EDMILSON: GERRARD BY MĚL ODEJÍT

21.02.2007, 17:02
Aktuality
Záložník Edmilson přilil před dnešním úvodním utkáním osmifinále Ligy mistrů mezi Barcelonou a Liverpoolem trochu oleje do ohně. Brazilský reprezentant si trochu rýpl do Stevena Gerrarda, který by dle jeho názoru měl přestoupit z Liverpoolu...

"Steven Gerrard je skvělý fotbalista, skutečný dříč s velkým duchem a skvělou technikou a jeden z nejkompletnějších fotbalistů na světě. Právě on je tváří Liverpoolu, jeho identitou," vysekl Edmilson poklonu Gerrardovi.

Buď jak buď, ani kapitán Liverpoolu není dokonalý a Edmilson moc dobře ví proč. "Víte co - podle mě by měl začít přemýšlet o nové zkušenosti, jinak si po skončení kariéry bude říkat ´Co jsem ještě neudělal? Co ještě není hotové?´ Uvidíte, že není dobré strávit celý život na jednom místě a ztratit tak možnost vyzkoušet si nové věci a získat tituly," rýpl si trochu Edmilson.

Gerrard již několikrát vyhrožoval odchodem z Anfield Road. Nelíbil se mu fakt, že klub i přes vysoké ambice nebojuje o pocty nejvyšší jak na anglické, tak na evropské scéně. To se částečně změnilo před necelýmí dvěma lety, kdy Liverpool překvapivě vyhrál Ligu mistrů. O přestupu anglického reprezentanta se zcela jistě bude mluvit i v létě, zájem již projevil Juventus a ozvou se určitě i další. Gerrard však s velkou pravděpodobností bude i nadále oblékat červený dres. Liverpool má již dva týdny nové vlastníky a pánové George Gillett a Tom Hicks chtějí s pomocí finančních prostředků udělat z klubu ten nejlepší na světě.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Edmilson není ani nominovaný...

Reagovat
HOST*kofi

Gerrard by udelal hodne velkou chybu kdyby odesel po tyhle sezone.benitez bude v lete hodne posilovat a uz se tesim koho privede.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa tiez tesim, aj ked nikde nie je napisane, ze prichod novych hracov musi znamenat automaticky vyhry, tituly atd....

Reagovat
HOST*Manu

Reagovat
HOST*Manu

taky žádné nebudou jelikž Manchester United bude opět vládnout...dlouhodobě a ve všem..

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi veľký optimista, čo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele