Ein Kessel Bundes I. aneb Rudyho by měl mít každý rád

20.08.2017, 20:22
Názory a komentáře
Nový bundesligový ročník je v plném proudu a už první den soutěže nabídl zajímavé téma, které stojí za to si podrobněji rozebrat.

Když pomineme Gnabryho, kterého mnichovští poslali obratem zase hostovat, zamířili směr Allianz Arena během letní přestávky čtyři noví hráči. Na dvouleté hostování do Bayernu přišel James Rodríguez - hvězda sice nepovedeným působením v Realu poněkud pohaslá, ale stále stále s puncem výjimečného hráče. Středopolař Corentin Tolisso, který v Lyonu zaujal tak, že za něj Rummenigge a spol. poslali do Francie více jak 40 milionů euro. Niklas Süle, stoper budoucnosti a muž, který jednou v německé reprezentaci jistě nahradí Hummelse s Boatengem.

Jo, a ještě někdo.... Sebastian Rudy.

Určitě slyšíte ten rozdíl. Hvězda světového šampionátu, třiadvacetiletý záložník, o kterého se dlouhodobě zajímají přední evropské kluby, a perspektivní střední obránce, po němž fanoušci Liverpoolu toužili víc než... no, možná stejně jako po jakémkoliv trochu kvalitním stoperovi. A pak Rudy.

Ve svých sedmadvaceti letech má za sebou dvě sezony ve Stuttgartu a sedm v Hoffenheimu, odkud do Mnichova v létě zamířil. Příchod Rudyho byl oznámen souběžně s přestupem Süleho a fanoušci byli toho lednového dne z celé situace poněkud rozpačití. Na jedné straně radost z toho, že se za slušné peníze podařilo ukořistit kluka, co jednou může být nejlepším stoperem světa - ale proč proboha Rudy? K čemu nám tenhle průměrák, co zahraje všude a nikde pořádně, bude? Příznivci tenhle krok vedení zkrátka nechápali, obzvlášť, když má Ancelotti středních záložníků v kádru tolik, že by se s nimi dal zastavit Isar.

No, aspoň že přišel zadarmo, řekli si příznivci Bayernu nakonec a úlevně vydechli, že odchovanec VfB do jejich klubu zamíří aspoň po konci smlouvy a bez odstupného. Kdyžtak ho prodáme a budeme v plusu, uvědomili si a šli se radovat z příchodu Süleho.

Nutno ale říci, že za monstrózní hejt na Rudyho adresu může ve velké míře Jogi Löw. Právě kouč německé reprezentace po ukončení kariéry Philippa Lahma v rámci své politiky "Rvi na pravého beka kohokoliv, jen ne pravého beka" často hráče TSG na tento post stavěl - a jelikož Rudy krajním obráncem není a nemá pro to ani potřebné atributy, velké části fanoušků se tím jako hráč znechutil.

Fotbalista je to přitom velmi dobrý. A dokazoval to i loni, kdy byl jedním ze základních stavebních kamenů Nagelsmannova úspěchu v podobě senzačního čtvrtého místa pro klub, který hrál rok předtím do posledních kol o záchranu. Ukazoval to i v přípravě, která se sice Bayernu vůbec nepovedla, Rudy byl však jedním z hráčů, jejichž výkony šlo zhodnotit pozitivně. A dokázal to i v úvodním utkání Bundesligy proti Leverkusenu.

Ancelotti zvolil své oblíbené rozestavení 4-3-3 a právě do něj sedí hráč Rudyho typu jak dupa do wiadra, jak by řekl Robert Lewandowski. Vedle dynamičtějších a ofenzivnějších Vidala s Tolissem Rudy ukazoval svůj přehled, dobrou poziční hru a zodpovědnost směrem do defenzivy. A velmi solidně zahrával standardní situace - kromě nebezpečných rohů se blýskl především v samém úvodu zápasu, kdy parádním přímým kopem poslal míč do vápna a Süleho přesná hlavička dostala Die Roten do vedení. Hoffenheimská spolupráce se začala Bayernu vyplácet po devíti minutách.

Rudy navíc není žádná namyšlená hvězda - je to skromný, obyčejný kluk, což je vidět jednak z jeho vyjadřování pro média, jednak i z jeho celkového výzoru na hřišti. Nejde mu o to být hlavní star večera, přesto pokaždé nechá na hřišti sto procent - i proto může být pro Nagelsmanna jeho odchod solidním problémem.

To ale Ancelottiho nemusí trápit. Ten získal do svého týmu hráče, jenž na hřišti nechá duši a v tříčlenné záloze, na kterou Ital rád sází, může být parádní a spolehlivou spojkou mezi stopery a nově příchozím Tolissem, kreativcem Thiagem či bojovníkem Vidalem - záleží jen na trenérovi, koho z bohatého výběru středopolařů na hřiště pošle.

Má však jistotu, že když to nebude Rudy, problémy dělat nebude. Prostě bude pokorně sedět na lavičce a radovat se z úspěchu svého týmu. A když už ho na trávník pošle, nechá tam všechno.

"Budu plnit úkoly, které mi trenér zadá a udělám maximum pro to, abychom uspěli," řekl sedmadvacetiletý záložník v jednom z prvních rozhovorů coby hráč mnichovského klubu. A v případě hráče s číslem devatenáct to nejsou plané fráze.

Do týmu hvězd, který i přes suverénní vítězství v domácí lize v posledních letech pokaždé ztroskotá v Lize mistrů na španělském celku, přišel tichý pracant a skromný, pohodový kluk. Hráč, který i přes své zapojení ve velké části kvalifikace nebyl Löwem nominován na loňské Euro - ale nezahořknul a místo toho, aby šly jeho výkony pomalu dolů, přišel možná se svou vůbec nejlepší sezonou v kariéře. A na letošním Konfederačním poháru už radostně zvedal pohár pro vítěze nad hlavu.

S příchodem Rudyho Bayern získal milionového hráče. A pro příznivce klubu může být o to sladší, že za něj nemusel zaplatit jediné euro.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (65)

Přidat komentář
Jeňa

Pěkný článek ( Já ho na rozdíl od Kolna přečetl ). Něco nového jsem se dozvěděl a ještě se zasmál.

Myslím, že Rudy může mít podobný osud jako Casemiro v Realu. Fans Bayernu by se asi nezlobili kdyby to tak skončilo.

Reagovat
LeonardoUžoa

jj, tak hlavně ať to ještě vymyslí s tím sanchesem. On si to vemínko myslel, že když jej hypovaný a drahý, stane se legendou v první sezoně. Nejlíp vyjednat to hostování v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu se da rychle prijit na chut, opravdu poctivej, pracovitej zaloznik. Taky jsem si myslel, ze je to jen privazek prichodu Suleho, ale co jsem ho videl v priprave, tak svoje uplatneni si v Bayernu asi najde..

Reagovat
Rudnevs

V nadpise vidím že to je prvá časť, preto sa naskytá otázka - Je toto akási náhrada za články od redakcie Eurosportu? Ja by som bol za, článok sa mi páči, akurát snáď nebudú všetky o Bayerne.

Inak ja Rudymu ten Bayern prajem, ale Bayernu Rudyho nie.

Reagovat
cologneFC

Tiež dúfam, že to nebude iba o Bayerne

Reagovat
stas87

Kto sledoval loni TSG, tak vedel, ze Rudy tej obrane strasne pomahal ale ta pomoc nebola v zmysle toho, ze by sa za kazdu cenu stahoval hlboko medzi stoperov ale vykryval pred nimi priestor a bolo tazke jej obehrat. Sice nevyhladava fyzicke suboje za kazdu cenu ale neboji sa ich, neuhne v suboji ale co je a bude posun oproti Alonsovi, tak sa neboji hrat dopredu. Nema strach poslat kolmicu ci preniest hru a neprihrava alibisticky dozadu za kazdu cenu. Ja som mal jedinu obavu ked ho Bayern podpisal...cakal som, ze ho po vzoru Löwa uprataju na beka a zacne sa mu nadavat. On, Süle a Kimmich mi sedi do Bayernu, su to nemecki hraci a maju dobry pristup. Nie su to svihadla typu Vidala, takze sa clovek nemusi bat ci dohraju zapas. On by mi do Bayernu kludne sedel aj ten Vogt, ten je tiez typ, co nevypusti suboj, na ihrisku sa obetuje ale uvedomuje si svoje limity a vie co is moze dovolit a co nie.

Reagovat
db18

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Pasha

Kiežby bola väčšina komentárov prínosná ako práve tento

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

A suhlasim aj s Vogtom. Je skoro az neuveritelne, aky progres urobil pod Nagelsmanom. Mne sa Vogt pozdaval aj v Kölne na DM, ale vysiel mu tak jeden z troch zapasov. Nagelsman ho stiahol na stopera a aj vdaka nemu je obrana Hoffe oproti minulym rocnikom o dost lepsia. Co ale hlavne priniesol Vogt priamo do obrany, je konstruktivita. Niekedy to vyzera, akoby snad Nagelsman zakazal obrancom loptu nakopnut. A pri tak narocnom systeme urobi Vogt chybu malokedy.

Reagovat
stas87

Teraz v sobotu bolo krasne vidiet, ako nechce obrana TSG riesit zalozenie utoku nakopom, tak si kludne s Baumannom vymenili 3x loptu a potom si pripravili poziciu na to rozohrat si to a zbavit sa nasho napadania. Pri rozohravke autu od Baumanna ale uz nakopnut museli, pretoze nasi boli nalepeni na kazdom superovi a inak ako nakopom sa to riesit nedalo.

Vogt sa mi pacil uz v Kölne, sak som vtedy pisal ze by som ho osobne chcel radsej ako takeho Daridu. On nechybuje, naopak este dokaze dirigovat postavenie spoluhracov. Tym ze ho Nagelsmann zasunul hlbsie, tak v nom prebudil zmysel pre zodpovednost. Aspon mi to tak pride. A este jeden velky progres co sa tyka Hoffenheimu by som vypichol- Demirbay. V Lauterne to nebola ziadna hviezda, aj mu tam podla mna dost zapasov nevyslo ale teraz je dost velka opora stredovej fornacie. Toho podla mna prilis dlho neudrzi.

Reagovat
JozkokozleJ

Rovnako hrali a zakladali utoky aj proti Livepoolu, ktory bol tiez donuteny vytiahnut troch hracov az na sestnastku Hoffe, cim sa urobil priestor uprostred ihriska, co Hoffenheimu neraz pomocou jednoduchej rychlej kombinacie dopomohlo sa dostat az pred sestnastku Liverpoolu. Velmi dobre sa na to pozeralo.

Demirbay Ono mi pride, ze (zatial) Nagelsman dokaze z kazdeho hraca dostat jeho maximum. Pri takom futbale, aky predvadzaju, tazko nepriat, aby to Nagelsmanovi nevydrzalo co najdlhise.

Reagovat
stas87

Som videl len zostrih z toho zapasu, cize veci ktore popisujes som nemal sancu vidiet. Prave ta schopnost rychlej kombinacie v strede ihriska dava tomu futbalu TSG tu atraktivitu, divak ci fanusik skratka necaka tak dlho, kym sa dostanu s loptou na nohe na superovu polovicu a potom rozvinu najcastejsie kridelnu akciu s centrom do 16ky. Ked clovek sledoval nas pod Skripnikom, tak my sme si dlhe minuty len prihravali na vlastnej polke so snahou rozbit ten blok supera a potom prisiel nakop dopredu na kridlo ci utocnika, ktory mal sklepnut loptu na strednych zaloznikov. Nie vzdy to vyslo a dost casto to boli len odovzdane lopty superovi.. Takze v tomto ja vidim prinos Nagelsmannovho futbalu, ze od zalozenia utoku az po finalnu fazu ti hraci jednoducho vedia kazdu sekundu drzania lopty, co s nou chcu spravit. A tak sa odlisuju tie spickove timy od priemernych. My pod Nourim uz na tento model tiez prechadzame, je to ovela rychlejsie ako v minulosti a je to aj viac atraktivne. Bohuzial, co nas bude limitovat, tak to je kvalita stoperov. Moisander aj Veljkovic su ok, ale ten treti je Sane a to je cista katastrofa. Potrebovali by sme lepsieho hraca, potom ten tim nebude mat vyrazne slabiny a moze mysliet na vyssie priecky.

Dost som sa cudoval vedeniu HSV, ze ho nechalo ist. Ten hrac to v sebe mal vzdy, stacilo len s nim trpezlivo pracovat a podrzat ho. Ked clovek vidi co v strede pola hra teraz v pristave, tak si vravi, ze tu sancu mal dostat. Ale zasa plati, ze nie v kazdom klube to hraci sadne a on podava nadstandartne vykony. To dokazu len TOP hraci v ramci europy a tam Demirbay nepatri a dost mozno ani patrit nebude. V minulej sezone hral vyssie ako Rudy, pretoze ten zaistoval defenzivu v pripade jeho vyletov dopredu. Teraz tam skusili mladeho Geigera a nehral zle, len bolo vidiet, ze na BL zatial nema fyzicky. Ten stred maju ale dobre pokryty, pretoze tam moze hrat Rupp aj Polanski. Ti su sice o nieco malo horsi hraci ako Rudy, ale podla mna to nebude predstavovat pre nich az taky problem, ako sa o tom pred sezonou pisalo. Negativum to bude len v tom smere, ze Demirbay s Rudym boli spoli zohrati a rozumeli si.

Ja som kedysi pisal, ze sa mi hra Hoffenheimu paci a ze je radost ich sledovat. Vtedy som to myslim aj trosku schytal, ze ako mozem priat takemu klubu. Klub mi sympaticky nie je ani trochu, ale cisto herne sa mi velmi paci. V jednom rozhovore Kaderabek vravel, ze Nagelsmann uci hracov myslim 36 hernych situacii, ktore mozu nastat. A cas od casu sa ich spyta na nejaku situaciu a oni musi automaticky odpovedat, ako by ju vyriesili. Cize tu je vidiet, ako narocny trener Nagelsmann je a ze jednoduchsi hraci by u neho nemali prilis velku sancu nastupovat pod jeho vedenim.

Reagovat
Rudnevs

V HSV by síce Demirbay mohol pomôcť, ale keby sa rozhodli dať mu šancu, tak neverím že by sa na takú úroveň ako v Hoffenheime. Ako píšeš, tréner Nagelsmann je jednoducho výnimočný a dokáže z hráča dostať maximum a najmä HSV je pre hráčov jedna z najhorších destinácii v Bundeslige - stačí sa pozrieť ako dopadli kedysi nádejný N.Müller, Ostrzolek, Diekmeier, Lasogga a ďalší. Niekedy si pri príchode nového hráča hovorím že je to síce skvelá posila, ale pre neho osobne by bolo lepšie keby sa rozhodol ísť inde. Dúfam že sa toto čoskoro skončí.

Reagovat
stas87

Ja tu situaciu v HSV osobne nechapem. Kedysi tam boli problemy mezdi Kühnem, dozorci radou a sportovym riaditelom. Pochybujem, ze sa vsetko vyriesilo a ludia maju rovnaky ciel vsetci do jedneho. No a samostatna kapitola su treneri...ako keby nevedeli najst sposob, ktory by skladbe kadru vyhovoval a hraci sa prisposobili. Na pripade Nagelsmanna ale aj nasho Nouriho vidis, ze pokial ma trener viziu a jasne dany styl hry, tak vysledky casom pridu. Obaja tito treneri museli prisposobit svoju taktiku a herne prvky tomu, co maju za hracov v kadri. Nezanedbatelnu ulohu pri problemoch pristavu su podla mna aj peniaze. Na to, kde sa HSV uz dlhsi cas pohybuje v tabulke, su ti hraci nadstandartne plateni. A s istotou dobreho platu co ti pride vzdy vcas, tak podvedome nehras vzdy naplno, kedze sa nedari tvojmu timu ale ty osobne ot riesit nemusis. Nechapem ani oblubu HSV tahat hracov z Brazilie...a stale sa to opakuje. Ak teraz odpali Hamburg aj Arpa, tak ten tim je definitvne na hlavu. Nemyslim si, ze by ich Arp mal niekam vytiahnut, ale do buducna je to zaujimava moznost na post, kde maju dlhodobo problemy. A v mladezi stale maju hracov v repre ale ti takmer nikdy v acku nedostanu plnohodnotnu sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý článok!Rudy je fakt makač a ja si myslím že obrovskú zásluhu na jeho príchode má hlavne Uli,ktorý znovu ako tak ukázal akou cestou by sa mal Bayern v budúcnosti uberať.Mladých nemeckých hráčov s potenciálom je veľa,len treba správne vyberať.Toto je správna cesta,znovu to postaviť na nemeckých základoch(prípadne hráčov z Francúzska,Belgicka,Holandska).

Reagovat
TonCZek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tominko

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heresy

Reagovat
blackhawk88

fajn clanok..jeden z pochybovacov som bol aj ja, a som rad, ze mi to Rudy jeho vykonmi naklada a ja si sypem popol na hlavu .. dufam, ze bude nadalej pokracovat vo skvelych vykonoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Bude to znít divně, ale já se z jeho příchodu byl potěšen - jednak Deutsche spieler, druhak se mi líbil už v Hoffe nějaké 3, 4 sezóny dozadu. A nějak jsem věřil (doufal), že se u nás chytne a bude předvádět to, co na konfederačním turnaji, stejně jako tam Kimmich na bekovi. Vůbec mi nevadí, že Kimmich se už na střed nedostane, jestli to má být nový Lahm, a zatím to tak vypadá, tak je to jedině dobře. Podtrženo sečteno, jsem rád, jaké máme vedení a jak tu všechno zvládá, hlavně tu přestupovou politiku. Jak by to asi vypadalo, kdyby Uliho nezabásli?

Reagovat
Bayern +

Takýmto činom pôjde v mojom ♥ sympatickosti hooooodne smelo nahor.

Reagovat
Superme

Reagovat
smazaný uživatel

Kessel

Reagovat
20fredy20

Sympatak a makac bol som rad od zaciatku ze prisiel

Reagovat
vladino10

Už od výzoru neskutočný sympaťák..skvelý článok

Reagovat
Rich

Já budu upřímný byl jsem dost skeptický ohledně Rudyho, viděl jsem ho párkrát hrát a uchvacující to nebylo, nicméně spletl jsem se, Rudy je opravdu dobrá posila a neskutečně na hřišti maká až do konce. Navíc nestál nás ani cent, takže další plus. Jinak rozhodně bych ho stavil víc a víc, protože on opravdu umí standartky rozehrávat.

Reagovat
Tominko

Priznám sa že mňa potešil príchod Rudyho aj Süleho ešte v januári. V príprave bol tiež výborný a o úvodnom zápase ani nehovoriac. Tiež sa mi páči presne to že obaja sú to nemecký a perspektívny hráči. Jediné čo mi na zostave trošku vadí že zabúdame na hráčov z bývalej Juhoslavie, kedisy Salihamidzic, Olic alebo Mandzukic.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý článek a naprosto souhlasím.

Rudy je typ hráče, který mi do Bayernu prostě sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport uz nevysila Bundesligu??

Reagovat
blackhawk88

vysiela len nie v CZ a na SVK

Reagovat
fantomas

Okamžitej upgrade oproti obvyklý úrovni ES článků.

Reagovat
Jeňa

Ty články nebyly vůbec špatné

Reagovat
fantomas

Většina z nich nic novýho neřekla ani mně, outsiderovi.

Reagovat
Jeňa

Právě naopak vždy v nich byla nějaká zajímavá statistika nebo něco na ten způsob. Jediné, co mě občas štvalo, že už to zmínil komentátor během přenosu, a tím se informace duplikovala.

Reagovat
stas87

Neboli, respektive si nezasluzi nejaku velku kritiku. Problem u nich bol, ze len minimum z nich neslo do hlbky daneho problemu. Bolo to moc povrchne a malo informacii, ktore si clovek sam nevyhlada ci pripadne neuvidi v prenose na ES2. Ti ludia co ich pisali, tak evidentne nemali cas ist viac do hlbky a poriadne to rozobrat, takze to ich ciastocne ospravedlnuje. Niekedy to bolo horsie, niekedy to bolo lepsie. Ono tiez zalezi, co od toho clanku vlastne cakas.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Rudnevs

Ja som mal tie články rád. Je pravda, že na Eurofotbal nechodím po celý čas čo Eurosport vysiela Bundesligu a teda neviem akú to malo úroveň zo začiatku, ale za tie posledné cca dva roky som rozhodne spokojný. Možno by sa dalo vytknúť že boli kratšie ako tento článok, ale to by sa dalo pripočítať nedostatku času o ktorom píše stas.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
fenixLFC

Kedy fans live tuzili po sulem?

Reagovat
Rudnevs

Atsuto Uchida prestupuje do Unionu Berlin Ten prestup ma úprimne potešil.

Reagovat
stas87

Pocas prveho kola boli takmer vsade transparenty Fick dich DFB...jedina vynimka bolo Schalke. Ich ultras sa nepripojili k ostatnym skupinam ale naopak, vyzyvaju k dialogu medzi DFB, DFL a ultras skupinami. Urazok a nadavok na adresu zväzu uz podla nich prekrocilo pomyselnu hranicu a stve ich, ze ziadna skupina nie je schopna prist s nejakm riesenim situacie. Otazka ale je, co by si obe strany predstavovali a ci bude ochota sa vobec stretnut.

Reagovat
JozkokozleJ

Priznam, nechcelo sa mi to hladat. O co tym skupinam z fanusikov slo?

Reagovat
stas87

Tych problemov je pomerne dost, ktore vadi fanusikom. Takze niektore skusim vypisat...samozrejme 50+1, dalej kolektivne tresty pre vsetkych, piatocne a teraz aj pondelkove zaciatky zapasov, stale viac udajov museju zadavat pri ziadosti o listok, zaradenie cinskej dvadsiatky do stvrtej ligy, neprestavajuca nevrazivost voci RB a TSG. Oni argumentuju Arsenalom, ze pre Arsenal uz nie su fanusici ale zakaznici a ked sa im tento stav nepaci, tak za nimi cakaju dalsi zakaznici. Celkova komercializace futbalu ako takeho, pretoze v Nemecku slovo Verein ma stale poriadny ohlas medzi celym spektrom toho fanusikovskeho retazca. Pokial by sa zrusilo pravidlo 50+1, tak sa oni obavaju toho, ze ceny za listok ale aj za wurst a pivo vyleti raketovo hore a uz to nebude dostupne pre siroku verejnost ako v dnesnej dobe. Skratka sa podla nich stane to, ze vsetko podrazi len s jednym cielom- byt konkurencie schopnym v europe. Ale to velku cast fanusikov v Nemecku absolutne netrapi, oni miluju BL a svoj klub a na nejaku europu zvysoka kaslu. Ano, uspech je sice fajn a moze to priniest do buducna kvalitnejsich hracov ale nepaci sa im ta cena, ktoru by za nu mali zaplatit.

Prezident DFB Grindel si tieto veci zacina uvedomovat a ponukol tak dialog s fanusikmi o tom, co sa da urobit preto, aby protesty a celkovo negativna atmosfera na stadionoch zmizla. Prvy krok uz urobil, kedze sa zrusili kolektivne tresty pre fanusikov. Mimo ine sa ma jednat aj o pyrotechnike na stadionoch, definovat jasne podmienky uzivania pyrotechniky a uz to je vyrazny posun vpred. Ona aj DFB si uvedomuje, ze dlhodobo je tato situacia neunosna a to posledne co DFB potrebuje je to, aby im ludia nechodili na stadion. Takze teraz zalezi na postoji ultras skupin, ci si sadnu za stol zo zväzom a pokusi sa tuto situaciu vyriesit ku spokojnosti oboch stran. Ja sa len obavam toho, ze nazorova zhoda nepanuje zdaleka u vsetkych ultras skupin a mozno sa budu aj hadat, kto na tu schodzku ma za nich vlastne ist. Krok Schalke mozno v tych ludoch prebudi nieco ine ako len cistu nenavist voci DFB.

Reagovat
db18

A president si při tom pochvaloval transparenty na Bayernu, že tam jde aspoň o konstruktivní kritiku (nebo aspoň rovnou to, co jim vadí )

A H96 měl mylsím ještě transparent "Kind muss weg"

Reagovat
Rudnevs

Bochum sa snaží, drží loptu, každá akcia abseits a potom príde Arminia a dva góly

Reagovat
Rudnevs

Takže Bochum 23 striel (5 na bránu) = 0 gólov

Bielefeld 6 striel (tiež 5 na bránu) = 2 góly

No a aby som nezabudol, tabuľka - 1. Bielefeld, 2. Sandhausen ... 18. Ingolstadt

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to ještě zajímavý!

Reagovat
Rudnevs

Od sezóny 92/93 sa stalo len trikrát, že ani jeden z tímov ktorý bol po treťom kole na postupovej priečke nepostúpil. Inak v Ingolstadte už skončil tréner Walpurgis, odišiel Tisserand a na odchode je i Hadergjonaj. A Koch z Lauternu ide do Freiburgu, cena 3,5 - 4 milióny, drahší odchod bol len Miro Klose.

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem si dělal planý naděje,že by zůstal,když doteď neodešel Ale zase jsem rád,že šel zrovna do Freiburgu,to mám radost!

Reagovat
Rudnevs

Obrovská škoda že Lautern neuplatnil opciu na Ewerthona, ktorý bol už preverený a hral dobre. Ani tá cena nakoniec nebola tak astronomická ako som písal (Sporting dáva také výkupky do zmluvy každému) - prestúpil do konkurenčného Nürnbergu za 800 tisíc. Takto sú tam za Kocha len dvaja zranení hráči. Som zvedavý či ešte niekto príde... Ale pre Freiburg i pre Kocha super, to súhlasím.

Reagovat
OnderCZ

Máte někdo tip, kde se dají sledovat souhrny BL online nebo někde nějaký tip ke stažení pravidelných highlightů po každém kole? Pravidelně jsem sledoval buď přímo na Eurosportu BL Highlights Show nebo se dalo na stejný pořad podívat vždy na fullmatchesandshows. Mimochodem to bylo výborné shrnutí, kterému je teď bohužel také konec. Pro tohle kolo jsem si našel záznam Alle Spiele, Alle Tore, které bývá na Sky, ale obávám se, že pro každé kolo to nebude tak jednoduché najít. Máte někdo informace, jaké jsou možnosti v tomhle směru?

Reagovat
Rudnevs

A chytáš Nemecké televízie? To by som mohol poradiť, tam je tých možností hneď viacero.

Reagovat
OnderCZ

Bohužel momentálně právě ne. Kdysi jsem tu možnost měl a bylo to lepší, takhle jsem spíš odkázaný na internetové zdroje.

Reagovat
Rudnevs

Niekto tu minule dával odkaz na toto - http://ourmatch.net . Je tam Bundesliga i 2.Bundesliga.

Reagovat
db18

Letos získal práva na highlighty ze zápasů iSport, takže nějaké sestřihy jdou nalézt tam - ale zatím jsem koukal jen na jeden (necelý), abych našel to zranění N. Müllera... tak nemůžu posoudit rozsah a kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-VOD-Full-events-(eventos-completos)

Tady se dá stáhnout všechno možný,celé zápasy i různé sestřihy.

Když se proklikáš trochu zpátky,je tam sobotní i nedělní Sportschau z ARD,Aktuelle Sportstudio ZDF i Alle Tore ze SKY.

Reagovat
OnderCZ

Díky moc, všem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele