Drogba zpět v Chelsea, která dnes vše oficiálně potvrdila

25.07.2014, 18:25
Aktuality
Ještě jednu posilu nakonec v průběhu tohoto přestupního termínu získala Chelsea. Zpět do londýnského klubu se vrací Didier Drogba, který byl bez angažmá po ukončení působení v Galatasarayi. 36letý fotbalista podepsal kontrakt na jeden rok...

"Bylo to snadné rozhodování. Nemohl jsem odmítnout možnost znovu spolupracovat s Josém Mourinhem. Každý ví o mém zvláštním vztahu k tomuto klubu, vždycky jsem se zde cítil jako doma. Moje touha vyhrávat je stále stejná a těším se na možnost pomoci týmu. Jsem nadšen z další kapitoly mé kariéry," řekl pro internetové stránky klubu.

Reprezentant Pobřeží slonoviny poprvé přišel na Stamford Bridge před deseti lety z Marseille a stal se jednou z důležitých postav týmu. Za Chelsea celkem nastřílel 157 gólů ve 341 utkáních, mimo jiné vyhrál třikrát Premier League a jednou Ligu mistrů.

Po dva roky starém odchodu zkoušel štěstí v čínském klubu Shanghai Shenhua, loni v lednu pak přestoupil do Galatasaraye.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (556)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele