DROGBA PŘIZNÁVÁ PROBLÉMY

25.01.2007, 22:23
Aktuality
Didier Drogba, kanonýr londýnské Chelsea, připustil, že v klubu ze Stamford Bridge nepanuje v posledních týdnech zrovna nejlepší atmosféra. Zároveň však dodal, že on sám stojí pevně za svým koučem Mourinhem.

Blues se v této sezóně anglické Premier League nedaří tolik, jak bylo zvykem v posledních letech. Také kvůli tomu se v klubu objevily spory mezi Jose Mourinhem a majitelem Romanem Abramovičem. Důvodem nedobré atmosféry mezi těmito dvěma by podle britských novinářů měl být Andrij Ševčenko. Bývalý kanonýr AC Milán přišel do Londýna s pověstí neomylného střelce, ale problém je v tom, že to zatím nedokázal potvrdit a v Chelsea se zatím většinou trápí.

"Ano, jsou tady jisté problémy, ale my hráči je vyřešit nemůžeme," řekl útočník z Pobřeží slonoviny. "Problém je ovšem v tom, že se nás to samozřejmě dotýká a také se to odráží na našich výkonech na hřišti. Pokud trenér není ve většině věcí za jedno s majitelem, nikdy to nevěstí nic dobrého," přidal Drogba.

Ať již je ale problém v čemkoliv, Didier Drogba prý na 100% věří svému trenérovi. Potvrdil také, že podobný postoj k situaci zaujala většina kabiny. John Terry Mourinhovým setrváním dokonce podmínil svoji další smlouvu v Chelsea. Prý již chce ve svojí kariéře působit pouze pod portugalským manažerem.

"Nemusím ho nijak obhajovat, stačí se podívat, jak změnil náhled veřejnosti na Chelsea za dva roky svého působení v klubu," tvrdí Drogba. "Dokázal Chelsea dotáhnout až na vrchol. Do týmu dodal vítěznou mentalitu. Chelsea s ním v čele vyhrála již čtyři trofeje. Navíc mě i mé spoluhráče ohromně podporuje."

Nejlepší střelec dosavadního průběhu Premiership si ale v žádném případě nemyslí, že jeho klub zasáhla nějaká větší krize. "To v žádném případě. Bojujeme na čtyřech frontách. Víme, že můžeme všechny čtyři soutěže vyhrát," věří kanonýr.

"Je to fotbal, nemůže se dařit nepřetržitě. Prostě přijde slabší chvilka. V lize jsme teď šest bodů za Manchesterem. Oba týmy však čeká ještě mnoho složitých utkání. Já věřím, že je zvládneme dobře a ještě se o titul popereme," zakončil svůj rozhovor odhodlaně Drogba.

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak a máme to - keď všetko vyjde tak ako má, tak v lete sa do realu presunie trojka Mourinho, Drogba a Terry. Konečne poriadny stopér v Reale / teda okrem Ramosa /

Reagovat
HOST*ACM

Real není fotbalový club ale firma na prodej triček a suvenýrů.Jsou to saláááááti

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Už byste si mohli uvědomit, že nákupem osy hráčů z jiných úspěšných týmů se real automaticky nestane úspěšným týmem.

Reagovat
HOST*nofan

Drogba je mluvka s vysokym sebevědomím a menším IQ. Když se špičkoval s Etooem na poháru Afriky kdo je lepší, tak v příštim zápase přepálil branku z metru. Teď zase říká, že maj šanci na 4 poháry. To měl šanci minule na Liverpoolu, tam se rozhodlo.

Reagovat
HOST*1860

co to tady kecas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si sa teraz pekne sekol. Zrovna Drogba je jeden z menšiny hráčov, ktorí majú IQ vysoké.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli ho má vysoké , nevím nevím, spíš je takový vychytralý, tzv. vychcaný... mimochodem včera byl skvělý díl "To je vražda nachcala" ... aspoň k něčemu ta zasraná Nova je

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dík no

Reagovat
HOST*nofan

No v porovnaní s Etooem je rozhodně Etoo lepší - jak herně tak to IQ. A nevim co není pravda na tom, že Drogba přepálil branku z metru na Africkym poháru. A taky nevim co není pravda na tom, že letos prostě MU tu ligu vyhraje.

Reagovat
Shevchenko

troubo

Reagovat
HOST*españa

"... stačí se podívat, jak změnil náhled veřejnosti na Chelsea za dva roky svého působení v klubu"

to je pravda.. tolik nepřátel si nikdo za poslední dobu neudělal

Reagovat
HOST*

Souhlasim že si udělali hodně nepřátel, ale i přesto by měl Mourinho zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, pod nedením Mourinha Chelsea kandiduje na nejnenáviděnější klub Anglie. Ale taky nejlepší, takže Mourinha si nechat a hlevně nebrat toho Janka s šálou ze San Sira

Reagovat
Shevchenko

Drogba je jediný, koho mám s té modré smečky rád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele