Di María požádal o odchod z Realu Madrid, potvrdil Ancelotti

21.08.2014, 14:01
Aktuality
Po čtyřech letech se dost možná rozejdou cesty Realu Madrid a Ángela di Maríi. Argentinský záložník požádal vedení španělského celku o přestup, jak potvrdil trenér Carlo Ancelotti. Italský kouč se nicméně nebrání tomu, aby šestadvacetiletý fotbalista zůstal v jeho kádru...

Do Bílého baletu letos zamířili Toni Kroos či James Rodríguez a již delší dobu se tak spekuluje o tom, že by kádr úřadujícího evropského šampiona mohl opustit právě Di María. O něj dříve stálo Paris Saint-Germain, zájem podle některých informací má i Bayern, největším favoritem na zisk jeho služeb ale je Manchester United.

"Hráč nás požádal o přestup. Odmítl nabídku zůstat v Madridu, takže hledáme řešení. To najdeme do konce přestupového období, pro tuto chvíli ale Di María zůstává hráčem Madridu," prozradil Carlo Ancelotti.

"Pokud Di María nenajde řešení pro svoji budoucnost, tak zůstane tady. Znovu ho přijmeme a bude moct pokračovat v práci tady, nebude to žádný problém," dodal italský kouč směrem k argentinskému reprezentantovi, který na Santiago Bernabéu přišel v létě 2010 po úspěšném angažmá v Benfice. S Realem má stále platnou smlouvu na další čtyři roky.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (460)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele