Dortmund přišel o Castra a Philippa, ten bude chybět několik měsíců

05.12.2017, 16:51
Aktuality
Borussia Dortmund je v krizi a ve zbytku podzimu jí z ní nepomohou hned dva hráči. Vinou potíží s kotníkem je mimo hru záložník Gonzalo Castro, vážnější problém pak má Maximilian Philipp. Oba svá zranění utrpěli v průběhu sobotního utkání v Leverkusenu (1:1)...

Castra zranil obránce Bayeru Wendell, který za svůj zákrok dostal červenou kartu a také stopku na tři zápasy. Z utkání odstoupil těsně před skončením prvního poločasu a mimo hru bude několik týdnů.

Philipp putoval se zraněným kolenem do kabiny již v osmé minutě a ihned se mluvilo o vážnějším problému. Tyto spekulace potvrdilo podrobné vyšetření.

"Maximilian Philipp bude bohužel chybět několik měsíců. Ofenzivní hráč utrpěl vážné zranění kolene. Milli, přejeme ti, aby jsi se brzy uzdravil," oznámilo BVB prostřednictvím twitterového profilu.

Philipp po svém příchodu za patnáct milionů eur z Freiburgu stihl šest bundesligových gólů, vedle závěru podzimu nestihne ani lednovou přípravu a pouze z tribuny bude sledovat i značnou část druhé poloviny ligového ročníku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemělo by být buď o Castra a Philippa nebo o Castro a Philipp?

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund přišel o Castra. A Philipp? Ten bude chybět několik měsíců !!

Reagovat
smazaný uživatel

Áha

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Dortmundu, ktorí hráči Borussie sú na zajtrajší zápas out ? Za Real to je Carvajal, Bale (ako inak) a zrejme Asensio.

Reagovat
smazaný uživatel

Castro, Reus, Philipp, Gotze, Rode, Larsen, Piszczek, Durm

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
Lojd

Dramatickej nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Anglická média dnes přišla se zprávou, že Eden Hazard odmítá podepsat nový kontrakt v londýnské Chelsea, ten prý mimo jiné obsahuje plat ve výši až 300 tisíc liber týdně. Za vším má být údajně ponechání otevřených zadních vrátek k případnému odchodu, pokud by se ozval Zinédine Zidane a jeho Real Madrid.

Šestadvacetiletá ofenzivní hvězda se navíc před pár týdny nechala slyšet, že by pro něj bylo splněným snem, kdyby si pod svým idolem z dětství mohl jednou zahrát.

Současná smlouva Belgičanovi vyprší v roce 2020.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde

Reagovat
Manik...

A Bale do Chelsea, win win situace

Reagovat
Godwinson

Win win prej

Reagovat
Manik...

Já si myslím, že v Anglii nebude tak marný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Nemilé, achjo.

Reagovat
Rudnevs

Nový generálny manažér Kölnu je Armin Veh.

Reagovat
Rudnevs

Tipico Bundesliga OT: Nástupca Franca Fodu v Sturme Graz bude Heiko Vogel, ktorý doteraz trénoval rezervu Bayernu... Ten vyzerá celkom dobre, okrem juniorských tímov a rezervy Bayernu sa ešte ako asistent Thorstena Finka dostal s Ingolstadtom do 2. BL a s FC Basel získal titul, potom sa opäť vrátil do Bayernu. To je celkom zaujímavá varianta, som na neho zvedavý!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele