Engelaar se vrací na místo činu, na rok se upsal Twente

03.10.2014, 20:57
Aktuality
Orlando Engelaar se na stará kolena vrací tam, kde strávil jedny z nejlepších let své kariéry - do Enschede. Již 35letý záložník za Twente hrával mezi roky 2006 a 2008, aby s ním nyní jakožto volný hráč podepsal kontrakt platný do konce této sezony...

Engelaar v Enschede již nějaký čas nabíral kondičku a podpis krátkodobé smlouvy se tak zdál být jediným logickým vyústěním situace.

Zkušený středopolař přitom dres Twente jistě bude přetahovat přes hlavu se zvláštní chutí; bylo to totiž právě angažmá v aktuálně pátém celku Eredivisie, co mu vyneslo první pozvánku do reprezentace a nakonec i účast na mistrovství Evropy 2008.

Právě po skončení Eura se Engelaar poprvé vydal za hranice, v Schalke mu však pšenka nekvetla, a tak se obratem vrátil do Nizozemí - tentokrát pod křídla PSV Eindhoven. Uplynulou sezonu potom 35letý rodák z Rotterdamu strávil v Austrálii, kde se coby hráč Melbourne Heart stal autorem oficiálně nejhezčí branky ročníku.

Čtrnáctinásobný nizozemský reprezentant nyní pravděpodobně bude moci zakončit hráčskou kariéru zpátky doma. V dresu Twente si obnovenou premiéru teoreticky může odbýt hned v neděli, kdy jeho staronový tým cestuje do Alkmaaru.

Autor: Tomáš Daníček / eredivisie.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
jester Radka Bejbla

už 35 let? To to letí...pamatuju jak ještě "nedávno" to byl veliký objev a stavební kámen repre

Reagovat
Stiksxx

Zadna posila to neni. Uz u nás byl k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde do týmu kde to zná, asi i má rád, navíc Twente má hodně mladou zálohu a třeba Ziyech může lecos pochytit, podle mě super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele