Emenalo přijal novou výzvu, se skautingem pomůže v Monaku

28.11.2017, 18:53
Aktuality
Nigerijský funkcionář Michael Emenalo nakonec příliš dlouho bez nového projektu nezůstal. Po deseti letech ve strukturách londýnské Chelsea si původně plánoval oddychnout, nakonec však neodolal a skočil po nabídce monackého AS, které ho přibralo na pozici sportovního ředitele, kde opět Emenalo bude dohlížet na výběr posil...

Dvaapadesátiletý Emenalo se na Stamford Bridge začal zabydlovat v říjnu 2007 a postupně tam studoval příštího soupeře Chelsea, asistoval Carlovi Ancelottimu a následně od roku 2011 nepřetržitě vykonával pozici technického ředitele. Po náročném létě, kdy se Blues nepodařilo dotáhnout hned několik přestupových cílů, byl však letos leckým kritizován a úvodem listopadu tak sám rezignoval.

Emenalo měl v pozici technického ředitele prsty v přivedení Edena Hazarda, Césara Azpilicuety, Kevina De Bruyneho, Romelua Lukakua i trenéra Antonia Conteho, a na jeho bohaté zkušenosti i know-how nyní bude sázet AS Monako. Emenalo má úzce spolupracovat s viceprezidentem klubu Vadimem Vasiljevem.

Po Nigerijcově nástupci se mezitím poohlíží v Londýně, kde v tuto chvíli na dvou židlích sedí Emenalova spolupracovnice Marina Granovskaia. S postem technického ředitele je mezitím spojován i současný kouč Hullu City a bývalý lodivod CSKA Moskva s vazbou na Romana Abramoviče, Leonid Sluckij.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
johan14

Chvalabohu je šťastný on aj všetci v Chelsea. Tie prestupaky boli neuveriteľne naťahovane do posledného dňa. Ale Sluckij náhrada? To musí byť žart.

Reagovat
smazaný uživatel

ruska mafia

Reagovat
Whitemedia

Před třemi týdny tvrdil, že potřebuje volný čas, aby se mohl věnovat svým dětem... dlouho se jim teda věnoval

Reagovat
Kang & Kodos

Zjistil, jaký to jsou haranti

Reagovat
smazaný uživatel

Však věnoval. Jeli spolu na Safari.

Reagovat
LeonardoUžoa

Bere je do Monaka, tak co jako?

Reagovat
Sandstorm

Velká výhra pro Monaco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
dave30

To, že Abramovič chystá pro svého dobrého kamaráda Sluckého cestu do Chelsea bylo jasné již od léta. Myslím, že Emenalo musel uvolnit místo. Marína je ovšem nedotknutelná

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl klidně i pro AVB, jako trenér sice stál za nic, ale skauting se oplatil. Bohužel, Roman si z toho dělá malý Kreml, takže Marina zůstane a přibude Sluckij

Reagovat
dave30

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele