DVA MLADÍ SLÁVISTÉ DO ANGLIE?

11.04.2003, 21:12
Aktuality
O dva mladé slávistické fotbalisty se podle internetové stránky anglického týmu Liverpool zajímá Manchester United a právě Liverpool. Jde konkrétně o dvacetiletého gólmana Matúše Kozáčika a o rok mladšího útočníka Petra Mikolandy...

O Mikolandu se prý zajímá i německá Borussia Dortmund. "Vedení klubu zatím žádný ze jmenovaných klubů nekontaktoval, takže je zcela předčasné o něčem spekulovat," řekl sportovní ředitel Slavie Jan Říčka. Vedení Slavie ale zároveň uvedlo, že je zájem těší.

Překážkou by však mohli být přísná pravidla pro udělení pracovního povolení v Anglii. Anglické úřady ale mohou udělit hráčům vyjímku. Pokuď by oba hráči do Liverpoolu přestoupili, rozšířili by kolonii čechů v tomto týmu pět hráčů.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechapu k cemu by Liverpoolu byl tento utocnik! Vzdyt by nemel ani minimalni sanci se prosadit. Manchesteru sice jeden utocnik chyby, ale pokud by se Ferguson chystal doplnit k Rudovi druheho hrace, jen tezko by bral devatenactileteho mladicka...

Reagovat
HOST*

Jsou to žaludi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele