Dortmund se rozloučil s LM vyrovnáním nejtěžší domácí prohry

19.03.2015, 13:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (92)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo, dneska holt slavi postupy zaparkovany autobusy...

Reagovat
Mars

zaparkovanej autobus dá sotva ve 2 zápasech 5 golů....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, obcas nekdo proste utece, nebo trefi zivotni strelu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj, vubec nevi, jen trolluje..

Reagovat
smazaný uživatel

proc bych mel jako trollovat?

Reagovat
janinho

lebo zapas si urcite nepozeral... inak by si si taku kktinu nedovolil povedat. tazko moze juventus za to ze hraci BVB si neboli schopni dat 3 nahravky po sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

Zaparkovaný autobus Mal by si navštíviť doktora

Reagovat
smazaný uživatel

9 lidi v sestnactce je proste autobus, ale to nic nemeni na tom ze jsme hrali na hovno. Dojel na to Arsenal a ted i my. Chybela tam proste strelba...

Reagovat
ryzskej

Ano, správně řečeno, hráli jste hovno. Proto jste nepostoupili. Ať už autobus nebo cokoliv jiného na druhé straně. Účel světí prostředky.

Reagovat
smazaný uživatel

proto pisu, ze to holt dneska slavi uspechy, nic vic, nic min...

Reagovat
ryzskej

Reagovat
10

Reagovat
andycek1

9 ludi v sestnastke?? Tak mi spočítaj kolkokrat bol v 16-tke Pereyra ked ich tam bolo 9

Reagovat
Pinturicchio

Mně to přijde jako takový výstřel do tmy, vždyť 9 hráčů v 16-ce jsme neměli snad ani při rohových kopech BVB

Reagovat
smazaný uživatel

ač jako fanda BVB tak musím uznat že Juve bylo ve všem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že si treba otvorene priznať, že káder potrebuje zmenu

hráči ako mchitarjan, immobile, ramos a zrejme ani kampl absolútne nesplnili očakávania a najmä nároky.

je to v poriadku, pokiaľ nechcú prekročiť svoj tieň, ale bvb otvorene vravelo o iných ambíciách. ale čas na alibizmus a potľapkávanie sa po pleciach už skončil, s kádrom je potrebné niečo urobiť.

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak rikas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GjøvikFF

Od Kloppa chlapské a férové zhodnocení, soustředění se na vlastní chyby místo šťouchanců do soupeře. Snad se Dortmund zpátky v LM objeví co nejdříve.

Reagovat
Shevchenko

Je to borec, úplný opak ubrečence Wengera.

Reagovat
j_mrazik

Wenger neprohrál 1:5 na góly ve dvojzápase. Dortmund prostě na to neměl, Juventus to odehrál vyloženě v suchém triku. Aby frajer vzal uprostřed balon a v klidu prošel až k vápnu a tam dával finálku, asi není úplně normální.

Reagovat
GjøvikFF

Jenže Wenger prohrál s outsiderem, od kterého si nechal doma nasypat 3 góly. A na tiskovce pak po vypadnutí řeší to, že soupeř doma skoro nevystřelil. Korunuje to potom tvrzením, že zápas v Monaku ukázal, kolik práce v poslední době odvedli. Popáté za sebou vypadl ve stejné fázi LM - tentokrát s nejslabším soupeřem, ale to je vedlejší, hlavně že se může vymluvit na smůlu a pochválit se za dobrou práci.

Reagovat
j_mrazik

Tak nemůže přeci říct, hrajeme solidně, ale jakmile přijde první zápas, tak se z toho posereme a pak to marně honíme na poslední chvíli a většinou to nevyjde. Sice by se měl zamyslet, snad to i udělá... ale do novin to fakt říkat nebude a bude stát za svými hráči. Má před sebou zápasy v lize, tak je přeci nebude jebat za 2 týdny starou věc a nepochválí za den starou věc. Za ten zápas před 14 dny snad už dostali tehdy pojebáno. Zasloužili by si to a možná i Wenger.

Reagovat
DelPiero137

Messi to dokazal v 1/2 LM proti Realu

Moze to svedcit o hracovych kvalitch

Reagovat
smazaný uživatel

V lete sa toho v Dortmunde musí veľa zmeniť. Začal by som hneď od brankára. BVB potrebuje niekoho kvalitného a perspektívneho. Ku všetkej úcte k Weidenfellerovi, v tejto sezóne je už podstatnou slabinou BVB a neočakávam, že by sa to malo v budúcej sezóne zlepšiť. Možností na tento post je dosť veľa- Zieler, Trapp, možno aj Ter Stegen by nemusel byť utópiou.

Ďalej kraje obrany- Schmelzer je veľká brzda, pravdepodobne sa už k svojim najlepším výkonom z majstrovských sezón ani nepriblíži. Dozadu horí a dopredu neponúka nič. Na ten post by bolo treba úplne nového, moderného, špičkového ľavého obrancu. Niečo na spôsob Wendella. Na pravej strane by som ešte dal šancu Piszczekovi.

Zbaviť sa Subotiča a udržať Hummelsa- to je alfa a omega skvalitnenia defenzívy.

Záloha- čo najskôr vyriešiť Ilkaya. Podpis alebo predaj. Ak bude chcieť zostať, tak tam žiadne posily netreba. Možno kvalitnejšie DM ako Bender, ale to nie je až tak nutné.

Ofenzíva- predať Mkhitaryana a predať jedného z dvojice Ramos-Immobile. Buď priviesť naozaj prvotriedného, prevereného hrota typu Džeko, Jackson... a Aubu presunúť na RW (to by bol ideálny prípad), alebo nechať Aubu na hrote a dať šancu Kamplovi na RW (táto varianta sa mi až tak nepozdáva)

Takže v súhrne: Kúpiť brankára, ľavého obrancu, útočníka. Predať Subotiča, Mkhitaryana a Ramosa/Cira. Udržať Hummelsa, Gundogana a Reusa.

A na záver: vrátiť sa k tej hre, ktorá zdobila BVB 2-3 roky dozadu.

Snáď si toto Klopp prečíta a niečo si z toho zoberie

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá jako kdyby sis přečetl všechny moje komentáře za posledních pár dnů a dal to do jednoho. Heh..ne, jsem rád, že to tady někdo vidí stejně jako já

Není třeba nic dodávat... akorát ty útočníky, co jsi navrhl mi zase jako top řešení taky nepříjdou

Reagovat
k0udy

akorát kdo teď do Dortmundu bude chtít jít? Nějaký kvalitní prověřený brankář mě nenapadá, tak někdo z menších klubů kde ty gólmany moc nesleduju ale ten Trapp nevypadá vůbec špatně.

LB musí být priorita Kirch pořád lepší než Schmelzer, ale nic extra. Takový Ricardo Rodriguez by byl fantastický, ale tam asi není šance. Možná Alonso z Violy.

K útočníkům, Ciry bych si nechal, stále věřím že se do toho dostane, ale Aubu bych zpět na RW nedávál a nechal ho jako hrota číslo 1, Ciro by mu kryl záda, Ramos out. Ale musí přijít top RW něco na způsob Felipe Andersona, který je nereálny. Takže třeba takový Mirallas.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp alebo Zieler, obaja overení, relatívne lacní, kvalitní a perspektívni...

Tipy na LW: Gaya z Valencie, Kurzawa z Monaca, Alex Sandro z Porta, Willems z PSV...určite by sa našli aj ďalší, títo mi len tak v rýchlosti napadli. Gaya bude asi nereálny, ale ostatných by som si vedel predstaviť.

Na RW mi nikto lepší a dostupný ako Auba nenapadá, možno Douglas Costa zo Shaktaru, ale to by bol zase risk ako s Kamplom...

Reagovat
FC Porto FC

Gaya, Kurzawa a Alex Sandro jsou uplná útopie. Realnej je jen ten Willems z PSV. A tak si nemyslím že by Douglas Costa šel do BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zatím vede Kampl?

Reagovat
smazaný uživatel

líbil by se mi Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jednoznačně potvrdil větší kvalitu v útoku, Dortmund sice opticky možná tlačil, ale byli úplně bezzubí. Popravdě mě v tom dvojutkání docela zklamal Marco, takový hráč prostě musí být vidět. Včera byl hodně špatný Bender, ten kluk kdysi býval nebezpečný i z pozice defenzivního záložníka, oběhal kilometry, nekazil...včera působil jak ve zpomaleném filmu. O Mikim se nemá cenu ani bavit, jakkoliv zpeněžit a budeme rádi, slaboučký ve všem co dělá

Reagovat
Sandstorm

Jestli v létě opět nezvládnou přestupy, tak se bohužel rozloučili s LM na delší dobu.

Reagovat
Pinturicchio

Klopo je borec, kéž by se takhle k těmhle věcem stavěli všichni ti ubrečení trenéři, kteří hledají chyby všude jinde jen ne u sebe.

Reagovat
Pettirosso

Myslis neco jako tohle?..

Pellegrini a jeho vymluvy skrz financni fair play: Byli jsme omezeni množstvím peněz i hráčů," připomněl Pellegrini. „Výkonem ale také. Musíme proto pracovat na tom, abychom se dál zlepšovali," uznával, jako by se ho vůbec netýkaly fámy o vyhazovu, jež jsou teď ještě aktuálnější.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ňák, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Anglie hrozně kurví charakter Mourek,Wenger,Benítez a teď i Pellegrini na odpis

Reagovat
raduinho

Juve do finále s Barcelonou, to by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Já si osobně myslim ze včerejší postup Juve byl zaslouženy. Fandim sice BVB ale musím přiznat ze včerejší hra si postup nezasloužila. Podle mě BVB neskutečně chybí Lewandowski.....podle mě by měl Jorgen zapremyslet nad privedenim nějakého rychlého dá se říct zakoncovace akci.....snad mu to dojde a v létě někoho přivede... neni tam nikdo kdo by měnil tlak v góly kdo by pořádně potrapil soupeře..... ten útočník tam chybí.... aubameyang tu roli chvíli plnil ale ne moc dlouho on neni typ hráče který dokončuje akce góly.....ten hráč tam chybí.... až se podaří nahradit Lewandowskiho tak věřím ze výsledky zase půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Goetze i Lewa .... Dortmund zjistil,ze nejsou Porto,aby zaplácli takovýhle odchody

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa, že máme na veci viacerí rovnaký názor. Vlastne všetci. BVB potrebuje zmenu a to čím skôr.

Z brankárov by som riešil primárne asi Kevina Trappa, na kraj obrany Williamsa, ale tých riešení bude určite viac. Mrzí ma, že sme sa ani nepokúsili o Schurrleho a že Klopp odmietol kúpit Mandzukica, ktorý by v útoku pasoval jak rit na šerbel. Pre jeho prestup bolo vela plusov. Hlavné však bude neskončiť na alibistických žvástoch o potenciáloch a dôvere v Mchitarjana a Immobileho, takto sa za chvíľu budeme dívať na Bayern a už aj Wolfsburg z Marsu.

Pritom BVB je pre nemecký futbal životne dôležitý

Reagovat
Talker

OT: Jsou tu nějací ajtáci, respektive lidi, kteří rozumí počítačům? Přemýšlím o koupi nového noťasu a kamarád mě přesvědčoval do dellu - je to dobrá volba? Případně jaký noťas si vybrat v té cenové relaci +- 20 000?

Momentálně u mě vede tento:

https://www.alza.cz/dell-inspiron-15r-d2141180.htm

Reagovat
Talker

A případně nakolik je důležitý SSD disk, protože tento notas ho postrádá.

Reagovat
Bayernista18

Chceš ho na hry?

Reagovat
10

Na co to potřebuješ? Absenci rychlejšího disku a full hd bych viděl jako zásadní, tohle je prostě zastaralej model. Jinak Dell schvaluju, mám asi 5. notebook od nich v řadě, sice vyšší řadu XPS, ale podobný Inspirony jsem kupoval do firmy a to zpracování je kvalitní i u nich, v tom se můžou srovnávat s Apple.

Reagovat
Talker

Nejnovější hry mě míjejí, takže nepotřebuju to nejnadupanější. Jediné, co z těch nových (+-5 let) hraju jsou hry ze serie total war a elder scrolls.

Dá se najít něco podobného (kvalitní zpracování) s rychlejším diskem a full hd? Protože mi přijde, že u notasů pod 25 tisíc si musí člověk vybrat jedno nebo druhé, vždycky se musí s něčím smířit.

Reagovat
Bayernista18

Jak už psal uživatel 10, za 20 tisíc by měl mít notebook Full HD displej (1920 x 1080), 8 GB RAM, aspoň čtyřjádrovej procesor (i7 / quad core), 1 TB HDD, grafika 2GB, ... a co se týče kvality zpracování, ten Dell je na tom dobře, vyhnul bych se třeba Aceru nebo Asusu.

Reagovat
Talker

Takhle - když najdu notas, který má SSD a full HD, tak má zas třeba i5 a slabší grafiku. Takže by mě spíš zajímalo, co by kdo doporučil - ten SSD a full HD mě taky štve, ale nějak se mi nedaří to zkombinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

i5 su super procesory. zalezi ako su nataktovane, ale nejaky zasadny rozdiel medzi i5 a i7 nie je pokial na tej masine nebudes scriptovat.

ak to chces na starsie hry a inak bezne pouzivanie tak urcite bez SSD a Full HD Displey na ukor uplne spickoveho procesoru a lepsej grafiky

Reagovat
patas92

koukni na tenhle, pokud ti nevadí Lenovo

https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z50-70-black-d2192430.htm

Reagovat
Talker

Lenovo nevadí, už jsem na něj koukal. Něco mě odradilo od tohohle kousku, ale ani nemám ponětí už co...

Reagovat
smazaný uživatel

že to je Čína, která válcuje svět ale furt lepší než Korejci se svejma hračkama s kurvítkem

Reagovat
Talker

To, že by to byla Čína je nepodstatný. Pokud to je kvalitní produkt, tak je mi celkem u prdele, odkud je. Navíc půlka věcí se vyrábí v Číně, Indii apod.

Reagovat
DelPiero137

Full HD je precenovana vec, uplne staci HD+. Ked to nacpes do 15" ntb (nedaj boze mensieho), tak mas tak prtave pismenka ze po chvilke ta bolia oci z toho. Hlavne dobry procak a HDD robi zazraky.

Reagovat
10

Nedokážu posoudit, jestli na tom půjdou hry, naposledy jsem hrál NHL 98 v minulým století.

Ale za tyhle peníze bych prostě koukal hlavně na full-hd a klidně hybridní disk (SSHD), nemusíš mít přímo SSD. Procesory a grafika nebudou v týhle cenový kategorii nějak zásadně rozdílný, nenechal bych se ovlivňovat nějakým i7/i5. Hledal bych něco jako tohle, ale nový - https://www.alza.cz/dell-inspiron-14r-se-touch-d2272661.htm.

Reagovat
Talker

Stará NHL 98 <3 Já hry hraju minimálně, akorát občas mám chuť se odreagovat a dám si něco.

Co ten, co jsem psal sandrovi?

Reagovat
10

Plastová vohavnost, toho bych se ani nedotknul Ale pokud jde o parametry/cena, tak je to asi dobrý, no.

Reagovat
Talker

Kurva, no jo... Já chci právě něco, co je pevnější, plast jsem měl ted (packard bell), protože můj rozpočet po příjezdu z azerbajdžánu byl v hajzlu. Po dvou letech na odpis kompletně.

Reagovat
patas92

já mám 2 roky staré Lenovo a žádný plast se mi neprohýbá, nevrže a to ho furt někde přenáším

Reagovat
Talker

Ono asi záleží na kvalitě. Ve chvíli, kdy to je lenovo, tak to může být kvalitní zpracování. Já měl packard bell a naprosto k hovnu, no.

Reagovat
patas92

Tak já nemám žádný thinkpad, ale stejnou řadu jak tady tohle Lenovo, takže to šasi bude víceméně stejné. Taky sem měl z toho plastu strach, ale zpracování mi příjde v pohodě. Na druhou stranu ale s ntb nemám moc zkušeností, takže těžko se mi to posuzuje. Každopádně já bych se toho nebál, a pokud chceš co největší výkon, tak ti stejně moc možností než Lenova, Acery a podobně, nezbývá.

Reagovat
Pipo123

Ak hraješ Total War nové série tak zainvestuje poriadne, já už som kvôli Rome total war 2 musel kupovať novú grafiku atd. Respektívne ak chceš hrať na plných detailoch a masové bitky tak potrebuješ už lepšiu zostavu.

Reagovat
Talker

Tak RTW2 není až tak náročná - to lenovo zmíněné by to podle všeho v klidu dalo. Stejně tak to dává i ten můj packard bell v současnosti, i když to není na nejvyšší detaily, ale jen na střední.

Procesor: druhá generace Intel Core i5 nebo lepší

Paměť: 4 GB RAM

Grafická karta: 1024 MB RAm, kompatibilní s DirectX 11

Pevný disk: 35 GB volného místa

Rozlišení: 1920*1080

Reagovat
Pipo123

Jasne, ale nejak tak očakávam že do budúcna zasa budú mať vyššie požiadavky, už teraz to bol docela skok a veľa fanúšikov serie Total War nadávalo. Mne osobne Total War 2 sekal časom až nechutne, v momente kedy som mal na mape veľa vojakov a súper tiež tak to bol masaker, Ram 8gb ale grafiku som musel kúpiť novú, bo sa to nedalo hrať. Keď sme u sérii total war, hral si Atillu ?

Reagovat
Talker

Nehrál ještě, nějak neplánuju, dokud si nepořídím novej komp. Ten můj je v píči, vypíná se mi, když ho využívám naplno, takže to nemá smysl.

Reagovat
DelPiero137
Reagovat
Talker

20 000 +-... V korunách...

Reagovat
DelPiero137

Dell ma hlavne dobry support (ak si ho zaplatis). Bez remcania, bez dohladavania PartNumbers pokazenych dielov ti technik donesie novy diel na druhy den.

Reagovat
Talker

Ak si ho zaplatíš? Jak to funguje? Musíš si ho koupit od dellu přímo nebo normálně od nějakého prodejce a pak volat dell?

Reagovat
DelPiero137

Kazdy predajca ponuka additional zaruku. Su rozne CarePack baliky, napr NextBusinessOnSite na 3roky, pripadne pripoistenie ked ho rozbijes a tak.

Nemusis riesit diagnostiku, chodit do servisu a pod.servis pride za tebou uz so novou suciastkou. Ale ked to kupujes ako fyzicka osoba, asi to bude drahsie.

Reagovat
Talker

Budu to kupovat na firmu. Spíš jde o to, jak to funguje a kolik to stojí, no.

Reagovat
Talker

A ten dell, který jsem posílal na začátku zvládne všechno?

Reagovat
smazaný uživatel

na co potrebujes ten notebook? programovanie? grafika? hry? alebo iba bezne pouzivanie? (net, filmy, MS Office...)?

Co sa tyka znaciek tak ja osobne mam dobre skusenosti s Apple, Dell, HP a Lenovo.

Ak chces starsi model tak urcite skor Lenovo alebo HP ako Dell (pominule roky mal Dell o dost slabsie ako konkurencia vytuahli sa az tento rok s novym XPS-kom).

Ak chces novy model tak by som dal poradie Apple, Dell, HP, Lenovo

Reagovat
Talker

Běžné používání + hry. Ve chvíli, kdy dám do notasu 20 litrů, tak bych chtěl, aby zvládal víceméně všechno.

Ted jsem narazil na tenhle.

http://notebooky.heureka.cz/lenovo-ideapad-z50-59-432384/specifikace/#section

Reagovat
Talker

Jinak díky za rady, ještě to promyslím

Našel jsem ještě tenhle - http://notebooky.heureka.cz/dell-inspiron-7537-n3-7537-n2-712/specifikace/#section

Sice je dražší, ale má 250GB SSD disk, full HD, 16GB operační pamět, akorát nevím, jak je na tom s grafikou - jen 2GB?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo naprosto nezasloužené vítězství catenaccia

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si skôr myslím že je to naopak. Juve postúpilo zaslúžene. Aj keď fandím BVB tak v tomto dvojzápase sme boli horší a hlavne včera hrali ako bez života daktorý hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

ten italský styl je proti bé fau bé čajíček

Reagovat
Airus

on si to taky nemyslí, ale je to provokatér

Reagovat
el Principito

že tě to baví se tady takhle pořád ztrapňovat kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím se, že víc než tobě

Reagovat
el Principito

tak o to je to smutnější ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas dost

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte kdy se hraje německý pohár a stačí nám dojít do finále nebo musíme vyhrát aby jsme hráli příští rok EL

Reagovat
smazaný uživatel

proč si všichni myslíte, že potřebujou tak nutně nakupovat? hlavně směrem dopředu... však to jsou pořád hodně kvalitní hráči, to jako najedou jsou za zenitem nebo jak?

vždyť i ten reus nehrá nic moc, nevim, jak může bejt řešení hodně změn v kádru. tam je špatně něco jinýho, ač se mi tomu nechce věřit, tak to asi bude v trenérovi, něco musí změnit, klidně i systém, např. proti silnějším úplně čistě na brejky, proti slabším nevim co, něco. pokud se takovej systém zvolí, tak pak případně k tomu dokoupit typologicky vhodný hráče (tzn. tak max 2,3, žádný harakiry), možná teda toho brankáře. jinak v ofenzivě tam je jeden borec větší jak druhej, na kterých akorát tak visí deka

pokud něčeho takovýho klopp nebude schopnej a pojede si to svoje, tak konečná

prostě nechápu, proč všichni všechno dneska musej řešit kupováním hráčů, neni to fmko

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak jsi čuchneš k LM,tak už zkrátka nemůžeš přestat. Lid si zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

si čuchneš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtěžší domácí prohra 3:0, to je dost slušný

Reagovat
smazaný uživatel

He a pak,ze je italskej focuc o braneni......nemcouri muzou jen litovat

Reagovat
smazaný uživatel

18let fanda BVB tak me to mrzi ale bude lip.v rychlosti..sleduju kazdej zapas.krize zacala zranenim 5opor a po navratu forma zkratka neprisla plus jasna mentalni krec..k hracum.potrebujem golmana a utocnika!ramos a ciro prodat.Marcel spatny a i kevin grosskreutz.oni uz to nedaji.subotic se musi zlepsit a ilkay?hodne zlepsit a nebo prodat fakt hraje zle.zoldak mecheche prodat tvrdim to uz 3mesice a nerozumim proc ho tam porad cpe.kazi prechody do utoku je to jasne videt.jinak davat vetsi sanci kubovi je to dric.vratime se brzy nur der BVB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele