Dortmund oznámil příchod Wolfa z Frankfurtu

28.05.2018, 17:41
Aktuality
Marius Wolf podle očekávání mění dres. Jedna z komet letošní bundesligové sezóny se z Eintrachtu Frankfurt přesune do Borussie Dortmund, kde se dohodla na spolupráci do roku 2023...

Třiadvacetiletý univerzál prošel mládežnickými týmy Norimberku a Mnichova 1860, za který na sebe upozornil ve 2. Bundeslize, načež se ho o patro výše rozhodl angažovat Hannover.

Do dolnosaského mužstva se však Wolf neprobojoval, proto na začátku minulého roku odešel na hostování do Frankfurtu, ale ani v Hesensku se mu zpočátku příliš nedařilo.

To se změnilo až s příchodem letošního ročníku, ve kterém Wolf skvělými výkony pomohl Eintrachtu na konečné osmé místo, přičemž dlouho dokonce se spoluhráči usilovali o evropské poháry.

Rázem se začalo spekulovat o dalším stěhování progresivního hráče, jenž se nakonec přesouvá do Vestfálska, kam ho za 5 milionů eur přivádí Dortmund. "Mým cílem je, abych byl v příštích letech úspěšný s Borussií Dortmund," řekl po podpisu pětileté smlouvy Wolf.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S takovejma hovnama se budou plácat kolem šestýho fleku

Reagovat
Bandita_Harry

za 5 M sa predavaju aj vacsie "hovna"...moc ho nepoznam, ale posila do zakladu to zrejme nebude, tak moze asi len prekvapit

Reagovat
Stannis Baratheon

A pak nemají být tam kde jsou

Reagovat
Jeňa

Další z řady spíš průměrných hráčů. Skončí stejně jako Kampl, Hofmann a dost dalších

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho....u nás mohl hrát a pracovat na sobě...po letošní sezoně by bylo na čem stavět každopádně v Doofmundu to bude mít těžký se prosadit....i tak mu držím palce a přeju mu ať se daří....

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby se neprosadil tak tak za 5M nemůže být propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to AS Řím udělal podle mě monhem lepší obchod s Coricem za 6 Mega

Reagovat
Uwe háže buly

Tak tenhle má za sebou jeden povedenej rok v jedný z top soutěží, Čorić 0 a čekalo se od něj o dost víc. Ani jedni nemužou prodělat.

Reagovat
REPLIKATOR

Wolfův revír je někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou to záložníci a přijde mi on jako lepší, při AS super posílá, ještě na něm vidělaji, tohle nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidle na něm vidělaj

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle nákupem rozhodně nemají co ztratit..i kdyby si kopnul jednou za sezónu.

Reagovat
stas87

29.6. DFL rozlosuje BL.

8.6. zreb Pokalu.

BL zacina 24-26.8.

Snad nam nalosuju v prvych kolach Der Club, RB alebo este pripadne Herthu na vyjazd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy kdybyste uhráli polovinu výsledků co na jaře, tak ste úplně v klidu v EU, možná i v LM.

Reagovat
stas87

To je to zname keby..tych prvych desat zapasov bolo herne aj vysledkovo zlych. Ja len dufam, ze od zaciatku budeme pravidelne bodovat a do podobnych problemov sa znovu nedostaneme. Kluc ale je, aby neodisiel Delaney a ak ano, tak aby sa ho podarilo nahradit. Do ofenzivy sme to zlozili dobre, tam by problem byt nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za ty prachy, je to skoro (v dnešní době) zadarmo, ale říkám si i tak...vážně nás(BVB) trápí křídelní posty? Já bych řekl ,že problém bude na postu hrotového útočníka, když je tedy řeč o ofensivě. Samozřejmě jinak velkým problémem je obrana ,ale to je už jiné téma...

Reagovat
smazaný uživatel

pisczek uz ma svoje roky a toljan nijak neoslnil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vítej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele