Diarra po vzájemné dohodě ukončil smlouvu s Marseille

14.02.2017, 20:17
Aktuality
Marseille již nemůže počítat se službami Lassana Diarry. Zkušený středopolař a bývalý reprezentant Francie se s Olympique dohodl na předčasném rozvázání kontraktu...

Jednatřicetiletý záložník je odchovancem Le Havru, odkud se vydal do Anglie, kde se příliš neprosadil v Chelsea a Arsenalu, aby si výkony za Portsmouth vysloužil přesun do Madridu.

Dres Realu Madrid oblékal Diarra přes tři roky, posléze se vydal za finančně lákavou nabídkou Anži Machačkala, kterou po pouhém roce vyměnil za moskevský Lokomotiv.

Do Marseille se Diarra přesunul na startu minulého ročníku, během zimní přestávky se však rozhodl, že chce Olympique opustit. Mimo jiné za tím stál i dluh vůči Lokomotivu Moskva, kterému Francouz dluží až 10 milionů eur, přestup do Číny mu však nevyšel a nyní se dohodl na vzájemném ukončení smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (19)

Přidat komentář
Felitel

Reagovat
smazaný uživatel

Si uz stary, pod do slovenskej ligy

Reagovat
papanegra

starý je, ale né blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave

Reagovat
smazaný uživatel

tak to skorej naopak

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

pán je pravý charakter

Reagovat
Majk91

u mna v FM 17 jasny zaklad

Reagovat
ouninpohja

Za co dluží Lokomotivu 10 mil. €?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak hráč může dlužit klubu...to je snad možný jen v Rusku.

Reagovat
ouninpohja

Jedinej případ, který si pamatuju, byl Mutu A Chelsea. Myslím, že 15 mil. €. Ani nevím, jestli to už splatil.

Reagovat
Pyroman

za porušení platné smlouvy, kterou s nimi měl podepsanou

Reagovat
smazaný uživatel

Adios, chybět nebudeš! Měl jednu World Class pul sezonu, ktera ho dostala az skoro na EURO (naštěstí asi karma mu to vrátila když si uvedomila jaky je to charakter) hned po minule zime prislo zranení a už teda hned pokles, ted hrál nic. A i když má Marseille spoustu problému, tak DM to fakt není, Vainquer dal zapomenout na jakehokoliv Diarru. Takže sbohem do nějaké díry, kam charakterově (nikoliv fotbalove) patříš. Au revoir.

Reagovat
Hachim Mastour

A aký je jeho charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že to nemyslím, tak že odhaduju že ve vnitř zlý člověk, myslím tím, jeho příběh od Arsenalu, kde jeho život a vztahy v kabině byly velice podivne, ne zrovna uspesna chelsea, pak konecne teprv ukazani schopnosti, prestup do realu, poté přestup do machackaly jiz ve veku cca 27 let, po roce hned zmena do lokomotivu, kde hned po sezone porusi na tvrdo smlouvu, je bez vyplatni pasky a rok nehraje fotbal, aby pak prisel do Marseille hral něco pul roku,pak do novin začal vykladat, v době kdy byl nejvíce spojován s prestupem k hlavnímu rivalovi (psg) že marseille ho nemá právo držet a sebevedome rika že v lete má volný odchod. Tím si prakticky po pul roce zničil svoji image v Marseille, Od té doby uběhl rok a skoro realne nic nehrál. A ted zřejmě kvůli jeho požadávkům o to aby nehrál zápasy před možným přestupem. Tak vedení už s ním rozvázalo všechno, a ted možná přestoupí do desátého celku čínské ligy, ale zatím tam pořád není. takže možná bude další půl rok bez fotbalu. Jde mi o to že on, nebo jeho agent nebo oba jsou primitivové, a že mohl (ne klidně nutně v Marseille) mít úplně jiný odkaz svojí karierou, mohl být důležitým hráčem když ne v top tak ve velkých klubech, ale de fakto až na 3 roky v Realu, kde nebyl samozřejmě hráč zvučného jména ale spíš vysokokvalitní náhradník, tak jeho kariera na to jaké má schopnosti a jak dobrý fotbalista to je, je spíš nic extra.

Reagovat
Israha

Se mu tady smolíš s (trefnou) odpovědí, ale mu to je ve finále jedno, přišel jen trollit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase obohatil moji sbirku ctenych patvaru o "ve vnitr"

Reagovat
smazaný uživatel

Typický případ hráče, který si kariéru podělá sám řadou špatných rozhodnutí. V OM mohl dohát kariéru a skončit jako klubová legenda, ale kdo chce kam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele