Dočkal asistoval, ale prohrál se Zlatanem

22.07.2018, 09:24
Aktuality
Český reprezentant Bořek Dočkal přihrál na vedoucí gól Philadelphie, která v sobotním utkání MLS v dešti podlehla Los Angeles Galaxy 1:3. Obrat ve druhém poločase zařídila švédská hvězda Zlatan Ibrahimovič.

Bývalý útočník Manchesteru United či Barcelony výbornou přihrávkou mezi obránce nejprve vyzval ke skórování Olu Kamaru a v 63. minutě střelou k tyči dal vítěznou branku. V závěru ještě zpečetil výhru kalifornského týmu Michael Ciani.

Ibrahimovič dal od březnového příchodu do Los Angeles 12 gólů v 15 zápasech. Jeho tým si drží neporazitelnost už sedm utkání, v tabulce Západní konference je čtvrtý.

Dočkal zaznamenal sedmou asistenci v sezoně a je klubovým lídrem, stejně jako v počtu gólů, který nastřílel pět. Tentokrát se po jeho přihrávce trefil v 29. minutě C.J. Sapong, který v kleče usměrnil míč tak, že gólman nestihl zareagovat. Philadelphia je ve Východní konferenci sedmá, na postup do play off ztrácí čtyři body.

Autor: Jiří Fišara / ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele