Donadoniho těší mentalita svěřenců a chce další zlepšení

20.02.2016, 12:44
Aktuality
Bologna se v úvodu sezony topila v sestupových vodách Serie A, na nepovedený start do ligového ročníku ale už dala zapomenout a včera její sílu pocítil i Juventus. Italský mistr na půdě soupeře přišel o dlouhou vítěznou sérii a domů do Turína si odvezl jenom bod za remízu 0:0...

Stará dáma před páteční předehrávkou 26. kola brala tři body v patnácti po sobě jdoucích duelech. Včera se ovšem nedokázala vyrovnat s důraznější hrou domácích a střelecky se neprosadila, navíc přímo na svatyni nováčka Seria A nevyslala ani jednu střelu.

"Kluci si vedli velmi dobře, a to i v momentech, v nichž nám chybělo sebevědomí," hodnotil trenér Roberto Donadoni.

"Musíme se soustředit na to, abychom se ještě zlepšili. Jsou zde nějaké velké prostory pro zlepšení, a to jak po individuální, tak i kolektivní stránce. Všichni kluci, které trénuji, mají skvělou mentalitu, což pro trenéra představuje velkou výhodu," pochvaluje si někdejší trenér italské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvěly kouč

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Noustress

sympatický tréner sympatický klub, jedna posila do zálohy a nejaký gólovejší útočník a môžu byť ešte vyššie :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele