Eintracht Frankfurt odměnil novou smlouvou trenéra Kovaće

08.12.2016, 13:50
Aktuality
Zasloužené odměny se dostalo Niku Kovaćovi. Chorvatský trenér před devíti měsíci usedl na lavičku Eintrachtu Frankfurt a v probíhající sezoně s ním atakuje pohárové příčky tabulky německé nejvyšší soutěže. Vedení tak s jeho službami nemůže být nespokojeno a důkazem je nová smlouva...

Frankfurtu loni hrozil sestup do 2. Bundesligy a svou příslušnost k tamní elitě zachránil až v baráži s Norimberkem. Letos Eintracht sestupové starosti nemá, po třinácti kolech je na pátém místě.

45letý Kovać měl do dnešního dne kontrakt platný do června 2017. Vedení o prodloužení spolupráce usilovalo již několik týdnů a ve čtvrtek po obědě byla potvrzena dohoda platná do června 2019.

"Vždycky jsem říkal, že ve městě a klubu se cítím velmi dobře. Potenciál Eintrachtu je obrovský a budeme nadále pracovat na jeho rozvoji. Už teď máme spoustu zkušeností a po této stránce nám pomohly loňské dva zápasy baráže, díky nimž se tým semkl," říká bývalý chorvatský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / dfb.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborný tréner. Kovač má obrovský potenciál. Tomu Frankfurtu to prajem, dostať sa do pohárov. Za mňa sú najpríjemnejším prekvapením sezóny práve Orli

Reagovat
RicardoCOYS

pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je výborná vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Späť v hre?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo reštart kariéry na eurofotbale, pokúsiť sa napraviť svoju povesť a k Lipsku sa vyjadrovať jedným " " a " " za kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak si povedeš, Kolíne

Reagovat
Rudnevs

Skôr by si mal kariéru ukončiť.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pato44

Za jeden komentar k Lipsku za kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá moja nenávisť už niektorých asi vytáčala, tak ju budem mierniť

Reagovat
vladino10

A čo si vlastne vyviedol?

Či sa ťa iba snažili ochrániť pred tým, čo by si sem napísal po zapase hoffe a kolnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zabanovali ma už minulý týždeň, zrejme očakávali tú vymyslenú Wernerovu penaltu proti Schalke. inak neviem, to bolo zrejme za niečo staré,lebo ja som pred BANom nevyviedol nič dobré dva týždne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele