Česká liga - preview 1. kola

29.07.2016, 09:27, aktualizováno 31.07.2016, 08:21
Previews
Dnes se završí zahajovací kolo prvního ročníku ePojisteni.cz ligy, a to konkrétně duelem zástupců české a moravské metropole - v Brně se od sedmi hodin představí pražská Slavie. Ještě předtím se ovšem bude bojovat na dalších dvou stadionech: v Ďolíčku Bohemians pohostí nováčka z Hradce Králové, v Mladé Boleslavi se představí Milan Baroš s Libercem...
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 16:30)
Už první kolo svede dohromady dva celky, které bojují v pohárové Evropě. Mladá Boleslav po trapasu v Makedonii přivítá Liberec, který si pro změnu z Rakouska přivezl velmi nadějné vítězství. Při posledních dvou vzájemných zápasech padlo dohromady deset branek a i tentokrát by se na boleslavském stadionu mohly uskutečnit gólové hody.

Mladá Boleslav zažívá velice rušný začátek sezony. Po letních přestupech, námluvách reprezentace a Karla Jarolíma přišel očekávaný zápas 3.předkola Evropské ligy proti makedonské Shkendii Tetovo, kterou čtvrtý tým uplynulého ročníku Synot ligy vůbec nezvládl. Boleslav prohrála ve Skopje 0:2 i díky vyloučení Hůlky a je jen kruček od vyřazení. V prvním kole navíc čeká na Středočechy Liberec, který naopak vykročil do sezony tou správnou nohou. V Rakousku i v extrémních podmínkách výpadků světel apod. dokázal zvítězit brankami Egona Vůcha 2:1 a v odvetě si v domácím prostředí může dovolit prohrát 0:1.

Ať je to jak je to, čtvrteční odvety mají pro Mladou Boleslav i Liberec obrovskou důležitost, nicméně jakékoliv úvahy o šetření se, či snad vypuštění zápasu nepřipadají v úvahu. "To vůbec nepřipadá v úvahu. Liberec je těžký soupeř a není na co se šetřit. Pak jsou další tři dny a kus čtvrtka, do odvetného zápasu je dost času se připravit. Takhle si myslim nikdo z nás nepřemýšlí," odmítl spekulace mladoboleslavský brankář Diviš.

Každopádně ve větší psychické výhodě bude rozhodně Liberec. S Boleslaví má vyrovnanou bilanci, tři roky s ní dokonce neprohrál, na druhou stranu stejnou dobu nedokázal na městském stadionu v Mladé Boleslavi zvítězit. "Čekám tuhý boj, protože všichni dobře vědí, jak důležitý je vstup do nového ročníku. Osobně si přeju, abych už konečně Liberec s Boleslaví porazil," prohlásil nový reprezentační kouč Karel Jarolím.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Valenta, Rada - Kalabiška, Magera, Vukadinovič - Mebrahtu
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Bartl, Breite, Folprecht, Ševčík, Vůch - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Fotbalisté Bohemians 1905 přivítají v bouřlivém prostředí Ďolíčku nováčka z Hradce Králové. Oba celky představují poměrně velkou neznámou a jsou ve velkém očekávání, jak že se jim to bude v této sezoně dařit.

Začněme tedy nejprve u domácích. Klokanům se dokonale rozpadl tým, který na jaře podával výborné výkony a favority pravidelně obíral o body. Kouč Roman Pivarník je fuč a s ním i ofenzivní trojzubec Acosta, Mosquera, Schick. Problémy nastaly i na brankářském postu, kde uvolnil místo odchozí Zdeněk Zlámal, jenž patřil mezi opory. Přišly sice nové tváře, ale jak se je trenéru Koubkovi podaří zapracovat zůstává otázkou.

"Odešla nám jihoamerická krev, která přinesla jinou typologii do hry, Bohemka teď bude jiná. Ta tvář, na kterou se díky nim navázali i ostatní, zmizela. Přišli ale jiní hráči, kteří mají velký potenciál a já jim věřím," nechal se slyšet trenér Koubek, jenž následně dodává: "Nežádám o trpělivost, chceme hned od začátku podávat výkony, kdy hráči jezdí po zadku a hrají poctivě. Když budou hráči bojovat, tak to fanoušci ocení. Budou-li hrát všichni až na krev, lidi to bude bavit a budou nám věřit."

Trenér Miroslav Koubek bude už od úvodního kola pod velkým tlakem. Do Ďolíčku totiž zavítá nováček soutěže a navíc jeden z adeptů na sestup. Bohemka sice bude papírovým favoritem, nicméně celkově navázat na loňskou sezonu bude hodně obtížné.

Podobně jako Bohemka je velkou neznámou i Hradec Králové. Ten si znovu vybojoval účast ve druhé lize a v té nejvyšší by rád hrál důstojnější roli a mezi českou elitou se udržel pokud možno déle. Hradec je podle expertů vůbec nejvážnější kandidát na sestup, navíc začátek soutěže bude mít o to složitější, že nebude moci využívat domácí prostředí.

Votroci začnou soutěž v Ďolíčku, kde je čeká tradiční dobrá fotbalová kulisa. Kouč Pilný už je o základní jedenáctce přesvědčen a věří, že Votroci začátek ligy zvládnou. "Někteří hráči mají drobné šrámy a my chceme, aby do nedělního zápasu šli všichni 100% zdravotně připraveni. Jinak o sestavě jasno máme," prohlásil trenér Bohuslav Pilný.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Křapka, Krch, Gajič, Havel - Berger, Hubínek, Jindřišek, Jirásek, Luts - Mikuš
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Mudra, Mareš - P. Černý, Trubač - Martan, Zorvan, Malinský - Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Posílená Slavia zahájí ligovou sezonu na půdě neoblíbeného Brna. Zbrojovka v uplynulé sezoně v jarní část doma ani jednou neprohrála a natáhnout tuto sérii se pokusí i proti Sešívaným v nové sezoně 2016/2017.

Slavii se v posledních letech v Brně vůbec nedaří a ani tentokrát jí nečeká snadná práce. Zbrojovka po loňské úspěšné sezoně udělala několik změn, avšak v žádném případě se nedá říci, že by oslabila. Úspěšného kouče Václava Kotala nahradil Svatopluk Habanec a v záložní řadě bude vedle Pavla Zavadila další obrovská zkušenost, exreprezentant Jan Polák. Nicméně jak Zavadil, tak i Polák budou v zahajovacím utkání chybět - na vině jsou zranění.

V přípravě si vedla Zbrojovka obstojně, výjimkou zápasu se Stuttgartem, se kterým prohrála vysoko 0:4. Domácí by rádi obsadili místo v první polovině tabulky, nejlépe pak do pátého místa. Hned na úvod je čeká ostrý test v podobě posílené Slavie. "Máme k soupeři přirozený respekt. Ale tohoto zápasu se nebojíme. Síla Slavie je hlavně v její ofenzivě. Je pro nás lepší hrát hned v prvním kole proti Slavii než narazit na soupeře, kterého musíme porazit a být pod psychickým tlakem," nechal se slyšet Habanec.

Velké ambice má pochopitelně i Slavia, která by chtěla loňské páté místo ještě vylepšit a umístit se do TOP 3. Kádr Sešívaných výrazně posílil a na ligové scéně by to mělo být znát. Pro Slavii začala nová sezona už dříve, dvojzápasem s estonskou Levadií. Po průšvihu v Talinu se svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího zmátořili a výhrou 2:0 postoupili do dalšího kola. Jestli Slavia dosáhne i čtvrtého předkola zůstává otázkou. S portugalským Rio Ave v prvním zápase jen remizovala 0:0 a ve čtvrteční odvetě tak bude mít co dělat.

Právě s ohledem na odvetu bude kouč Uhrin některé opory šetřit. "Na změny v sestavě dojde, nejsem schopen říct, jak na tom budeme. Hrajeme dost brzy a chceme venku vyhrát, i když to bude velice těžké utkání," vyjádřil se Dušan Uhrin ml.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Šural, Kijanskas, Lutonský - Buchta, Vraštil - Litsingi, Michal Škoda, Štohanzl - Řezníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Van Kessel, Hušbauer, Souček, Kenija, Zmrhal - Milan Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Viktoria Plzeň odstartuje cestu za zlatým hattrickem utkáním na půdě jednoho z outsiderů soutěže Vysočiny Jihlavy. Domácí dokázali v minulosti favorita několikrát zaskočit, nicméně jakýkoli bodový zisk by byl velkým překvapením. Viktorku čeká na Vysočině nelehký úkol, navíc už v týdnu pocestuje ke složité odvetě do dalekého Ázerbajdžánu.

Jihlavě experti přisuzují boj o záchranu, ovšem samotný klub by se rád viděl výše. V přípravě naznačil, že by se to mohlo povést. Kouč Michal Hipp byl s předsezonní přípravou víceméně spokojen, Jihlava sice některé zápasy výsledkově nezvládla, herně však nepropadla. Zdolat dokázala například turecký Basaksehir Istanbul.

Také hráčský kádr doznal několika změn. Vrátil se Haris Harba a přišli i další jako Antonín Rosa, Rostislav Šamánek, Lukáš Zoubele nebo talentovaný Lotyš Davis Ikaunieks. Týmu nechybí ani dravé mládí a tak má kouè Hipp rozhodně z čeho vybírat. "Z týmu cítím velké odhodlání a natěšení na úvodní duel proti úřadujícímu mistrovi a týmu ze špičky ligy. Každý zápas proti Plzni je svátkem nejen pro Jihlavu, ale i pro další české celky. Věřím, že je v našich silách odehrát kvalitní zápas a velkého favorita zaskočit," nechal se slyšet kouč Hipp. Jihlavě bude pro 1.kolo scházet Tlustý a Mišůn, otazník visí i nad startem Hronka a Zoubeleho.

Narozdíl od Jihlavy kádr úřadujícího mistra příliš změn nedostál, ta největší změna se udála na trenérském postu, kde Karla Krejčího nahradil Roman Pivarník. S týmem absolvoval celou přípravu, ale soutěžní premiéra nedopadla dle jeho představ. Viktorka v prvním zápase 3.předkola Ligy mistrů s ázerbajdžánským Karabachem jen plichtila 0:0 a v odvetě tak bude muset předvést mnohem více. Každopádně ještě než se odcestuje do Baku, představí se Západočeši v Jihlavě a Roman Pivarník možná postaví pozměněnou sestavu. Plzeň má s domácími pochopitelně lepší bilanci, ale pamatuje také nezdary. Ten poslední se udál v listopadu roku 2014, Jihlava tehdy doma zvítězila 2:1.

Podle tuzemských bookmakerů není Plzeň hlavním favoritem, byť předchozí dva ročníky ovládla. Právě tento fakt by mohl Viktoriánům sedět, cesta za zlatým hattrickem však bude hodně trnitá. Vyhrát třikrát v řadě se v historii samostatné české ligy povedlo jen pražské Spartě.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Fulnek, Šulek, Urblík, Vaculík - Dvořák, Ikaunieks
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hejda, Hubník, Limberský - Kopic, Kučera, Hrošovský, Kolář, Kovařík - Ďuriš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Velmi zaimavé utkání slibuje jablonecká Střelnice. Domácí celek totiž přivítá nováčka z Karviné, přičemž návrat do domácího prostředí zažije kouč Moravanů Jozef Weber. Jablonec by v novém ročníku rád hrál o poháry, pro Karvinou je primárním cílem záchrana.

Utkání Jablonce s Karvinou slibuje atraktivní podívanou a to hned z několika důvodů. Jednak půjde o duel výrazně pozměněného Jablonce, bez několika opor předchozích sezón a ambiciózního nováčka, který si vybudoval krásné nové zázemí s útulným stadionem a především se na jabloneckou Střelnici vrátí Jozef Weber, kouč Karviné a jablonecká ikona let minulých. "Krásných třináct let! A osud mi to nemohl naplánovat lépe, hned v prvním kole hrát v Jablonci je hezké. Říkal jsem i hráčům, že los nám přál v tom smyslu, že zahajujeme naši misi na hezkém stadionu proti týmu, kterému se ještě v loňské sezóně přezdívalo Galácticos," nechal se slyšet kouč Weber.

Karviná nebude v Jablonci favoritem, překvapit nicméně může."Kdybychom domácí obrali o body, určitě bych se nezlobil. Věřím, že se domů budeme vracet s dobrou náladou," dodal Jozef Weber.

Atraktivitu utkání zdůrazňuje i domácí strana v čele s trenérem Zdeňkem Frťalou. "Pro lidi je tento zápas z více důvodů atraktivní. Je to první ligové utkání, je to ligový nováček. A v podstatě kormidelníkem týmu je trenér Jožka Weber, který tady jako hráč zanechal velkou stopu a zapsal se nesmazatelně do historie klubu. Co se týče Karviné jako týmu, je to sice ligový nováček, ale ve svém kádru má několik zkušených ligových hráčů. Není to nějaký vykulený tým, který bude jen sparing partnerem. Právě naopak, je to tým, který ve druhé lize splnil předsezónní úkol," prohlásil Frťala.

Jablonec vstupuje do nové sezony s cílem odčinit uplynulý nezdar. Kádr prošel hned několika změnami, nicméně kvalita v něm zůstala. "Vypadá to dobře. Mančaft se trochu změnil a já mám pocit, že jsme vnitřně silnější. Sedíme si v kabině a snad to dokážeme přenést do sezony. Doufám, že do sezony dobře vstoupíme a budeme diktovat tempo hry," doufá kapitán Jablonce Tomáš Hübschman.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Nový, Pernica, Beneš, Hybš - Masopust, Trávník, Hübschman, Jiráček - Mehanovič - Wágner
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pindroch - Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann - Voltr, Šisler, Okleštěk, Budínský, Zelený - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Hned na úvod je souboj Zlína s Příbrami, co se týče celkových ambicí, velice důležitý. Oba týmy jsou řazeny spíše do bojů o záchranu, oběma by pak výhra výrazně dopomohla k celkovému uklidnění. Zatímco kádr Zlína zůstal až na výjimky víceméně pohromadě, ten Příbramský dostál několika změn a bude zajímavé sledovat, jak si do budoucna povede.

Samozřejmě i ve Zlíně došlo k několika změnám. Přišli Josef Hnaníček, David Štípek nebo ze Sparty brankář Tomáš Holý. "Na papíře máme silnější tým. V sezoně však bude rozhodovat, jak se každý připraví v hlavě, jak bude pracovat pro mužstvo a jak bude poslouchat pokyny. Dohromady musíme hrát náš poctivý fotbal," nechal se slyšet útočník Tomáš Poznar, na kterého budou Ševci i v této sezoně spoléhat. Zlín by se rád poučil z loňské sezony, kdy se mu na podzim sice dařilo, ale na jaře vypadl z role a ještě měl co dělat, aby se v konečném zúčtování zachránil.

Ještě mnohem většími změnami si prošla Příbram, která měla v minulé sezoně co dělat, aby se zachránila. "Příbram v letní přestávce prošla obrovskými změnami. Takové zemětřesení snad nepotkalo žádné mužstvo. Ale tím se tolik nezabýváme. Jsem přesvědčen, že jsme schopni Příbram porazit," řekl zlínský trenér Bohumil Páník. "Na ligu jsme se již všichni těšili. Doufám, že ze Zlína přivezeme minimálně bod," dodal naladěný příbramský Tomáš Majtán

Vzájemná bilance obou celků je vyrovnaná a svědčí o tom i bezbranková remíza v posledním vzájemném utkání uplynulé sezony.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Holík - Štípek, Živulič, Hnaníček, Matejov, Vukadinovič - Poznar
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Chaluš, Nikolič, Ferrara - Tregler, Pilík - Brandner, Rezek, Divíšek - Majtán
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 20:15)
Pražská Sparta má na startu nového ročníku české nejvyšší soutěže jediný cíl, sesadit z trůnu Plzeň a získat mistrovský titul. Letenští jsou považování za největšího favorita soutěže a je tak logické, že i v prvním zápase proti Slovácku bude megafavoritem. Moravský celek vstupuje do nové ery, bez Svatopluka Habance, zato se Stanislavem Levým.

Sparta je v zápase se Slováckem obrovským favoritem a to nejen díky zcela jasně lepší vzájemné bilanci. Slovácko dokázala takřka pokaždé porazit až na jednu výjimku. Právě v minulé sezoně se celku z Uherského Hradiště podařilo Spartu porazit a způsobit jí velké komplikace v boji o titul.

Dle bookmakerů je jasno, Sparta je největším favoritem a zisk titulu by jí tentokrát neměl uniknout. Jenomže, dokáží se svěřenci trenéra Zdeňka Sčasného s touto rolí popasovat? První zápas předkola Ligy mistrů proti rumunské Steauy Bukurešť (1:1) ukázal, že možná ne. Na druhou stranu evropské poháry nejsou domácí liga a kvalitou hráčského kádru se Sparťanům jen tak nikdo rovnat nemůže.

Sparta každopádně potřebuje dobře odstartovat a proti celku, který nemá absolutně co ztratit, to nebude mít jednoduché. Navíc vzhledem k brzké důležité odvětě Ligy mistrů bude trenér Sčasný nucen pozměnit základní jedenáctku a dát prostor jiným hráčům. Utkání se Slováckem bude specifické pro navrátilce Michala Kadlece. Reprezentační bek je odchovancem Slovácka, v jejím dresu působil čtyři roky. "Je to pro mě speciální zápas. Je to už jedenáct let, letí to strašně. Poprvé jsem tam nakoukl do ligy, v sobotu to bude hodně specifické. Mám tam větší část rodiny, hodně kamarádů, z nichž někteří dokonce chodí do slováckého kotle," prohlásil před zápasem Michal Kadlec.

Slovácko vstupuje do nové sezony už bez Svatopluka Habance, který odešel vykonávat trenérské řemeslo do nedalekého Brna. Novým lodivodem se stal Stanislav Levý! Zdali dokáže Slovácko pozvednout se teprve uvidí. Jedno ale jisté, Levého nečeká jednoduchá premiéra. Slovácko se totiž představí na půdě největšího favorita pražské Sparty. "Sparta má kvalitní kádr, který je na všech postech zdvojený. My máme dvě možnosti. Buď můžeme poslat body do Prahy poštou, nebo pojedeme válčit, bojovat a zkusit uhrát co nejlepší výsledek a my jsme si vybrali právě tuto variantu," říká trenér Slovácka Stanislav Levý.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Holek, Brabec, Kadlec - Zahustel, Čermák, Dočkal, Frýdek, Konaté - Šural, Lafata
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Biolek, Daníček, Šumulikoski, Havlík, Kerbr - Diviš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (pátek 18:00)
Nový ročník české ligy odstartuje páteční předehrávka mezi pražskou Duklou a Teplicemi. Na Julisce si tak soutěžní premiéru v novém působišti odbude jak domácí trenér Jaroslav Šilhavý, tak kouč hostů Daniel Šmejkal, kterého navíc čeká první duel v nejvyšší soutěži.

Oba celky mají co napravovat, protože minulá sezona jim nevyšla podle představ. Dukla skončila desátá, Teplice obsadily dvanácté místo pouhé tři body nad sestupovým pásmem. Oba kluby po sezoně vyměnily trenéry: Šilhavý na Julisce nahradil Luboše Kozla a Šmejkal v Teplicích Davida Vavrušku.

"V Teplicích byla změna trenéra vynucená, tady na Dukle to tak nebylo, tady byla dohoda. S trenéry Teplic Danem Šmejkalem a Radimem Nečasem se dobře známe, vyznávají kombinační fotbal, takže věřím, že to bude oboustranně útočný fotbal. To si myslím, že by nám vyhovovalo," řekl Šilhavý.

Dukla si pro ligový rozjezd těžko mohla přát lepšího soupeře, protože Teplice na Julisce prohrály poslední čtyři zápasy, navíc s hrozivým skóre 2:16. "Každá série jednou končí. Já pevně věřím, že skončí už v pátek. Dukla má také jiného trenéra, myslím, že bude vyznávat jiný styl. I proto věřím, že získáme tři body," řekl na klubovém webu kapitán Severočechů Štěpán Vachoušek.

Teplice si z loňské sezony do nové přenášejí sérii osmi zápasů bez výhry. S tímto faktem aktuálně kontrastuje příprava, v níž Severočeši neprohráli ani jeden duel. Před sezonou se dařilo i Dukle, ta odešla poražena pouze v jednom z osmi případů.

Domácím budou chybět zranění Koreš s Vrzalem, nejisté jsou starty nejčerstvějších posil Kušníra a Podaného. Teplice přijedou bez Martina Filla, jenž si odpyká jednozápasový trest z konce minulé sezóny. Jinak jsou Severočeši v kompletním složení.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný - Čajič, Považanec, Hanousek - Néstor, Beauguel, Olayinka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Ljevakovič - Hora, Hrubý, Vachoušek, Urma - Potočný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 MFK Karviná00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1490)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele