Dojatý Vachoušek byl z rozlučky nervóznější než z duelu na Realu

27.05.2017, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
fabec1222

Podle výsledku a výkonu byl nervozní celej tým

Reagovat
monty25

Přišlo mi, jako by dneska šlo víc o tu rozlučku než o poháry. Teplice hrajou klíčový zápas sezony, nutně potřebujou dát gól a on se tam při střídání minutu a půl s každým objímá... Víc než Boleslav si to Teplice nezasloužily, když mají míň bodů. Když se na to dívám zpětně, tak rozhodující ztráta byla asi v Plzni. Tam ty ztracené dva body teď chybí... Je pravda, že předsezónním cílem byla horní poloviny tabulky, takže z tohohle pohledu je 5. místo super. Ale každá sezona má prostě nějaký vývoj a postupem času bylo na jaře jasné, že Teplice mají velkou šanci na poháry a ta se prostě měla využít. Takže zklamání je na místě a jako úspěch to brát nemůžu. Samozřejmě byla trochu smůla, že Slavia a Boleslav vypadly v semifinále poháru (dlouho se zdálo, že i 5. místo bude stačit), ale prostě nelze spoléhat na ostatní týmy. Dalším negativním faktorem bylo zranění v životní formě hrajícího Kuby Hory a taky vykartování Kroba, s čímž se Teplice v posledních dvou kolech bohužel nedokázaly vyrovnat a jeho centry hodně scházely...

No nic, holt se ta Evropa zase o rok odkládá. Když vidím Zlín, tak bych se příští sezonu daleko víc soustředil na pohár... Jinak jsem koukal na možné soupeře Boleslavi a jestli tam přijedou Glasgow Rangers, tak budu pěkně nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě s tebou souhlasím, jen bych dodal, že Teplice potřebovaly doma vyhrát a vůbec to tak nevypadalo...nějaký sice tlak byl, ale spíš územní, gólovky nebyly a když potřebuješ vyhrát, nedáš gól, soupeř ti nahraje do karet (MB) a víš to už v poločase...pak je škoda toho finiše, když snad 10 zápasů Tepláky neprohrály, bojovali o tuto situaci, kdy si to chtějí vybojovat v posledním kole a pak ti tým vystřelí 2x na bránu...to je tragédie proste....hecnutí žádné, motivace žádná, chuť nebyla vidět...toto je v podstatě vina trenéra, který ten tým má připravit na tento tlak...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele