Eredivisie - preview 11. kola

28.10.2016, 08:35, aktualizováno 30.10.2016, 08:43
Previews
Po špatném startu se pomalu zvedá Zwolle a zlepšenou formu bude chtít dnes po obědě potvrdit také proti Go Ahead Eagles. Jinak nizozemská nejvyšší soutěž nabídne ještě tři střetnutí, z nichž se všichni těší hlavně na další výzvu pro vedoucí Feyenoord, který čeká nepříjemný Heerenveen. Utrecht změří síly s Nijmegenem a do Haagu přijíždí Alkmaar...
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles  (neděle 12:30)
Asi všichni po mizerném startu Zwolle tušili, že tým ve skutečnosti má na víc. A to se teď pomalu začíná ukazovat. PEC se ligové výhry dočkal teprve v osmém kole, záhy ale remizoval v Enschede a opět zvítězil nad Excelsiorem, a teď se plánuje vyhrabat ze sestupové zóny dalším triumfem nad Go Ahead Eagles.

Jestli se svěřencům kouče Rona Janse v uplynulých týdnech daří velmi dobře, pak je na tom jejich soupeř přesně opačně. Klub z Deventeru prohrál už třikrát v řadě, z toho jednou i v domácím poháru, a v Eredivisie se nachází na předposledním místě. Pokud ve Zwolle, které je v tabulce jen o stupínek výše, prohraje, rozšíří se jeho ztráta na něj už na čtyři body.

Poslední dva vzájemné duely ovšem dopadly lépe pro Go Ahead, který v obou případech dokázal zvítězit o branku. Oběma celkům se nedaří jak v útoku, tak v obraně, a oba vlastně disponují prakticky totožným skóre. Každopádně devět vstřelených branek a dvacet, respektive osmnáct inkasovaných patří k tomu nejhoršímu v celé lize.

Velká marodka je problémem obou dvou klubů. Domácím stále chybějí Dirk Marcellis, Rick Dekker, Ryan Thomas, Max De Boom, Stefan Nijland a Nicolai Brock-Madsen. Jans by však se sestavou výrazně experiemntovat neměl a dá se očekávat, že na hřiště pošle stejné vítězné složení jako před týdnem proti Excelsioru.

Hostující stratég Hans de Koning má ještě větší potíže s absencemi, ve Zwolle by nemusel mít k dispozici až osm hráčů, a to včetně útočníka Jarchina Antonii, který po minulé červené kartě obdržel od disciplinární komise trest na tři zápasy. Eagles by chtěli hlavně ovládnout střed pole, což by se jim pomocí opory Sandera Duitse relativně mohlo povést.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.90 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Feyenoord Rotterdam prožívá velmi povedenou první polovinu sezóny a jen málokdy mu je někdo schopen konkurovat. V domácí nejvyšší soutěži se nachází na vedoucí pozici s osmadvaceti body o pět bodů před druhým Ajaxem. Až do minulého kola neztratil v devíti kolech ani bod a úlohu favorita bude plnit také teď proti Heerenveenu. Nicméně jeho nedělní protivník si též vede nad očekávání, momentálně je třetí s jednadvaceti body.

Ve šlágru 11. kola se tak dá očekávat zajímavý souboj a hosté rozhodně nechtějí odjíždět s prázdnou. V posledních pěti vzájemných střetnutích dokázali Feyenoord hned třikrát porazit, loni po domácí prohře 2:5 vyhráli překvapivě na stánku De Kuip v poměru 2:1. Svěřenci kouče Giovanniho van Bronckhorsta letos ztratili své první body s Ajaxem, když díky brance kanonýra Dirka Kuijta v 85. minutě vybojovali alespoň bod po výsledku 1:1.

Ve středu se však dostali do střelecké pohody, kdy v národním poháru zdolali Excelsior 4:0. "Zápasy s Heerenveenem jsou téměř vždy vyrovnané a je jedno, v jaké je jeden nebo druhý celek formě. Máme před sebou velmi náročný program, ve čtvrtek jedeme na Ukrajinu a musíme se srovnat se všemi aspekty. Pokud chceme myslet na vítězství, tak musíme předvést stoprocentní výkon a proměňovat šance," uvedl s uznáním k soupeři van Bronckhorst.

Ten se stále musí obejít bez brankářů Hahna (poraněné kolenní vazy) s Vermeerem (přetržená achilovka), navíc van Beek má potíže s kotníkem. "Budeme bojovat a jsme stoprocentně připraveni, vnitřní sílu jsme ukázali už proti Ajaxu. Myslím si, že nám soupeř nedá ani centimetr prostoru a bude bojovat do posledních sil. Na utkání se nesmírně těším, bude se hrát před skvělou kulisou, kterou si všichni určitě užijí," dodal s úsměvem domácí stratég.

Feyenoordu se celkem daří také v Evropské lize, v silné konkurenci Manchesteru United a Fenerbahce má na kontě solidních šest bodů. SC sice nemělo příliš dobrý vstup do tohoto ročníku a po třech kolech získalo jen dva body, od této chvíle však v následujících sedmi zápasech hned šestkrát zvítězilo a pouze jednou remizovalo. Minule si před vlastní kulisou poradilo s Heracles 3:1.

Hostující trenér Jurgen Streppel bude postrádat Amersfoorta kvůli slepému střevu. "Je pro nás svátek hrát takto důležité utkání o nejvyšší příčky a chceme odjíždět s pocitem, že jsme pro výhru udělali všechno. Kvality Feyenoordu netřeba zmiňovat, spíše je těžké hledat nějaké slabiny. Našim úkolem je předvést trpělivý výkon a nenabízet soupeři vyložené příležitosti. Pokud dodržíme taktické pokyny, tak můžeme uspět," řekl sedmačtyřicetiletý Streppel.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - NEC Nijmegen  (neděle 14:30)
Utrecht se poslední dobou dostává do správného rozpoložení a nyní dokázal zvítězit již třikrát v řadě, v nedělním souboji s Nijmegenem bude považován za mírného favorita. Momentálně se nachází na osmé pozici s dvanácti body a po tomto kole může své umístění ještě vylepšit. Hosté se v říjnových duelech také lehce zlepšili, nicméně mají na kontě pouze deset bodů, a to stačí až na dvanáctou příčku. Tentokráte by měli tahat za kratší konec.

Domácí výběr v prvních šesti střetnutích ani jednou nezvítězil, zlepšení přišlo až po výhře 3:1 v národním poháru nad Twente. V předchozích třech duelech ani jednou neinkasoval, po výhře nad Go Ahead (3:0), Tilburgem (1:0) uspěl také ve středu v národním poháru, když zdolal konkurenční Groningen 1:0. Trenér Erik ten Hag se bude muset obejít bez Braafheida kvůli přetržené achilovce, k dispozici není ani Hardeveld vinou problémů s kolenem s Ludwigem (potíže s tříslem).

"Pochopitelně jsme spokojeni hlavně s defenzívou, v zápase s Tilburgem jsme měli velké štěstí. Je ale dobře, že v důležitých momentech umíme zachovat chladnou hlavu a dobrou pohodu si chceme přenést do dalšího ligového utkání. Nijmegen se prezentuje týmovým výkonem a je hodně silný ze standardních situací, proto nesmíme podcenit jediný okamžik. Věříme si a chceme zvítězit, ale jednoduchá práce nás nečeká," uvedl opatrně ten Hag.

NEC postrádá Rayhiho (potíže s kotníkem), v předchozích čtyřech duelech prohrálo pouze jednou. Po bezbrankové remíze s Tilburgem zvítězilo nejtěsnějším poměrem 1:0 na půdě Rody, po následném neúspěchu s Feyenoordem (1:2) minule obralo o body silné Vitesse (1:1). V loňských vzájemných zápasech dokázal vždy zvítězit domácí výběr. Nijmegen nejprve přehrál soupeře 1:0, v následné jarní odvetě prohrál 1:3.

"Utrecht je podle mě velkým kandidátem na přední příčky a jeho postavení v tabulce ze začátku sezóny rozhodně neodpovídalo kvalitám. Role v tomto utkání jsou jasně rozdané, Utrecht zřejmě bude více držet míč a my musíme předvést trpělivý výkon. Pokusíme se najít recept na defenzívu soupeře a k tomu si musíme dát pozor i na ofenzivní stránku. Náš protivník má totiž opravdu výborné útočníky," řekl s obavami kouč NEC Peter Hyballa.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
V nedělní dohrávce 11. kola na sebe narazí dva výběry, které nejsou v optimální pohodě a dá se tedy očekávat mírně nervóznější průběh. Domácí Den Haag se v tabulce Eredivisie nachází na desátém místě s jedenácti body, hostující Alkmaar je na tom přeci jen lépe. Účastník letošních základních skupin Evropské ligy posbíral bodů šestnáct a patří mu šestá pozice, nicméně momentálně v lize nevyhrál čtyřikrát v řadě.

ADO čeká na výhru v nizozemské nejvyšší soutěži od 3. kola, kdy před domácím publikem zdolalo Excelsior. Od té chvíle jen dvakrát remizovalo a zaznamenalo pět porážek v řadě, naposledy se rozešlo smírně s Rodou Kerkrade po výsledku 1:1. Nijak dobrý výkon nepředvedlo ani v národním poháru, když druholigový Telstar přehrálo nejtěsnějším poměrem 2:1. AZ se v současnosti trápí v Evropské lize i v domácí soutěži.

V Eredivisii po čtyřech výhrách v řadě zaznamenalo tři nerozhodné výsledky, minule dokonce nestačilo na trápící se Groningen a podlehlo mu 0:2. Velké problémy má též v EL, kde po polovině soutěže získalo pouhý jeden bod a postup do jarní fáze se mu výrazně vzdálil. "Sami ani nevíme, proč se nám nedaří, ale jsem si jistý, že jeden úspěch by nás mohl nastartovat. Do Den Haagu jedeme stoprocentně připraveni a hodláme zvítězit," řekl povzbuzený kouč AZ John van den Brom.

Jeho svěřenci se příliš nepředvedli ve středečním utkání národního poháru, když porazili Emmen pouze 1:0. "Den Haag je také v krizi a dá se tedy očekávat opatrný souboj. My se snažíme dát naší hře nové prvky, které by pomohly k lepším výsledkům a pevně doufám, že špatnou sérii brzy zlomíme. Kamenem úrazu je v poslední době koncovka, chybí nám kousek štěstí a mnohdy jsme i nedůrazní," dodal padesátiletý van den Brom.

Ten má k dispozici kompletní výběr, naopak Den Haag má na marodce tři jména. Kvůli problémům s kolenem nemůže nastoupit Meijers, Kastaneer má potíže s třísly a Malone laboruje s břišními svaly. V loňských vzájemných zápasech dokázal vždy uspět hostující celek. ADO nejprve vyloupilo AFAS Stadion a odvezlo si všechny tři body po výsledku 1:0, ovšem v následné jarní odvetě prohrálo před vlastním publikem 1:2.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - FC Groningen  (sobota 18:30)
Fotbalisté Tilburgu se zatím v letošním ročníku trápí, v dosavadních deseti zápasech dokázali zvítězit pouze jednou a to ve 3. kole, v následujících sedmi utkáních vybojovali čtyři body za nerozhodné výsledky. V tabulce Eredivisie se momentálně nacházejí na předposledním sedmnáctém místě se sedmi body. Hosté se v poslední době lehce zlepšují, ovšem s dosavadní třináctou pozicí a jen devíti body nemohou být spokojeni.

Domácí výběr si letos připsal pouze skalp Ajaxu, když v Amsterdamu senzačně zvítězil 2:1. Jinak se mu ale příliš nedaří, naposledy doma přivítal Utrecht a kvůli inkasované brance v první nastavené minutě s ním nakonec prohrál v nejtěsnějším poměru 0:1. V sobotním duelu se bude muset obejít bez zraněných Peterse (potíže s lýtkovým svalem), van Anholta (problémy se stehenním svalem) a Joppena (poraněná třísla).

V souboji s Utrechtem byl navíc po přímé červené kartě vyloučen už po půl hodině hry Fran Sol a i on tak bude svému týmu chybět. Groningen v prvních pěti střetnutích získal jen dva body, první výhru zaznamenal v Utrechtu (5:1) až v šestém kole. Naposledy se částečně dokázal dostat z krize na půdě vysoce favorizovaného Alkmaaru, když na jeho půdě zvítězil 2:0 a postaral se tedy o velké překvapení

Naopak porážku zaznamenal ve 2. kole národního poháru na půdě Utrechtu po výsledku 0:1, který mu ve středu oplatil ligový neúspěch. Domácí kouč Ernest Faber bude mít k dispozici kompletní výběr. "Zápas s Alkmaarem nám vyšel po všech stránkách a všichni věříme, že nám pomůže k dobrým výsledkům i v následujícím průběhu. Tilburg má výborný kádr a hlavně doma hraje skvěle, proto nás nečeká nic jednoduchého," uvedl Faber.

Groningenu se ve vzájemných duelech se svým sobotním protivníkem nesmírně daří. Naposledy s ním prohrál v září roku 2009, od té doby zvítězil z osmi zápasů hned sedmkrát, pouze jednou remizoval. Oba celky se spolu minule utkaly v lednu letošního roku a rozešly se smírně 1:1. "Rozdíl mezi námi a Willemem jsou pouze dva body, proto se favorit bude hledat těžko. My jsme dobře připraveni a v přijatelné náladě, našim úkolem je zvítězit," dodal odhodlaně pětačtyřicetiletý hostující stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.35 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - Sparta Rotterdam  (sobota 19:45)
Fotbalisté Heracles by se rádi pohybovali v horních patrech tabulky a bojovali o evropské poháry, nicméně realita je jiná. Almelo doposud získalo osm bodů, v deseti střetnutích pouze jednou zvítězilo a v tabulce se nachází až na patnáctém místě. Nyní bude v domácím prostředí plnit úlohu mírného favorita proti nováčkovi ze Sparty Rotterdam, který je s dvanácti body v klidném středu tabulky na deváté pozici.

Svěřenci kouče Johna Stegemana letos porazili jen Tilburg a to už ve 2. kole po výsledku 3:1, od té doby nezažili pocit vítězství v osmi ligových duelech v řadě a na tříbodový zisk tak čekají od poloviny srpna. "Pochopitelně nejsme v jednoduché situaci. S našimi soupeři často držíme krok a někdy nám chybí k výhře malý krůček, jenže ho nedokážeme udělat. Špatnou sérii chceme zlomit proti Spartě a šanci podle mého názoru máme," řekl odhodlaně Stegeman.

Domácí v minulém kole nedokázali vzdorovat rozjetému Heerenveenu a na jeho půdě nakonec prohráli 1:3. V sobotním utkání nemohou počítat s Zomerem, který stále má problémy s kolenem, po operaci kolenních vazů se zotavuje Fledderus. Heracles naposledy narazilo na Spartu v soutěžním utkání v roce 2012, kdy ve 3. kole národního poháru porazilo ještě tehdy druholigový celek 2:0.

Hosté v lize nedokázali zvítězit čtyřikrát v řadě a uhráli jen nerozhodné výsledky s Alkmaarem (1:1) a Tilburgem (2:2). Minule zavítali na půdu obhájce mistrovského titulu z PSV a po statečném výkonu mu podlehli nejtěsnějším poměrem 0:1. O senzační úspěch se však postarali v úterý ve 2. kole národního poháru. V Rotterdamu přivítali právě PSV a víkendovou porážku mu oplatili i s úroky, soupeře vyřadili po výsledku 3:1.

Sparta má dlouhodobé problémy s marodkou, na ní se momentálně nacházejí Breedijk, Bergkamp a Sanusi (všichni problémy s kolenem), k dispozici nebudou ani van Moorsel s Pogbou (oba potíže se stehnem). "Výhra nad PSV Eindhovenem se nerodí každý den a rozhodně něco znamená, proto si nemžeme myslet, že to bude snadný duel. Herně by se mělo jednat o vyrovnaný zápas, o vítězství tedy mohou rozhodovat maličkosti," dodal smířlivě stratég Heracles.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - PSV Eindhoven  (sobota 19:45)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Ajax - SBV Excelsior  (sobota 20:45)
Ajax Amsterdam tradičně bojuje na více frontách a zatím se mu daří nadmíru dobře. V domácí soutěži se prozatím nachází na druhé pozici s třiadvaceti body, za vedoucím Feyenoordem zaostává o bodů pět. V Evropské lize je po třech odehraných zápasech na vedoucí pozici se sedmi body, je tedy velmi blízko postupu do jarní fáze. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti Excelsioru, který se v poslední době hodně trápí.

Amsterdamský gigant prohrál v dosavadním průběhu pouze jednou, a to překvapivě s Tilburgem. Jinak zaznamenal už sedm výher, až do minulého kola zvítězil dokonce šestkrát v řadě. Naposledy zavítal ve šlágru podzimu do Rotterdamu, kde nad suverénním Feyenoordem dlouho vedl 1:0. Nakonec uhrál nerozhodný výsledek 1:1 a poprvé v tomto ročníku připravil soupeře o body. Teď na něj čeká papírově jednodušší souboj.

"V Rotterdamu jsme hráli velmi době a je škoda, že jsme těsný náskok neudrželi až do závěrečného hvizdu. I tak můžeme být s bodem spokojeni, po všech stránkách to byl zajímavý duel. Nicméně máme před sebou dlouhou cestu, v průběhu příštího týdne nás čeká další těžký souboj v Evropské lize. Momentálně se soustředíme jen na utkání s Excelsiorem a potřebujeme tři body," uvedl dobře naladěný trenér AFC Peter Bosz.

Ten bude mít k dispozici kompletní výběr, naopak hosté přijedou bez Bruinse (poraněná třísla), Ondaana (potíže s kolenem) a Arghuse (problémy se zadním stehenním svalem). Excelsior měl slušný vstup do nového soutěžního ročníku a v šesti střetnutích vybojoval solidních deset bodů. Nicméně v následujících čtyřech utkáních nezískal ani bod, minule prohrál doma se Zwolle 0:2, předtím s Rodou 0:1. Momentálně je v tabulce jedenáctý.

Příliš se mu nepovedl ani zápas 2. kola národního poháru, v rotterdamském derby jasně podlehl Feyenoordu 4:0. Naopak Ajax deklasoval amatérský klub Kozakken Boys 6:1. Ve vzájemných zápasech zcela dominuje domácí výběr, který SBV zdolal již sedmkrát v řadě. "Roli favorita si uvědomujeme, ale každý zápas je jiný a není vyloučeno, že Excelsior může nad námi zvítězit," dodal závěrem s mírnými obavami Bosz.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - Roda JC  (pátek 20:00)
Twente Enschede si v novém ročníku vede až nad očekávání velice dobře a nyní jasně dává najevo všem kritikům, že jen o záchranu hrát nehodlá. V páteční předehrávce 11. kola přivítá v domácím prostředí Rodu Kerkrade, které se naopak vůbec nedaří a i přes nedávné zlepšené výkony se nachází na posledním osmnáctém místě tabulky se sedmi body. Domácí celek drží sérii pěti ligových duelů bez porážky a se sedmnácti body je pátý.

Twente sice v prvních dvou zápasech nového ročníku nebodovalo, od té doby ale z následujících osmi střetnutí prohrálo pouze jednou. Jinak doposud zaznamenalo hned pět výher a určitě chce v dobrých výkonech pokračovat i nadále. Po dvou remízách s Heracles a se Zwolle naposledy zavítalo na půdu nováčka z Go Ahead Eagles a zkušeně si nakonec došlo pro tři body po výsledku 2:0. Úlohu velkého favorita bude plnit také teď.

Domácí trenér René Hake bude mít k dispozici téměř kompletní výběr, kvůli problémům s kolenem je mimo hru pouze brankář Stevens. "Nesmíme podlehnout euforii, za námi není ani třetina ligových zápasů a vše se ještě může hodně změnit. Našeho soupeře nesmíme podcenit, Roda má kvalitu a navíc se v poslední době zlepšuje. Kvůli nekoncentrovanosti jsme přišli o výhru se Zwolle a něco podobného teď nechceme dopustit," uvedl s opatrností Haké.

Roda po osmi kolech měla na kontě pouze tři body a ani jednou nezvítězila, z krize se dostala až po úspěchu v 9. kole na půdě Excelsioru. Minule se doma utkala s Den Haagem a uhrála nerozhodný výsledek 1:1, i když ještě v 85. minutě prohrávala. Ve vzájemných střetnutí má jasně navrch domácí výběr, který vyhrál již pětkrát v řadě a sedmkrát neprohrál, loni svého protivníka zdolal v obou případech po výsledcích 2:1 a 0:1.

Kouč Kerkrade Yannis Anastasiou nemá k dispozici van Sona se Schahinem kvůli poraněnému kolenu, Church má potíže se stehnem. "Čeká nás těžký zápas s protivníkem, který hraje nesmírně rychle, je silný na balónu a navíc dokáže skórovat z jakékoliv pozice. O favoritovi není pochyb, nicméně naše hra má stoupající tendenci a pokud utkání oddřeme na sto procent, tak můžeme uspět," řekl s úsměvem řecký rodák Anastasiou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam1091026:428
2.AFC Ajax1072123:923
3.SC Heerenveen1063122:921
4.PSV Eindhoven1063117:521
5.FC Twente1052320:1617
6.AZ Alkmaar1044215:1116
7.SBV Vitesse1043315:1115
8.FC Utrecht1033415:1612
9.Sparta Rotterdam1033412:1312
10.ADO Den Haag1032512:1811
11.SBV Excelsior1031611:1810
12.NEC Nijmegen102448:1510
13.FC Groningen1023512:189
14.PEC Zwolle102359:209
15.Heracles Almelo101549:148
16.Go Ahead Eagles102269:188
17.Willem II101457:167
18.Roda JC101455:167

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V nominaci na zápas proti Excelsioru chybí El Ghazi, naopak je tam Černý nebo Nouri. Čekám dobrou a svěží sestavu a kvalitní zodpovědný výkon.

Reagovat
Stiksxx

Ty sfouknete jak svíčku..Ale vítám oba dva v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu. Oni oba dva odehráli skvěle ten pohár a byl by hřích je teď nevzat. Naopak El Ghazi opět podprůměrný výkon, nebýt toho gólu, který mu Černý předložil do prázdné brány, tak v tom zápase neměl jediný světlý moment.

Reagovat
Mustang™

doufám, že se konečně Vašek usadí v základu!!

Reagovat
pepinho2

El Ghazi měl konflikt s Boszem, po tom, co mu oznámil, že nebude v nominaci..a Černý stejně bude pravděpodobně na lavičce, ale snad aspoň pár minut.

Reagovat
jáá

určitě bych viděl Vášu rád, a též doufám, že si kopne i Nouri

Reagovat
pepinho2

Nouri je úplně boží hráč, připomíná mi Iniestu.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase bych brzdil

Reagovat
pepinho2

Koho připomíná tobě stylem hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je to prostě Nouri. Je svůj, má svůj vlastní styl hry. V tom je skvělý. Kdežto třeba Venca se netají tím, že je jeho vzor CR7 a občas je to vidět i na jeho herním projevu.

Reagovat
pepinho2

Typologicky je to spíš Robben než CR7, naštěstí

Reagovat
AjaxFans

Pecka ;-)

Reagovat
jáá

tak tak, jestli dostanou šanci na trávníku, tak ji určitě budou chtít využít

Reagovat
Stiksxx

Dneska prohrajeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele