DIDA PRODLOUŽIL S AC MILÁN

10.03.2007, 20:28
Aktuality
AC Milán novou brankářskou jedničku hledat nebude, nový kontrakt s italským klubem dnes podepsal Nelson Dida. Brazilský brankář tak rázně utnul všechny spekulace spojující ho s možným odchodem do Barcelony...

Didovi původně na San Siru měla v létě vypršet smlouva a její prodloužení bylo dlouho ve hvězdách. Představy brankáře a vedení klubu se diametrálně rozcházely především ve výši platu a dlouho se zdálo, že 33letý gólman v červnu odejde jinam.

Některá média jednu chvíli dokonce přinesla informace o jeho dohodě s Barcelonou, ty však obě strany popřely a dnes byly definitivně zavrženy. Dida se s Rossonerri dohodl na nové smlouvě s platností až do léta 2010.

Velkou radost z této noviny měli všichni fotbalisté AC Milán. Ti se pečlivě připravují na zítřejší městské derby s Interem a ihned poté, co se informaci o prodloužení kontraktu dozvěděli, Didu ocenili několikavteřinovým potleskem.

Gólmanskou dvojici AC tak v příští sezóně budou tvořit Dida a Zeljko Kalač, s nímž se vedení dohodlo na novém kontraktu již dříve. Po novém angažmá se bude muset poohlédnout Valerio Fiori a možná také zimní posila Marco Storari. Nedostane se ani na Christiana Abbiatiho, který v současné době hostuje v FC Turín. Zároveň padají možní příchody Heurelha Gomese nebo Igora Akinfejeva.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Akinfejev by byl dobrej

Reagovat
HOST*mÁRTY

DIDA JE BOREC....SPRÁVNEJ KROK ...ALE DVOJKU BYCH NECHAL KLIDNĚ ABBIATIMU,TAKY SE MI ZDÁL DOBREJ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele