EMERSON CHCE ZPĚT DO JUVENTUSU

16.01.2007, 15:06
Aktuality
Působení záložníka Emersona na Santiago Bernabeu se zřejmě neprotáhne na dobu delší než rok. Brazilský reprezentant se v létě otočil zády k Juventusu a zamířil do Realu Madrid, jenomže zde se nedokázal adaptovat a teď by se rád vrátil zpět.

Emerson byl v létě jedním z těch, kterým se po přeřazení Juventusu nelíbila představa hrát pouze druhou nejvyšší italskou soutěž, a tak dal přednost nabídce od Realu Madrid. Zde se však za půl roku stále nedokázal plně aklimatizovat, a to ani přesto, že s ním po stejné trase v létě putovali také Fabio Cannavaro a především trenér Fabio Capello, jenž ho vedl už v AS Řím.

V "Bílém baletu" pomalu začíná další revoluce. V zimě již přišli Fernando Gago, Marcelo a Gonzalo Higuain, naopak vedení klubu nadále nepočítá s Ronaldem, Antoniem Cassanem a Davidem Beckhamem. Posledně jmenovaný se proto předběžně dohodl na smlouvě s americkým celkem Los Angeles Galaxy.

Vedle výše uvedeného tria je teď na odchodu ze Santiago Bernabeu také Emerson, který by se rád vrátil do Juventusu. Tento fakt potvrdil konzultant Realu Ernesto Bronzetti a také deník Corriere dello Sport, podle jehož informací hráčův agent Gilmar Veloz již dokonce kontaktoval vedení turínského klubu.

Juventus by se znovuangažování Emersona zřejmě nebránil, základní otázkou tedy budou finance, a pokud se Emerson bude chtít na Delle Alpi opravdu vrátit, bude muset ze svých požadavků hodně slevit. V Realu totiž v současnosti pobírá roční plat zhruba šest milionů eur a takovouto sumu mu druholigový Juventus nabídnout nemůže. Celý transfer by se tak mohl uskutečnit až v létě, tou dobou by měl turínský klub opět patřit mezi italskou elitu. "Stará dáma" by na Emersonově případném přestupu mohla i vydělat. Zatímco v létě se hráčova cena pohybovala okolo patnácti milionů eur, během podzimu údajně klesla na osm milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
HOST*Real

To jsem zvědavej co se z tý revoluce v Realu vyvine???

Reagovat
HOST*

ta revoluce trva uz pet let a jsou porad ve srackach

Reagovat
Pharrell

jak pet let??? ..posledni velkou trofej ziskali v r.2003(Sp.Titul) a v r.2007 nebo 2008 urcite neco velkeho zase vyhraji

Reagovat
HOST*

tim bych si nebyl vubec jisty

Reagovat
HOST*Real

Hele používej prosím jiný nick .. tenhle tady už mám já a nejde se mi s ním zaregistrovat, tak ať si nás tu nepletou ... děkuji za pochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč myslíš, že se ti s ním nejde zaregistrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

Čekal jsem, že někdo takhle zareaguje ... závistiví fanoušci ostatních menších klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že zase zaperlíš. Nebude to náhodou tím, že už ho před tebou někdo obsadil? Cena za nejdebilnější nick roku ti však v loňském hodnocení neunikla a to právem...

Reagovat
HOST*Real

Nikdy jsem ho tu u nikoho neviděl ... ale to bude tím, že ho už někdo obsadil co? No a k tomu zbytku ... jak už jsem řekl ... další závistivec.

Reagovat
HOST*españa

najednou by mu byl juventus dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně odcházel a nechal tým v druhé lize a teď když vidí že Juve se vrátí tak chce zpátky takovýhle hráče opravdu miluju

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu je ho škoda...ale,že by se měl vrátit do Juventusu???

Já bych zrádce nebral...

Reagovat
smazaný uživatel

Pues que se vaya, coňo!

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda, tengo dinero?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, Španělština mi nejde...

Reagovat
HOST*Real

Ale snaha se cení.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tomuhle se říká "NADŘAZENÝ TYP ŘEČNÍKA" do ideálního typu máš hodně daleko

Reagovat
HOST*1860

urcitetoodnehonebylo pekny, sem nanej nasranej porad, ale jeho kvalitybudou v boji o titul dulezity, takze bych ho bral a je mi jedno, ze prichazi jen kdyz se na nej vysrali v jeho klubu.. ma proste kvality..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím,že jsme v situaci,kdy se budou hodit hlavně zkušení a ověření hráči.Nemůžeme si dovolit skládat tým na 5 let dopředu.A proto bohužel beru Emersona všemi deseti.

Reagovat
HOST*

já bych ho nekupowal nejdřiw si odejde za nízkou částku a tedka aby ho kupowali zpátky za bůhví kolik

Reagovat
HOST*r9

Reagovat
smazaný uživatel

16 je málo? Zpátky min. za 12, jinak se o něm nemusíme vůbec bavit...

Reagovat
HOST*juve

Reál je banda pitomců 5 let hrajou nahovno a ted ještě vyhazujou hráče.nejlepší je ve španělský lize stejně Barcelona a to se nezmění

Reagovat
HOST*Jaca

to je fakt piča ten Emerson, neví co chce idiot, když šel Juve ke dnu tak se radši zdekoval, a teď ??? takové zajebané madridské primadovny nemám rád, fuck off Real

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jinak Emerson je bezcharakterní kopýtko... a to doslova

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

však je to taky pravda, není zdaleka tak dobrý jak se všichni myslí, vůbec se mi jeho bezpáteřní hra nelíbí... zdá se mi takový neohebný, tvrdý, nekreativní

Reagovat
HOST*drogba

Stejně v Realu nepotřebujou dva defenzivní záložníky. Vidim to takhle:

------------------Casillias-----------------

Ramos--Helguera--Cannavaro--Marcelo

Robinho----Gago----Diarra----Reyes-

------Higuaín----Van Nistelrooy--------

Reagovat
HOST*Asta-killer

Skurvený cigan, zrazu sa cpe do Juventusu. Nakopal by som ho do riti, cigana skurveneho!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele