DUNN DAL NAKONEC PŘEDNOST BLACKBURNU

17.01.2007, 18:51
Aktuality
Boltonu a jeho manažerovi Samu Allardyceovi nakonec zůstaly oči pro pláč. Wanderers se s Birminghamem dohodli na odstupném za záložníka Davida Dunna, do jednání však nakonec vstoupil také Blackburn a Boltonu hráče vyfoukl...

"Přeji mu hodně štěstí. Snad mu změna prostředí pomůže k tomu být konečně zdravý, protože je skutečně k pláči, když takový hráč za celé své působení tady v Birminghamu nemohl dát na odiv své schopnosti," rozloučil se s hráčem manažer Steve Bruce, který za Dunna před třemi a půl lety zaplatil 5,5 milionu liber.

K získání 27letého středopolaře měl hodně dlouho velice blízko Bolton. Dunn na Reebok Stadium dokonce absolvoval lékařskou prohlídku, jenomže poté se do hry vložil také Dunnův bývalý klub Blackburn a hráč nakonec jeho volání neodolal. Přestupová částka zveřejněna nebyla, očekává se však, že se bude pohybovat mezi jedním a dvěma miliony liber.

"Mohli jsme mu poskytnout to nejlepší prostředí pro jeho růst, ale když sem David nechtěl, tak jsem s tím nic udělat nemohl. Je to chlapec Blackburnu, chce se tam vrátit a hrát znovu za svůj klub," řekl hodně zklamaný manažer Boltonu Sam Allardyce.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele