DIEGO VĚŘÍ V OBRAT

03.05.2007, 14:10
Aktuality
Přetěžký úkol dnes čeká na Werder Brémy. Německý klub před týdnem v úvodním utkání semifinále Poháru UEFA podlehl v Barceloně tamnímu Espanyolu 0:3 a jeho šance na postup jsou tak jen malé...

"Je to obtížné, ale možné," věří hvězda Werderu Diego. "Tým je sebevědomý a uděláme všechno, co budeme moci. Musíme se vyvarovat chyb, které jsme udělali v prvním zápase a začít proměňovat šance," hledá brazilský záložník klíč k úspěchu v podobě postupu do skotského finále.

Werder patří mezi ofenzivně laděná mužstva a vstřelit tři branky by pro něho nemuselo být neřešitelným rébusem. Důležité ale bude také neinkasovat. Jeden míč v síti brankáře Reinkeho by totiž znamenal nutnost dát hned pět branek.

"Bude důležité i dobře bránit, udržet je co nejdále od naší brány a také dát rychlý gól," říká dále Diego.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemudruj a bal kufry do Madridu...

Reagovat
HOST*Cece

Balit kufry moze, ale do Barcelony!!

Reagovat
HOST*ital

Do Turína!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele