Dijonu bude k záchraně dopomáhat korejský talent Kwon

19.01.2017, 10:50
Aktuality
Ve šlépějích Park Chu-younga jakožto jednoho z mála jihokorejských krajánků ve Francii se bude pokoušet vydávat Kwon Chang-hoon. Dvaadvacetiletý reprezentant bude k záchraně v Ligue 1 dopomáhat Dijonu, který ho získal za pouhých 1,5 milionů eur...

Kwon Chang-hoon se od předloňského Východoasijského poháru řadí k největším nadějím korejské kopané a jeho cena by tak nejspíš byla vyšší, kdyby mu nezbýval pouhý jeden rok ze smlouvy. Koncem prosince Kwon odmítl nový tříletý kontrakt s tím, že se rozhodně vydá do Evropy.

Laso mu nakonec hodil 16. tým Ligue 1 z Dijonu, který s ním patrně spíše než do středu zálohy, kde Kwon obvykle hrával za Suwon Bluewings, počítá na jedno z křídel. Právě ze strany Kwon startoval na loňských Olympijských hrách v Riu, kde zaujal parádní brankou do sítě Mexika.

Dvaadvacetiletý Kwon, který byl loni nominován na mladého hráče roku v K League, s Dijonem podepsal smlouvu do roku 2020.

Autor: Tomáš Daníček / dfco.fr, lequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
shitcool

Tak to jsem zvědavej jestli se pakk z hořčice posune někam dál

Reagovat
Spalovač šancí

Už si odkroutil vojnu?

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to u mě není žádnej Korejec

Reagovat
Lifted

Jet Li se dal na fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je talent i ten, kdo kope do řiti místo do míče.

Reagovat
Elliasson

Vybral si krásné město.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele