Di María je v Paříži šťastný, rád by ale hrál více

14.12.2017, 17:01
Aktuality
Ángel Di María v uplynulých dvou sezonách patřil do základní sestavy Paris Saint-Germain, letos ovšem neodmyslitelnou součástí pro trenéra Unaie Emeryho není a spekuluje se o možném odchodu Argentince z hlavního města Francie. Sám hráč na něco takového ale nemyslí...

Di María zasáhl do posledních čtyřech zápasů francouzské ligy, v souboji s AS Monaco ovšem naskočil až na závěrečné minuty a v následujících třech duelech byl pokaždé střídán. Celých devadesát minut vydržel na trávníku až včera, kdy pomohl k postupu do čtvrtfinále Ligového poháru přes Štrasburk.

"V Paříži jsem šťastný, to už ale neplatí o sezoně, jelikož bych rád hrál více. Ale za minuty, které aktuálně dostávám, jsem vděčný. Dokazuji, že jsem připraven nastupovat v základní sestavě," říká vice-mistr světa z roku 2014.

"Dělám maximum a snažím se ukázat, že chci být hráčem základní sestavy a hrát. Vím, že tato rozhodnutí jsou na trenérovi," dodal.

O Di Maríově odchodu se spekulovalo již v průběhu léta, tehdy bylo jeho jméno spojováno s možným angažmá v Barceloně. 29letý fotbalista toho do této chvíle v Evropě stihl již dost, hrával totiž i za Benficu, Real Madrid a Manchester United.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechapu, proč ho Arsenal nevezme za Sancheze, PSG by dokonce podle mě kývlo na výměnu

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Sanchez is better

Reagovat
ADM

Very gut vetr. Very gut ski. Mein taktik skusit šušen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sanchez po sezoně půjde zadarmo, takhle by mohli mít slušnou náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jako myslíš, že by Di Maria chtěl do Arsenalu? Se prober

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne? Odešel tam Ozil z Realu, šel tam Sanchez z Barcelony, Mustafi měl na výběr také více týmů, v PSG hraje jednou základ, pak dvakrát lavička, navíc by mohl ukázat, že má na PL, Arsenal je pořád větší značka ve světě než PSG, nejsky francouzský tituly, ty se prober

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
LAM

Souhlas až na poslední část.Dneska už není Arsenal větší značka než PSG ani náhodou.

Stačí se jen podívat jaký hráči teď hrajou v obouch týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je pořád větší značka než PSG? Tak proč Neymar nešel právě do Arsenalu? Hmm? Navíc Premier League? Hmm? Proč nechtěji Ozil ani Alexis prodloužit smlouvy? Hmm? Pokud si PSG umane, tak získá Ozila či Alexise úplně bez roblémů. Ty značko.....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže AC Milán už ve světě nic neznamená? Apoel je větší značka momentálně než Inter, protože hrál ligu mistrů jo? Protože Arsenal nevlastní Katarsti šejkove, podle toho se ale nehodnoti značná klubu, Arsenal má furt jméno a historii, 16 let po době v lize mistrů kamaráde, z premier league, ne z ligy o jednom týmu

Reagovat
dantetomas

No jo, ale PSG ma prachy a realne vacsiu sancu na triumf v LM... Ale hlavne prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dej do oblíbených týmů PSG, jestli ti stačí, že někdo dává 400 Mega za léto a další Mega jako úplatky, aby do toho UEFA nevšimla.. Člověk, který se fotbalu věnuje delší časový úsek musí vědět, že Arsenal je pořád větší pojem, a PSG může vyhrát 5x pp době ligu mistrů a Arsenal 5x po sobě být 10 v PL a bude větší pojem

Reagovat
Uwe háže buly

Kill.

Reagovat
tunkic

Na všechny ty otázky se dá odpovědět jedním slovem....prachy!!

Reagovat
cristiano.K.

on na PL má, ale dost evidentně nechce. Okamžitě bych ho bral po odchodu Coutinha.

Reagovat
cr7sux

Had

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénně nejbohatší cigán na světě

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Uwe háže buly

Rytmus more.

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj vtipky sa mazu ked sa to tyka imigracie

Reagovat
Nx

Ty vole to je hubenour,nemužu rozeznat dlan od prstu

Reagovat
Fairplay

V Realu to taky dlouho nebylo ono, dokud nezačal dostávat prostor na kraji zálohy. Divím se, že to nepochopili i jeho následující zaměstnavatelé a pořád ho cpou na křídlo.. Na té pozici totiž nepatří k úplné špičce.

Reagovat
Bakary3

No co si pamatuju, tak uplne nejlip hral po odchodu Ozila v trojclenny zaloze se Xabim a myslim Modricem v sezone, kdy vyhral Real LM, tam byl neuveritelnej, mozna nejlepsi hrac..

Reagovat
jany kozak

Reagovat
junglist

v Realu to byl král, manchester ho zničil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele