na druhou stranu statistika není všechno. Chceme se soustředit pouze na vlastní hru a Excelsior určitě nepodceníme, výhra proti Ajaxu nám může pomoci," vyjádřil se sedmačtyřicetiletý ten Hag.

Hosté nemohou využít služeb Belgičana Caenepeela (problémy se zadním stehenním svalem), Američanů O'Neilla s Paynem (oba svalové potíže v oblasti břicha), Damena (poraněné koleno) a Burneta (zranění kotníku). Co se týče vzájemných soubojů, tak v nich má dlouhodobě navrch Utrecht. Ten zvítězil nad Excelsiorem hned třikrát po sobě. V uplynulém ročníku získal plný počet šesti bodů, když rotterdamského rivala zdolal po výsledcích 2:1 a 3:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.29 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Groningen momentálně rozhodně nezažívá úspěšné období, v domácí soutěži se mu vůbec nedaří a propadá se stále blíže k sestupové zóně. V dosavadních jedenácti kolech vybojoval pouhých devět bodů a v tabulce Eredivisie je až na patnáctém místě pouze o skóre před Bredou a Tilburgem. Nyní se pokusí svou mizérii prolomit proti Vitesse, které má naopak zcela jiné ambice a je páté s devatenácti body, nicméně jeho forma také není optimální.

Domácí FC získal v úvodních šesti kolech osm bodů, jenže v následujících pěti pouze jednou remizoval a hned čtyřikrát prohrál. Naposledy nestačil v Almelu na místní Heracles a podlehl mu po výsledku 1:2, stejným poměrem nestačil o týden dříve na rotterdamskou Spartu. V nedávné době mu nevyšly ani důležité zápasy se Zwolle a Rodou, na výhru tak čeká od konce září, kdy v 6. kole zdolal Twente Enschede 1:0.

V uplynulých dnech se spekulovalo o možném konci trenéra Ernesta Faber, ten však svou situaci neřeší. "Je příliš brzy, abychom dělali nějaké závěry. Je sice pravda, že výsledkově to není optimální, v týmu však vidím velký potenciál. Určitě se můžeme zlepšovat a máme na to se pohybovat v horní polovině. Jeden zápas by nám mohl výrazně pomoci a já pevně věřím, že se odpíchneme k lepším zítřkům proti Arnhemu," uvedl s optimismem šestačtyřicetiletý Faber.

Vitesse letos působí v základní skupině Evropské ligy a nejde mu to podle představ. V dosavadních čtyřech zápasech získal jediný bod a to na půdě belgického Waregemu, jeho postupové ambice jsou pouze v teoretické rovině. Už ve čtvrtek bude bojovat o naději na půdě italského Lazia a musí zvítězit, navíc potřebuje remízu v současně hraném utkání Nice - Waregem. V lize naposledy remizoval se Zwolle (0:0), předtím podlehl PSV (2:4).

Kouč Henk Fraser nemá k dispozici Kruiswijka kvůli poraněným zádům, van der Werff laboruje s kolenem. Naopak po otřesu mozku by se do základní jedenáctky mohl vrátit Castaignos. Faber postrádá Reijnena, Veldwijka, Warmerdama, Absalema a te Wierika. "Jedeme si pro tři body, i když narazíme na velmi houževnatého protivníka, který má velké kvality. Bude to těžký boj, šance jsou podle mě padesát na padesát," řekl opatrně Fraser.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.33 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Roda JC - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
Roda Kerkrade se nachází na samém dně nejvyšší nizozemské soutěže, s pouhými sedmi body je poslední osmnáctá, na druhou stranu v extra složité pozici zatím není. V Eredivisii je prozatím odehrána sotva třetina zápasů, domácí celek navíc ztrácí hned na čtyři své rivaly pouhé dva body. Nyní se pokusí překvapit favorizovaný Alkmaar, který sbírá body celkem pravidelně a patří mu čtvrtá příčka s dvaadvaceti body.

AZ sice ztrácí na vedoucí PSV již osm bodů, ovšem za třetím Zwolle a druhým Ajaxem je jen o skóre. Před reprezentační přestávkou se mu povedlo postoupit do 3. kola národního poháru, v lize získal velmi slušných deset bodů ze čtyř duelů. Nejprve se rozešel smírně s Groningenem v poměru 1:1, pak postupně zdolal Utrecht (3:0), Heerenveen (2:1) a naposledy také Tilburg (3:2). Svou sérii chce určitě prodloužit i proti Rodě.

Trenér John van den Brom se musí vypořádat s početnou marodkou, na které se nacházejí Stengs, Boadu a Vlaar, do konce sezóny je vyřazen kvůli poraněnému kolenu také Vejinovič. S Tilburgem byl navíc po dvou žlutých kartách vyloučen kapitán Weghorst a ten bude svému týmu citelně scházet. "Je to ztráta, na druhou stranu máme dostatečně kvalitní i široký kádr na to, abychom uspěli," řekl bez obav van den Brom.

Roda naposledy zkusila zaskočit rotterdamský Excelsior, jenomže více jak 50 minut hrála o deseti a nakonec svému konkurentovi podlehla 0:1. Předtím zaznamenala velmi cenný úspěch se slavnějším klubem z Rotterdamu Feyenoordem, když se s ním rozešla smírně 1:1. Kouč Robert Molenaar postrádá zraněného Gnjatiče, Djima a Paulissena, vinou vyloučení proti SBV nezasáhne do hry ani Rosheuvel.

"Před čtrnácti dny jsme si věřili a dávali jsme branky v důležité momenty, v podobném duchu chceme pokračovat. Náš soupeř nemá co ztratit a určitě se nás pokusí zaskočit, proto ho nesmíme v žádném případě podcenit," dodal varovně van den Brom. V loňských vzájemných kláních nedokázal AZ zvítězit ani jednou, s Rodou se totiž rozešel v obou případech smírně po výsledcích 1:1. Celkově zdolal soupeře pouze jednou z minulých pěti soubojů.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.32 - 4.18 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - SC Heerenveen  (sobota 18:30)
Jestli někomu reprezentační přestávka mohla přijít vhod, tak zcela určitě Heerenveenu, který po velmi dobrém startu do tohoto ročníku od října uhrál jen jednu remízu a hned pětkrát prohrál. Zda-li se mu podařilo během dvou týdnů nabrat fyzické a hlavně psychické síly zpět, naznačí zcela určitě už nelehký duel na půdě Twente.

Prostě se z ničeho nic přestalo dařit. Fríský celek se pořád může pyšnit tím, že jako jediný z celé Eredivisie dokázal obrat o body vedoucí PSV, jenže za to si lepší umístění než jen to aktuální ve středu tabulky jednoduše nekoupí. Vše vlastně odstartovala vysoká domácí porážka s Ajaxem. Od té doby hosté i několikrát smolně prohráli.

Enschede, to přitom ani zdaleka není nijak oblíbené město pro heerenveenská Srdíčka. Už tam zavítala celkem pětadvacetkrát, jen v pěti případech vyhrála a hned čtrnáctkrát padla. "Vždycky vím, že zápasy proti Twente jsou jedny z nejlepších. Je to velký klub s pěkným stadionem. Pro fotbalisty je příjemné tam hrát," uvedl kouč Jurgen Streppel.

Tentokráte by Heerenveen mohl ne úplně dobrou bilanci proti mužstvu z Overijsselu napravit, protože domácí zatím neprožívají vůbec povedený ročník a jednoduše nejsou ve formě. V minulosti bojovali pravidelně o evropské poháry, teď se je spíše týká záchrana. Prohráli už letos osmkrát, tedy stejně jako předposlední Willem II a poslední Roda.

Samozřejmě že vedení už na konci října muselo na danou skutečnost zareagovat. Z klubu odešel René Hake, jehož místo zaujal Gertjan Verbeek. A neměl úplně špatnou premiéru, před reprezentační přestávkou jeho tým pořádně potrápil venku PSV. "Je to pro Twente nový impuls. Může začít hrát úplně něco jiného než doposud," myslí si Streppel.

Domácím bude chybět trojice zraněných ve složení Haris Vučkič, Danny Holla a Hidde ter Avest, hostům pak brankářská jednička Martin Hansen spolu s klíčovou osobností a tvůrcem hry Arberem Zenelim. "Twente bylo jako by zbrzděné. Uvidíme, s čím přijde, ale já mohu bezpečně ujistit, že jsme na všechno připravení," zakončil Streppel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.31 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo  (sobota 18:30)
Feyenoord Rotterdam se po reprezentační přestávce pokusí prolomit svou strašidelnou bilanci z poslední doby, nyní v domácím prostředí přivítá nováčka z Venla a bude plnit úlohu favorita. Domácí výběr se v tabulce Eredivisie propadl až na šesté místo s osmnácti body, na vedoucí PSV Eindhoven má manko propastných dvanácti bodů. Svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta kromě národního poháru nevyhráli už šestkrát v řadě.

Těsně před barážovými zápasy o MS 2018 v Rusku se spekulovalo právě o odchodu van Bronckhorsta, kterého prý kontaktoval skotský klub Glasgow Rangers. Na rotterdamský klub čekají dva zápasy v Lize mistrů proti italské Neapoli a anglickému Manchesteru City. V dosavadních čtyřech kláních nezískal ani bod a přišel o naději na osmifinále, momentálně to příliš růžově nevypadá ani s jeho účastí v jarní fázi Evropské ligy.

Na ligové scéně ovládl první čtyři duely, od té doby však zvítězil pouze jednou a ze sedmi střetnutí získal pouhých šest bodů. Naposledy se rozešel smírně s Den Haagem po výsledku 2:2, předtím uhrál taktéž jen bod s poslední Rodou Kerkrade v poměru 1:1. "Pevně věřím, že nám nucená přestávka pomůže, mnoho věcí jsme rozebrali a chceme začít od začátku. Venlo bude těžkým protivníkem, nicméně máme na to ho porazit," uvedl van Bronckhorst.

Také nováček VVV vstoupil do tohoto ročníku skvěle, jenomže následně se zasekl. Po třech porážkách v řadě za sebou s PSV (2:5), Den Haagem (0:2) a Heracles (0:3) přivítal minule jiného nováčka z Bredy a rozešel se s ním smírně bez branek. V tabulce nizozemské nejvyšší soutěže je dvanáctý se třinácti body. Oba dva sobotní soupeři se spolu naposledy potkali v sezóně 2012/2013 a v obou případech byl úspěšnější Feyenoord.

Ten nejprve vyhrál ve Venlu 3:2, v následné jarní odvetě uspěl před vlastními fanoušky 1:0. "Pokud se chceme vrátit do boje o titul, tak potřebujeme vyrovnat své výkony a musíme pravidelně bodovat. Máme problémy s koncentrací a trpělivostí, navíc vzhledem k počtu vyložených možností dáváme málo branek. Na druhou stranu sezóna je stále na začátku a nic není ztraceno," dodal závěrem dvaačtyřicetiletý domácí kormidelník. Ten postrádá obranné trio van Beek - van der Heijden - Botteghin, Venlo nemá k dispozici Posta, Dekkera a Opokua.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.44 - 9.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NAC Breda - AFC Ajax  (sobota 20:45)
Ajax patří mezi největší kandidáty na tisk titulu a nevede si špatně, ovšem na svého největšího rivala z PSV Eindhoven ztrácí již osm bodů. V tuto chvíli se nachází na druhém místě tabulky s dvaadvaceti body, kromě posledního utkání těsně před reprezentační pauzou předváděl vyrovnané výkony. Nyní se pokusí potvrdit papírové předpoklady na půdě nováčka z Bredy, který bojuje o holé přežití a momentálně se mu příliš nedaří.

Amsterdamský klub naposledy přivítal Utrecht a v domácím prostředí mu senzačně podlehl v poměru 1:2. Předtím na ligové scéně zvítězil hned čtyřikrát v řadě s celkovým skóre 15:2. Cenná je především výhra 4:1 nad Feyenoordem. Trenér Marcel Keizer se bude muset obejít bez českého krajánka Václava Černého, který bude chybět ještě několik měsíců kvůli vážně poraněnému koleni. Mimo hru je i van Leer vinou problému s kotníkem.

NAC je v tabulce Eredivisie až na šestnácté příčce s devíti body, v dosavadních jedenácti duelech bodoval naplno pouze dvakrát. Paradoxem je, že jeden ze svých dvou úspěchů zaznamenal na půdě obhájce mistrovské trofeje z Feyenoordu, v 6. kole vykradl stánek De Kuip v poměru 2:0. Od tohoto momentu prohrál třikrát po sobě s Den Haagem a Rodou (v obou případech 0:1), vzápětí nestačil na Zwolle (0:2).

Poté dvakrát získal bod s Utrechtem (2:2) a minule s Venlem (0:0). Kouč Bredy Stijn Vreven se stále musí vypořádat s početnou marodkou. Na ní se v tuto chvíli nacházejí Španěl Pablo Marí (poraněný kotník), Ghaňan Agyepong (potíže se zadním stehenním svalem) a také belgické trio Rommens (problémy s kolenem) - N'Toko (zranění lýtkového svalu) - Haemhouts (přetržená achilovka). Oba dva týmy se spolu utkaly v sezóně 2014/2015.

AFC nejprve vyhrál v Bredě 5:2, na tento výkon nedokázal navázat v domácím prostředí a uhrál pouze bod po bezbrankovém výsledku. "Dobře víme, že zisk titul závisí na vyrovnanosti našich výkonů, proto musíme minimalizovat ztráty. NAC se určitě bude spoléhat na kvalitní defenzivní práci s využíváním rychlých protiútoků, důležitá tak bude trpělivost. Čeká nás těžký zápas, zajímají nás však jen tři body," vyjádřil se s jasnými plány stratég AFC Keizer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.50 - 6.71 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - Sparta Rotterdam  (sobota 20:45)
Oba dva sobotní protivníci letos zřejmě budou mít problémy se záchranou, o čemž svědčí jejich aktuální postavení v tabulce. Domácí Willem II je momentálně na předposlední sedmnácté pozici s devíti body, hosté ze Sparty mají pouze o bod více a jsou na třináctém místě. Spodek tabulky je v tuto chvíli nesmírně vyrovnaný a každý bod může mít cenu zlata. V současné chvíli má o něco lepší formu rotterdamský klub.

Tilburg v tomto ročníku předvádí nevyrovnané výkony, z jedenácti zápasů třikrát vyhrál a hned osmkrát prohrál. Porazit dokázal Rodu a Twente (ve shodném poměru 3:1), další úspěch zaznamenal v Groningenu (1:0). Poslední dva zápasy těsně před reprezentační pauzou nezvládl, nicméně za své výkony se stydět nemusel. Nejprve doma podlehl silnému Ajaxu po výsledku 1:3, minule zavítal do Alkmaaru a po boji nestačil v poměru 2:3.

Domácí klub v úvodních čtyřech duelech vybojoval slušných pět bodů, pak se ale dostal do krize a čtyřikrát za sebou prohrál. Od tohoto momentu remizoval s Excelsiorem 1:1, následně zdolal Groningen (2:1) a minule překvapil s Heerenveenem po nerozhodném bezbrankovém výsledku. Trenér Willemu Erwin van de Looi by už měl mít k dispozici svého kanonýra Frana Sola, španělský útočník se podrobil úspěšné operaci nádoru a podstoupil velmi rychlou rekonvalescenci.

Na marodce se dlouhodobě nachází Portugalec Asumah, kvůli přetrženému přednímu křížovému vazu v oblasti kolene bude až do konce sezóny chybět slovinský forvard Velikonja. V loňských vzájemných utkáních byl o něco úspěšnější Tilburg. Ten nejprve v Rotterdamu vybojoval bod po remíze 2:2, v jarní odvetě v další přestřelce zvítězil 3:2 a rozhodující trefu k tomu vsítil až ve třetí nastavené minutě.

Kouč Alex Pastoor postrádá Vriendse (poranění třísel), van Moorsela (problémy se zády) a Fina Sakselu (potíže s kolenem). Za vyloučení v duelu s Groningenem stále bude pykat Veenhoven. "Je to pro nás důležitý zápas hlavně po psychické stránce, podle mě bude vyrovnaný ve všech ohledech. Rádi bychom navázali na zodpovědnou hru z předchozího průběhu a věříme ve tři body, i když to bude velmi obtížné," uvedl Pastoor.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.26 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven11100137:1330
2.AFC Ajax1171327:1022
3.PEC Zwolle1164117:1022
4.AZ Alkmaar1171319:1522
5.SBV Vitesse1154222:1219
6.Feyenoord Rotterdam1153320:1318
7.SBV Excelsior1152414:1417
8.FC Utrecht1152417:2117
9.Heracles Almelo1143417:1815
10.SC Heerenveen1143414:2015
11.ADO Den Haag1142511:1514
12.VVV Venlo1134412:1613
13.Sparta Rotterdam112458:1710
14.FC Twente1130816:199
15.FC Groningen1123614:199
16.NAC Breda1123611:199
17.Willem II1130813:259
18.Roda JC112189:227

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Stiksxx

Dneska to bude tuhý! Daoufam ze to dopadne stejne uspesne jako treba s Vitesse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele