Drogba už o odchodu neuvažuje

26.09.2007, 19:02
Aktuality
Po odchodu Joseho Mourinha z londýnské Chelsea měl být útočník Didier Drogba jedním z prvních, který měl portugalského kouče následovat. Nyní si však reprezentant Pobřeží Slonoviny vše rozmyslel a na Stamford Bridge hodlá zůstat.

Mourinhův odchod zasáhl fanoušky i hráče. Pro Didiera Drogbu byl Portugalec blízkým přítelem a když mu Mourinho v kabině oznámil odchod, Drogba se rozplakal. Nejlepší střelec Chelsea pak vyhlásil, že bude svého bývalého kouče následovat a odejde z klubu.

Nyní je všechno jinak. Drogba si své další kroky rozmyslel a o odchodu ze Stamford Bridge už neuvažuje. "Neuvažuji o odchodu z Chelsea. Mám zde platný kontrakt, který bych chtěl dodržet. Zároveň cítím, že i ostatní hráči smýšlejí podobně," prohlásil Drogba.

"Až když nadejde ten pravý čas a já dostanu správnou nabídku, budu se rozhodovat, co dál," pokračoval kanonýr. "Přestože nám tu všem bude Mourinho velmi chybět, soustředíme se na fotbal a na kvalitní výkony."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

ten neví taky co už říct

Reagovat
HOST*

měl by odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Abych moh komentovat neco o drogbovi musel bych pouzivat vulgarismy a na to nemam naladu.

Reagovat
Kapřík

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si mal mať všeobecne zakázané vyjadrovať sa na týchto stránkach

Reagovat
HOST*Luk9

Měnit názor podle toho, kdy se situace vyvyne, to může jenom řiťolezec!!!!!

Reagovat
HOST*

On nikdy neřekl, že odejde.

Reagovat
HOST*miguel

akoze ma 29rokou . :D....Kam akoze chce sit ked mu vyprsi zmluva????

Reagovat
HOST*didi

musel bych bejt sprostej a na to taky faakt tedkon nemam a a neci pouzivat

Reagovat
HOST*

bezte vsichni doprdele a Didiho nechte bejt na pokoji at si rika co chce je to jeho vec kurva ne!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*prochy10

jj....přesně tak, každej si může říkat co chce, ale hlavně on nic takovýho, že odejde neříkal, všechno si vymysleli novináři...ale to už si každej musí přebrat sám.....takže nechte didiho bejt, je to největší borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete dokedy má kontrakt s Chelsea???????????????????????????????

Reagovat
HOST*Jonas

Jestli drogba odejde tak nevim kdo za chelsea bude davat goly protoze zatim kdyz nehraje goly nepadaji nebo ma nekdo jinej nazor?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele