Elia si prodlouží pobyt ve Feyenoordu

28.06.2016, 21:36
Aktuality
Feyenoord Rotterdam se může nadále spoléhat na služby Eljera Elii. Ten po návratu do své vlasti výrazně ožil a nyní se dohodl s holandským klubem na prodloužení smlouvy do roku 2018...

Odchovanec Den Haagu si udělal jméno během dvouletého angažmá v Twente, odkud se následně vydal do Hamburku, kde se však opakovaně nedokázal prosadit.

To se naplnilo i při dalším angažmá ve Werderu Brémy a lepší to z pohledu bývalého nizozemského reprezentanta nebylo ani při hostování v Southamptonu.

Před rokem se tak Elia vrátil do Nizozemska, když kývl na nabídku Feyenoordu, se kterým uzavřel kontrakt na dva roky. Nyní se obě strany po úspěšném ročníku dohodly na ročním prodloužení smlouvy. "Eljero měl během uplynulého ročníku rozhodující přínos pro tým a jsme rádi, že se nám s ním podařilo prodloužit smlouvu," prohlásil technický ředitel Martin van Geel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák , jeho největší úspěch je působení v Juve a to v článku není

Reagovat
pospech11

Těch 5 zápasů ? Ale má tam myslím titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jedno kolik zápasů , ale prostě byl tam , hlavně že o Sotonu napíšou ale o Juventusu ani čárka

Reagovat
smazaný uživatel

Je náhoda, keď dnes som asi po sto rokoch začal karieéru za Feyenoord aj s Eliom btw a prídem na EF a tu o ňom po tisíc svetelných rokoch článok, toto nemôže byť náhoda

Reagovat
TheAdy

je

Reagovat
smazaný uživatel

3 clanky behem roku, nekolik expresek. Do toho tak nekolik set tisic lidi hrajici FIFU/PES, kteri si za ten rok vytvorili miliony karier. Neni to zase az takova haluz, ale nevsadil bych na to - to je pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nadpis, jako kdyby tam byl za trest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Debil je to.

... inak Eindhoven získal Schwaaba (VfB Stuttgart)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele