Dostat Arsenal? To by bylo úžasné, řekl po postupu Vrba

22.02.2018, 22:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
LidoOP

Přes Arsenal by Plzeň mohla klidně postoupit

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

chválím za vkus při výběru klubů i repre....Královský klub, jeho farma a kanárci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
Mönchengladbach

Kagawa, Mkhitaryan a hostování Januzaje ještě nedělají z BVB farmu.

Reagovat
salaminoo

no proč ne, Wenger na EL stejně se re

Reagovat
adoxx

Spíš na EF a taky na to ,koho si přeje nějaká Vrba

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, Arsenal je jednoznačně nejslabší soupeř, kterého můžou dostat.

Reagovat
Liquid

nejslabší asi ne, ale rozhodně patřím k těm slabším, naopak Atletico a Zenit patří mezi ty nejsilnější soupeře

Reagovat
Gunner14

Gent tam nastesti pro ostatni soupere neni.

Reagovat
tnt03

Nejslabší bych viděl asi Dynamo Kyjev

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Elliasson

Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně strašně rád za Vrbu, jehož strašně moc lidí až moc zatracovalo a ponižovalo. Opět dokazuje jak skvělý trenér je.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
OnderCZ

Spíš si myslím, že lidem vadí ta jeho arogantnost, než že by neuznávali jeho kvality. I já to tak mám, pro každodenní práci v klubu je to dobrý trenér, týmu umí vtisknout svoji hru a má to hlavu i patu. Ale ta jeho vyjádření, ta jedovatost, proč si to nemůže odpustit, tomu nerozumím prostě.

Projevilo se to hlavně při jeho působení v reprezentaci, kdy je jasné, že prostě tam ta komunikace být musí a člověk by měl být i diplomat, což Jarolím zvládá skvěle. Problém Jarolíma je věc jiná, trenérsky u repre ničím nenadchne, prostě průměr.

Plzni přeji, ať si v EL užije další kolo a bylo by fajn, kdyby šli dál, proč ne. Jen se bojím toho, že Vrba v klidu udělá titul (o tom snad už nikdo nepochybuje), užije si s hráči LM a pak zase někam uteče. A to vadilo i hodně Plzeňákům před pár lety. On jiný asi nebude, bude mít svoji hlavu, nechá se občas zbytečně vytočit nevinnou otázkou novináře, ale pro mě to prostě je škoda. Sice je svůj, ale nic se nemá přehánět a to Vrba občas bohužel dělá.

Reagovat
tnt03

Při jeho "prvním tažení evropou" v Plzni byl takovej na pohodu. Vzpomínám si tam na ten jeho kotoul :D a v tiskovkách působil vtipně a že si to užívá a vše ho baví :-). Jakmile přišel k Repre tak se změnilo jeho chování a projev no...

Reagovat
OnderCZ

To zase ano, tenkrát to byla euforie a fajn jízda. Něco nového pro všechny v tom kádru, člověk hltal ty jejich nečekané postupy, Pjunik Jerevan a sledování na streamu (pouze textový přenos), Rosenborg a první překvapení, doufání v postup a pak FC Kodaň a zase takové to těšení, jak Plzeň překvapí. Tenkrát jsem jim přál opravdu ze srdce a bavil se

Ale postupem času to bohužel začalo vše přerůstat, Plzeň se stala lepším týmem než Sparta a člověka už to moc netěšilo. A několik sezon už není náhoda, navíc těch pár kauz, kdy se vyhrotila spoustu nesmyslných věcí. Jsem Sparťan, byl jsem a vždy budu, ale na nějakou sérii titulů a úspěchů si ještě budu muset počkat.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě, novináři nevinné otázky mají málokdy a bohužel se v českých zemích za dob ČSSR vytvořila v lidech nepřejícnost, což následně podrthl kapitalismus (pravá česká nátura úspěchu dříve velmi přála a podporovala jej). Což prostě vede k podrážděnosti. Já Vrbovi rozumím.

Ono je strašně těžký dávat každý den maximum co zvládnete, následně slyšet že všech stran jen pindy pisálků a i přes lásku k vlasti nebo k čemukoliv spjatému nezkusit novou výzvu někde, kde vás možná víc za vaše úsilí docení.

je prostě škoda, že novinařinu po vzoru západu dělají bulvarističtí jedinci lačnící po "sólokapru", což následně formuje smýšlení společnosti.

Kdyby se psalo místo neustálé kritiky více bovzbudivě, tak kvalitní lidé jako Vrba pracují s větším nasazením, protože budou cítit podporu a nebudou mít nutkavou potřebu prchat.

Tohle je prostě ohromná chyba naší slavné demokracie. První republiku na všechny demokraty .

Reagovat
OnderCZ

Rozumím tvému názoru a vidím to ve spoustě věcí podobně. A proto se prostě na druhou stranu Vrbovi divím, že neumí nad těmi pisálky mávnout rukou a nechat je být, tím, že by je ignoroval a nechal je hrát si na svém písečku, tak tím by dokázal, že je mu to jedno. Jenže on si těmi svými reakcemi prostě nabíhá, ať už chtěně nebo nechtěně, vidět to je. Stačila by kapka nadhledu. A první republiku bych si zase ve všem tak neidealizoval, měla spoustu chyb. I když samozřejmě lepší než doba temného komunismu a dnešní Babiš-za-vše-může-Kalousek doby. Lidé byli nadšeni, že se vymanili z R-U, ale jestli to byla úplně výhra, to bych po sto letech tak úplně netvrdil. Ale to už odbočujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si První republiku až tak moc neidealizuju. Na druhou stranu se jí dotkla celosvětová finanční krize, což mimo jiné taky roli hrálo.

Kolem a kolem, je určitá hranice, kterou dokáží lidé snášet. Ale jakmile někomu, jako je Vrba, dlouhodobě šaháte na hrdost. Tak už je mu jedno nějaká touha dokazovat společnosti, že je lepší než věční nespokojenci.

Upřímně tenhle stav znám. Je to frustrace a zanevření a pokud není dostatečně silný impulz podpory, tak už se to nezlepší - což je prostě škoda.

Kdyby vyšlo pár povzbudivých a oslavných článků(které si momentálně zaslouží)) na jeho osobu v hlavních médiích, tak by byl zase víc v pohodě, uvolněný a spokojený.

Já jsem všemi deseti pro kritiku. Ale stejně tak by měla být v podobné míře i pochvala. Té se ovšem bohužel v dnešní době ale nedostává.

Reagovat
tnt03

Reagovat
spider_8

Arsenal, Dortmund, Atletico, proč ne...

Na postup to bude těžký s každým a takhle by si alespoň mohli vyzkoušet úroveň Ligy mistrů a zjistit, jak na tom jsou.

Reagovat
C-M@ster

Přes Atlety nevidím cestu, kdežto Arsenal/Borussia by s trochou štěstí hratelní být mohli.

Reagovat
dave30

Záleží na tom, proti jakým sestavám. V plné palbě bez šance.

Reagovat
spider_8

Přes Arsenal možná i v plné palbě, to jsou staří labilové, ale proti BVB nebo Atleticu bych moc nevěřil. V každým případě by ta šance byla docela nízká.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teď prohrál s pastevci sobů a dvěma angickýma amateráma, které nikdo nechtěl ani v League Two.

Reagovat
C-M@ster

Z Plzně takovej respekt nemají a plnou palbu by nenasadili a hlavně v EL nemůže hrát Auba.

Reagovat
dave30

Samozřejmě, v tom dvojzápasu se může stát všechno. Proto také říkám, že evropské poháry nic nevypovídají o kvalitě ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

No zase Atletico má občas problémy hrát do plných, takže kdyby to Plzeň zavřela a vyšlo by jim to v obraně, tak věřím, že by měli vepředu dost prostoru něco vymyslet. Já bych opravdu nechtěl třeba takový BVB, kteří to podle mě mají jako prioritu a dají do toho všechno, to stejné třeba Zenit a nepříjemný Lipsko.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenal by to mohla být dobrá konfrontace.

Reagovat
Stannis Baratheon

Parádní obsazení osmifinále

prej Balcan cup

Reagovat
janinho

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2018/draws/round=2000892/index.html#/

no tento rok uz je tam fakt dobra kvalita poslednych 16 timov... plzen dalsi uzasny vysledok. dufam, ze dostanu Salzburg aby tu miestenku pre ceskeho majstra o 2 roky mali vo vlastnych rukach.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsou k 11. mistu potreba asi tak 2 vyhry... takze Arsenal by byl opravdu uzasnej

jde si vybrat daleko lip... Plzen snad neni Zlin... ze EL hraje jen proto... aby si "uzili" ...maji jeste praci

Reagovat
Mönchengladbach

O dvě výhry víc než Salcburk. Takže ho dostat a dvakrát je porazit, no ne?

Reagovat
dave30

Jj, ale nevím, jak je to reálné...jsou v osmifinále ještě nasazené a nenasazené týmy, nebo už se losuje jak to leží a běží?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to losuje volně akorát Rusáci nemůžou dostat Kyjev.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele