Empoli po dlouhé sérii bez výhry propustilo trenéra Andreazzoliho

05.11.2018, 20:55
Aktuality
Nehezký dárek k dnešním 65. narozeninám dostal Aurelio Andreazzoli. Zkušený trenér už nebude sedět na lavičce Empoli, nováčkovi italské Serie A se letos nedaří a vedení se s kormidelníkem dnes večer rozloučilo...

"Empoli oznamuje, že Aurelio Andreazzoli byl propuštěn z funkce trenéra prvního týmu, společně s ním odcházejí i jeho spolupracovníci Giacomo Lazzini a Andrea Aliboni," stojí v prohlášení Empoli.

Empoli pod vedením Andreazzoliho zažilo skvělou loňskou sezonu, v té opanovalo druhou nejvyšší soutěž a díky atraktivnímu fotbalu si zajistilo postup mezi italskou elitu. Letos už se týmu nedaří, Empoli sice začalo výhrou nad Cagliari, od prvního kola ovšem nevyhrálo a propadlo se až na osmnáctou příčku tabulky.

Italský tisk už přišel s tím, kdo by měl Andreazzoliho nahradit, kormidla se podle něj ujme Beppe Iachini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsene Wenger podle francouzských médií úspěšně jedná o podmínkách angažmá v AC Milán. Zkušený kouč po loňské sezoně po dlouhých letech opustil Arsenal, ve slavném italském klubu je aktuálně kritizován Gennaro Gattuso, přestože s týmem vyhrál poslední tři ligové zápasy. (football-italia.net)

Vstavme sa, že v CL chytia Bayern

Reagovat
Eldarion

Ja by som bral Wengera všetkými desiatimi, je to kvalitný a skúsený tréner. Spaletti tiež dokázal ako prvý kvalitný tréner na lavičke Interu z tej zberby spraviť tím. Romagnoli a jeho nadstavený čas tu večne nebude a to mám Rina veľmi rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vám Wengera přál a věřím že by vám hodně pomohl. Hra by byla určitě koukatelna

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

Bol by to posun v pred? Uz v PL mu vyčítali ze nezvláda zapas takticky, nedokaze reagovať na priebeh zapasu, neviem ci taky trener by v SA uspel. Staci si pozriet ako Emery zlepsil Arsenal.

Reagovat
Eldarion

Určite áno, každý tréner má svoj začiatok aj koniec a keď nemá za sebou napr. kabínu tak môže byť akokoľvek dobrý ale skončí, viď. Ancelotti. Nehovorím, že by prišiel a vyhral Scudetto 3x za sebou ako Conte ale určite by tomu mladému tímu kde je kopec talentov dal tvár a vhodne ho doplnil skúsenými hráčmi. Gattusovi dosť zjavne chýbajú tie taktické skúsenosti, keby boli v lige trochu kvalitnejšie tímy tak sme zase v strede tabuľky.

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nemá Wenger to nejlepší už za sebou? Když už nového kouče, tak ať vezmou Conteho! On by totiž ani ten Wenger nebyl z laciného kraje.

Reagovat
Pipo123

Conte vraj odmietol Real pretože chcel mať slovo pri výbere hráčov a budúcich nákupoch, je otázne či by mu vedenie AC dalo voľnú ruku, hlavne v momente kedy budete mať možno ban na prestupy

Reagovat
Eldarion

Mala by to byť "len" pokuta resp. že nedostane AC prémie a financie za účasť v EL cca pár miliónov. Prestupy by mali byť okej len ako vravíš toto nové vedenie chce zvýšiť hodnotu klubu a predať ho takže určite by Contemu nedovolili každé leto míňať 200 mil. na prestupy a možno ani 100 nie

Reagovat
Eldarion

Conte je strop ale Juventino blee

Reagovat
Panděvova ofina

Prosím !

Reagovat
Ferguson6

Tak Gazidis.

Reagovat
Eichel

v CL

Reagovat
smazaný uživatel

Raz si hore, raz dole...pritom Empoli malo aj smolu. A nehrali špatný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spickovy zahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli bychom s ním asi hovna, ale ty hrajeme i teď a bodů bychom měli víc.

Reagovat
Jajinek

Už jsem byl na Interu mnohokrát, ale světe div se, poprvé jedu na Ligu mistrů. Těším se jak malej, hlavně na hymnu a mávání hvezdickovym balonem ve středověku kruhu. ..no a na to, až dáme gól. Věřím, že s trochou štěstí můžeme i vyhrát

Forza Inter!!!

Reagovat
cresposuper

podobne

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Nuno čomes

Jedeš s fanclubem?

Reagovat
Jajinek

Letím s kamarádama, ale s fanklub dáme fotku před stadionem :)

Reagovat
Nuno čomes

To je cajk, let na otočku? případně odkud to vyšlo nejlépe? Ale lístky jsi řešil přes fanclub? to vyšlo určitě levněji ne?

Ok dost otázek ale zajímá mě to, jak nejlíp na různé výjezdy.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pipo123

zavidím

Reagovat
LesyJePan

uži si to

Reagovat
Deki

pěknej zážitek!

Reagovat
CubONE

Dazdnik si zober, od rana je hnusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele