Dortmund přetáhl z Gladbachu záložníka Dahouda

30.03.2017, 13:56
Aktuality
Mahmoud Dahoud bude i přes zájem Manchesteru City či Juventusu pokračovat v německé nejvyšší soutěži, nebude to ovšem v dresu Borussie Mönchengladbach. Jednadvacetiletý záložník se bude stěhovat ke konkurenci, dnes byl oznámen dohodnutý přestup do Dortmundu...

Dahoud do prvního týmu Gladbachu nakoukl v sezoně 2014/2015, aby se následně stal jedním ze stabilních článků základní sestavy. V 1. Bundeslize do této chvíle odehrál 52 zápasů a dal šest branek, dalších sedmnáct startů si na své konto připsal v Lize mistrů a Evropské lize.

Talentovaný fotbalista uzavřel s vestfálským klubem smlouvu na pět let. V Gladbachu měl kontrakt jenom do června 2018 a Hříbata podle médií dostanou deset milionů eur, což je suma stanovená ve výstupní klauzuli.

"Mo Dahoud je velice talentovaným a strhujícím hráčem do středu zálohy, jehož jsme v uplynulých letech intenzivně sledovali. Už dokázal, že může hrát na té nejvyšší úrovni," říká sportovní ředitel BVB Michael Zorc.

Autor: Tomáš Pavlík / bvb.de

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele