Dortmund zamítl odchod Dembélého. Ten se bude připravovat individuálně

10.08.2017, 17:55
Aktuality
Ousmane Dembélé si zadělal na velké problémy. Nadějný ofenzivní hráč Borussie Dortmund, který je spojován s odchodem do Barcelony, kde by měl nahradit Neymara, nepřišel na dnešní trénink a rázem přišel trest. BVB nabídku Blaugranas zamítlo a navrch hráče suspendovalo...

Francouzský reprezentant přišel do Vestfálska před rokem ze Stade Rennes a okamžitě se zařadil mezi důležité hráče Borussen, za které zaznamenal deset soutěžních gólů.

Teprve dvacetiletý křídelník je dlouhodobě spojován s odchodem do Barcelony, spekulace pak logicky ještě zesílily po tom, co katalánský velkoklub opustil útočník Neymar.

Blaugranas měli dokonce do Německa poslat konkrétní nabídku, tu ovšem protistrana odmítla s tím, že mladý hráč, jenž před rokem dorazil za 15 milionů eur, není na prodej.

Na problémy si pak zadělal i sám Dembélé, který z vlastní iniciativy vynechal dnešní trénink, za což logicky přišel trest a mladý hráč se nyní bude připravovat individuálně. "Ousmane Dembélé bez souhlasu chyběl na dnešním tréninku, zřejmě se tak sám rozhodl," potvrdil sportovní ředitel Michael Zorc. "Takové chování bude sankciováno - po dohodě s trenérem jsme se rozhodli hráče do pohárového utkání s Rielasingen-Arlen vykázat z tréninku," oznámil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (607)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele