Dohrávky Premier League - souhrn

10.05.2018, 22:39
Aktuality
Manchester United si zajistil remízou na West Hamu druhé místo. Manchester City přehrál Brighton a stal se rekordmanem anglické ligy v počtu bodů i gólů. Tottenham si nejtěsnějším možným rozdílem poradil s Newcastlem a po zaváhání Chelsea s Huddersfieldem si zajistil postup do Ligy mistrů. Leicester porazil oslabený Arsenal. Existenční bitvu o záchranu v Premier League zvládl lépe Southampton.

West Ham United - Manchester United 0:0

10.05.2018 20:45

Góly: -

Manchester United si zajistil druhé místo v tabulce - v zápase, ve kterém byl nejzajímavější etudou škrtící konflikt Marka Nobla s Paulem Pogbou na půlícím kruhu. Dalším hrdinou utkání byl asi gólman West Hamu Adrián, který třeba proti střele Luka Shawa vytáhl výtečný zákrok. Hlavně díky němu skončilo klání bezbrankovou remízou.

David De Gea udržel v brance Man Utd už dvaadvacáté čisté konto v letošní sezóně, což je maximum od neuvěřitelného počinu Edwina van der Sara z ročníku 2008/09, kdy jich pochytal šílených 32. Na to poslední se španělský gólman ani moc nenadřel, i když už v sedmé minutě musel do koše sebrat zajímavý projektil Arnautoviće z hranice šestnáctky.

Největší šanci Rudých ďáblů viděli fanoušci na olympijském stadionu po dvaceti minutách, kdy Adrián nejprve vyrazil prudkou ránu Alexise, aby si pak poradil s dělovou dorážkou zmíněného Shawa. Ta by bývala zapadla přesně k tyči, nebýt jemné teče Adriánovy holeně, která míč vychýlila na tyč.

Letargickou druhou půli, v níž byli střelecky aktivní vlastně jenom Arnautović a Pogba, ozvláštnil souboj jako z Her o trůny, kdy Noble (čti Hora) div nerozmačkal obličej Pogbovi (čti Oberynovi). Oba kohouti však od sudího Mosse dostali jen žlutou kartu a po zápase už se s úsměvem objímali.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brighton & Hove Albion 3:1

09.05.2018 21:00

Góly: 16. Danilo, 34. Bernardo Silva, 72. Fernandinho - 20. Leonardo Ulloa

Manchester City porazil Brighton a překonal dvojnásobný rekord londýnské Chelsea. Citizens jsou nově týmem, který v Premier League získal nejvíce bodů a vstřelil nejvíce branek za jednu sezónu. Výhru Manchesteru řídil německý reprezentant Leroy Sané, který byl u všech branek svého mužstva.

Manažer domácích Pep Guardiola nechal pro utkání odpočívat většinu opor a šanci dostalo mnoho náhradníku. Mezi tyče se postavil brankář Bravo, obrana vyběhla ve složení Danilo, Kompany, Laporte, Zinčenko, v záloze naskočil do pravděpodobně posledního zápasu v bleděmodrém dresu Touré a útočný trojzubec vyztužil Bernardo Silva. Hostující mužstvo doznalo jediné změny, když Murray na hrotu přepustil místo Ulloovi.

K prvnímu ohrožení branky Seagulls se v deváté minutě dostal Sané, ale gólmana Ryana nezaměstnal. Hned poté svého spoluhráče napodobil Zinčenko. Za pět minut pálil opět nepřesně Gündogan a po něm byl neúspěšný znovu Sané. Převaha Citizens vyústila v gól v 16. minutě, kdy Sané vyslal Danila, který nedal Ryanovi šanci střelou po zemi.

Racci však po čtyřech minutách vyrovnali. Bravo nepřesvědčivě vyběhl proti Pröpperovi, který nacentroval na Ullou a nová tvář v sestavě Brightonu uklidila mí do sítě. Vrátit vedení chtěl domácím Sané, který však ve své další šanci neuspěl. V dalších příležitostech neuspěli Zinčenko, Jesus a Bernardo Silva, kterého vychytal Ryan. Ve 34. minutě již však australský brankář kapituloval, když nestačil na další střelu Silvy, který k tyči napálil přihrávku od Saného.

Do přestávky se ještě ke střeleckým pokusům dostal dvakrát Jesus, ale ani jednou nezamířil mezi tři tyče. I po změně stran končila většina akcí Citizens buď mimo hostující svatyni, nebo se činil Ryan. Jeho protějšek Bravo si první zákrok v utkání připsal až v 58. minutě, kdy vyboxoval střelu Knockaerta. Následně se o vyrovnání snažil Duffy, ale jeho technická rána se nevešla mezi tři tyče.

Osmnáct minut před koncem přidal třetí trefu domácích Fernandinho. Brazilského reprezentanta našel po rychlé rozehrávce rohového kopu Sané a záložník Citizens uklidil míč nekompromisně za Ryanova záda. Aktivní Sané se i v závěru zápasu tlačil do koncovky, avšak jeho další pokus ze 77. minuty opět skončil mimo bránu. V závěru ještě Danilo orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:0

09.05.2018 21:00

Góly: 50. Harry Kane

Tottenham se kvalifikoval do Ligy mistrů! Kohouti udolali jedinou brankou Newcastle a sezonu zakončí nejhůř na čtvrtém místě, což jim dává jistotu milionářské soutěže. Brankáře Dúbravku překonal v 51.minutě kanonýr Harry Keane.

Ve Wembley si Kohouti pořádně oddechli, i v příští sezoně si totiž zahrají Ligu mistrů. Rozhodla o tom výhra nad Newcastlem i zaváhání Chelsea. Že to nebudou mít Kohouti s Newcastlem jednoduché ukázal už začátek zápasu. Straky měly první větší příležitost, z volného přímého kopu mířil těsně vedle Jonjo Shelvey. O chvíli později měli hosté další vekou příležitost, hlavičku Lascallese zlikvidoval výtečným zákrokem Hugo Lloris.

Martin Dúbravka neměl překvapivě tolik práce, Tottenham v prvním poločase předvedl hodně nemasný a neslaný výkon. Ve druhém poločase se to ale změnilo a Kohouti šli v 51.minutě do vedení. Son posunul ve vápně balón na Harryho Keana, jenž střelou z první vymetl pravý horní růžek Dúbravkovi branky.

Newcastle nesložil zbraně a dál si vytvářel šance. Pérez zblízka promáchl a i další závar Lloris ustál. V 64.minutě nepříliš razantně pálil Alli a Dúbravka musel rychle na zem. Nálada na slavném Wembley se postupem času lepšila a lepšila, zvláště když ze Stamford Bridge přicházely dobré zprávy. Tottenham si těsné vedení udržel a v kombinaci s jinými výsledky definitivně slaví postup do Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 3:1

09.05.2018 20:45

Góly: 14. Kelechi Iheanacho, 76. Jamie Vardy (pen.), 90. Riyad Mahrez - 53. Pierre-Emerick Aubameyang

Během působení Arséna Wengera v Arsenalu se Leicesteru ve dvaadvaceti zápasech Premier League ani jedinkrát nepodařilo na londýnský klub vyzrát, ovšem v tom vůbec posledním střetnutí před avizovaným odchodem francouzského manažera dokázali Foxes tuto kletbu zlomit. K výhře 3:1 jim výrazně dopomohly hrubky hostující obrany a dlouhá početní výhoda po vyloučení mladého stopera Mavropanose. Arsenal tak v letošním kalendářním roce stále čeká na první ligový bod z hřiště soupeře.

Hosté přitom do utkání vstoupili velmi aktivně a svižnými kombinacemi zahnali soupeře hluboko na vlastní polovinu. Netrvalo však dlouho a projevila se největší slabina Arsenalu, tedy defenziva. Leicester z prvního vážnějšího útoku po rohovém kopu vytvořil v pokutovém území závar, který vyústil Fuchsovým přetaženým centrem na hlavu Diabatého, jehož sklepnutí do druhé vlny přetavil v první gól zápasu pohotovou ranou z voleje Kelechi Iheanacho.

Než se Arsenal stihl vzpamatovat, bylo ještě hůře. Sotva minutu po vstřeleném gólu totiž Iheanacho vystihl pomalou rozehrávku nezkušeného Konstantinose Mavropanose a jal se vyřítit sám na branku. Řecký stoper v tu chvíli zoufale unikajícího soupeře stáhl k zemi, za což si od sudího Scotta vysloužil nekompromisní červenou kartu.

Domácí byli v tu chvíli na koni a Harry Maguire měl velmi blízko k okamžitému navýšení skóre. Ránu anglického stopera však výtečným reflexivním zákrokem vytlačil nad branku Petr Čech, který musel zasahovat také proti dalšímu pokusu Iheanacha či přímému kopu Adriena Silvy. Ke dvěma slibným možnostem se ovšem do přestávky dostal i Arsenal. Nejprve měl Eldin Jakupović plné ruce práce s ranou Mchitarjana a pak s úlevou přihlížel, jak Aubameyangova improvizovaná střela bodlem končí těsně vedle jeho pravé tyče.

Také po změně stran nastoupil na hřiště lépe Arsenal, který se za svou aktivitu dokonce dočkal vyrovnání. Kolašinacova střela z úhlu ještě skončila jen na tyči, ale v třiapadesáté minutě podnikl výtečný průnik po pravé straně Ainsley Maitland-Niles, jehož střílený centr si v šestnáctce našel Piérre-Emerick Aubameyang. Jakupović sice vytáhl špičkový zákrok, jenže Aubameyang si přisvojil i odražený míč a srovnal skóre suverénní trefou pod břevno.

Hosté byli navzdory početní nevýhodě i nadále Leicesteru vyrovnaným soupeřem, jenže čtvrthodinu před koncem si ve vlastní šestnáctce neodpustili další minelu. Když se střídající Gray dostal k míči po vlastním zablokovaném centru, nešikovně se s ním dostal do kontaktu Henrik Mchitarjan a sudí Scott bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Ten zcela chladnokrevně pumelicí do horního růžku proměnil Jamie Vardy a Leicester měl opět navrch.

V závěru utkání Arsenal musel vystavit už tak otevřenou obranu ještě většímu riziku, čehož Foxes beze zbytku využili v poslední minutě základní hrací doby. Po pravé straně hřiště vystartoval na Choudhouryho pas Riyad Mahrez, jenž si následně zaseknutím míče pohrál s Holdingem i Čechem a snadno uklidil míč do odkryté sítě. Leicester tak po šesti domácích zápasech bez vítězství konečně na King Power Stadium dokázal triumfovat, zatímco Arsenal naopak prodloužil stěží uvěřitelnou šňůru prohraných venkovních zápasů za sebou na sedm a poslední možnost k jejímu letošnímu ukončení dostane v posledním kole s Huddersfieldem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Huddersfield Town 1:1

09.05.2018 20:45

Góly: 62. Marcos Alonso - 50. Laurent Depoitre

Huddersfield to dokázal a na Stamford Bridge získal bod, který ho zachraňuje v Premier League! Chelsea smutní, protože se mohla dorovnat čtvrtému Liverpoolu, takhle na něj před posledním kolem ztrácí dva body. Hosté dokázali londýnský celek ve druhém poločase zaskočit, Depoitre vstřelil první gól a Chelsea stihla už jen vyrovnat zásluhou Alonsa.

I přes drtivou převahu Chelsea to na víc, než na remízu nestačilo. Pro Conteho svěřence je to žalostně málo a zdá se, že tato ztráta je bude stát Ligu mistrů. Blues se přitom mohli uklidnit, kdyby ve 12.minutě nepřestřelil zblízka branku Rüdiger! Chelsea hosty vůbec k ničemu nepouštěla a v podstatě jim ani nepůjčovala balón, ovšem svojí převahu zužitkovat nedokázala. Před koncem poločasu sice odvedl skvělou práci Morata, ale na jeho pobídku nikdo z modrých nezareagoval.

Antonio Conte potřeboval od svých svěřenců častější střelbu a především efektivitu. Jak se to dělá ale ukázal Huddersfield. Pět minut po změně stran dokonale šokoval Stamford Bridge Laurent Depoitre. Mooy ho vyslal dlouhým nákopem, Depoitre si pak poradil s vyběhnutým Caballerem a rozjásal hostující lavičku.

Huddersfield si byl moc dobře vědom, že body mu s definitivní jistotou zajistí záchranu a pro tento zisk hodlal učinit cokoliv. Chelsea se samozřejmě dostala do obtížné situace, protože výledek potřebovala nutně otočit. Do hry postupně přišli Hazard i Giroud a tlak Blues ještě zesílil. Domácí se nakonec dočkali šťastného vyrovnání, centr Azpilicuety špatně odkopl Zanka, trefil jen Alonsa do obličeje a právě od něho se dostal balón do sítě.

Chelsea měla ještě půlhodinu čas, aby strhla vedení na svojí stranu, ale Huddersfield houževnatě bránil. Bod koneckonců nutně potřeboval. Tlak Chelsea byl ohromný, po Christensenově hlavičce pomohla Lösslovi tyčka a brankář Huddersfieldu ustál i další nápor. Sudí Lee Mason ještě nastavil dlouhých osm minut, během kterých Chelsea bušila na branku, ovšem kýženého gólu už se nedočkala. Huddersfield slaví záchranu, Chelsea se s největší pravděpodobností bude muset smířit s Evropskou ligou, rozhodne o tom poslední kolo.

Více informací k zápasu

Swansea City - Southampton FC 0:1

08.05.2018 20:45

Góly: 72. Manolo Gabbiadini

Southampton zvládl výlet do Walesu na Liberty Stadium a porazil Swansea o jednu branku. Jediným šťastným střelcem se stal útočník hostů Gabbiadini. Saints se po výhře velkým krokem přiblížili záchraně, domácí jsou naopak blízko sestupu.

Manažer Swans Carlos Carvalhal se pro důležitý zápas rozhodl změnit sestavu, v níž nezbylo místo na obránce Mika van der Hoorna. Na pravý kraj obrany se vrátil Kyle Naughton, zálohu vyztužil Andy King a o branky se mělo starat duo bratří Ayewů. Carvalhalův protějšek Mark Hughes nemohl využít služby vykartovaného Mayi Yoshidy. Japonského reprezentanta nahradil Jack Stephens.

Jako první se ke střele odhodlal hostující Redmond, který v deváté minutě protáhl brankáře Fabiańskeho. Následně se do hry dostali i domácí, avšak jejich aktivitu ukončil po půlhodině hry útočník Světců Austin. Ten dostal přihrávku do běhu mezi obránce, avšak Fabiański byl na zemi včas. Následně se Southampton opět zatáhl do defenzívy, avšak Labutě žádným způsobem nezahrozily a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Druhou půli otevřel svou šancí otevřel svou šancí Jordan Ayew, proti jehož střele pod břevno zasáhl gólman hostí McCarthy. Záhy chtěl na druhé straně odpovědět Austin, avšak Fabiański byl připraven. Do další šance se anglický útočník dostal v 63. minutě, kdy si naskočil na Soaresův centr, zamířil však pouze doprostřed svatyně, kde byl připraven polský brankář.

Vedení na stranu Swansea chtěl v 71. minutě strhnout střídající Abraham, ale jeho pokus si našel McCarthy. Za dvě minuty se gólově urodilo na druhé straně hřiště. Po rohovém kopu se k míči nejrychleji dostal Gabbiadini a rozhodl o zisku tří bodů pro Southampton. V nastavení se o vyrovnání pokoušel Abraham, ale jeho pokus skončil vysoko na brankou. Chvíli poté mohl druhý gól přidat Gabbiadini, avšak ztroskotal na Fabiańskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City373142105:2797
2.Manchester United37246767:2878
3.Tottenham Hotspur37228769:3274
4.Liverpool FC372012580:3872
5.Chelsea FC37217962:3570
6.Arsenal FC371861373:5160
7.Burnley FC3714121135:3754
8.Everton FC3713101443:5549
9.Leicester City3712111452:5547
10.Newcastle United371181836:4741
11.Crystal Palace3710111643:5541
12.AFC Bournemouth3710111643:6041
13.Watford FC371181844:6341
14.Brighton & Hove Albion379131534:5040
15.West Ham United379121645:6739
16.Huddersfield Town379101828:5737
17.Southampton FC377151537:5536
18.Swansea City37892027:5433
19.West Bromwich Albion376131831:5431
20.Stoke City376121933:6730

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (592)

Přidat komentář
Realita

Tak WBA by sestoupil tak jako tak, ne?? Soton i Swans by měli 34 bodů a s oběma má WBA horší bilanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa na skóre a matematicky sa ešte mohli zachrániť v prípade dnešnej remízy.

Reagovat
Realita

Ach tak, v PL je stěžejní skore.. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Super, zbohom WBA.

Reagovat
Realita

Ještě by mohly táhnout ty velšské labutě.. Stačí, že v PL bude další Wales - Cardiff. K tomu dotaz: jak je vůbec možné, že hrají PL, když mají svou ligu??

Reagovat
Busby babes

historicky dane. Welsska FA vznikla prakticky az v roce 1992 a tyhle kluby se proste zpatky nevratily a nepripojily. Celkem dost anglickych klubu zas startuje ve welsskem FA cupu a nekolik uz ho i vyhralo.

Reagovat
fenixLFC

chvalabohu

Reagovat
Busby babes

Tak to uz Swansea neda.

Reagovat
Realita

Mají doma Stoke, ne? A koukni, koho mají Hudders...

Reagovat
smazaný uživatel

s Arsenalom budu bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Šanca je ešte celkom veľká. Huddersfield má pred sebou Arsenal a Chelsea, Swansea stačí doma vyhrať proti Stoke. Tipoval by som tak 20%.

Reagovat
Busby babes

no prave... Nejak uz tomu neverim. a Huddersfield ten bod nekde udela.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď zopakujú výkon proti City, malo by to stačiť.

Reagovat
TerriersSKCZ

NADHERA, Dakujeme chlapci !!! - http://www.huddersfield.sk/club-news/chelsea-huddersfield-11/

a tesime sa na dalsiu sezonu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

len dobre

Reagovat
Lacko_Boh

smutne

Reagovat
Whitemedia

Byl bych z toho smutný, protože je mám rád, ale ty jejich přestupy a letos předváděná hra.. nic jiného si nezaslouží

Reagovat
pobody's nerfect

Zítra se osud Swansea zpečetí

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hachim Mastour

soton

Reagovat
Noustress

všetko zle, Sotton zostáva WBA padá Cardiff postupuje a minimálne dvaja z trojice AV Fulham Boro nepostúpi a dalšiu sezónu to nedajú ani na baráž

Reagovat
Bayern +

Cardiff

Tam mal byť Wolves + Fulham priamo, Aston Villa z baráže. A bola by to dokonalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mimalu

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ligter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
andrew96

Kéž by postoupilo Derby.

Reagovat
Ferguson6

To by si Vydra musel zase hľadať nový klub v Champe.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Hokaido

Je vtipný, jak tady většina lidí opalcuje Wolves, přitom ten klub je uměle napumpovanej penězma a postup do PL si jednoduše zaplatil smlouvou s ďáblem.

Reagovat
Counter

To sice jo, ale hráli parádní fotbal, Nuno tam odvádí výbornou práci.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Azza

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SpecialOne

Vidím to na sestup Huddersfieldu, Chelsea má obrovskou motivaci a Arsenal se loučí s trenérem po x letech, bude tam taky motivace navíc.

Reagovat
Realita

tak mohli by se ještě vzedmout Potters a u labutí bodovat.. Huddersfield je moc sympatický klub, byla by škoda kdyby sestoupil už po roce.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
YNWA__MSN

Huddersfield nebo Swansea ? kdo z nich spadne?

Reagovat
smazaný uživatel

huddersfield a boli by to traja najidealnejsi zostupujuci

Reagovat
Bandita_Harry

hudders nnieee

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo objasnit, co je s Davidem Luizem?

Reagovat
smazaný uživatel

Podstupuje zmenu pohlavi.

Reagovat
C-M@ster

Chce se stát mužem?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Oficiálně je zraněný/po zranění, ale neoficiálně je jasný, že mezi ním a Contem něco je a minimálně jeden z nich v létě odejde.

Reagovat
Spalovač šancí

Oba půjdou do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

V PSG neni asi ta spravna nalada v brazilske skupince..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Nakonec spokojenost se sestupujícími, naprosto to odráží jejich letošní žalostné výkony. Snad se ještě nezblázní Huddersfield, ti by si slítnout nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by ste im mohli zajtra helfnuť.

Reagovat
blade115

A tak na druhou stranu, proč by vlastně nemohli spadnout, že jo...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Stannis Baratheon

Když nad tím tak přemýšlím, tak já ten sestup vlastně asi nepřeju nikomu.

Reagovat
Busby babes

ja zas skoro vsem.

Reagovat
Stannis Baratheon

tak to vidíš v každým tmu je někdo sympatickej

Reagovat
Hokaido

Hezky pěkně Soton. V PL by mi chyběli, snad se dají do pořádku a budou příští rok opět zábavným týmem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frezi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Liquid

za jejich pád můžou ty svině vyžraný liverpoolský

Reagovat
fenixLFC

jj podobne ako spanieli za kolumba sme ich znicili obrovskym mnozstvom penazi

Reagovat
JessePinkman

Sám jsi svině.

Reagovat
tomasinho

Mně by teda nechyběli, zábavní nejsou už několik let teda a žijou z toho u většiny EF doteď.

Reagovat
Thab

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

to Man U taky

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

pořád je tam řada zajímavých hráčů a do budoucna i mladíků + parádní fanoušci

Reagovat
Trand

Ti zajímaví hráči mi přijdou u i WBA a stejně většina slaví, že konečně sestoupili.

Reagovat
Counter

WBA má úplně parádní tým, je jich strašná škoda

Reagovat
Trand

Reagovat
cristiano.K.

O Ronda se strhne bitka, to by byl super útočník pro takový Everton

Reagovat
cristiano.K.

Rondona

Reagovat
Hokaido

Danny Drinkwater To Miss World Cup Due To Dehydration.

Ok, dneska dost internetu a jdu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku by sa velmi lahko dohydroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
nani92

tak snád už zaznie povestná Labutia pieseň..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
LuckyCharlie

Když se koukám na tabulku Championship .. Může mi někdo sakra říct co se stalo se Sunderlandem ?

Reagovat
RKBoy

to čo sa malo stat už pred 3. rokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland by mel byt varovani pro vsechny mensi, ale ambiciozni kluby, co jsou v PL Neco jako Leeds minulou dekadu. Sice ten pribeh neni uplne stejnej, ale Sunderland muze dopadnout podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Soton loni pod elitou, letos na sestup téměř to není o penězích...zde se ukazuje ta síla Wengera, který byl pravidelně v LM a síla klubů ze špičky..chybí kouč, co by tým jako South pravidelně dostával pod elitou, do EL aspoň, dokázal se prosadit v domácích pohárech a následně v EL. Takhle nikdo z těch slabších elitu nedožene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bys čekal, když jim každou sezonu půlka hráčů odejde do Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ale 75 mega za VD je luxus, to můžou přece zůročit a využít prestiže ligy a přivést náhrady

Reagovat
tomasinho

Většinu těch hráčl ale mohli za ty prachy nahradit. A daleko lepším hráčem než tím, co prodali. Nebo dvěma podobnými. Až na VVD teda. Ale Lallana, Clyne, Lovren, žádné extra ztráty.

Reagovat
Kowe

Lallana pro ně docela jo. Ale ten zbytek teda vůbec.

Reagovat
kiwwi

stali by omnoho lepsie keby mali tych hracov ako teraz ked maju peniaze a kvazinahrady...to ze pre vas to niesu ziadne extra posily neznamena ze pre nich to nie su ziadne extra straty

Reagovat
tomasinho

Lovrena nahradili VVD, Clyna Cedricem, jednou vydělali, jednou prodělali malinko, ale ne o moc. O Lambertovi nemluvím, ten chyběl možná jen jako lídr. Lallana budiž, ale první rok Tadič hrál dobře.

Reagovat
kiwwi

to sú také úvahy na papieri... A teda btw toho Vvd ste im kúpili tiež a vynechal si Maneho...

Reagovat
SCELO

stale to nie je na zostup....

Reagovat
kiwwi

však ani nezostupuju

Reagovat
SCELO

mozno

Reagovat
Busby babes

ty vole, zrovna do tohodle nacpat Wengera...

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao ciao Swenseano! Arrivederci Stoke! Good bey West Brom, good bey!

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea jeste ma sanci se zachranit. Potrebujou porazit Stoke a Huddersfield nesmi uhrat ani bod proti Chelsea a Arsenalu. To neni vylozene nemozny.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield mnohem sympatičtější. A jasné to už je. Jako bys neznal Arsenal a Chelsea.

Reagovat
merlick

chcel by som iba vyzdvihnut mentalne nastavenie vcerajsieho zapasu, aj ked soton dal gol, nezdrziavali, nevalali sa, nepadali, nefilmovali, auty vhadzovali takmer okamzite.. velky

- ked si spomeniem na to atletiko..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné vidět, že přezdívka "Svatí" není jen tak z minulosti. Aby se někdo neodvolával na jinou zem, tak něco podobného jak Atlético předvedla nedávno Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašná sezóna, ale dobrá na to aby funcionárom otvorila oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nekdo psal pod PD, ze Dembele v lete na hostovacku do Arsenalu Mislintat no.

Ale bude to kachna, stomilionovej hrac a na hostovacku? Tak blbi v Barcelone snad nejsou, ikdyz tam maji taky posahany vedeni a je mozny u nich vsechno. Ale kdyby prisel, tak jen nevim, jestli bych se nezblaznil z tech jeho ztrat, ale jinak je to genius...

Reagovat
Nikikrew

Southampton a uz len pekne vratit Huddersfield kam patri

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš divný vkus.

Reagovat
Nikikrew

Ako sorry ale tym ako Huddersfield ma niccim nenadchol a ani neviem ze hraju ELP, jedine to vitazstvo doma nad ManUtd bolo povsimnutiehodne inac pre mna docela nezaujimavy tym.

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to nasa chyba ale z hlavy nedam ani jedneho hraca

Reagovat
Ligter

no já nevím, mně přijde, že v lize mají z jazykového hlediska jména úplně nejdivnější, Hadergjonaj, Kachunga, Kongolo, Quaner... jinak k nim nemám převeliký vztah taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Majú skvelých fans, vraj sú priateľský a na všetkých štadionoch ich chválili + výjazd na Huddersfield bol podľa fans Tottenhamu najlepší zo všetkých výjazdov. Navyše ľudia majú radi outsiderov, čo Huddersfield nepochybne je. Každý ho tipoval na 20.miesto.

Reagovat
Nikikrew

Vidis, to je tvoj nazor. Netvrdim ze je to sympaticky klub ale herne ma naozaj ziadno neoslnil preto by som radsej ocakaval iny klub pre zotrvanie v sutazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti tvoj názor neberiem, len som napísal, že máš divný vkus. A keď si pri tom, fakt neviem, čím ťa herne oslnil Southampton a o Swansea ani nepíšem.

Reagovat
Nikikrew

Southampton je pravidelny ucastnik prvej ligy ktory sa snazi hrat atraktivny futbal nielen doma takze nechapem ako mozes prave toto napisat na Southampton ( o hracoch ktory vysli z akademia ani pisat nejdem).Swansea taktiez sa snazia hrat kombinacny futbal, nezbavovat sa lacno lopt. Vzdy ked sme tam hrali mal ten zapas grady.

Posledne 2 zapasy ale Huddersfield prekvapil a mozno si pravom zabezpecil zotrvanie v lige ale to nemeni nic na mojom nazore ako som spomenul vyssie

Reagovat
vodka

uf, s tím sotonem a ofenzivním fotbalem bych hooooodne brzdil...

Reagovat
tomasinho

Naposledy pod Pochettinen, už za Koemana to šlo dolů a Puel to úplně zabil.

Reagovat
vodka

no, za Koemana byly hodně rychlé brejky a s Puelem se to taky ještě dalo, ale letos to byla úplně impotentní břečka...

Reagovat
fenixLFC

za koemana to casto bola nepozeratelna sracka, najma proti silnejsim kde to vyslovene zakopal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

na to ze postupili ako 6 tim z champu tak hrali naozaj solidne a motali sa aj okolo stredu tabulky zostup im prajem z kandidatov najmenej

Reagovat
Ondiis

100. za PL v kostce v nové sezoně

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
matZz

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg, když jsem měl před pár měsíci slabší chvilku a chtěl něco vytřískat z Tinderu, tak jsem se nedokázal pořádně s nikým spojit a teď, když už mě to celkem přešlo, tak mám ve frontě 20 holek a některé dokonce píšou první, asi se probudily ze zimního spánku nebo fakt nevím...

Reagovat
RKBoy

napíš knihu.

Reagovat
cristiano.K.

ty seš taky taková slepice vid Jany?

Reagovat
Mastný Chobot

cítia z teba úspech Tottenhamu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blade115

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáš ty náhodou holku?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LOL, ty jseš tak zoufalej, že sis musel koupit premium? Bez něho těch 20 holek vidět nemůžeš, nice try ale, jen si tu zvyšuj to zoufalé sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však normálně můžeš mít 20 spojení bez premia. Ono se to nasčítá za nějakou dobu.

Reagovat
Taiger

Takže si je swipnul doprava už?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
RKBoy

Just seen that Wayne Rooney has been to visit Sir Alex Ferguson.

'His speech is improving and he can now string a sentence together,' said Fergie...

Reagovat
Svatej

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Takže koľko? 10 prehier z 10 away zápasov v 2018? To by bola škoda pokaziť v tom poslednom zápase. Nech má Wenger na čo spomínať po odchode.

Reagovat
Fenri

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Counter

Máme jich myslím sedm.

Reagovat
Svatej

Díky za bojovnost, rozhodně tam nějaká byla. Náš výkon byl teda furt bídnej, ale chtělo se to urvat alespoň vůlí a silou a nějakou odezvdanost nebo mámvpičismus jsem tam neviděl. Jen snad Hazard mě dost zklamal, od něj jsem čekal mnohem víc.

V Huddersfieldu mám aspoň osobní přání pro sestup pro příští rok. Mají budgety klubů z předních pater Bundesligy ale za celej poločas je to nejfotbalovější z jejich strany nákop a odkop.

Jedno zdržování kvůli křečím překonávalo druhý zdržování při střádínách a výkopech od brány. Dlouho jsem nebyl z něčeho tak zhnusenej.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, kolik mají budget v porovnání s otatními kluby PL

Reagovat
Svatej

Good point... nicmene jinde by s timhle budgetem dovedli i neco jinyho nez americky vykopy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pls, ten budget mají prvním rokem a samozřejmě si nemůžou říct, že jsou najednou stomilionový klub jako Leverkusen. Musí počítat s tím, že z nich hodně rychle zase může být klub s rozpočtem 20-30 mega.

Právě těmi odkopy si zajistili >100 mega minimálně o jednu sezónu navíc

Reagovat
Svatej

Vsak ani nepisu, aby to hned utratili a chovali se jako klub hrajici evropsky pohary. Pisu, ze s jejich nadstandartnima prostredkama maji predvadet neco, co by mohlo mit aspon malou spojitost s fotbalem. Dovedu akceptovat defenzivni typ hry s nakopama za obranu, ale ne polehavani v krecich od poloviny zapasu, ve kterym ani neni zadny tempo a zakopavani na tribunu.

Reagovat
Bandita_Harry

zalezi od situacie , ja som z toho tak zhnuseny nebol no kazdy tim ktoremu by stacil bod by to odkopaval a zdrzoval keby mu to malo zabezpecit udrzanie , ale to ty asi vies iba ze si nasrany

Reagovat
Svatej

Ja vim ze je to uz v podstate bezny, ale i tak s tim proste nesouhlasim. Ja furt ziju v jakysi iluzi, ze je fotbal o kopani do mice a elegantni snahou ho dovest do branky a ne o tom, kdo dokaze lip herecky zahrat zraneni a krecovej zachvat..

Reagovat
icemike

Hole žití a nežití, bod s námi měl cenu kamionu zlata. Přes sezónu hráli hezky fotbal, teď prostě se šli porvat o bod

Reagovat
Bandita_Harry

hra sa proste na vysledok... za pekny futbal im nikto prachy ani body neda....

Reagovat
R22

https://pbs.twimg.com/media/DcyDBEUW0AUoz1O.jpg

nechutná vlastní polívčička

Reagovat
tomasinho

Nemluvě o té komedii z před 4 let, tam tohle dělali od první minuty.

Reagovat
R22

Reagovat
Svatej

A to dle toho uz nemuzeme nikdy nadavat na nekoho jinyho, kdo fotbal takhle zneuctil, nebo jak to funguje ?

Ja tenhle zpusob hry uplne nenavidim i navzdory tomu ze tenkrat jsem z neho byl prirozene nadsenej, protoze ten tym si to za predesly roky s Ovrebem a mokrym travnikem v Moskve zaslouzil. Znova bych uz takhle nikdy vyhrat nechtel, je to traparna a kvuli sledovani bandy buzerantu v krecich po 56 minutach zapasu tuhle hru nesleduju.

Reagovat
Svatej

Hmm ted srovnavam ty roky a s LM 2012 mi to nesedi... jde o Mourinhovu vyhru?

Reagovat
Svatej

Vlastni polivcicka by to byla, kdybych tohle v tom zapase obhajoval, nebo se za vyhru bil do hrudi, tak co to meles?

Reagovat
Counter

Jesús

Reagovat
Busby babes

taky captain?

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko, hnědý trenky

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Orlandiiik

výkon katastrofa, ale počítá se výsledek a LM na novým stadionu

Reagovat
avicii

Uz buducu sezonu nehrate vo wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yeaaaaaaaah. Poďmeeeeeeee. Organizmus. 3x po sebe. !

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Arsenal, kde je Chelsea.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A Huddersfieeeeld. Paráda. Zbohom Swansea a nevracajte sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Champions League, here we come.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, Spurs ani sami nevedia ako dotiahli tu LM do konca. Kane skvelá strela, ale inak sa presadzovalo veľmi ťažko.

Huddersfield vybavil záchranu fakt štýlovo, čisté konto na Etihade a bod na Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Arsenal are the only side in the top four tiers of English football yet to pick up an away point in 2018 (P7 W0 D0 L7). Anomaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Anomaly? Klasika, nech si zvykajú.

Reagovat
Mastný Chobot

si si ulecel pri tom organizme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Novy trener Arsenalu nema snad idealnejsi pozici v tomhle - cokoli proti tyhle forme bude neskutecny zlepseni

Reagovat
Nikikrew

A to bude možno problém

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, dovidenia, dovidenia.

Reagovat
Nikikrew

Hehe my sme 16 v away tabuľke. To som ešte nezral. Chvalabohu toto je úplne irelevantné.

Reagovat
Taiger

Ty tvoje komenty k Vardymu a penaltám byly dost irelevantní.

Reagovat
Nikikrew

Ale kde. Zajtra si kľudne pozriem koľko dal gólov z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Irelevantné?

Reagovat
Nikikrew

Teraz v takejto fáze sezóny ano

Reagovat
Taiger

Na Tinderu tě to slovíčko nenaučili?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tá irelevantnosť vás pripravila o LM

Reagovat
GarethBaleCZ

Na to, že spousta lidí tvrdila, jak budeme ve Wembley hrát sotva střed tabulky, tak je to pěkná satisfakce. Vzít s sebou LM na nový stadion, skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
FUnk

Reagovat
Manik...

klobou dolů.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Free_player

Reagovat
spider_8

Satisfakce?

Budete mít o 9-12 bodů méně než loni, v předchozích dvou sezonách jste bojovali o titul, zatímco letos jste se klepali o LM. Navíc jste vypadli z LM ve dvojzápase, který jste měli jednoznačně zvládnout. To vše s týmem, který už je dlouho pohromadě a většina hráčů je v ideálním věku, takže byste měli začít sbírat trofeje. Všechny ty předpoklady, že ve Wembley budete o dost slabší se potvrdily, akorát holt Chelsea (a samozřejmě Arsenal) letos byla tragická, tak vám to vystačí na LM. To určitě není nic k obdivu, oproti předchozím sezonám jste udělali krok vzad.

Reagovat
Hachim Mastour

ani v jednej o titul nebojovali

Reagovat
Counter

Chtěl bych vidět tu spoustu lidí, která tvrdila, že budete hrát sotva o desáté místo

A aby bylo jasno, ten bodový sešup oproti WHL je fakt viditelný - loni 53 bodů, letos 40.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Můžou ještě doufat v nějaký ten slip Liverpoolu

Reagovat
Taiger

A Counter říkal, že by Mikhy hovno pomohl v odvětě.

Reagovat
Counter

Jako že by tam ještě zařídil nějakou penaltičku pro Atlety?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme z Wembley Ligu Majstrov, a to je veľký úspech. Znovu nemáme trofej, ale nevadí. Nemá ju ani Arsenal. Všetko v poho.

Reagovat
Mates_Matesović

Mimochodem, výkon k zblití. Proti Leicesteru bych poprosil Lucase, Foytha, KWP a ideálně z lávky Griffithse.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Foyth, Rose - Wanyama, Eriksen - Lucas, Alli, Son - Kane

Reagovat
Mates_Matesović

Ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se o pár milionů za umístění v PL + i část peněz z LM se rozděluje podle umístění v lize, takže nečekám moc změn.

Reagovat
smazaný uživatel

stále je ve hře 2. místo

Reagovat
Čenda

Janko Nezvladajko22.11.2016 23:05

Vlastně ani nevím, jak se mám teď cítit. To bylo nadšení z kvalifikace, nadšení z přijatelného losu a teď to máme za sebou, žádný zápas hodný zapamatování, jen ostuda. A v lize máme bojovat o to, abychom si to dali znovu? Ne, prostě od teď mám nějaká 2.,3.,4. místa u prdele, cokoliv jiného než titul musí být pro nás neúspěch.

[AS Monaco - Tottenham Hotspur]

Reagovat
smazaný uživatel

A co já s tím?

Reagovat
Čenda

owny09.05.2018 23:23#

stále je ve hře 2. místo

[reagovat]

Reagovat
hona.kub

jim stačí, že poprvé za 23 let nebo kolik zakončí sezónu před Arsenalem a Chelsea, to je jejich pomyslná trofej...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec Foyth nehraje pravidelněji? Vždy, když jsem ho viděl, vypadal velmi dobře.

Reagovat
Realita

Swansea ještě ofiko nesetupují, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nie.

Reagovat
Mates_Matesović

Ne, ale vzhledem k jejich skóre je asi hotovo.

Reagovat
Realita

No jo, je to o nějakých 9, ale když SWAN podrtí Stoke a Soton má mašinu City, stát se může ještě leccos

Reagovat
smazaný uživatel

Swans dali 26 golu v 37 zapasech. Ti nepodrti nikoho a rozhodbe ne Stoke.

Reagovat
cristiano.K.

Doma jsme zatím neprohráli, takže je na čase

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
cristiano.K.

200. pro Liverpool na třetím místě a vítěz LM

Reagovat
Coutinho10

dobry, ze staci i bod diky Hudderu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icemike

Tu je zase slepičího trusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si v tom kanále trochu pokliď, ne?

Reagovat
icemike

Tak mi řekni, kam jste dali košťata

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou 6. v tabulce, tak si je tam vyzvedněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

oni se tu bijou v hruď, jako by vyhráli pomalu double, ale realita je jiná

https://sincespurslastwonatrophy.co.uk/

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc will finish this season as the top club in London for the first time in 23 years.

Reagovat
blade115

No vidíš, jací jste žebráci, když to je teprv poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to, jak Spurs v posledních letech několikrát trapně propustili tento primát Arsenalu v posledních kolech, nebylo optimální. Ale důležité je, že se to nakonec povedlo a Londýn je bílý. Navíc k tomu Spurs ani nepotřebovali vlastní stadion.

Reagovat
hona.kub

a v čem je Londýn bílý? zakončíte sezónu nejlíp na 3.místě, opět jako každý rok bez trofeje a najednou je Londýn bílý? ty seš fakt šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp na 3. místě, bez vlastního stadionu a stejně to na vás stačí. Jdi radši smažit kuřata do KFC, blbečku.

Reagovat
Nihilister

Ty jsi fakt trouba nekonečných rozměrů

Reagovat
smazaný uživatel

mind the gap

Reagovat
kiwwi

counter zničil wow effect

Reagovat
Zaschrona

Wayne Rooney has told Everton he wants to join DC United, with a £12.5million deal now close to being agreed. (Daily Mail)

To na nem jeste vydelame? Jinak jeho odchod by mi asi nevadil, ze zacatku sezony byl dobry, ale postupem casu to je horsi a horsi. Asi spravny cas na odchod z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris: "People can say what they like, the reality is we have played 37 games away from home and we finish above Chelsea and above Arsenal. It's a great achievement."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se tlemis?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

bude DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten jeden domaci? To mysli zapas na Emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeden ještě neodehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

No neodehráli, ale mluví o celé sezoně. Tenhle výrok má potenciál na citace do budoucna a pochybuju, že ho po víkendu půjde uploadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže měl říct - odehráli jsme 38 zápasů venku jo?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

ten Londýn už nie je čo býval

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester uz taky neni rudy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to nejfotbalovější město v lize

Reagovat
Busby babes
Reagovat
R.Meireles

Ty růžový hrůza ty modrý jsou ale pěkný

Reagovat
blade115

Takhle si posrat jinak nádhernou sadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny jsou fajn

Reagovat
slavex

Tak ty růžové fakt nechápu ale ostatní dost povedené

Reagovat
r.mrazik

to musi byt nejaka kravina

Reagovat
kiwwi

tretie sú práve nádherné

Reagovat
smazaný uživatel

tie ruzove vyzeraju ako z latexu

Reagovat
Busby babes

na tech ruzovych je dobry, ze nejvic zanika to hrozny logo Chevroletu.

Reagovat
sunakashi

A kurva!!! Je mi z toho trapně...Holt jsem stará škola a myslím ,že růžová není pro chlapy...

Reagovat
masly008

tak buzny a šampóni by ti řekli že to není růžová, ale lososová

Reagovat
j_mrazik

Slušnej coming out od tebe.

Reagovat
masly008

to jsem nějak nepochopil,můžeš mi to vysvětlit?

Reagovat
Lifted

Ross Geller approves

Reagovat
masly008

Reagovat
bbbauch

Ten domaci a treti jsou fake pekny. Skoda, ze to tou ruzovou uplne dojebali

Reagovat
cejen13

Ty domácí sou super

Reagovat
TerriersSKCZ

NADHERA, Dakujeme chlapci !!! - http://www.huddersfield.sk/club-news/chelsea-huddersfield-11/

a tesime sa na dalsiu sezonu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bys už mohl přestat spamovat

Reagovat
Xaver

Hudder má fanklub ? Pěkné ! Wagner je sympaťák, ale jinak docela bída. Ale už samotné udržení v PL je úspěch, ale jen díky tomu, že Stoke, WBA a Swans hráli prostě "na prd".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy kolikáta? 15 asistence v lize?

Reagovat
Xaver

Ten Arsenal už je fakt parodie na fotbal ...13 proher za sezónu je smutná tragikomedie.

Komplet překopat team, hlavně obranu.

Reagovat
Čenda

(Jan)20.02.2016 10:59

Jim už z toho 3. místa dočista hráblo, čisté zlato.

https://www.youtube.com/watch?v=72xRZ4FF1IQ

[Manchester United přišel na měsíc a půl o Rooneyho]

Owny Nostradamus, tohle temný umění dnes umíš jen ty a Baba Vanga či jak se jmenuje to stvoření.

Reagovat
Nikikrew

Ako nechapem preco mu tak lezi v zaludku, v Madride urcite nebol najhorsim hracom ale chapem ze sa od neho caka viac. Podla mna v ofenzive sme boli tento rok velmi slusny, obrana bola tuto sezonu zalostna.

Inac ten agent ma aj v cosi pravdu. Keown teda nebol bohvieaky stoper, Adams s Bouldom boli isto lepsi, o Cambelovi ani rozpravat nejdem. Taktiez suhlasim ze ak je niekto lidrom ktory po zapase napadne hraca, tak neviem v ktorom svete zije.

Reagovat
masly008

bould nebyl určitě lepší než martin,tony a sol jsou jiná liga,asi naši nejlepší stopeři co hráli PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě

Reagovat
smazaný uživatel

One more for the away game un-invincibles record for 2018. Fingers crossed

Reagovat
smazaný uživatel

rozlucka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham captain Hugo Lloris believes the club’s qualification for next season’s Champions League "means more than a trophy"

Reagovat
Miguel19

Velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Dámy a páni, a toto jsou hodnoty klubu Tottenham Hotspur.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Vždyť s tím jste se chvástali jen vy, že jste se X krát po sobě kvalifikovali do LM.

Reagovat
masly008

ale k tomu jsme vyhráli aspoň nějaký pohár.jo a je rozdíl to říkat přes 20 let a nebo 3 roky.

Reagovat
Hachim Mastour

Aký pohár sme vyhrali medzi 06/07 a 12/13 ?

Reagovat
masly008

já jsem nevěděl že se počítá za 20 let kvalifikace zrovna jenom období kdy jme nic nevyhráli.

Reagovat
Cobra

Ale z jaké pozice? Pozice Tottenhamu je ta, že v posledních letech buduje kádr od "nuly" a kvalifikovat se do LM 3x po sobě v takové konkurenci je "jakýsi" úspěch (já bych bral radši pohár). Zatímco Arsenal z pozice velkoklubu se mohl utěšovat "jen" z X postupů do LM, St Totteringham's Day a v posledních letech teda i FA Cupem.

Ale chápu, že z klubu druhého sledu nás již považujete za jednoho z největších klubů v Anglii a kvalifikace do LM je málo (s čím já plně souhlasím).

Reagovat
masly008

jak od 0? vždť jste jako všichni prodávali a kupovali hráče.nepostoupili jste z nižší soutěže.pořád jste byli bráni jako klub těsně po tou úzkou špičkou.teď jste práni jako ti co jsou v širší špičce.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

wenger do tottenhamu?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Cobra

Reagovat
off-olda

Tak zhruba takhle si představuji hráče bez ambicí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za normálních okolností je kvalifikace do LM víc než třeba LC nebo FA Cup. Jenom proto, že už Spurs jsou 10 let bez jakékoliv trofeje, tak je větší hlad fanoušků po jakékoliv trofeji.

Reagovat
Busby babes

vitezny finale si fanousci i hraci podle me vzdycky uzijou vic nez postup do LM ze 4. mista. Tim nerikam, ze to neni uspech, ale stavet to tak, jak to udelal Lloris nebo ty, tak je blbost.

My treba na trofeje necekame nejak extra dlouho a stejne co tak vidam u fans, tak druhe misto nikoho nezajima a radsi budou za ten FA cup.

Reagovat
hefy

Vždyť jsou třetí. Teoreticky to je aspoň ligová medaile.

Reagovat
Busby babes

druhy nebo ctvrty, to uz je ve vysledku fuk.

Reagovat
hefy

No, čtvrtej hraje předkola, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého pohledu raději LM, která aspoň přinese pár prestižních zápasů příští rok. Zatímco výhra v FA Cupu je na co? Člověk z toho má radost pár dní potom, může s tím machrovat před ostatními, kdy se mu stejně všichni vysmějou, že je to nic moc trofej a že jejich Chelsea/Man City/United získal v nedávné době lepší. Po pár týdnech už po takové trofejí neštěkne ani pes.

A za odměnu pak jeho tým hraje prestižní utkání s Crvenou Zvezdou. Ne, díky.

(Podobnost s reálnými kluby čistě náhodná.)

Reagovat
r.mrazik

no...bud opravdu neco vyhrajes,nebo pristi sezonu vypadnes v osmifinale LM...trofej je samozrejme lepsi

Reagovat
Kixi Syhimour

to je naprostá hovadina a ty to víš. My jsme měli taky vypadnout v osmifinále, ale ono nic. Spurs nebylo od čtvrtfinále daleko, byli blíž než vy

Reagovat
r.mrazik

Blbost...blíž..daleko...je to jedno

Trofej je něco vyhrát.....vypadnutí v osmifinále je voser bez ničeho

Reagovat
Busby babes

ale vsak to preci nestoji tak, ze bud vyhrajes FA cup nebo se kvalifikujes do LM, napriklad. Je mozne udelat oboje. A vetsi uspech je dle meho ten pohar nez to ctvrte nebo druhe misto. Hraje se to kvuli tem poharum...

Reagovat
Cobra

Jako fanoušek Tottenhamu bych radši bral trofej, než LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci pohary nikoho nezajimaj. Lide voli nohama (=penezma) a preference ligy je jasna.

Reagovat
Elliasson

Tak zrovna Crvena Zvezda je tým, který toho dokázal v Evropě víc než Tottenham a Arsenal dohromady a má lepší fanoušky než ty dva týmy dohromady

Reagovat
eleven11

Reagovat
fenixLFC

no, ked ma clovek radost z FA cupu par dni, aky dovod sa ma radovat z toho ze k nemu pride real? to uz je nejaka dlhodoba spomienka? je to to iste, za par dni sa tym nebude nikto zaoberat

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát s tragickým Tottenhamem takovýmhle způsobem je fakt na pěst.

Reagovat
kissak

Reagovat
SpecialOne

Zápas jsem neviděl, ale v tak důležitém matchy nasadit Zappacostu a Moratu v jeh formě + vynechat Hazarda. Až se mi zdá, že Conte ví že skončí a tu LM nám nepřeje

Reagovat
masly008

taky si říkám. za to contemu patří

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

To je sestavička

Reagovat
iamek

Martial lavka . Shaw . Tri stoperi ?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Nase nejvetsi sance vyplynula z vyvezeni puku z vlastni tretiny pod tlakem od Plekyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Celkem vypovidajici jakym zpusobem jsme doklopytali pro to druhe misto. Nejlepsi z toho zbytku postizenych kryplu za City. To finale FA cupu bude velka jizda, to bude reklama na fotbal.

Posledni zapas at tam da fakt Carricka a celou akademii, horsi to nebude. Treba budou aspon behat.

Dneska Alexis a Lingard se snazili byt aktivni, ale brutalne jim zas nic moc nevychazelo. Wingbeci moc podpoory nenabidli, zvlast v druhem polocase. Ze by se nekdo pohybem nabidnul to vubec. Vzadu jaks takz, i kdyz smalling se v prvni puli s Arnautovicem dost trapil, druhej uz to bylo vzadu v poho. Dobredu marnost nad marnost, ale to je tim, co jsem psal vejs. Bez pohybu to nejde.

Reagovat
Busby babes

jo a DDG konecne zlate rukavice, jedine pozitivum na tomhle zapasu.

Reagovat
kaaspis

já mám vždy infarkt jak vidím Smallingovi ruce v akci..asi rád objímá lidi

Reagovat
Busby babes

Free hug from Mike!!

Reagovat
kiwwi

potrebovali sme bod tak si Mourinho došiel pre bod... jediné pozitívum je to ze doma proti Watfordu budú môcť hrať mladí resp. tí čo nehravaju často

Reagovat
Busby babes

dost pochybuju, ze bude Mourinho spokojenej. rekl bych, ze bude nasranej uplne stejne jako po Brightonu.

Reagovat
Grahf

jak može byť nasrany na niečo, čo diktuje? Veď skoro celú seoznu hrajeme túto sračku a on s tým nič nerobí. Netuším za čo bere prachy, napísať 11 hráčov na tabulu dokážem aj ja

Reagovat
Busby babes

presne tak. zakazuje vsem behat a rika jim: kdyz budeme mit balon, tak se hlavne nikdo nehejbejte a jen koukejte na hrace s micem, co vymysli. Presne tak to bude. Omg ty ses fakt pacient.

Reagovat
r.mrazik

Treba to,ze beky,dneska wingbacky moc dopredu nepousti...to je na nem dost zname a velka podpora od krajaku se cekat neda

Reagovat
Grahf

však shaw jak šiel dopredu a vystrelil, tak hneď mu na čiare dohovoril, aby to už neopakoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no, ono Shaw a Tony se dopredu dostali... jen tam byli pokazdy dost pozde no. Zadnej ostrej nabeh ale postupne tam doklusaj. Coz je problem.

Reagovat
r.mrazik

Pri postupnym utoku se tam jakztakz dostanou...ale musi byt zajisten zadek no

Reagovat
Busby babes

x krat tam meli oba moznost nabehnout a jen to tam vyklusali. v tomhle je ta hra najich krajnich beku spatna no.

Reagovat
kiwwi

dneska hrali wingbackovia na úrovni súperových obrancov....začni ten futbal aj sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

hráli hodně vysoko, ale hrozně neefektivně

Reagovat
kiwwi

njn, odobne si vybavim len jednu sancu od Shawa a jeden unik Tonyho ked to nasledne nedokazal z vylozenej situacie prihrat...celkovo sa malo nabiehalo za obranu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Já si vybavím Shawa, jak stál na úrovni jejich krajního obránce, ale v podstatě ho stínoval, bez nápadu, bez pohybu.. na druhou stranu jsme tak snad hráli poprvý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

on im proste povie, že teba získať bod a nemajú nič riskovať, hlavne strážiť vlastnu branku. A už to ide. Buď si hlúpy, alebo naivný, ak si myslíš, že mourinho im káže útočiť a tlačiť sa do brány a oni na truc sedia zatiahnutí a bez pohybu. Je to mourinho, kto ho pozná, vie, ako to s jeho mužstvami chodí.

Reagovat
Busby babes

tak urcite no. jsem rad, ze to vis tak najisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jasne ze je spokojný ale nedá to najavo predsa... je to pragmatik a jemu je suma fuk ci ma jeden bod alebo tri... výsledok je taky istý a to istota druhého miesta

Reagovat
Counter

Ta jistota by byla, i kdyby vyhrál.

Reagovat
kiwwi

no to je šokujúce

Reagovat
r.mrazik

Mourek ven,nez to stihne cely dokurvit

Neda se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde těžko rozebírat já doopravdy nevím zda tohle je hráčem nebo mourkem osobně si myslíš , že spíše pogbou takhle zase mourek nemůže chtít aby hráči hráli rozhodně nejsem zastánce mourka jen mu to prostě vychází druhej flek kterej je ač mámslzu v očí úspěch po delší době rozhodně bych tam raději viděl pochettina , ale příští sezonu se toho nedočkáme pokud mourek , ale nevyhraje PL nebo LM tak končí to je jasné navíc často ta třetí sezona pro něj je poslední v daném klubu uvidíme zda je to pravda

Reagovat
Grahf

to je na tom najlepšie, jak každý obhajuje mourinha s tým, že sme predsa druhí...ale ani boh netuší, ako je to možné s týmito výkonmi.

Reagovat
Busby babes

je to jednoduchy, vsichni ostatni byli letos jeste horsi.

Reagovat
Grahf

potom je to ešte horšie

Reagovat
r.mrazik

no...verim,ze fanousci jinych tymu si jejich fotbal aspon uzivali

Reagovat
Busby babes

tak ja si nase prohry a remizy taky neuzival. pochybuju, ze si fanousci jincyh tymu jejich prohry uzivaj no. ale tak co ja vim... lidi jsou ruzni.

Reagovat
r.mrazik

Treba si uzivali celkove ten fotbal kdyz prohrali nebo vyhrali

Letosni sezona byla pekna do zapasu s liverpoolem u nich,pak to slo herne do kytek...a ten konec primo tragicky vcetne sevilly...hruza

Reagovat
Busby babes

i pak jsme meli dobre zapasy. Liverpool doma, City (pravda, druhej polocas) a par dalsich. Problem je, ze jsme nekonzistentni a to brutalne. Bud nastoupi super tym nebo naprosto prisernej, nic mezi tim.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

pochybuju, ze sis treba ty nebo fans Chelsea letosni sezonu uzivali nejak extra vic jak my. Fans Liverpoolu, tomu i verim, maj skvelou jizdu v LM a skveleho Salaha. ale zbytek? posbiral daleko vic ztrat a obdobne mnozstvi zapasu, kdy byli uplne trapni, stejne jkao my.

Reagovat
Counter

Nikdo taky netvrdí, že by si to fandové AFC nebo CFC užívali extra víc, žejo. Pro nás to je akorát přelomová sezona kvůli Wengerovi a při pohledu na Aubu a jeho 9+4 ve 12 zápasech se máme na co těšit.

Největší rozdíl je podle mě v očekávání - letos jste "měli" hrát se City o titul. Mourinhova slavná druhá sezona, kádr posílený za slušné peníze podle jeho představ... Kdybys na začátku sezony zjistil, že skončíte druzí se ztrátou 19 bodů na prvního, budete mít až pátý nejlepší útok ligy a v LM vypadnete trapně se Sevillou v osmifinále, bylo by to pro tebe větší zklamání než třeba obdobné výsledky Spurs pro jejich fandy. Ale tak máte ještě FA Cup na zlepšení nálady.

Reagovat
kiwwi

aha tak vy sa mate na co tesit a my sa mame obavat ci co hej?

jasne ze tie ocakavania su ine a pre nas je druhe miesto vacsie sklamanie ako by bolo pre hocikoho ineho, ale ty ako keby si furt ignoroval fakt, zeSpurs stracaju na prveho 23 bodov, Liverpool 25, Chelsea 27 a vy 37 bodov!!!

a teraz si vezmi, ze po tych sezonach od odchodu SAFA keby mi niekto povedal, ze skoncime druhi, budeme vo finale FA Cupu a dostaneme sa do osemfinale LM tak poviem not bad...ale samozrejme do dalsej sezony to uz stacit nebude a musime ist znova vyssie

Reagovat
Counter

Tohle vlákno (stejně jako to předtím, které jsi doteď nedokázal vydýchat) se točí především ohledně herního projevu, body jsou podružné. Právěže když všichni ztrácíme na ManCity takovouhle propast, je třeba se "utěšovat" něčím jiným. Arsenal je třeba letos ultramarný, ale stejně nastřílel v suchém triku víc gólů než MU.

19 - Since Sir Alex Ferguson retired at the end of the 2012-13 season, no Premier League team has drawn more matches nil-nil than Manchester United (19, level with Southampton). Dull.

0-0 draws in their two most recent seasons as Manchester United manager:

Louis van Gaal 11

Jose Mourinho 10

Sir Alex Ferguson 0

+ fanda Spurs na Twitteru s tím samým názorem, jaký jsem tady prezentoval:

https://twitter.com/bankruptspurs/status/994681367786123264

https://twitter.com/bankruptspurs/status/994690743288713216

Reagovat
kiwwi

to je uzasne jak si ty vzdy najdes nejaku negativnu statistiku a na tom postavis diskusiu

ja by som mohol vybrat x pozitivnych a oponovat ti, ale ma to fakt zmysel? fakt si myslis, ze je na tom momentalne okrem City lepsie ako my resp. ze vsetci maju stupajucu tendenciu zatial co my klesajucu? Ja ti fakt nerozumiem

od odchodu Fergieho bola toto nasa najlepsia sezona aj co sa tyka bodov aj co sa tyka herneho prejavu

tweety od fandu spurs, okrem toho ze su privatne a nevidim ich, su mi s prepacenim u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to je maglajs. Pouzivej interpunkci kurva!

Reagovat
papanegra

Fergie, snad tě znovu neklepne...

Reagovat
Busby babes

doufam, ze mu ten zapas v nemocnici nepousteli. i kdyz pokud jo, tak po peti minutach stejne usnul.

Reagovat
kaaspis

Těžko se dívá na chodecký fotbal co předvádíme, minimálně poslední dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Moyes nás vyškolí, to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

MANUNBUS _____________________________________ LINKA maxim. rychlost 0,5km/h

Reagovat
Hachim Mastour

UnitedBus, ManuBus, UnitedDŮDŮ to si ako myslíš, že je vtipné alebo dobrá urážka alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

realita nic vic, nic min

Reagovat
r.mrazik

kubajs no...

Reagovat
pepinho2

To byl zápas, pohlazení po duši. #FDF

Reagovat
Busby babes

krasny skluzy a dokonce i bitka. Spokojenost.

Reagovat
Busby babes

League points dropped against current bottom seven:

Manchester City - 2

Chelsea - 7

Liverpool - 9

Tottenham - 13

Arsenal - 15

Manchester United - 15

Hrozna statistika. Jak se porad mluvilo o te spatne statistice proti top 6, tak tu mame letos dobrou, ale zazdili jsme to jinde.

Reagovat
REPLIKATOR

Special 0

Reagovat
nani92

400. pre Mourinhov vyhadzov

Reagovat
Sandstorm

v příští sezoně už se dočkáme.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

uz i ty?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

krysy opúšťajú potápajúcu sa loď.

Reagovat
avicii

Reagovat
I am Mancunian

uz minuly rok bolo neskoro

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
MySch017

Zlata rukavica pre De Geu

Reagovat
berger321

Arsenal letos neprožívá dobrou sezonu a jedním z důvodů je i hůře fungující defenzíva. Kanonýři včera prohráli v Leicesteru 1:3 a letos inkasovali 51 gólů, přes padesát branek za jeden rok přitom dostali poprvé po 34 letech.

Rozlučka jak má být K tomu 0 bodů z hřiště soupeřů v 2018, bez LM. Legenda

Reagovat
Hachim Mastour

Ešte hráme posledný zápas vonku.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, útok je parádní a rok 2018 bude pokračovat i po letních měsících, takže pohoda

Reagovat
berger321

To ano, ale je to hodně smutné loučení. Říkám si, mohlo to být vlastně horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo a o dost. Například jako loučení Mourinha s Chelsea, nebo Ranieriho s Leicesterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty taky vyrazili zavrenyma dverma, to nebylo uplne louceni, ze jo...

Reagovat
salami

Z Wengerem by to bylo po tý době vždycky louceni.

Reagovat
Busby babes

“Marcus and Anthony played against Brighton. Today it was for Alexis and [Jesse] Lingard to play and Sunday is again for Martial and Rashford.” tak aspon ze to.

Reagovat
kiwwi

cakam v time minimalne Chonga a Angela...dufam ze aspon pol hodku dostanu

Reagovat
kaaspis

Doufám že budou od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

i tho mitchella bych zkusil skvělej krajní obránce

Reagovat
kaaspis

Je myslím na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

jojo hearts vlastně mě zmátlo to ocenění co dostal

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt citace Mourinha? V žádným rozhovoru jsem to nepostřehnul

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Díky na jednu stranu dobrá zpráva, na druhou stranu tim Mourinho vlastně řiká, vy dva hrajete důležitý zápasy a vy dva hrajete zápasy kde o nic nejde

Reagovat
Busby babes

ani ne. i zapas proti Brightonu byl ohledne toho druheo mista dulezitej. kdybychom ho vyhrali, tak jsme meli dva zapasy uz jen pohodu na rozehrani pred FA cupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu by se ani nebylo čemu divit, nikdy bych nevěřil, že to někdy řeknu, ale Lingard je momentálně platnější hráč než Rashford, protože je mnohem vyspělejší (logicky) včera se to hezky ukázalo

Reagovat
kiwwi

Romero - Shaw, Blind, Rojo, Darmian - Carrick, McTominay - Martial, Angelo, Chong - Rash

takto by som to postavil ja, ale asi tam bude aj nejaky ten Mata a mozno aj Matic

Reagovat
kiwwi

reakcia na kaaspis

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Gomes?

Reagovat
kiwwi

myslis Angela Gomesa?

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
kaaspis

ale za mně prohodit martiala s rashfordem

Reagovat
iamek

To vypadá dobře. Nejraději bych tam dal místo Darmiana, ale nikdo v rezervě není.

Reagovat
kiwwi

tak nejaku tu dernieru si zasluzi aj Darmian alebo Blind a kedy inokedy ako v zapase v ktorom o nic nejde? On dost mozno pojde aj Romero a otazni su Shaw s Martialom, takze teoreticky to moze byt rozluckovy zapas az pre 6 hracov (+ Fella by tam bol ako siedmy keby nebol zraneny)

Reagovat
iamek

Shaw nesmi jit .

Reagovat
Busby babes

Blind, Baily, Mata, Rash a Martial, ty jmenoval, ze budou v nedeli hrat. + Romero.

Reagovat
smazaný uživatel

mitchella zkusit dobrej je

Reagovat
iamek

Zraneny ne ?

Reagovat
Erdovec

Lucas dal letos za Lazio 4 góly

Reagovat
travis joe

OT: Arctic Monkeys někdo?

Reagovat
Ondiis

Nové album??? What a time to be alive.

Reagovat
fenixLFC

dnes bude na programe

Reagovat
J0EL

Nemozem sa dockat Szigetu

Reagovat
Nikikrew

Aj ja idem :)

Reagovat
J0EL

Vidime sa?

Reagovat
Nikikrew

Klidne

Reagovat
cristiano.K.

na Balaton se nic nečape

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Neříkali ti ve školce blesku?

Reagovat
Busby babes

jako, ze sem dam par hodin stary video, ktery jsem tady jeste nezahledl? Nebo co mas za problem?

Reagovat
smazaný uživatel

dva dny = pár hodin

Reagovat
Busby babes

Reynolds to na svuj twitter hodil pred 17ti hodinama, na Youtube je to 16 hodin. Nevidel jsem, ze by to sem nekdo dal predtim, prislo mi to vtipny.

Bohuzel jsem nepocital s tim, ze sem dorazi pubertalni kokot a zacne prudit s vtipem starsim nez swarley.

Reagovat
sunakashi

dobře ty! myslím že s tím kokotem jsi to odhadl celkem přesně

Reagovat
Busby babes

ale abych ti odpovedel na tvou otazku, nerikali, tak rikali brachovi, byl pomalejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

masopls

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

další stírací sob?

Reagovat
Hokaido

S ním je co? U něj jsem si byl celkem jistej, že to byl fakt Maso.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

The one and only.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Busby babes

http://www.espn.com/espn/feature/story/_/id/23246753/michael-carrick-leader-manchester-united-calling-career-mark-ogden

Rozhovor s Carrickem:

"I felt like I was there [in squads] because I was playing well at United," said Carrick, "and, because I'm playing for United, they had to pick me, but they didn't really want to play me."

Before he could experience the ecstasy of winning, he had to endure the agony of placing the ball on the spot, hoping it would strike the back of the net.

"Yeah, that was one of the worst things I've ever done," he said. "The worst thing, I'd say. The feeling before that, you wouldn't wish it on anyone. It's hard enough watching [penalties] because you're on edge. But having to actually get yourself in the frame of mind to take one, in the back of your mind knowing the consequences if you miss, it's a tough place to be.

Reagovat
r.mrazik

božan

Reagovat
mithro

super rozhovor

Reagovat
Ligter

pořídím si jeho dres, už nejde čekat

Reagovat
Busby babes

tak ono vytisknout jmeno si tam muzes nechat vzdycky.

Reagovat
Ligter

jo, to by bylo jinak hipsterský, ale mně to přijde tak hezky symbolický si to koupit akorát teď, navíc když je to takřka můj nejoblíbenější hráč

Reagovat
r.mrazik

tak ty modry dresy jsou ofiko

Reagovat
Busby babes

ale za 130 euro... asi si pockam na konec sezony a vyprodeje.

Reagovat
r.mrazik

na ceny jsem nekoukal...ale jsou pekny

Reagovat
Busby babes

zajimavy, ze nas ofiko shop ma jen tu replika verzi za 75 eur, coz je stejny jako letos nebo velmi podobny. A ta authentic verze jen v adidas shopech.

Reagovat
r.mrazik

hm...ale ty si stejne urcite pockas a vezmes ten ruzovej ne?

Reagovat
Busby babes

presne tak. na ten se tesim nejvic. Ten ruzovej ma vyhodu pro klub, az zas bude akce za boj s rakovinou, nemusime vyrabet novy dresy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

kolko

Reagovat
Busby babes

authentic verze za 130 euro cca, replika na united shopu za 74, v adidasu za 90.

Reagovat
mithro

aha, to jo, to byva drahsie ale predavat replicu za 130, to uz by asi bolo moc

Reagovat
smazaný uživatel

3490 na Kč v adidas shop

Reagovat
Busby babes

taky dobrej kurz v adidasu, to jim lidi v praze ruce utrhaj za tuhle cenu.

Reagovat
mimi_united

Sme druhý v lige, hráme finále FA, nešťastne sme vypadli z Ligy Majstrov.

Nie je to zlá sezóna, a ak predáme pár nešťastníkov a nakúpime skutočnú kvalitu...budeme môcť pomýšľať na tie najvyššie priečky

Reagovat
vladis271

nešťastne yazo ser nato. Je to priehľadné.

Reagovat
mimi_united

Vypadli sme o jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

ja neviem preco, povedzte mi dakto preco ja neviem.....

Reagovat
Busby babes

o dva

Reagovat
avicii

To mas ulozene a s mensimi upravami to davas na konci kazdej sezony od konca SAFa ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, od odchodu SAF jsme pravidelně druhý, ve finále LM a neštastně vypadáváme z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, prodáte Mourinha a koupíte top manažera a můžete myslet vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

nechte toho

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles prý k mání za 25m. To musí být blbost, ne? Čekal bych daleko vyšší sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jak jinak.

Reagovat
avicii

Hm sa mi zda ze sme snim boli spajany.. Ma nato?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že má na úplnou špičku zatím. Charakterem a hlavou rozhodně, ale herně potřebuje ještě dospět.

Reagovat
avicii

za Lovrena by asi stalo ho vymenit

Reagovat
smazaný uživatel

on to má snad jako výkupku ne těch 25 někde jsem to četl jako back up obránce by se hodil a kdo ví možná by se i vypracoval vysoko my , ale hlavně potřebujeme stopera umtiti a spol. už hotovýho

Reagovat
smazaný uživatel

wat?

Reagovat
Hokaido

Ta jediná čárka před ale mě rozesmála.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ondiis

Kurzawa? Chceme? One je LB pokud se nepletu, ne?

Reagovat
havrys99

přesně tak, to je jedinej post co nás netlačí

Reagovat
Ondiis

Ještě dalšího hroťáka bych koupil pro jistotu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

jestli mu Juve nabidl tohle, tak tomu tezko muzem konkurovat no.

Reagovat
Ondiis

Nezaložili jste teď ten ženský tým?

Reagovat
r.mrazik

pocitam,ze tam hrajou hlavne Britky...a to teda...ehm

Reagovat
Busby babes

byls nekdy na enskem fotbale? navic v anglii?

Reagovat
kaaspis

Naděje umírá poslední

Reagovat
smazaný uživatel

ale umírá

Reagovat
Ligter

díky za potvrzení

Reagovat
mithro

asi zistil, ze tie ruzove dresy uz promovat nebude

Reagovat
Busby babes

to mu prave volal agent, ze domluvil ten Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Yerry Mina's future has already been decided. He will play on loan at Liverpool next season. [@elchiringuitotv via @IgnacioMiguelez]

Reagovat
vladis271

kto to je? a dúfam, že je aj s výkupkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přestupoval do Barcy ne? Tohle ti zodpoví asi jedině někdo v LaLiga sekci

Reagovat
avicii

naco hostovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

na rozohratie do acka

Reagovat
iamek

Potřebují si ho rozehrát. Normálka.

Reagovat
13

Kdyby nám ho prodali a on se chytnul, tak si pro něj stejně zajdou jako do samoobsluhy.

Reagovat
r.mrazik

fakt jsou ty dresy ruzovy!! busby doufam,ze uz mas v kosiku...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere ma 3. dieta, za poslednych 7 rokoch spravil presne o polovicu menej deti ako dal golov v lige

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ON THIS DAY: In 2008, Middlesbrough 8-1 Manchester City.

37' Afonso Alves

60' Afonso Alves

90' Afonso Alves

The first Brazilian to score a Premier League hat-trick.

Výborný flashback

Reagovat
Coutinho10

to uz je 10 let

Reagovat
lucius6

Ten zápas ale mnozí hráči City zcela vypustili kvůli určitým problémům uvnitř klubu, pokuď se nepletu. Jinak je každopádně škoda, že se Alves nakonec moc nechytl, měl dobře našlápnuto.

Reagovat
Coutinho10

za chvilku 1. playoff zapas o PL

Derby s Vydrou vs Fulham na ArenaSportu

Reagovat
smazaný uživatel

pletu se, nebo mají Swans ještě teoretickou šanci na záchranu? když by přejeli odevzdané Stoke a City by si otevřeli proti Southamptonu střelnici a GD by se překlopil ve prospěch Labutí, šli by domu Svatí, ne?

Reagovat
Coutinho10

hodne velka teorie, ale matematicky porad mozna...to jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele