Djilobodji se v Chelsea neprosadil, sezonu dohraje ve Werderu

21.01.2016, 16:50
Aktuality
Werder Brémy před sebou má boj o záchranu v německé nejvyšší soutěži a k jeho úspěšnému zvládnutí mu má pomoci Papy Djilobodji. Senegalský obránce minimálně dočasně končí své angažmá v Chelsea, v bundesligovém celku bude ve zbytku sezony hostovat...

Londýnský klub 27letého fotbalistu koupil v závěru letního přestupního termínu a francouzskému Nantes za něho zaplatil čtyři miliony liber. Djilobodji si ovšem nevybojoval přízeň dřívějšího manažera Josého Mourinha a jeho služeb nevyužívá ani Guus Hiddink, fotbalistova bilance na Stamford Bridge tak čítá pouhých několik desítek odehraných vteřin ze závěru pohárového souboje s Walsallem.

Djilobodjimu v kabině Werderu uvolní místo Assani Lukimya, jehož další kroky povedou do Číny a už brzy bude oznámen jeho odchod do Liaoning Hongyun.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (307)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Povedzte mi o čo tým klubom v prípade takýchto hráčov ide?

,,Fotbalistova bilance na Stamford Bridge tak čítá pouhých několik desítek odehraných vteřin ze závěru pohárového souboje s Walsallem."

fakt to chcú tým hráčom ten futbal tak znechutiť? toto neni jediný prípad... sú ich stovky.. proste kúpi sa hráč, ktorého asi pre niečo kupovali a on odohrá 30 sekúnd za pol roka? ... to je totálne nechuť do futbalu potom...

Nejaké nariadenie, ktoré ukladá klubom určitý počet zápasov/minút pre každého hráča by bolo ideálne... čo z toho futbalu takí hráči potom majú? ... je to smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Nariadenie boha. Kluby si mozu robit co chcu, ten hrac tam prestupil dobrovolne. Nikto ho nenutil podpisovat zmluvu. Nepresadil sa, nema na to. Urobila sa chyba, jak zo strany klubu, tak na strane hraca. Hostovanie a potom papa. A tie nariadenia si nechaj pre seba.

Reagovat
smazaný uživatel

áno nechám si tie nariadenia pre seba, ten mail Platinimu beztak spadne do spamu... šašo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je reakcia zas. Ziadne argumenty. Ale co ine cakat.

Reagovat
Kucka

Kluby fakt nedelaji schvalne, ze koupi hrace za urcity obnos, aby mu mohli vyplacet plat za treninky a nechat ho sedet... Jestli je neco na grc, tak scouting, ktery v tomto pripade hraje roli.

Reagovat
Ferguson6

No pri Chelsea to vyzera, ze to robia naschval

Reagovat
B3n

Nějakej další příklad ?

Reagovat
Rudnevs

Marin, Atsu, Piazon, De Bruyne...

Reagovat
smazaný uživatel

van Ginkel

Reagovat
B3n

vtip ?

Reagovat
icka

vazne?

Reagovat
B3n

Takže třeba u De Bruyneho byl špatnej scouting ? Nebo to, že se po úspěšným hostování prodal se ziskem ? To stejný, nebo prosazení se do áčka, se očekává u Piazona a Atsu.

Marin byl, řekl bych, čistě zkouška. Buď se chytne, nebo ne. Nechytl se, přišel za pusu, nevadí.

Vidět v tom nějakej špatnej scouting, nebo dokonce to, že ho klub koupí s úmyslem, aby nehrál a nerozvíjel se , je totální hloupost.

Reagovat
kvasha16

Marin bol hlavne kupovany v case, ked nam hrozilo ze nebudeme hrat LM, takze sme chceli nejakeho perspektivneho hraca, potom sme ale vyhrali LM mohli si dovolit podpisat vacsie mena a kvoli nim sa Marin nepresadil

Reagovat
Mastný Chobot

ako keby ten hráč nemal na výber alebo nevedel, do čoho ide.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite vedel, ze mu daju max 10 sekund mozno necakal 20 zapasov v lige, ale 0 celych tiez nie

Reagovat
fenixLFC

keby dostal aspon 20 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Marketing

Reagovat
junglist

není to první ani poslední hráč kterýho chelsea zkurvila, tenhle je z toho naštěsí za půl roku venku

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je zkurvit, než dělat farmu city.

Reagovat
Murtago

no, jasně

Reagovat
B3n

Takže Djilobodji si zkurvil kariéru přestupem do Chelsea, jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť prestupu do Chelsea, tak nejaký Werder o ňom ani nevie

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

tak vtipný to není

Reagovat
kvasha16

ten smajl oznacuje skor vysmech a nepoukazuje na vtipnost

Reagovat
Murtago

Takovej výsměch si to nezasloužilo, možná mu to nezkurvilo kariéru, ale půl roku na lávce nikomu neprospěje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

O co jim jde? Koupi hráče, ve kterým vidí nějaký možný potenciál. S tím, že si ty kluby nejsou jisté, nakolik je dobrej. Prostě to risknou.

To můžeme říct i o Neapoli s Chalobahem, že si vzali na hostování hráče, kterému dali pár desítek minut, Crystal Pallace Bamforda, kterému zbrzdili karieru a podobně.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

o co tym klubom ide? no v tomto pripade je to velmi jednoduche, bol kupovany ako rezerva, na rozsirenie kadra v pripade vacsej marodky, ktora sa nam zatial vyhyba, lebo by nemal kto hrat potom... a myslim si ze to suvisi aj s Josem a jeho neochotou hrat mladych, iny trener by k tomu mozno pristupil inak, nekupoval Pappyho a v pripade zraneni hral mladika, Jose ale mladym hracom prilis neveri

Reagovat
smazaný uživatel

nemá chodit do takových klubů, (jestli měl vůbec nějaké právo na rozhodování) má hrát za menší klub a když už by přišla kvalitní nabídka hrát za lepší týmy, tak to nějak podložit, souhlas

A jestli to bylo čistě rozhodnutí Papy, tak je prostě, nezlobte se na mě, hloupý. Jedná se o selhání klubu, skautů, trenérů (např. rezervy) atd.

Reagovat
Rudnevs

Je aspoň taký ako Lukymia.

Reagovat
Swarley

News is breaking in Spain that Javier Mascherano has been sentenced to a year in prison for tax evasion.

nějakej fake, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, naozaj, ho odsúdili. Ale podľa ľudí na twitteri si neodsedí ani deň. Neviem, ako funguje súdnictvo v Španielsku, ale asi sa odvolá a nejako to vykecá potom.

Reagovat
Swarley

jj, jako je mi jasné, že tam ještě bude určitě nějaké odvolání a kdo ví, co z toho vůbec bude nebo nebude...ale i tak hodně zajímavé, že by mu fakt měli takhle napařit rok natvrdo...

Reagovat
patas92

Takové sranda tresty se odpouští, když je to tvůj první prohřešek.

Reagovat
vladis271

už od Torquemadu stojí za starú bačkoru.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by s ním posadiť aj Messiho, Neymara a podobných krátičov daní...

Reagovat
jacobT

myslím, že spolu sedávajú už aj teraz

Reagovat
Murtago

Ale prej funguje ve Španělsku kupování odpustků, takže bohatý do vězení nechoděj. Ty země třetího světa

Reagovat
smazaný uživatel

Inkvizici na tebe

Reagovat
jacobT

Možno len nevedeli napísať jeho meno na súpisku.

Reagovat
Furia Ceca

Ta Chelsea má hroznejch hráčů, třeba o tomhle jsem nikdy ani neslyšel... Každopádně minimálně jeden jim v létě přibyde, až jim vrátíme Xi-Xaa/Koloběžku/Kondoma/Kurvadráta.

Reagovat
icemike

ze začátku nastupoval, proč už nehraje?

Reagovat
Furia Ceca

Protože je úplně k ničemu. Dribling a rychlost má na suprový úrovni, ale k čemu mu to je, když má fotbalový myšlení na nule. Navíc hrozně sóluje a vždycky udělá zbytečně kličku navíc.

Ale k tvý otázce: ze začátku ten tým po odchodu tria Tévez-Vidal-Pirlo a příchodu mraku hráčů to nemělo hlavu ani patu a Allegri musel experimentovat. Ze začátku praktikoval systém 4-3-3 s Cuadradem v základu na křídle - a občas to i mělo záblesky nějakýho většího potenciálu.

Jenomže pak se plně adaptoval Dybala a stal se útočníkem č.1. Ke konci podzimu se navíc uzdravil Mandžukić, kterej se v prvním kole zranil (aniž by to někomu řekl) a parádně se chytil, navíc si skvěle rozumí s Dybalou. Takže místo křídel a jednoho útočníka jsme začali hrát bez křídel a na dva útočníky. Cuadrado je aktuálně jen back-up za Lichtsteinera a dostává čím dál míň minut. Což je dobře: včera v Coppě vyběhl z lavičky a hned mohl mít dvě asistence - ale ne, zase se zapletl do těch svých debilních kliček.

Reagovat
icemike

jo, to zní jako on když už jsi tu, zdá se mi to nebo ze systému uplně vypadl Morata?

Reagovat
Furia Ceca

Je to tak. Ten gól, co dal na City, byl parádní, ale od tý doby to jde s ním z kopce... On hrozně dojíždí na odchod Tevéze. Ten vždycky na sebe nabral x obránců a Morata tak mohl dělat to co mu jde nejlíp - rychlý brejky. Útočit do plných, to mu zatím moc nejde. Navíc, obránci mu nic nedarujou - oni už se nesnaží ani se krýt před rozhodčím, prostě jakmile Morata přebírá míč, tak ho povalí na zem a je jim jedno, že se bude pískat.

On se fakt snaží, ale momentálně mu to moc nejde a někdy to je až křeč... On se potřebuje trefit, věřím, že jakmile dá gól, tak to z něj spadne.

BTW: Co u vás? Jsem slyšel, že prý chcete prodat Hazarda?

Reagovat
icemike

To bych bral jako klasické drby, jako že se Bale vrátí do anglie. Je nový trenér, záleží, co po něm bude chtít, protože hazarda je vážně na bránění škoda. Spekulovalo se o jeho vztahu se Zidanem, protože to byl hazarduv vzor a naopak Zidane několikrát mluvil o Edenovi jako o špičce, každopádně pokud se na 100% potvrdí ban pro Real(nebo už potvrdil?), tak by mohl být rok pokoj, protože jen španělé si mohou dovolit jeho velkou cenovku, do Fra nechce a v rámci anglie neprestoupi. Druhý den byl,ze se Hazard rozhodně sám podle trenéra, který povede Chelsea v další sezóně: blbý trenér,sezóna bez evropského poháru a může být vše jinak

Reagovat
icemike

Druhý drb *

Reagovat
Furia Ceca

Tak to máte úplně samý co my s Pogbou! Zidane ho, ještě jako trenér mládeže, lákal do Realu, on tam holt chce francouzský TOP hráče. Ale Raiolla by ho tam prej stejně neprodal, měl nedávno na Real nějaký hemzy... Narozdíl od vás máme ještě jedno pot.nebezpečí a to Barcelonu, ti kolem něj krouží jako sup. Já jsem ale už smířenej s tím, že pokud se mu podaří EURO, tak půjde... Ale teď, když máme Dybalu, tak by mě to už tolik nemrzelo - a i v záloze už taky máme varianty na jeho případný nahrazení.

Reagovat
icemike

Jedině jako náhrada za Inestu, jinak nevím, kam by ho dali. To.je spíše otázka na někoho z PD, zda tydle plány kuji, zvlášť,když měli dva roky ban...ale takhle, beru, ze Pogba je klenot, ale to přece není důvod, aby odcházel, vždyť Juve je taky značka nejvyšší úrovně. Navíc cítím,ze se Italský fotbal zvedá pomalu a co nevidět jich bude zas plná LM.

Reagovat
Furia Ceca

Hele, ale i to je možný, že ve finále nikam nepůjde... Raiolla pod 100 mega nepůjde a ono to ve finále dopadne tak, že se na Pogbu radši všichni vyserou, než ho přivádět za těch šílených podmínek. Ono popravdě: já když ho někdy vidím, co na hřišti předvádí, tak on stejně pořád Juventus nepřerostl, tak klidně může zůstat.

Italský fotbal se zvedá, ale v LM to letos moc nevidím... AS proti Realu ani pod Spalettim na postup nevěřím no a my... No určitě to bude s Bayernem vyrovanější než před třemi lety, ale jestli to bude stačit na postup...? no uvidíme.

A co Angličani? Kdyby v LM ztratili 4.tým, byl by to pro PL velkej průser nebo ne?

Reagovat
B3n

Mě se nejvíc líbilo, když nastoupil za Chelsea na RW a byl většinou níž, nebo stejně vysoko, jak Ivanovič a akorát tam zavazel

Reagovat
Furia Ceca

Tak u nás je to naopak, u nás je vepředu, ale výsledek je vlastně stejnej! Včera vyvezl míč pod vápno, mezitím si dva útočníci uvolnili před bránu a ukazovali si o přihrávku - no ale zbytečně, Cuadrado obešel obránce a nádherně vyvezl míč za čáru.

Reagovat
B3n

Je ho škoda trošku. Techniku má, rychlost má. Je až k neuvěření, že po letech v Itálii mu chybí totální základy taktiky.

Reagovat
Furia Ceca

Na to, kolik roků v Itálii strávil, mě to taky dost překvapuje... Ono taky ale ne každýho to jde naučit, Hušbauer s Vackem by mohli vyprávět! Ale třeba v PD by mu to podle mě šlo.

Reagovat
B3n

To je fakt

No, myslím, že Kvák prostě není hráč pro velkoklub. A do Anglie už vůbec ne. Něco jako průměrnej tým v PD by mu mohl sedět.

Reagovat
Bayern +

A kde sa mal akože presadiť?

Reagovat
Whitemedia

vedení je čím dál zábavnější..

Reagovat
B3n

A co s ním měli dělat teďka, dle Tebe ?

Reagovat
Whitemedia

Tak především ho vůbec neměli kupovat, ten přestup byl jedno velké WTF.. a teď se z toho dělá ještě větší komedie..

Reagovat
B3n

První část je bez debat. Na druhou stranu co s ním teď ? Radši ať hostuje ve Werderu, než aby seděl na tribuně v Londýně. Tam třeba šanci dostane. To už žádná komedie není přece.

Reagovat
Whitemedia

Ale je to všechno směšné, bylo od začátku jasné, jak to dopadne... úplně každému kromě Diblíka muselo být jasné, že si nekopne a v zimě půjde pryč.. akorát se dotáhl další hráč, který teď bude sto roků lítat po hostovačkách..

Reagovat
B3n

Souhlasím, ale poslat ho na hostovačku, když u nás nedostane šanci přece není komedie, ani směšný.

Reagovat
kvasha16

aka komedia prosim ta?

Reagovat
Talker

Takže pustíme Džidžiho a přivedeme Pata? Co je to za pořádek...

Reagovat
Mastný Chobot

zjavne z defenzívnej dominancie prechádzate na ofenzívnu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbil se jim jeho rap

Reagovat
B3n

Papy Novej oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea taky koupí kohokoliv,a ten pak nesedí ani na lávce. Doufam že takhle nedopadneme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://movie.bollybitz.com/wp-content/uploads/2016/01/Kill-Kane-2016.jpg

"It seems Premiership defences have had enough"

Reagovat
smazaný uživatel

treba takovej Nedved nemuze rict ze hral nejlepsi soutez sveta

Reagovat
B3n

Džimidžambo > Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

Olympique Marseille má zájem o Djilobodjiho

Celtic se zajímá o Djilobodjiho

Bournemouth jedná o příchodu Djilobodjiho

Southampton se zajímá o Djilobodjiho

Djilobodji na cestě do Trabzonsporu

Djilobodjiho chce také Bologna

Djilobodji se nakonec upíše Chelsea

Marseille se zajímá o Djilobodjiho

Stuttgart sleduje Wimmera a Djilobodjiho

Djilobodji na hostování do Werderu?

Brémy si vypůjčily Djilobodjiho

Reagovat
Mastný Chobot

nikto okrem Werderu sa slušne nespýtal

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

članok: "Chelsea vyřešila otázku stopera, přivedla Djilobodjiho z Nantes"

Reagovat
stas87

Preco je to bez opcie?To zasa cukotka caka,ze ak by sa chytil,tak na nom zhrabnu o dva miliony viacej?

Reagovat
Talker

A proč by to mělo být s opcí?

Reagovat
stas87

Tak ked s nim evidentne neratate,nekopne si ani po navrate z hostovania.Je mu uz 27 cize ani nema potencial..ja za tym vidim len to,ze ak by sa chytil,tak po nom siahne nejaky Bournemouth a zapalti 5 mega.Kvoli milionu..strasne smiesne a myslim ze tak v cukotke uvazuju.

Reagovat
B3n

Co je na tom směšnýho ?

Reagovat
stas87

Za kazdu cenu cakat aby niekto prihodil o trapny milion viacej a aby neskoncil v strate.Nepoviem,ak by tento pristup mal nejaky podpriemerny klub ale cukotka?

Reagovat
B3n

Tomu se říká obchod. Když můžeš vydělat, proč bys to nedělal ? Neznamená, že když jseš velkej obchodník, nemůžeš dělat menší obchody přece.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak ono milion tady, milion tam a máš z toho třeba 5 milionů.

To se můžeme bavit o tom, že nemusíme chtít ani euro za hostovačky těch hráčů, že je to stejně pár stovek tisíc. A když to posčítáš, tak je to už slušná částka, třeba dalších 5-10 milionů. A z toho už máš pomalu dalšího hráče.

Já bych to bral pozitivně naopak - prostě nejsme jako Citizens nebo PSG, kdy nám jsou peníze u zadku, protože to zadotuje majitel a FFP je stejně k smíchu atd.

My se snažíme být nějak finančně nezávislí, takže každý milion se prostě počítá.

Reagovat
Spasitel

Legenda Prišiel ako prípadná náhrada za oporu ale s výkonmi Terryho, Cahilla či Ivanovič mohol dostať viac šancí horšie to byť nemohlo a so Zoumom by si možno lepšie rozumel.

Reagovat
Jardin

https://www.facebook.com/Arsenal/videos/10153633594762713/

Kdo se tam raduje, to vypadá, že jak na tribuně za bránou, tak i na té podélné jsou jen papírový diváci

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

to vyzerá jak Fifa na slabej grafike

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

When Highbury was being redeveloped they used a large painted mural to cover the front of the stand.

Reagovat
Jardin

Díky, našel jsem k tomu dokonce jeden zajímavý odkaz a doporučuji každému přečíst

"The mural depicted thousands of supporters, but it was criticised for not including enough black people" A to je jen začátek...

http://barrettsonthisday.anorak.co.uk/uncategorized/2111/highbury-mural-unveiled.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický fanoušci Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Hubení?

Reagovat
Mastný Chobot

plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Jurgen Klopp is also considering hijacking Chelsea's deal for Alexandre Pato (Telegraph)

Reagovat
Whitemedia

do toho

Reagovat
vrabejka

Přebrat 2 hráče Chelsea by bylo top

Reagovat
Whitemedia

Neee, prosím, to nám nedělejte

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol za.

Reagovat
Mimalu

pooooooooooojd

Reagovat
Maresma

Plánujeme udělat jedenáctku z brazilců?

Reagovat
vrabejka

spíš ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

na celu s Lucasem

Reagovat
Talker

Klidně...

Reagovat
Busby babes

uz jsem se bal, ze bude prestupak bez slova hijacking...

Reagovat
icemike

tak taky určitě stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle bude jeden z nejlepsich stoperu dekady, citim to neomylne v analu

Reagovat
smazaný uživatel

migrant, co hraje fotbal......

Reagovat
Didier Drogba

Emenalo

Reagovat
B3n

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/j2ppeq6 Co na to říkáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím Madison, dobrý ne?

Reagovat
smazaný uživatel

segra?

Reagovat
smazaný uživatel

Máma

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: nemá někdo zkušenosti s objednáváním lístků přes UEFU? Objednal jsem si 4 lístky na Euro, ale chci mit jistotu že mi opravdu dojdou diky za radu

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš je zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, ale co jsem pochopil tak si strhnou peníze ihned co ti je přiděli ale kde mám záruku ze mi dojdou ? A co když ne?

Reagovat
nani92

ak si si ich objednal cez uefu a nie bazoš, tak ti určite prídu

Reagovat
Jardin

Nepůjde to nejdřív to losování? Jsem myslel, že o lístky na takovéhle akce bývá větší zájem, než je počet lístků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo nejdřív je to losování, ale hned jakmile ti to priklepnou tak jsem pochopil že si sami chtějí automaticky vzít tu částku z účtu, a když tam ta hotovost nebude tak se žádost rusi. Přijde mi to takový celkem nešťastný tak se radši ptám, jestli nemáté někdo zkušenosit .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud ty prachy máš nebo nemáš.Podle toho jak se ptáš radši zústan doma ty budeš mít problém v tý francii i natankovat.

Reagovat
Jardin

Co to plácáš

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kubys

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Aby prisli musis ich este podplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som s odstupom času vedel, koho to bol nápad ho kúpiť. Fakt katastrofa.

Reagovat
Whitemedia

Jedno je myslím jisté, Mourinha určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

S ním Chelsea neprehrala

Reagovat
db18

Příprava na baráž.

Reagovat
minoLFC

ktooooo?

Reagovat
smazaný uživatel

legenda.

Reagovat
Whitemedia

Džumanži, Džidži, Diblík.. můžeš si vybrat.

Reagovat
Miguel19

Džumanži

Reagovat
Whitemedia

a nezapomínejme na Džimbolabodžiho

Reagovat
Talker

100 pro Papyho

<3 Legend

Reagovat
vrabejka

#Shakhtar Donetsk open talks with Liverpool over Brazilian forward Alex Teixeira. (Guardian) #LFC #CFC

Reagovat
kiwwi

Dostal šancu, nevyužil ju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trvala nekonecne dlouhe se-kundy

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

100% úspěšnost přihrávek.

Mourinho A hlavně teda Emenalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Townsenda Spurs predrazujou a BErahina taky, takze mozna se se stestim temhle dvoum smatlakum vyhneme!

Reagovat
Serg!o

Homegrown potřebujete.

Reagovat
Counter

Bendtner

Reagovat
Hokaido

Nicklas Bendtner za Wolfsburg pravidelně nenastupuje, ještě během tohoto přestupového období tak zřejmě změní dres. Dánský reprezentant by se pak mohl vrátit do Premier League, kde o jeho služby nově projevil zájem Alan Pardew, jenž z manažerského křesla vede Crystal Palace. Ten má však prioritně ve svém hledáčku Emmanuela Adebayora, který zůstává po odchodu z Tottenhamu volným hráčem.

To je teda výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
Counter

Nj, Eagles víceméně nemají útočníka a sehnat nějakého v lednu není jen tak.

Reagovat
B3n

Já myslím, že by pro Vás byl Berahino výbornej nákup. Pokud by se teda choval, jak má.

Townsend je tak pro Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland > Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

V čem?

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

v posledních 6 vzájemných zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

ok, na to nemam co říct

Reagovat
Bayern +

V sympatiách?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich není šmatlák a třeba Andros by pro vás mohl být fakt posila. Tu cenovku 12-14m na současném trhu má. Ale Berahino mi k vám nesedí, navíc ten útok s Mitrovicem a Perezem nemáte špatný, tak proč vyhazovat pálku za něj..

Reagovat
fenixLFC

townsend nema hodnotu nad 10, aj tych 10 je len preto lebo taky naismith siel za 8

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus-Cheekův Q&A na Facebooku

Q: What position do you prefer most?

RLC: Anywhere in midfield. In the moment I’ve been playing a bit more forward in midfield, but I just like to play...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
kvasha16

tak Jose hovoril ze bez lopty hra trosku oplasene, tak necudo ze aj Guss ho dava viac dopredu

Reagovat
vodka

hráč ke sledování

Reagovat
SunFells

Je tu nějaký šťastlivec, co letí na Arsenal - Leicester?

Reagovat
Ajven

Hej pôvodný plán bol ist ráno tam a večer späť. Chvalabohu sme sa dohodli na cely víkend nakoniec..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jardin

Budete sedět vedle sebe?

Reagovat
SunFells

Jak jsi tohle vydedukoval Změnili tři týdny před zápasem termín o den, tak by někomu nemuseli vyhovovat letenky.

Reagovat
Jardin

Aha, to jsem nevěděl

Já myslel, že máte přes Víťu lístky, když jsem je měl já, tak jsem taky seděl vedle nějakejch kluků, který měli lístky přes něho

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Lord k Eagles! Pojd mi

Reagovat
Busby babes

Ten Garry v te Valencii nedotrenuje ani do konce sezony timhle tempem...

Reagovat
fenixLFC

dopadne ako ole

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze dostal clanok to sa ceni

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Valdés skončil v ManU a putuje do Standardu Lutych! Ten teda dopadl

Reagovat
Hokaido

No nevim, jeho kariéra má zatím vzestupnou tendenci.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Trosku priskoro pisem, ale nema niekto skusenost(najlepsie osobnu) s nejakou doveryhodnou strankou co ponuka brigady cez leto, idealne zahranicie? Chystam sa toto leto prvykrat.

Reagovat
Lacko_Boh

PL KOMUNITA

kamarát bol teraz pol roka cez gumtree.com v anglicku, potom máš program ako work & travel poprípade (ale toto jeviac menej o dobrovoľníctve) workaway.info S agenturami asi slušne nezarobiš, aj ked ked zhanas takto skoro tak by si mohol ešte najst nejake slušne zbery pičovín v zahraničí...ale aj tak je najlepšie asi na vlastnú päsť

Reagovat
Lacko_Boh

mal si už ale 15?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne sa ma toto pytas ?

Reagovat
Lacko_Boh

nepoviem

Reagovat
B3n

Reagovat
icemike

Super, od fotbalu, přes diskusní pořady, tv shop, hodiny dějepisu ,porovnání iq a penisu, je teď tady i seznamka

Reagovat
Lacko_Boh

:D:D::D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

aháá o to mu išlo uchylak

Reagovat
Mastný Chobot

ice ice majky

Reagovat
SunFells

smooth

Reagovat
smazaný uživatel

nj na vlastnu, ale to si netrufam stranky ceknem. Idelane by bolo najst nieco nie prilis namahave ale zase ani nieco co mozem dojebat na vlastne naklady a nieco aj vidiet zo sveta o mzde si nejake prehnane iluzie nerobim ale zadarmo sa zase tiez trapit nechcem.

Reagovat
Lacko_Boh

to som ti moc nepomohol max ta amerika/australia cez work and travel ale musiš mať kapital na letenku a vybavovačky..možno skús pozrieť student agency,teraz by ešte mohli mať niečo voľné na leto ale to už nemam skusenosti a ani znamych skusenosti

Reagovat
smazaný uživatel

No keby som vedel plavat tak nevaham a idem na Floridu... ale utopit sa kvoli tomu tiez nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj na tom studentagency su niektore veci ppč

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Pep Guardiola has held meetings with #mufc officials in Paris about becoming the next Manchester United manager. [l'equipe]

a k tomu:

Even though it's the only thing that's fact in the story, I'm refusing to believe there is a hotel called Hotel *Bristol* in Paris

Reagovat
iamek

Uz podepsal? To by byl sen.

Reagovat
kiwwi

tak snad nepovedia, ze ten rozhovor mali, keby ho mali

Reagovat
Busby babes

no a treba ho vubec nemeli, ze jo.

Reagovat
kiwwi

jasne, ale keby mali, tak by s najvacsou pravdepodobnostou povedali, ze nemali

Reagovat
Busby babes

tohle je strasnej argument. ale chapu.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=3mycgcwSD20

ani som nevedel, že máme takéhoto šikovného fejkového anglického pičusiska v akadémii

Reagovat
Gunner14

čo si jak

Reagovat
Gunner14

aj počet slov a palec nám sedí

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

a hrá LB typické

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem jak moze takto hrat v takom veku

Reagovat
smazaný uživatel

... a to na prvy pohlad vyzera ako obycajny ziacik z Janoviec.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně z takovejch nikdy nic nebude

Reagovat
Mastný Chobot

z takých, z takých s dlhým menom, z takých, čo majú tetovanie a z takých, čo sa nevolajú Bentaleb.

Reagovat
Pigeon

a co maji jedno z jmen Loftus

Reagovat
Lacko_Boh

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsem řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Přijde mi ale divné, že hraje LB, když je to takový talent

Reagovat
Mastný Chobot

však práve beztak to je nariadenie Wengera, aby si zvykol na hru na kraji a zlepšil sa v rozhodovaní (ako s Ramseym alebo Bendtnerom)

Reagovat
patas92

Bendtner hrál někdy beka?

Reagovat
Mastný Chobot

na krídle predsa, píšem "na kraji"

Reagovat
patas92

No jooooo

Reagovat
Mastný Chobot

a Wenger to u oboch odôvodňoval tým, že chce, aby zrýchlili svoju hru a robili lepšie rozhodnutia, čo ich hra na kraji s obmedzenými možnosťami má naučiť.

Reagovat
patas92

Moc nepomohlo ale

Reagovat
Mastný Chobot

u Aarona snáď aj hej

Reagovat
patas92

No nevím ....furt mi přijde při hře naivní. Jak já když si plánuju budoucnoust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

čoo ? Ja som vždy považoval hru na kraji za pohodlnejšiu/ kde mal človek viac času.

Reagovat
Mastný Chobot

teoreticky možno máš pravdu, ja som polovicu svojej hráčskej kariéry hrával ako LW a druhú polovicu ako CM/DM/AM a aj by som s tebou súhlasil, aj keď teda Arsenal x iné tímy v PL je asi iný obraz hry ako III. dorastenecká liga v SR, ale to, že tam máš menej možností na kraji a musíš sa lepšie rozhodovať a preto to máš ťažšie, s tým sa zasa stotožňujem s Wengelem.

Reagovat
Lacko_Boh

Ja si teda myslím že zrovna Aaronka tam dával preto, lebo chcel aby čo najviac hral a ten kraj bol ideal v tom,že aj ked tam stratil loptu tak to az taky pruser nebol ako ked ju pravidelne stracal v strede.

Reagovat
Mastný Chobot

“I think of course he is naturally more of a central midfielder and I pushed him out wide for a while because I believe we have seen many times that when players are pushed against the line they need to shorten their technique.”

“When they come back into the middle again, they are better players.”

... momentálne sa na tom krídle ale našiel Aaron, dáva tomu príjemný arsenalský balans a istotu a pri plnom stave patrí na RW do XI (aj keď Joel jeho osud v poslednej dobe mieša jak kostarická woodoo čarodejnica)

Reagovat
Lacko_Boh

jak sa chcel pochváliť že hral III. dorasteneckú

Reagovat
smazaný uživatel

ja píšem z vlastnej skúsenosti. Na kraji to šlo proste lepšie, AM som tak vôbec nestíhal reagovať. A obrancovia boli na mne nalepený skôr. Lepšie sa rozhodovať je asi pravda, ale lepší hrá podľa mňa vyrastie z chlapca, čo má loptu na nohe častejšie a naučí sa hru dirigovať. (Takticky skôr dospeje, lebo musí omnoho viac premýšľať). Tu sa podľa mňa piluje prehľad a technika najlepšie. Obzvlášť, keď ide o mládežnícke súťaže. Ale určite má nejaký dôvod, že hrá v obrane.

Reagovat
SunFells

lol, levý bek. Do áčka za Gibbse, bude chodit za vítězného skóre na křídlo

Reagovat
Gunner14

https://www.youtube.com/watch?v=3mycgcwSD20 wow , docela pán na to kolik mu je , takovej lepší Roberto Carlos

Reagovat
Lacko_Boh

yung bude mat palcov dosť aj bezo mna

Reagovat
Gunner14

nechcu palce , který nejsou upřímný

Reagovat
Lacko_Boh

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

ale arsenalsite máme lajknutý a fejsbukujeme, čo?

Reagovat
Gunner14

Pšt

Reagovat
smazaný uživatel

isiel som to sem dat

uz teraz je lepsi ako gibbs

Reagovat
Mastný Chobot

je pravda, že všetky tie fintičky s loptou podľa mňa Gibbs nevie, ale myslím, že v 1 na 1 by Gibbs vyhral. Má lepšiu postavu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Ox je riadne z formy aj na takýchto videách, keď dostane napiču aj od Pupuchyho a Gibbsa, ale aj tak je strašne srandovný "did the Boss see it?"

Reagovat
Radin

Vypadá to dobře, ale je pravda, že v žákách sem i já motal borce, protože se neuměli pořádně pohnout :-) Tenhle kluk je hlavně rychlejší jak oni, až se to srovná, bude to mít těžší :-) Ale na pohled pěkný, takové finty sem neuměl :-D

Reagovat
nani92

200. pre Prison Break 5

Reagovat
smazaný uživatel

? to má jen 4 řady ne? a 3. a 4. jsou mizerný

Reagovat
nani92

3 bola fajn..aj polovica 4 sa mi páčila...a ide byť nová séria

Reagovat
smazaný uživatel

co si pamatam skvely serial, casom som ho zral.

Reagovat
Mastný Chobot

bude nová

Reagovat
smazaný uživatel

mě přišlo, že celý seriál táhla postava Scofielda a samozřejmě výtečný Stormare , bez nich to nebude ono.. ale třeba překvapí

Reagovat
nani92

scofield tam bude

Reagovat
smazaný uživatel

prvé tri série boli kvalitky ale so 4. musím súhlasiť, to bola vážne v koši voda.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

v kerej sérii umrel?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ze ti nie je stydno

Reagovat
Lacko_Boh

pán

Reagovat
Maresma

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
Kaze

Ty mas na to fakt neuveritelny talent

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
B3n

Běžte si to řešit někam jinam. Tohle si Papy nezaslouží !

Reagovat
nani92

B4N !

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Ramsey breaking the world record for most keepy-uppies with a golf club and ball

dafuq

Reagovat
fff

Shakhtar Donetsk want £30million for Alex Teixeira. #lfc (Dominic King)

Dost...

Reagovat
vladis271

klídek, Ayre tam išiel osobne. Predpokladám, že sa dohodneme na 35.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je stale risk od nich nakupovat za take ciastky. Tym hracom to trva, kym si zvyknu na narocnejsiu ligu. Sachtor to tam valcuje , Alex tam s nimi nemal titul asi iba raz, a je tam uz dost dlho, to sa lepsie rozhrava ked mas tak kvalitnejsi tim v porovnani s priemerom ligy. Staci pozriet na Williana alebo Michyho. Costa si mozno preto tak chytil, ze aj Bayern je tak trochu znasilnovac v BL. Ale kvality ma urcite nesporne o tom ziadna len, je to rozdiel, ked zacne hrat za momentalnu Chelsea/Liverpool v PL a za Sachtor.

Ale je to podla mna skvely hracik, ja ho mam veeeelmi rad a drzim mu palce, skoda, ze nevysiel prestup skôr, ale teraz ma neskutocnu formu + na minulorocna, uz je mu ta liga mala a zmenu potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena nie je az tak prekvapujuca on je uplne on fire, take statistiky ma hadam len MSN a Ronaldo

Reagovat
misinho7

karim najlepsi priemer ma celkovo co sa tyka golu na pocet minut

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky ma skvele, je to kvalitna hracicka, tak ak Vas posunie, tak co tam po cene..

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave. Vyzera az prilis kvalitne na to, aby si scouseri robili nadeje.

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

pri takychto hracoch sa priplaca..nie pri Bentekem

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

V dnešní době ještě pohoda. Já bych dal i 35 a jednu libru, aby nestrašil Carroll jako nejdražší hráč klubové historie

Reagovat
vladis271

džízs to neboli Eurá s tým Carrollom? Na to občas zabudnem.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

A tak se to má dělat, přece nedáš 36 či 38, když 35 a jedna tu práci udělá.

Reagovat
Dray

Ayre je už prý zpátky v Anglii, tak to byla hezká výprava.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Už je dohodnuto

Reagovat
Sir Ryan

Prišiel videl odišiel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele