Di Natale popřel, že by měl v zimě ukončit kariéru

29.11.2015, 15:00
Aktuality
Antonio Di Natale letos na trávníku příliš nezáří, přesto o něm bylo v uplynulém týdnu slyšet. Italská média přinesla informace o možném lednovém odchodu zkušeného útočníka do důchodu, sám hráč ovšem něco takového popřel...

Di Natale je symbolem současného Udinese a v polovině října oslavil své již 38. narozeniny, letošní sezona ovšem mezi povedené v jeho podání nepatří. Zatím dal jenom jednu branku a v posledních zápasech byl několikrát posazen na lavičku náhradníků. Důvěru od trenéra Stefana Colantuona začal dostávat 21letý Rodrigo Aguirre.

"Je to škoda, když musíte něco takového číst v novinách. Respektuji trenéra a své spoluhráče. Vše, co jsem četl, jsou naprosté lži. Všichni tady chtějí jenom to nejlepší pro Udinese a jedinou věcí, která se počítá, jsou výsledky. Nikdy jsem neřekl, že nebudu hrát druhé housle Rodrigovi Aguirremu. Je to mladý fotbalista, který potřebuje čas na hřišti. Udinese miluji více, než kdokoli jiný. Jsem zde, abych řekl, že nemám problém s trenérem ani se svými spoluhráči," řekl na tiskové konferenci.

Di Natale o konci kariéry v uplynulých letech již několikrát uvažoval a pokaždé se nakonec rozhodl v Udinese ještě pokračovat. "Všechno ví prezident, já se soustředím jenom na hraní. Na jak dlouho? Prezident to ví," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dí Natálí ? ?

Reagovat
ACSMan

Na Itálii je ještě stále dorostenec

Reagovat
Zark

tak takovou spartu by porazil i sám s prstem v nose, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazil ani Liberec.

Reagovat
Zark

protože šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba Dunajsou Stredu s prstem v prdeli...

Reagovat
FC Porto FC

Zdá se mi že je charakter je čím dal tím věčí

Reagovat
minoLFC

jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Pan útočník, vždy jsem ho rád sledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecnej borec

Reagovat
smazaný uživatel

super hráč a ta jeho volej

https://www.youtube.com/watch?v=2ZZ-yk8Ru3Q

Reagovat
jany kozak

boh jeden z najlepsich utocnikov poslednych rokov a navyse velka osobnost a charakter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele