Emery: Sevilla znovu ukázala, že Evropská liga je její soutěž

19.05.2016, 12:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Sergi Samper

Reagovat
kylo ren

sevilla liverpool

Reagovat
pobody's nerfect

Kdo ví, jak by to skončilo, kdyby rozhodčí odpiskal aspoň jednu penaltu v prvním poločase nebo uznal lovrenuv gól. Ale za skvělý druhý poločas si výhru zasloužili

Reagovat
Switchback

A proč by měl včera rozhodčí uznat Lovrenův gol?

Reagovat
pobody's nerfect

neviděl jsem přesně, protože to nikde neukazovali, ale nejsu si stoprocentně jistý tím, že byl ofsajd, protože byl ještě jeden hráč Sevilly u rohového praporku, který byl plus minus v jedné rovině se Sturridgem, který měl být v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč se hned po rozehrání rozeběh dopředu, aby vystavil do ofsajdu Sturridge, takze tady bylo odmavano dobře. Každopádně jedna penalta za ruku měla bejt

Reagovat
pantondavo

Přesně, Lovren ne, pencle ano.

Reagovat
p-e-t-k-o

Dobry coach, tri krat po sebe obdivuhodne

Reagovat
Recoba Inter

Emery je výborný kouč. Stále nikdo nenašel z evropských mužstev recept na jeho hru. To už něco vypovídá. Přitom konkurence je.

Reagovat
HullCity

No v Lize mistrů se to povedlo i Monchengladbachu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny kouc, ktery ve sp. lize nedokazal zvitezit v ani jednom venkovnim zapase za sezonu....

Reagovat
stas87

Tak to dokazali ostatni treneri,no len on ma europsku trofej teraz.Zvysok ma vonkajsie vyhry,menil by si na jeho mieste?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale neni to tak, ze by on obetoval venkovni vyhry pro triumf v EL/Cope. Neni v tom nic systematickyho, proste jeho tym hral v lize tuzku a k tomu mel hodne stesti v poharech. Souperi v Cope - Betis, Mirandes, Celta. V EL - Molde, Basilej, Athletic(postup s velkym stestim na penalty), Sachtar. To je proste o stesti minimalne tolik jako o skillu.

Reagovat
DelPiero137

To ma vazne tuto sezonu taku statistku?

Reagovat
Recoba Inter

Já jim taky nefandil, souhlasím, že se neprezentují zrovna pohledným fotbalem, ale snaží se hrát na účelnost, letos jsem je neviděl hrát tolik co vloni resp. předloni, to jsem viděl asi (4+4 jejich zápasy v Evropské lize, což sice taky není moc, ale obrázek si o tom už uděláš), včera jsem viděl finále a mě osobně tam nějaký velký progres nepřišel, ale ta účelnost v kombinaci se zkušenostmi týmu s finálovými zápasy mi tam příjde zjevná. Pokud ti příjde, že píšu kraviny které jsou dost mimo tak prosím, ale to, že ten trenér dokáže s takovým klubem vyhrát 3x po sobě Evropský pohár tak to je teda něco. To se nepovede jen tak někomu.A co na to, že v lize letos nic moc. Ta venkovní bilance je ostudná to je pravda, ale to je teď vzhledem k tomuhle až legendárnímu vítězství mrzet nemusí. Mimochodem, taky mě mrzí, že přes vás postoupili. Zápas jsem sledoval jen online výpisky tady na livescore a přál to vám. Nevím jak to vypadalo. Nevím kdo a jak posral penaltu. Je možné, že jste dali břevno, tyč a vaše střelce oslepovali jejich fanoušci z tribun laserem, aniž by se na to přišlo to by mě to vyřazení taky štvalo. Pokud máš ochotu mi vysvětlit proč jsi přesvědčený o tom, že měli štěstí a vy smůlu tak mi to prosím řekni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahodili jsme nekolik tutovek a v Seville byli jasne lepsim tymem, s tim ze se Sevilla se doma horko tezko branila. Bohuzel jsme ale zbytecne predtim projeli zapas na San Mames. Jak rikas ta jejich efektivita je v rozhodujicich chvilich neskutecna. Prave u toho penaltovyho rozstrelu se u nich projevila ohoromna psychicka sila, to s jakou samozrejmosti kopali penalty myslim doklada jak k zapasum v tyhle soutezi pristupuji...oni si proste vnukli, ze je nikdo nemuze vyradit...a nikdo je nevyradi Spis je trochu frustrujici sledovat, ze v lize to neni zadnej zazrak a i my se spoustou zranenejch hracu je dokazeme drzet za sebou, ale v Evrope se jim nejakym zpusobem vzdycky dari postupovat dal, ze skoro ani sami nevi jak Zase jsem presvedcenej ze nebyt tolika zraneni tak jsme ve finale my a v lize uhrajem 4. flek

Reagovat
Recoba Inter

jojo děkuju... ono je frustrujicí pro mě sledovat Sevillu jak stále vyhrává EL a třeba v LM nic tam vůbec žádný pokrok, po 2 po sobě jdoucích a vyhraných finále by sis řekl, že ten klub bude mít ambici něco dokázat i o level výš... no zatím se tak nestalo, mají na to? vzhledem jak hrají v domácí soutěži tak bych řekl že ne a Evropská liga je opravdu jejich strop na který se dokážou výborně připravit. Někdo by je měl už z hecu příští rok připravit o primát, ale pokud ten kádr i Emeryho přes léto udrží, tak to můžou klidně zopakovat silné kluby mají EL na párku a slabé kluby na Sevillu zkrátka ztrácejí. Proto nerad vidím pro mě sympatické mužstvo jako Athletic, který se Seville vyrovná, vypadnout s tentýž týmem na penalty...

Reagovat
Kokesh

Ty celkove Sevillu asi nemusic, co? Rejes do ni solidne.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho Liverpoolu. Kloppovi zas nevyslo finale, na kazdopadne pod jeho vedenim pojde ten tym urcite hore

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Moreno, dva góly a většina akcí jeho.

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kvalitativny rozdiel v druhom polcase bol dost vyrazny.

Reagovat
johnik

A v prvním taky

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla umi hrat perfektně play off, připravií se na ty pouhe dva zapasy uplně skvěle. To je jeji největší zbraň. V lize hraji lepší střed.

Reagovat
Robbie

Emery ani neví, já ho mezi kvalitní trenéry neřadím, v lize hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit, zariznout nás zarizl jako hovado, to však neomlouvá takový výbuch v druhem poločase..

Reagovat
REPLIKATOR

UEFA Sevilla League

Reagovat
smazaný uživatel

V lize nic moc a ty pohary vzdycky spis uhaluzej nez ze by soupere prehravali, ale dlouhodobe ukazujou silnou psychiku, Emery je v tomhle pan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
risk je zisk

Sevilla potvrdila aktuální dominanci španělského fotbalu v evropských pohárech. Také LM bude mít potřetí za sebou vítěze z Apeninského poloostrova, protože ve finále tohoto ročníku se utkají madridské týmy Real s Atléticem.

Je to tady 2 hodiny a jeste nikdo si toho nevsimnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Cos měl na základce ze zemáku, mistře?

Reagovat
risk je zisk

Zemak jsem mel v pohode. O co ti jde?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ono to bylo v článku? Tak oprava, co měl ze zemáku autor toho Apeninského poloostrova?

Reagovat
risk je zisk

Jojo bylo to v clanku a prave proto me to udivovalo, ze i po 2 hodinach to tam bylo .

Reagovat
smazaný uživatel

No, to tě celkem chápu Já jak už to četl opravené, tak mi hned necvaklo, jaks to myslel

Reagovat
risk je zisk

Ok, chill :).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele